| | |
24.06.2013 17:52 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2592292
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tady vidím jen chybějící tlačítko stahování okna řidiče. Nemusí to být tragedie, ale něco to vypovídá o chování k autu, obzvlá při prodeji. Málo fotek. Ostatní zase jedině diag a osobní prověrka.
Tady vidím jen chybějící tlačítko stahování okna řidiče. Nemusí to být tragedie, ale něco to vypovídá o chování k autu, obzvlá při prodeji. Málo fotek. Ostatní zase jedině diag a osobní prověrka.
|
|
24.06.2013 22:12 -
|
2592439
|
|
jirka002
|
|
|
Já si jen pořád říkám, jak to mám udělat při nákupu od soukromníka. Vyberu si nějaký auto na druhým konci republiky, podívám se kdy mám volno, ale musí na mě zároveň mít v ten den čas i nějaký odborník s diagnistikou, co bydlí někde nedaleko od prodejce, a do tý doby musim doufat, e majitel auto neprodá někomu rychlejímu. Ty áčka (sorry e o nich zase mluvim ) to prostě přivezou do mýho města, co jim trvá cca 2 dny, za tu dobu si najdu i odborníka s diagnostikou z okolí a půjdem se na to podívat. Jak to děláte vy při těchhle nákupech od soukromníků, kdy jsou třeba daleko??
Já si jen pořád říkám, jak to mám udělat při nákupu od soukromníka. Vyberu si nějaký auto na druhým konci republiky, podívám se kdy mám volno, ale musí na mě zároveň mít v ten den čas i nějaký odborník s diagnistikou, co bydlí někde nedaleko od prodejce, a do tý doby musim doufat, e majitel auto neprodá někomu rychlejímu. Ty áčka (sorry e o nich zase mluvim ) to prostě přivezou do mýho města, co jim trvá cca 2 dny, za tu dobu si najdu i odborníka s diagnostikou z okolí a půjdem se na to podívat. Jak to děláte vy při těchhle nákupech od soukromníků, kdy jsou třeba daleko??
|
|
24.06.2013 22:15 -
|
2592442
|
|
jumep
|
|
|
ja som bol v DE so zicom ... vsetko je o dohode ...
ja som bol v DE so zicom ... vsetko je o dohode ...
|
|
24.06.2013 22:29 -
|
2592446
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dá se říct,o kolik příjde levněj auto,kdy si ho dovezu sám,ne za kolik se prodává v bazarech,berme základ těch 100 000kč?Jenom jako příklad,také o tom nic nevim,vdy jsem kupoval z bazaru,jestli se to teda dá nějak spočítat nebo odhadnout,nemam ani představu,díky.
Dá se říct,o kolik příjde levněj auto,kdy si ho dovezu sám,ne za kolik se prodává v bazarech,berme základ těch 100 000kč?Jenom jako příklad,také o tom nic nevim,vdy jsem kupoval z bazaru,jestli se to teda dá nějak spočítat nebo odhadnout,nemam ani představu,díky.
|
|
24.06.2013 22:32 -
|
2592447
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já nael auto mladýmu v Mostě. Poádal jsem jumepa a on přijel, prohlídli jsme to, projeli jsme to, vynadali jim a jeli jsme domů. Jasně, něco mě to stálo, ale uetřilo mi to obrovskou investici za AP.
Druhý auto mladýmu nael jumep na slovači. Jel ho tam prohlídnout a kdy vypadalo dobře, tak jsem naloil mladýho a jeli jsme se na to podívat sami. Uplatnili jsme naučený finty z toho článku, co jsem ti postnul, dojednali luxusní slevu a koupili. Domluvili jsme se i s LukimC5 a ten nám to přivezl na podvalníku do ČR, zařídil papíry a pak jsme si pro to jeli na moravu k Lukimu. A zase mě to něco stálo. Nikdo mi to nebude vechno dělat a zařizovat z vlastní kapsy. Ale i s těma investicema za kouknutí a dovezení a vyřízení papírů má mladej krásný auto i s dobrou celkovou cenou.
Kdybych jel sám do bazaru a poslouchal bazarníky, tak dnes by měl mladej auto horí a draí.
Jumep a LukiC5 - jetě jednou děkuju.
Chci tím říct, e asi nenajde nikoho v okolí bazaru a nebo v okolí vyhlídnutýho auta. Ale kdy zaplatí cestovní náklady a nějakou tu svačinu, tak se ti nai odborníci pojedou kouknout na auto třeba jako jumep i do Německa. Na tomhle neetři, to ti naopak peníze uetří.
Já nael auto mladýmu v Mostě. Poádal jsem jumepa a on přijel, prohlídli jsme to, projeli jsme to, vynadali jim a jeli jsme domů. Jasně, něco mě to stálo, ale uetřilo mi to obrovskou investici za AP.
Druhý auto mladýmu nael jumep na slovači. Jel ho tam prohlídnout a kdy vypadalo dobře, tak jsem naloil mladýho a jeli jsme se na to podívat sami. Uplatnili jsme naučený finty z toho článku, co jsem ti postnul, dojednali luxusní slevu a koupili. Domluvili jsme se i s LukimC5 a ten nám to přivezl na podvalníku do ČR, zařídil papíry a pak jsme si pro to jeli na moravu k Lukimu. A zase mě to něco stálo. Nikdo mi to nebude vechno dělat a zařizovat z vlastní kapsy. Ale i s těma investicema za kouknutí a dovezení a vyřízení papírů má mladej krásný auto i s dobrou celkovou cenou.
Kdybych jel sám do bazaru a poslouchal bazarníky, tak dnes by měl mladej auto horí a draí.
Jumep a LukiC5 - jetě jednou děkuju.
Chci tím říct, e asi nenajde nikoho v okolí bazaru a nebo v okolí vyhlídnutýho auta. Ale kdy zaplatí cestovní náklady a nějakou tu svačinu, tak se ti nai odborníci pojedou kouknout na auto třeba jako jumep i do Německa. Na tomhle neetři, to ti naopak peníze uetří.
|
|
24.06.2013 22:36 -
|
2592449
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Koukám e u přichází fáze zoufalství Také jsem si jí proel Zapomeň na AAA a hlavně na 3.0 z toho zeediví. Je to náročné, kdy tomu člověk nerozumí a musí jetě domlouvat dalího.To tě jetě čeká pár zbytečných cest za autem.Je to boj.Proto já vsadil na kartu Deutchland - nabídka podstatně větí auta hezčí. Vybral jsem pár kousků na stejné trase,zjistil informace z VIN,Domluvil mistra diagnostika a hurá pro vůz.Je to risk e se člověk vrátí s prázdnou .Ale takhle pojede ČB Chrudim,pak zas třeba Praha atd atd.Spousta km tak to ve finále vyjde na stejno...
Ale 3.0 z AAA bych zavrhl hned
Koukám e u přichází fáze zoufalství :-) Také jsem si jí proel:-)))) Zapomeň na AAA a hlavně na 3.0 z toho zeediví. Je to náročné, kdy tomu člověk nerozumí a musí jetě domlouvat dalího.To tě jetě čeká pár zbytečných cest za autem.Je to boj.Proto já vsadil na kartu Deutchland - nabídka podstatně větí auta hezčí. Vybral jsem pár kousků na stejné trase,zjistil informace z VIN,Domluvil mistra diagnostika a hurá pro vůz.Je to risk e se člověk vrátí s prázdnou .Ale takhle pojede ČB Chrudim,pak zas třeba Praha atd atd.Spousta km tak to ve finále vyjde na stejno...:nevim
Ale 3.0 z AAA bych zavrhl hned:-))))
|
|
24.06.2013 22:45 -
|
2592453
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): Dá se říct,o kolik příjde levněj auto,kdy si ho dovezu sám,ne za kolik se prodává v bazarech,berme základ těch 100 000kč?Jenom jako příklad,také o tom nic nevim,vdy jsem kupoval z bazaru,jestli se to teda dá nějak spočítat nebo odhadnout,nemam ani představu,díky
U jsem to absolvoval 2x a vdy to zapomenu. Ale za cestu s mistrem jsem dál cca 10 000 komplet za ve nafta a sluba odborníka,spz 90 euro no a papirovani v Čr to si nepamatuji .Technická cca 3500 a pak jetě asi přihláení 2000 ale to u fakt nevím.Auto mě vylo komplet asi 155 00 stejné v AAA měli za 210
Ale měl jsem fakt těstí, to auto mi doporučil Luki a bylo mimořádně levné.Jetě jsem měl těstí e jsem mohl odečíst dph.
Ty dobré auta jdou hned pryč chce to denně hledat a pátrat...
U jsem to absolvoval 2x a vdy to zapomenu.:-)))) Ale za cestu s mistrem jsem dál cca 10 000 komplet za ve nafta a sluba odborníka,spz 90 euro no a papirovani v Čr to si nepamatuji .Technická cca 3500 a pak jetě asi přihláení 2000 ale to u fakt nevím.Auto mě vylo komplet asi 155 00 stejné v AAA měli za 210
Ale měl jsem fakt těstí, to auto mi doporučil Luki a bylo mimořádně levné.Jetě jsem měl těstí e jsem mohl odečíst dph.
Ty dobré auta jdou hned pryč chce to denně hledat a pátrat...
|
|
24.06.2013 23:15 -
|
2592458
|
|
jirka002
|
|
|
Nj kdybych tak sakra měl trochu flexibilnějí zaměstnání Pro mě by bylo úplně super, kdyby tu byli i takoví kluci, kteří by za náklady + cca 1000 Kč navrch měli čas a náladu mi nějaký to auto zajet zkontrolovat a projet, pak mi říct jak to dopadlo a kdyby dobře tak bych si pro něj pak u zajel sám. Ale to chci u asi moc co?
Nj kdybych tak sakra měl trochu flexibilnějí zaměstnání :( Pro mě by bylo úplně super, kdyby tu byli i takoví kluci, kteří by za náklady + cca 1000 Kč navrch měli čas a náladu mi nějaký to auto zajet zkontrolovat a projet, pak mi říct jak to dopadlo a kdyby dobře tak bych si pro něj pak u zajel sám. Ale to chci u asi moc co?:-d
|
|
25.06.2013 19:34 -
|
2592630
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dík HELLMUT za vysvětlení,jestli to je takový rozdíl,vůbec bych neváhal,byl bych sám proti sobě,tyto peníze za mistra +převody a přepis dá kadý rád,kdy na závěr auto vyjde levněj ne místní trh,a jetě zbyde rezerva.
Dík HELLMUT za vysvětlení,jestli to je takový rozdíl,vůbec bych neváhal,byl bych sám proti sobě,tyto peníze za mistra +převody a přepis dá kadý rád,kdy na závěr auto vyjde levněj ne místní trh,a jetě zbyde rezerva.;-)
|
|
26.06.2013 06:59 -
|
2592873
|
|
HELLMUT
|
|
|
No ono to zase není tak úplne jasné. Jak jsem psal měl jsem stesti e jsem sehnal auto za dobrou cenu. V té době tam byly stejné auta tak od 7 tis a výe. A tady byli inzeráty okolo 150 tis, ty Áčka byly zas extra drahé. Pointa je e dovozce chce něco logicky vydělat,nevím kolik z toho mají ,nicméně to tak nějak odhadnu a pak koukám co se dá za ty peníze koupit.Proto si to pak raději zařídím sám. Nebo vím e jsem koupil za maximální cenu co jsem byl schopen dát.e to není auto za pár euro které někdo dovezl ,stočil a jinak upravil.
Mám z dovozu dvě auta a obě zatím velká spokojenost.Určitě se dá dobře koupit i tady ale já víc věřím tomu Německu.Němci jsou vyhláení tím jak se o auta starají,silnice mají také lepí...
PS: Nechci hanit dovozce aut ,určitě jsou i férový a bez Lukiho bych to moje auto asi neměl...
No ono to zase není tak úplne jasné. Jak jsem psal měl jsem stesti e jsem sehnal auto za dobrou cenu. V té době tam byly stejné auta tak od 7 tis a výe. A tady byli inzeráty okolo 150 tis, ty Áčka byly zas extra drahé. Pointa je e dovozce chce něco logicky vydělat,nevím kolik z toho mají ,nicméně to tak nějak odhadnu a pak koukám co se dá za ty peníze koupit.Proto si to pak raději zařídím sám. Nebo vím e jsem koupil za maximální cenu co jsem byl schopen dát.e to není auto za pár euro které někdo dovezl ,stočil a jinak upravil.
Mám z dovozu dvě auta a obě zatím velká spokojenost.Určitě se dá dobře koupit i tady ale já víc věřím tomu Německu.Němci jsou vyhláení tím jak se o auta starají,silnice mají také lepí...
PS: Nechci hanit dovozce aut ,určitě jsou i férový a bez Lukiho bych to moje auto asi neměl...
|
|
26.06.2013 15:44 -
|
2593002
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Jak rika Helmut, z nemecka to je echt gold. Dyt ja tam jel jenom proto, ze mi ho doporucili a privezl jsem si sice neco trosku z jine cenove kategorie, ale auto je tip top. Kdyz jsem za auto caloval pres 400ceskych, tak me tech par tisic pro Jardu Ruzicku vubec netrapilo, ba naopak. Auto prosel, zkouknul a zhodnotil jako ze dobry. Hodne udelalo to, ze to je auto primo z Citroenu, takze zadna smelina, bouracka atp. proste puvodni stav a po udelanych prednich brzdach. A asi se budu opet opakovat, ale ukazte mi, kde v cesku vam jakykoliv prodejce necha v kufru 245/45/18 C6 lita kola jako druhou sadu k autu (hodnota je urcite v desitkach tisic). Coz je velmi prijemne prekvapeni. Nemluvit o tom, ze historie podle VIN zcela sedela a v pohode. Toto u nas neni ani u 3letych aut - vsecko strasne stocene mrdky. Z 5-6 proverenych aut v cesku sedelo snad jen jedno trosku s rezervou. Jelikoz jsem vybiral z trosku omezene tridy 3.0Hdi nebo 2.0Hdi 2009+ v AP, takze to nebylo jak hledat ty masovky. O to vic se ti smelinari postarali, aby to vypadalo nalestene. Viz treba bazar ze Zlina - krasny trilitr v plne polni. Za necely prvni rok auto najelo 77tis. Po 3 letech je jejich najezd uveden jako 80tis. Za mesic uz meli najezd 100tis. V servisni historii pouze JEDEN zaznam. Auta z nemecka zaznamu bezne 10-20 vcetne pravidelnych prohlidek. Pokud si tim neprojdes, tak si clovek nemysli, ze to neni tak hrozne, ale ono je to snad horsi nez se zda.
Byt tebou, tak pokud chces nejakou levnou C5 I, tak ji kup z klubu proverenou, kde ti clovek znaly ukaze a vysvetli co s tim autem je a da nejakou servisni historii. Pokud chces uz neco lepsiho treba nad 100tis, tak pokud nebude z klubu, zajel bych pro to urco do nemecka, nez to brat z ceskeho bazaru. Ten trilitr benzin nevim nevim u tak stareho auta. Treba i proflaknuta 2.2Hdi 98kW jede fakt docela slusne.
Jak rika Helmut, z nemecka to je echt gold. Dyt ja tam jel jenom proto, ze mi ho doporucili a privezl jsem si sice neco trosku z jine cenove kategorie, ale auto je tip top. Kdyz jsem za auto caloval pres 400ceskych, tak me tech par tisic pro Jardu Ruzicku vubec netrapilo, ba naopak. Auto prosel, zkouknul a zhodnotil jako ze dobry. Hodne udelalo to, ze to je auto primo z Citroenu, takze zadna smelina, bouracka atp. proste puvodni stav a po udelanych prednich brzdach. A asi se budu opet opakovat, ale ukazte mi, kde v cesku vam jakykoliv prodejce necha v kufru 245/45/18 C6 lita kola jako druhou sadu k autu (hodnota je urcite v desitkach tisic). Coz je velmi prijemne prekvapeni. Nemluvit o tom, ze historie podle VIN zcela sedela a v pohode. Toto u nas neni ani u 3letych aut - vsecko strasne stocene mrdky. Z 5-6 proverenych aut v cesku sedelo snad jen jedno trosku s rezervou. Jelikoz jsem vybiral z trosku omezene tridy 3.0Hdi nebo 2.0Hdi 2009+ v AP, takze to nebylo jak hledat ty masovky. O to vic se ti smelinari postarali, aby to vypadalo nalestene. Viz treba bazar ze Zlina - krasny trilitr v plne polni. Za necely prvni rok auto najelo 77tis. Po 3 letech je jejich najezd uveden jako 80tis. Za mesic uz meli najezd 100tis. V servisni historii pouze JEDEN zaznam. Auta z nemecka zaznamu bezne 10-20 vcetne pravidelnych prohlidek. Pokud si tim neprojdes, tak si clovek nemysli, ze to neni tak hrozne, ale ono je to snad horsi nez se zda.
Byt tebou, tak pokud chces nejakou levnou C5 I, tak ji kup z klubu proverenou, kde ti clovek znaly ukaze a vysvetli co s tim autem je a da nejakou servisni historii. Pokud chces uz neco lepsiho treba nad 100tis, tak pokud nebude z klubu, zajel bych pro to urco do nemecka, nez to brat z ceskeho bazaru. Ten trilitr benzin nevim nevim u tak stareho auta. Treba i proflaknuta 2.2Hdi 98kW jede fakt docela slusne.
|
|
26.06.2013 16:15 -
|
2593009
|
|
jirka002
|
|
|
Začínám o tý koupi z německá váně uvaovat. I proto e se obecně ví, e se Němci o auta líp staraj a německý silnice a dálnice je neničí tak jako ty nae. Na inzerát se mi ozval jistý pan Petr Panhans (automotopanhans.cz), na něj je na netu samá chvála a který má firmu přímo v Německu. Neslyeli jste o něm někdo něco?
Začínám o tý koupi z německá váně uvaovat. I proto e se obecně ví, e se Němci o auta líp staraj a německý silnice a dálnice je neničí tak jako ty nae. Na inzerát se mi ozval jistý pan Petr Panhans (automotopanhans.cz), na něj je na netu samá chvála a který má firmu přímo v Německu. Neslyeli jste o něm někdo něco?
|
|
27.06.2013 21:31 -
|
2593562
|
|
jumep
|
|
|
jedna vonafka z DE
.link.
410000km za 4 roky ....
jedna vonafka z DE
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-c5-citroen-diesel-neustadt/181025719.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=116&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED
410000km za 4 roky ....
|
|
27.06.2013 23:33 -
|
2593618
|
|
jirka002
|
|
|
Pánové neni tu mezi váma mechanik s diagnistikou z Brna a okolí?? Moc bych chtěl kohokoli poprosit, aby mi v tom bazaru zkontroloval a projel tohohle krasavce .link. Ten je naprosto podle mých představ: barva, motor, světlej interiér. Určitě to po nikom z vás nebudu chtít zadarmo. Já se tam prostě z Budějovic v nejblií době nedostanu
Pánové neni tu mezi váma mechanik s diagnistikou z Brna a okolí?? Moc bych chtěl kohokoli poprosit, aby mi v tom bazaru zkontroloval a projel tohohle krasavce http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13213012?goFrom=list Ten je naprosto podle mých představ: barva, motor, světlej interiér. Určitě to po nikom z vás nebudu chtít zadarmo. Já se tam prostě z Budějovic v nejblií době nedostanu :(
|
|
28.06.2013 12:20 -
|
2593740
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Tak sem se na to byl podívat ... Bazar u nepatří Promotion Cars, ale má to jiný nájemce, oficiálně a od 1.7. ... Cedulka za oknem auta: Cena 89000,- koupeno nové v ČR.. SKUTEČNOST: dovoz Itálie v roce 2007. servis v Itálii 30.10.2001 - 8km, 14.3.2002 - 10531km, 20.11.2003 - 55283km, 5.1.2005 - 97750km. Tak e odhadem kdy to lo do česka to mohlo mít cca 155tis. Tady to pak jezdilo dalích 6 let . Poslední dobou v tom prý jezdil bývalý majitel bazaru, na bazar se to dostalo protihodnotou za kupované auto. Auto je uvnitř pinavé a velmi smrdí po kuřákovi ... historie v diagnostice je promazaná - samé nuly nebo se do toho nedá vlézt, urnál poruch vymazaný - pár posledních km tam je. Trubkohadice svazek od koule pravé přední k prostřední je vyměněná tak e je to suché. Závada motoru - permanentní "vysoký tlak turba" tzn zasekává se regulace turba, pak to hodí do nouzáku. motor vrčí, ramena vzadu nevou, celkově pruení mi připadlo trochu tvrdí ne obvykle, ale nejel sem v tom, neměl sem u tolik času, půl hodiny k tomu hledali klíče ...
Na cenu jen krčili ramenama, a blekotali, e to tak přebrali a e to co je na netu je od toho původního majitele bazaru... .link.
Tak sem se na to byl podívat ... Bazar u nepatří Promotion Cars, ale má to jiný nájemce, oficiálně a od 1.7. ... Cedulka za oknem auta: Cena 89000,- koupeno nové v ČR.. SKUTEČNOST: dovoz Itálie v roce 2007. servis v Itálii 30.10.2001 - 8km, 14.3.2002 - 10531km, 20.11.2003 - 55283km, 5.1.2005 - 97750km. Tak e odhadem kdy to lo do česka to mohlo mít cca 155tis. Tady to pak jezdilo dalích 6 let . Poslední dobou v tom prý jezdil bývalý majitel bazaru, na bazar se to dostalo protihodnotou za kupované auto. Auto je uvnitř pinavé a velmi smrdí po kuřákovi ... historie v diagnostice je promazaná - samé nuly nebo se do toho nedá vlézt, urnál poruch vymazaný - pár posledních km tam je. Trubkohadice svazek od koule pravé přední k prostřední je vyměněná tak e je to suché. Závada motoru - permanentní "vysoký tlak turba" tzn zasekává se regulace turba, pak to hodí do nouzáku. motor vrčí, ramena vzadu nevou, celkově pruení mi připadlo trochu tvrdí ne obvykle, ale nejel sem v tom, neměl sem u tolik času, půl hodiny k tomu hledali klíče ...
Na cenu jen krčili ramenama, a blekotali, e to tak přebrali a e to co je na netu je od toho původního majitele bazaru... http://citroxa.rajce.idnes.cz/nastenka#c5bazar.jpg
Přílohy: c5bazar.jpg ( 2143352b ) - |
|
28.06.2013 14:55 -
|
2593812
|
|
jirka002
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Tak sem se na to byl podívat ... Bazar u nepatří Promotion Cars, ale má to jiný nájemce, oficiálně a od 1.7. ... Cedulka za oknem auta: Cena 89000,- koupeno nové v ČR.. SKUTEČNOST: dovoz Itálie v roce 2007. servis v Itálii 30.10.2001 - 8km, 14.3.2002 - 10531km, 20.11.2003 - 55283km, 5.1.2005 - 97750km. Tak e odhadem kdy to lo do česka to mohlo mít cca 155tis. Tady to pak jezdilo dalích 6 let . Poslední dobou v tom prý jezdil bývalý majitel bazaru, na bazar se to dostalo protihodnotou za kupované auto. Auto je uvnitř pinavé a velmi smrdí po kuřákovi ... historie v diagnostice je promazaná - samé nuly nebo se do toho nedá vlézt, urnál poruch vymazaný - pár posledních km tam je. Trubkohadice svazek od koule pravé přední k prostřední je vyměněná tak e je to suché. Závada motoru - permanentní "vysoký tlak turba" tzn zasekává se regulace turba, pak to hodí do nouzáku. motor vrčí, ramena vzadu nevou, celkově pruení mi připadlo trochu tvrdí ne obvykle, ale nejel sem v tom, neměl sem u tolik času, půl hodiny k tomu hledali klíče ... Na cenu jen krčili ramenama, a blekotali, e to tak přebrali a e to co je na netu je od toho původního majitele bazaru... .link.
Tak to je zklámání Kadopádně ti moc děkuju!
To fakt neexistuje na tom českým trhu seriózni autobazar, sakra?!
Tak sem se na to byl podívat ... Bazar u nepatří Promotion Cars, ale má to jiný nájemce, oficiálně a od 1.7. ... Cedulka za oknem auta: Cena 89000,- koupeno nové v ČR.. SKUTEČNOST: dovoz Itálie v roce 2007. servis v Itálii 30.10.2001 - 8km, 14.3.2002 - 10531km, 20.11.2003 - 55283km, 5.1.2005 - 97750km. Tak e odhadem kdy to lo do česka to mohlo mít cca 155tis. Tady to pak jezdilo dalích 6 let . Poslední dobou v tom prý jezdil bývalý majitel bazaru, na bazar se to dostalo protihodnotou za kupované auto. Auto je uvnitř pinavé a velmi smrdí po kuřákovi ... historie v diagnostice je promazaná - samé nuly nebo se do toho nedá vlézt, urnál poruch vymazaný - pár posledních km tam je. Trubkohadice svazek od koule pravé přední k prostřední je vyměněná tak e je to suché. Závada motoru - permanentní "vysoký tlak turba" tzn zasekává se regulace turba, pak to hodí do nouzáku. motor vrčí, ramena vzadu nevou, celkově pruení mi připadlo trochu tvrdí ne obvykle, ale nejel sem v tom, neměl sem u tolik času, půl hodiny k tomu hledali klíče ... Na cenu jen krčili ramenama, a blekotali, e to tak přebrali a e to co je na netu je od toho původního majitele bazaru... http://citroxa.rajce.idnes.cz/nastenka#c5bazar.jpg
Tak to je zklámání :( Kadopádně ti moc děkuju!
To fakt neexistuje na tom českým trhu seriózni autobazar, sakra?!
|
|
28.06.2013 20:13 -
|
2594003
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Ted jsem byl u kluku v servisu se domluvit na oleje/fitry a maji tam jednu C5 kombi sedou 1.8 benzin za smesnou cenu snad 30 tisic, uz nevim. Rikal, ze auto je jako takove je OK, ale nejake investice budou. Vic nevim, jen sdeluji kdyby naaahodou byl zajem.
Ted jsem byl u kluku v servisu se domluvit na oleje/fitry a maji tam jednu C5 kombi sedou 1.8 benzin za smesnou cenu snad 30 tisic, uz nevim. Rikal, ze auto je jako takove je OK, ale nejake investice budou. Vic nevim, jen sdeluji kdyby naaahodou byl zajem.
|
|
29.06.2013 08:17 -
|
2594127
|
|
63zdenda
|
|
|
Kdy tak koukám na prodej aut,prodává se jich vudo aa,ale kolem těch 50tis.kč muí počítat vdy s nějakou dalí investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neudělá,nic ve zlym,musel bys mít sakra těstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady má největí jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musí zváit pro a proti sám,píu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuje kadý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvauj.
Kdy tak koukám na prodej aut,prodává se jich vudo aa,ale kolem těch 50tis.kč muí počítat vdy s nějakou dalí investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neudělá,nic ve zlym,musel bys mít sakra těstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady má největí jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musí zváit pro a proti sám,píu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuje kadý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvauj.;-)
|
|
| |
|
|