| | |
24.06.2013 11:40 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2592104
|
|
.45acp
|
|
|
HELLMUT napsal(a): A co třeba tohleto - Fahrzeugangebot: Citroën C5 2.2 HDI Exclusive *1.Hand*Klima*DPF*Scheckhft für 1750 EUR
.link.
Píou Exclusive, ale asi jako v naich bazarech to pravda nebude - nemá ostřikovače reflektorů(tak asi ani xenony), "nedřevěný" středový panel. A pokud dobře koukám, tak tam chybí kryt pod motorem.
A co tohle .link. dvoulitrovej benzín s automatem v opravdickém Exclusivu. Jen to asi nemá sedačky vyhřívané, to je asi v zimě dost nepříjemný. Jinak na internetu toho najde určitě víc, jen hledat.
Píou Exclusive, ale asi jako v naich bazarech to pravda nebude - nemá ostřikovače reflektorů(tak asi ani xenony), "nedřevěný" středový panel. A pokud dobře koukám, tak tam chybí kryt pod motorem.
A co tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13065817?goFrom=list dvoulitrovej benzín s automatem v opravdickém Exclusivu. Jen to asi nemá sedačky vyhřívané, to je asi v zimě dost nepříjemný. Jinak na internetu toho najde určitě víc, jen hledat.
|
|
24.06.2013 12:13 -
|
2592116
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jasně jene to u někdo přivezl a vydělal na tom, tak to stalo max 1000 euro- raději bych si to zařídil sám...
Jasně jene to u někdo přivezl a vydělal na tom, tak to stalo max 1000 euro- raději bych si to zařídil sám...
|
|
24.06.2013 13:07 -
|
2592170
|
|
.45acp
|
|
|
Ten odkaz jsem dával jen jako ukázku toho, e kdy bude hledat, určitě najde to co se mu bude líbit a odpovídat jeho finančním monostem. Určitě nemám ádný finanční zájem na prodeji auta, na který dávám odkaz.
Jen při hledání v inzerátech je potřeba jich víc otevřít, protoe podle informací z hlavičky toho větinou moc nevyčte. Často ani motorizaci, palivo, typ karoserie a ani převodovku.
Taky si sebe neumím představit, jak se v německu dohaduju s nějakým turkem v bazaru. Pro někoho můe být samostatný dovoz lehkou záleitostí, pro jiného téměř neřeitelný problém.
Ten odkaz jsem dával jen jako ukázku toho, e kdy bude hledat, určitě najde to co se mu bude líbit a odpovídat jeho finančním monostem. Určitě nemám ádný finanční zájem na prodeji auta, na který dávám odkaz.
Jen při hledání v inzerátech je potřeba jich víc otevřít, protoe podle informací z hlavičky toho větinou moc nevyčte. Často ani motorizaci, palivo, typ karoserie a ani převodovku.
Taky si sebe neumím představit, jak se v německu dohaduju s nějakým turkem v bazaru. Pro někoho můe být samostatný dovoz lehkou záleitostí, pro jiného téměř neřeitelný problém.
|
|
24.06.2013 13:59 -
|
2592197
|
|
jirka002
|
|
|
.45acp napsal(a): Píou Exclusive, ale asi jako v naich bazarech to pravda nebude - nemá ostřikovače reflektorů(tak asi ani xenony), "nedřevěný" středový panel. A pokud dobře koukám, tak tam chybí kryt pod motorem. A co tohle .link. dvoulitrovej benzín s automatem v opravdickém Exclusivu. Jen to asi nemá sedačky vyhřívané, to je asi v zimě dost nepříjemný. Jinak na internetu toho najde určitě víc, jen hledat.
To nevypadá vůbec zle U jsem tam odepsal
Píou Exclusive, ale asi jako v naich bazarech to pravda nebude - nemá ostřikovače reflektorů(tak asi ani xenony), "nedřevěný" středový panel. A pokud dobře koukám, tak tam chybí kryt pod motorem. A co tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13065817?goFrom=list dvoulitrovej benzín s automatem v opravdickém Exclusivu. Jen to asi nemá sedačky vyhřívané, to je asi v zimě dost nepříjemný. Jinak na internetu toho najde určitě víc, jen hledat.
To nevypadá vůbec zle:palec U jsem tam odepsal
|
|
24.06.2013 15:26 -
|
2592228
|
|
.45acp
|
|
|
Do toho Jíčína? Hlavně to neuspěchej, podívej se i na jiný auta. Hlavně si vem nějakýho poradce, i na ten automat.
Do toho Jíčína? Hlavně to neuspěchej, podívej se i na jiný auta. Hlavně si vem nějakýho poradce, i na ten automat.
|
|
24.06.2013 16:45 -
|
2592257
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Připrav se i duevně - .link.
Připrav se i duevně - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010051705
|
|
24.06.2013 16:47 -
|
2592258
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
.45acp napsal(a): Ten odkaz jsem dával jen jako ukázku toho, e kdy bude hledat, určitě najde to co se mu bude líbit a odpovídat jeho finančním monostem. Určitě nemám ádný finanční zájem na prodeji auta, na který dávám odkaz.
Já to taky nemyslel nijak zle jen jsem viděl cenu a počítal kolik to asi mohlo stát aby se to vyplatilo dovézt a něco vydělat. Vím pak jak asi vypadají auta za 1000eur - nic moc. V téhle cenové kategorii nelze moc čekat zázraky.
Pro Xantii jsem jel sám do Hannoveru,tam jsem ji obeel a zavolal sestře která mluví německy.Dal jsem telefon tomu arabovi a on s ní mluvil.Sám má zájem prodat tak vechny formality ohledně spz atd vyřídil.Auto bylo za 2500 a mám ho bez větích investic do teď(7let) Pro C5 jsem byl v Hamburku to u jsem se trochu bál byla za 5000. Tak jsem vzal Jardu ve bylo bez problémů,prodejce mluvil česky...
Ve se dá zařídit vezme kamaráda co mluví a není problém. Raději dám prachy Turkovi ne tady nějakému izuňkovi. Jasně i v Německu se provádí ale podstatně méně ne tady.
Já to taky nemyslel nijak zle:-)) jen jsem viděl cenu a počítal kolik to asi mohlo stát aby se to vyplatilo dovézt a něco vydělat. Vím pak jak asi vypadají auta za 1000eur - nic moc. V téhle cenové kategorii nelze moc čekat zázraky.
Pro Xantii jsem jel sám do Hannoveru,tam jsem ji obeel a zavolal sestře která mluví německy.Dal jsem telefon tomu arabovi a on s ní mluvil.Sám má zájem prodat tak vechny formality ohledně spz atd vyřídil.Auto bylo za 2500 a mám ho bez větích investic do teď(7let) Pro C5 jsem byl v Hamburku to u jsem se trochu bál byla za 5000. Tak jsem vzal Jardu ve bylo bez problémů,prodejce mluvil česky...
Ve se dá zařídit vezme kamaráda co mluví a není problém. Raději dám prachy Turkovi ne tady nějakému izuňkovi. Jasně i v Německu se provádí ale podstatně méně ne tady.
|
|
24.06.2013 16:54 -
|
2592259
|
|
jirka002
|
|
|
Mikra napsal(a):
Krásně napsaný U jsem zahájil i duevní přípravu. Si pite, e mám strach, abych o několik desítek tisíc nepřiel vlastní nerozváností a neznalostí. Jetě e jste mi rozmluvili ty áčka. Fakt jsem byl přesvědčenej e je tak jako tak lepí jít za největím hráčem na trhu
Krásně napsaný :-D U jsem zahájil i duevní přípravu. Si pite, e mám strach, abych o několik desítek tisíc nepřiel vlastní nerozváností a neznalostí. Jetě e jste mi rozmluvili ty áčka. Fakt jsem byl přesvědčenej e je tak jako tak lepí jít za největím hráčem na trhu :-p
|
|
24.06.2013 17:01 -
|
2592260
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy se ti to líbilo, tak si z toho něco nacvič. Fak to jde a fakt to funguje. Tady jetě jeden pro pobavení a pro inspiraci - .link.
Kdy se ti to líbilo, tak si z toho něco nacvič. Fak to jde a fakt to funguje. Tady jetě jeden pro pobavení a pro inspiraci - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004081502
|
|
24.06.2013 17:09 -
|
2592261
|
|
HELLMUT
|
|
|
Hlavně počítej s během na dlouhou tra.Já se do klubu přihlásil loni v květnu.Kadý den jsem seděl u netu a hledal auta .Tady jsem dostal spoustu rad k nezaplacení.Auto jsem koupil po třech měsících.Malém jsem vzal první co jsem viděl ,natěstí mi to Jarda rozmluvil
Seeň VINY Kup kafe a jdi do Citroenu pro historie to hodně napoví.Pak vezme zde nějakého machra s diagnostikou a uvidí.Hlavně musí vnitřně věřit e se to podaří Ja si 6 let straně přál pěknou C5 a splnilo se mi to...
Hlavně počítej s během na dlouhou tra.Já se do klubu přihlásil loni v květnu.Kadý den jsem seděl u netu a hledal auta .Tady jsem dostal spoustu rad k nezaplacení.Auto jsem koupil po třech měsících.Malém jsem vzal první co jsem viděl ,natěstí mi to Jarda rozmluvil:palec
Seeň VINY Kup kafe a jdi do Citroenu pro historie to hodně napoví.Pak vezme zde nějakého machra s diagnostikou a uvidí.Hlavně musí vnitřně věřit e se to podaří ;-) Ja si 6 let straně přál pěknou C5 a splnilo se mi to...:palec
|
|
24.06.2013 17:16 -
|
2592271
|
|
jirka002
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Hlavně počítej s během na dlouhou tra.Já se do klubu přihlásil loni v květnu.Kadý den jsem seděl u netu a hledal auta .Tady jsem dostal spoustu rad k nezaplacení.Auto jsem koupil po třech měsících.Malém jsem vzal první co jsem viděl ,natěstí mi to Jarda rozmluvil
Seeň VINY Kup kafe a jdi do Citroenu pro historie to hodně napoví.Pak vezme zde nějakého machra s diagnostikou a uvidí.Hlavně musí vnitřně věřit e se to podaří Ja si 6 let straně přál pěknou C5 a splnilo se mi to...
Jj za tohle díky. Ne jsem přiel mezi vás tak u jsem byl víceméně rozhodnutej pro tu C5 z áček. Stejně si jí moná nechám někym prohlídnout, jinak bych neměl klid. Pokud bude ve stavu, kdy nebudu muset hned koupit nějakej díl nad 20 tisíc budu dost na vákách. Na druhou stranu si říkám, e bude lepí se neukvapovat, abych toho nelitoval, přece jen jsou to desetitisíce, ale chtěl bych auto u během léta, no
Jj za tohle díky. Ne jsem přiel mezi vás tak u jsem byl víceméně rozhodnutej pro tu C5 z áček. Stejně si jí moná nechám někym prohlídnout, jinak bych neměl klid. Pokud bude ve stavu, kdy nebudu muset hned koupit nějakej díl nad 20 tisíc budu dost na vákách. Na druhou stranu si říkám, e bude lepí se neukvapovat, abych toho nelitoval, přece jen jsou to desetitisíce, ale chtěl bych auto u během léta, no :-(
|
|
24.06.2013 17:17 -
|
2592274
|
|
jirka002
|
|
|
co říkáte na tohle?
.link.
co říkáte na tohle?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/10360516?goFrom=list
|
|
24.06.2013 17:27 -
|
2592276
|
|
HELLMUT
|
|
|
A je to zase tady najeto160000 basebalku na ty zm...
A je to zase tady najeto160000 basebalku na ty zm...:-(
|
|
24.06.2013 17:37 -
|
2592283
|
|
Mikra
|
|
|
Je na tom dobastlený nějaký parkáč, můe být i funkční, ale ne originál. Vyletili na tom, co se dalo. A co se vyletit nedalo, to nevyfotili. Ale to je normální. Interier bych řekl, e má za sebou o 100t víc, ale to u těchhle aut kolem 50t nehraje a takovou roli. Důleitá bude diagnostika, pohled na podvozek, startování, poslech motoru...
Pořád bych řekl, e to bude mení risk, ne s tou 3.0i.
Je na tom dobastlený nějaký parkáč, můe být i funkční, ale ne originál. Vyletili na tom, co se dalo. A co se vyletit nedalo, to nevyfotili. Ale to je normální. Interier bych řekl, e má za sebou o 100t víc, ale to u těchhle aut kolem 50t nehraje a takovou roli. Důleitá bude diagnostika, pohled na podvozek, startování, poslech motoru...
Pořád bych řekl, e to bude mení risk, ne s tou 3.0i.
|
|
24.06.2013 17:39 -
|
2592284
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jj,oba pánové mají pravdu,určitě i víc zkueností,toto auto byl také můj sen,akorát jsem tento klub vůbec neznal,take jsem do toho spadnul rovnýma nohama,bez rad a zkueností,teprve je tady sbíram,nevěděl jsem třeba,e auto kolem 200 000km potřebuje udělat rozvody,následovala spojka a dalí drobné věci,které se mění podle najetých kylometrů,je to normální věc,ale s takovou investicí neznalej chlap moc nepočítá,nestěuji si,auto mám rád a zaslouí si to,dal jsem to sem,e si to chce nechat opravdu finanční rezervu,prostě kadé auto potřebuje své,kdy mu to nedá,vrátí ti to zpět,výjde tě to pak drá,ne kdy to udělá včas,jinak jsou tu prima lidi a dokáou dobře poradit,nato po domluvě i opravit za rozumný peníz,můj názor.
Jj,oba pánové mají pravdu,určitě i víc zkueností,toto auto byl také můj sen,akorát jsem tento klub vůbec neznal,take jsem do toho spadnul rovnýma nohama,bez rad a zkueností,teprve je tady sbíram,nevěděl jsem třeba,e auto kolem 200 000km potřebuje udělat rozvody,následovala spojka a dalí drobné věci,které se mění podle najetých kylometrů,je to normální věc,ale s takovou investicí neznalej chlap moc nepočítá,nestěuji si,auto mám rád a zaslouí si to,dal jsem to sem,e si to chce nechat opravdu finanční rezervu,prostě kadé auto potřebuje své,kdy mu to nedá,vrátí ti to zpět,výjde tě to pak drá,ne kdy to udělá včas,jinak jsou tu prima lidi a dokáou dobře poradit,nato po domluvě i opravit za rozumný peníz,můj názor.;-)
|
|
24.06.2013 17:40 -
|
2592285
|
|
jirka002
|
|
|
a dalí nápad, tentokrát od soukromníka
.link.
a dalí nápad, tentokrát od soukromníka
http://auto.bazos.cz/inzerat/25374845/CITROEN-C5-22HDI-98kW-RV-2004-PEKNY-STAV.php
|
|
24.06.2013 17:46 -
|
2592288
|
|
jirka002
|
|
|