| | |
23.06.2013 16:08 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2591775
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Souhlas s Jirkou002. Já to vezmu z opačné strany - prodejní hodnota mého auta by byla taky tak kolem 50 000 a (abych to nezakřikl) jsem zatím neměl nečekanou ránu do rajtofle a je to neskonale lepí jízda ne s mnohými novými auty. Ale to se neznalému kupujícímu těko vysvětlí. Měl jsem i love na jetou poslední generaci C5, ale zjistil jsem, e bych si nijak nepomohl.
Podle mne nejbohatí lidi se poznají podle toho, e si koupí novou fabii, nejlépe sedan. Kdy někdo můe vyhodit čtvrt mega za tu uitnou hodnotu, tak to musí být opravdu bohatý člověk
Souhlas s Jirkou002. Já to vezmu z opačné strany - prodejní hodnota mého auta by byla taky tak kolem 50 000 a (abych to nezakřikl) jsem zatím neměl nečekanou ránu do rajtofle a je to neskonale lepí jízda ne s mnohými novými auty. Ale to se neznalému kupujícímu těko vysvětlí. Měl jsem i love na jetou poslední generaci C5, ale zjistil jsem, e bych si nijak nepomohl.
Podle mne nejbohatí lidi se poznají podle toho, e si koupí novou fabii, nejlépe sedan. Kdy někdo můe vyhodit čtvrt mega za tu uitnou hodnotu, tak to musí být opravdu bohatý člověk :-)
|
|
23.06.2013 16:49 -
|
2591781
|
|
jruze
|
|
|
No nevím já bych do toho asi neel-50. dá jen do rozvodů,katů(pokud budou KO- jako e by mohly být),trubkohadice hydrauliky a řízení(jen servová stojí přes 25000,- - na jiné stojí +- 5000,-) ostatní je stejné - jde o to opravdu to nechat pořádně prohlédnout a podle stavu- musí počítat e je oproti jiné motorizaci jsou servisní náklady 5x vyí - pokud bude ve OK (ale do toho není vidět a ani prohlídka neřekne ve) tak to můe nadělat jetě hodně dobré muziky.Je to sázka do loterie,která se můe hodně prodrait.A zrovna AAA ??? první majitel 100% důchodce ??? Má C5 I měla před 5.léty 450000Km(v AAA se při koupi netrefili +- o 200000Km)-Tenhle nájezd Km je věrohodný tak u C5 III rv. 2009 - počítej e větina aut jezdí 20.-30000Km ročně(a na nějaké vyjímky)
No nevím já bych do toho asi neel-50. dá jen do rozvodů,katů(pokud budou KO- jako e by mohly být),trubkohadice hydrauliky a řízení(jen servová stojí přes 25000,- - na jiné stojí +- 5000,-) ostatní je stejné - jde o to opravdu to nechat pořádně prohlédnout a podle stavu- musí počítat e je oproti jiné motorizaci jsou servisní náklady 5x vyí - pokud bude ve OK (ale do toho není vidět a ani prohlídka neřekne ve) tak to můe nadělat jetě hodně dobré muziky.Je to sázka do loterie,která se můe hodně prodrait.A zrovna AAA ??? první majitel 100% důchodce ??? Má C5 I měla před 5.léty 450000Km(v AAA se při koupi netrefili +- o 200000Km)-Tenhle nájezd Km je věrohodný tak u C5 III rv. 2009 - počítej e větina aut jezdí 20.-30000Km ročně(a na nějaké vyjímky)
|
|
23.06.2013 17:44 -
|
2591798
|
|
Mamlas
|
|
|
Opis si VIN auta a zajdi do servisu Citroen, at ti ukazou historii auta. Tim bych asi zacal. Pokud bude mit podle historie najeto 150tis km za prvni tri roky, tak mas aspon nejakou zakladni informaci a podle toho se zaridit. Jak psal Jruze je to sazka do loterie.
Opis si VIN auta a zajdi do servisu Citroen, at ti ukazou historii auta. Tim bych asi zacal. Pokud bude mit podle historie najeto 150tis km za prvni tri roky, tak mas aspon nejakou zakladni informaci a podle toho se zaridit. Jak psal Jruze je to sazka do loterie.
|
|
23.06.2013 21:55 -
|
2591931
|
|
jirka002
|
|
|
Díky díky. I kdy jste mě moc nepotěili VIN si těko opíu, auto je jetě na pobočce v jiném městě, ale mám v plánu vzít k prohlídce někoho z Kontrolavozu.cz, ti zkontrolujou auto i přes VIN
Díky díky. I kdy jste mě moc nepotěili :( VIN si těko opíu, auto je jetě na pobočce v jiném městě, ale mám v plánu vzít k prohlídce někoho z Kontrolavozu.cz, ti zkontrolujou auto i přes VIN
|
|
23.06.2013 22:00 -
|
2591936
|
|
jumep
|
|
|
nemas nikoho nikde lepsieho ako niekoho z nas co tie auta pozname naspamat si dohodnut
ktokolvek kto tie auta nepozna ti pozre standartne veci, ale nic konkretne sa nedozvies ... i ked diagnostika benzinoveho motora moc nepovie ...
nemas nikoho nikde lepsieho ako niekoho z nas co tie auta pozname naspamat si dohodnut
ktokolvek kto tie auta nepozna ti pozre standartne veci, ale nic konkretne sa nedozvies ... i ked diagnostika benzinoveho motora moc nepovie ...
|
|
23.06.2013 22:19 -
|
2591946
|
|
jirka002
|
|
|
Tak jistěe pokud se tu objeví někdo z okolí Budějovic a bude ochotnej mi pomoct, e mu dám přednost
Tak jistěe pokud se tu objeví někdo z okolí Budějovic a bude ochotnej mi pomoct, e mu dám přednost ;-)
|
|
23.06.2013 22:36 -
|
2591953
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jak vidí tady se o C5 dozví úplně ve ale musí tomu taky něco dát ty.Začal bych tím VIN .Kdy ti ho poctivý bazar neřekne tak bych mu primárně moc nevěřil. Zjistí kde to auto stojí a dej to sem.Myslím e se někdo rád zajde podívat na káru a VIN napíe.Pak to tady bude dobrá story.Tvá vize by byla fajn ale moc bych na to nespolehal.Raději bych trochu přidal a bral mladí ročník tady z inzerce na klubu.
Jak vidí tady se o C5 dozví úplně ve ale musí tomu taky něco dát ty.Začal bych tím VIN .Kdy ti ho poctivý bazar neřekne tak bych mu primárně moc nevěřil. Zjistí kde to auto stojí a dej to sem.Myslím e se někdo rád zajde podívat na káru a VIN napíe.Pak to tady bude dobrá story.Tvá vize by byla fajn ale moc bych na to nespolehal.Raději bych trochu přidal a bral mladí ročník tady z inzerce na klubu.
|
|
23.06.2013 22:51 -
|
2591964
|
|
jirka002
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Jak vidí tady se o C5 dozví úplně ve ale musí tomu taky něco dát ty.Začal bych tím VIN .Kdy ti ho poctivý bazar neřekne tak bych mu primárně moc nevěřil. Zjistí kde to auto stojí a dej to sem.Myslím e se někdo rád zajde podívat na káru a VIN napíe.Pak to tady bude dobrá story.Tvá vize by byla fajn ale moc bych na to nespolehal.Raději bych trochu přidal a bral mladí ročník tady z inzerce na klubu.
Nevim jestli mi v áčkách řeknou do telefonu VIN, kadopádně to zítra zkusim. Jinak podle fotek z galerie stojí auto v bazaru v Plzni, zítra ověřím. Na inzerci tady jsem se díval, ale já chci bezpodmínečně automat a v nabídce je jen jeden. Cena bude určitě odpovídající, ale já mám rozpočet cca 110 tisíc, tzn. buďto koupim auto za tuhle cenu a nebudu mít stranou peníze na opravy, nebo koupim levnějí, jako je případ C5ky z inzerátu v mém profilu a zbylých 60 si nechám na opravy.
Nevim jestli mi v áčkách řeknou do telefonu VIN, kadopádně to zítra zkusim. Jinak podle fotek z galerie stojí auto v bazaru v Plzni, zítra ověřím. Na inzerci tady jsem se díval, ale já chci bezpodmínečně automat a v nabídce je jen jeden. Cena bude určitě odpovídající, ale já mám rozpočet cca 110 tisíc, tzn. buďto koupim auto za tuhle cenu a nebudu mít stranou peníze na opravy, nebo koupim levnějí, jako je případ C5ky z inzerátu v mém profilu a zbylých 60 si nechám na opravy.
|
|
23.06.2013 23:07 -
|
2591969
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak nespěchej, koda před pár dny prodával RimmerCZ automat C5 I. Ani nevím zda prodal?
Tak nespěchej, koda před pár dny prodával RimmerCZ automat C5 I. Ani nevím zda prodal?
|
|
23.06.2013 23:29 -
|
2591979
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jestli netrvá na benzínu, tak bych sehnal peníze a el do tohohle - .link.
Max výbava, lepí automat ne na tom 3.0i, novějí...
Jestli netrvá na benzínu, tak bych sehnal peníze a el do tohohle - http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/2305-c5-2-2hdi-biturbo#.UcdoL5wgutY
Max výbava, lepí automat ne na tom 3.0i, novějí...
|
|
24.06.2013 00:13 -
|
2591983
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Ja uz to strelil, bohuzel cloveku zcela neznalemu. Vybiral mezi Fabii a timhle. Proste mel na to 60tisic, a do fabie se mu nevlez kocarek. Trosku lito, ze to nevzal nikdo z klubu, kdo by ocenil exterierovy a interieovy stav a fungl nove predni brzdy vcetne brzdicu a rucky. Skoda.
Ja uz to strelil, bohuzel cloveku zcela neznalemu. Vybiral mezi Fabii a timhle. Proste mel na to 60tisic, a do fabie se mu nevlez kocarek. Trosku lito, ze to nevzal nikdo z klubu, kdo by ocenil exterierovy a interieovy stav a fungl nove predni brzdy vcetne brzdicu a rucky. Skoda.
|
|
24.06.2013 07:48 -
|
2592006
|
|
jirka002
|
|
|
Mikra napsal(a): Jestli netrvá na benzínu, tak bych sehnal peníze a el do tohohle - .link. Max výbava, lepí automat ne na tom 3.0i, novějí...
Jj tohle je hodně pěkný, ale nezmínil jsem, e zatím určtě neuvauju o combi
Jestli netrvá na benzínu, tak bych sehnal peníze a el do tohohle - http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/2305-c5-2-2hdi-biturbo#.UcdoL5wgutY Max výbava, lepí automat ne na tom 3.0i, novějí...
Jj tohle je hodně pěkný, ale nezmínil jsem, e zatím určtě neuvauju o combi ;-)
|
|
24.06.2013 08:03 -
|
2592008
|
|
jirka002
|
|
|
jruze napsal(a): Vin ti řeknou,ale u ti nedokáou vysvětlit jak je moné e auto mělo víc Km u po záruce(několik let zpět) na otázku jestli se tedy sníí cena ? u je prý proto nií na otázku kolik to má najeto kdy to prověřují ? - odpověď e to vědí na pobočce.Take zkráceně CEBIE je komedie(to je moná info pro ně né pro tebe ) první majitel ? - předtitěný formulář pro vechny auta stav? vechny jsou jak nové - vyjímky sice existují ale.... Vysvětlení k servu - snad na vechny jiné ne na třílitra stojí trubkohadice řízení +-5000,- - na toto auto stojí kolem 25000,- (nedavno ji někdo sháněl - je jiná a nedá se nahradit) Asi to chce někoho kdo tyto auta zná a nejlépe i tuto motorizaci - pokud je v OK stavu má to své kouzlo ale jinak si k tomu můe koupit lano.U dobrého auta můe mít servis po koupi 10. - 15000,- u patného oči pro pláč.
No vy mě tady vichni probouzíte ze sladkýho snu. Já jsem věřil, e vechny tyhle databáze, kódy, kontroly vznikly právě na neprůstřelnou ochranu spotřebitele, hlavně kdy se dávno obecně ví, jaký jsou bazary hodně často podvodníci a arlatáni. Tak si říkám, jestli radi nezůstanu u svýho jízdního kola
Vin ti řeknou,ale u ti nedokáou vysvětlit jak je moné e auto mělo víc Km u po záruce(několik let zpět) na otázku jestli se tedy sníí cena ? u je prý proto nií:-d na otázku kolik to má najeto kdy to prověřují ? - odpověď e to vědí na pobočce.Take zkráceně CEBIE je komedie(to je moná info pro ně né pro tebe ) první majitel ? - předtitěný formulář pro vechny auta :-p stav? vechny jsou jak nové - vyjímky sice existují ale.... Vysvětlení k servu - snad na vechny jiné ne na třílitra stojí trubkohadice řízení +-5000,- - na toto auto stojí kolem 25000,- (nedavno ji někdo sháněl - je jiná a nedá se nahradit) Asi to chce někoho kdo tyto auta zná a nejlépe i tuto motorizaci - pokud je v OK stavu má to své kouzlo ale jinak si k tomu můe koupit lano.U dobrého auta můe mít servis po koupi 10. - 15000,- u patného oči pro pláč.
No vy mě tady vichni probouzíte ze sladkýho snu. Já jsem věřil, e vechny tyhle databáze, kódy, kontroly vznikly právě na neprůstřelnou ochranu spotřebitele, hlavně kdy se dávno obecně ví, jaký jsou bazary hodně často podvodníci a arlatáni. Tak si říkám, jestli radi nezůstanu u svýho jízdního kola :-d
|
|
24.06.2013 09:51 -
|
2592050
|
|
HELLMUT
|
|
|
A co třeba tohleto - Fahrzeugangebot: Citroën C5 2.2 HDI Exclusive *1.Hand*Klima*DPF*Scheckhft für 1750 EUR
.link.
A co třeba tohleto - Fahrzeugangebot: Citroën C5 2.2 HDI Exclusive *1.Hand*Klima*DPF*Scheckhft für 1750 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=180103951
|
|
24.06.2013 10:18 -
|
2592053
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nic není problém, taky moc neumím a mám u druhé auto z D.
Problémů bych se rozhodně nebál. Nechá si poslat VIN tady prověřit a pak vyrazit s někým tady z klubu .Ten ti to tam prohlédne ,da prevozni spz a jede
Reklamace by byla na jazykovou výbavu horí ale tomu se dá předejít tou prohlídkou někým kdo se vyzná.Já bych nechtěl řeit reklamaci ani tady v čr...
Nic není problém, taky moc neumím a mám u druhé auto z D.
Problémů bych se rozhodně nebál. Nechá si poslat VIN tady prověřit a pak vyrazit s někým tady z klubu .Ten ti to tam prohlédne ,da prevozni spz a jede:palec
Reklamace by byla na jazykovou výbavu horí ale tomu se dá předejít tou prohlídkou někým kdo se vyzná.Já bych nechtěl řeit reklamaci ani tady v čr...
|
|
24.06.2013 10:27 -
|
2592057
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Anebo si hold pockej az tu nekdo bude prodavat jednickovou C5tku. Sem tam jich tu byva. Na vecech jako kuze bych zrovna moc netrval - u stareho auto to zrovna nemusi byt vyhra, spit naopak.
Anebo si hold pockej az tu nekdo bude prodavat jednickovou C5tku. Sem tam jich tu byva. Na vecech jako kuze bych zrovna moc netrval - u stareho auto to zrovna nemusi byt vyhra, spit naopak.
|
|
24.06.2013 11:20 -
|
2592091
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jene on chce automat ,měl smůlu e nestihl tu tvoji... Jinak kůe super na údrbu ale je o dost tvrdí ne plyová... Měto docela tve
Jene on chce automat ,měl smůlu e nestihl tu tvoji... Jinak kůe super na údrbu ale je o dost tvrdí ne plyová... Měto docela tve:-((((
|
|
| |
|
|