| | |
03.04.2013 00:13 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2562988
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
asi bych trochu zabrzdil, prvně přečíst pravidla, tento web se vyznačuje tím, e se poměrně přísně dodruje tábní kultura v tématech, je to výhoda pro hledání, take i pro tebe. Chce odpověď na něco, tak pouij vyhledavač nahoře, nebo rozcestník vpravo. O vem je ji tady psáno a netrpí se zakládání duplicitních vláken. Jinak vedle si se ptal na hydru, tak to je ta poslední věc co odchází. Ja ji mám 8 let, 190000 km a pouze 1x výměna oleje.
A jinak nejsem lepí pouze jsem moderátor a pro někoho cenzor, hlavně to nebrat osobně, klidně smáznu i předsedu, kdy si to zaslouí
.link.
.link.
.link.
a můe studovat a to není vechno, hledat a hledat a studovat a kdy náhodou nenajde odpověď, tak to napi vdy do přísluného vlákna, např. koupě C5, tam obecně, brzdy k brzdám, nápravy k nápravám ap. hodně těstí
asi bych trochu zabrzdil, prvně přečíst pravidla, tento web se vyznačuje tím, e se poměrně přísně dodruje tábní kultura v tématech, je to výhoda pro hledání, take i pro tebe. Chce odpověď na něco, tak pouij vyhledavač nahoře, nebo rozcestník vpravo. O vem je ji tady psáno a netrpí se zakládání duplicitních vláken. Jinak vedle si se ptal na hydru, tak to je ta poslední věc co odchází. Ja ji mám 8 let, 190000 km a pouze 1x výměna oleje.
A jinak nejsem lepí pouze jsem moderátor a pro někoho cenzor, hlavně to nebrat osobně, klidně smáznu i předsedu, kdy si to zaslouí ;-)
http://www.c5club.cz/clanky/vseobecne-informace-o-c5/motory/2-2-hdi#.UVtYBFc085Y
http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/2456105-spolehlivost-a-zivotnost-2-2hdi-98kw/#.UVtYmlc085Y
http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-motor+2%2C2+hdi/np-1.html#.UVtYhlc085Y
a můe studovat a to není vechno, hledat a hledat a studovat a kdy náhodou nenajde odpověď, tak to napi vdy do přísluného vlákna, např. koupě C5, tam obecně, brzdy k brzdám, nápravy k nápravám ap. hodně těstí :-D
|
|
03.04.2013 00:23 -
|
2562989
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak Najk je tu pan nejvyí draku:=) take klídek a hlavně nepotěj pusu na pacír co Najku?
Taky jsem to řeil....ptal se na to....2.2 jede líp za skoro stejnou spotřebu jak 2.0 .....ale je hodně hajsavá na kvalitu paliva..take kdy někdo jezdil na patnou naftu tak to můou krásně odnést vstřiky....jinak ádnej základní problém neni..jen kupř. turbo na 2.0HDi stojí 20 000,- a na 2.2HDI 80 000,-...take to je to vim...hydra?Jak psal najk..kadej se jí bojí..ale fakt nevim proč....navíc kdy jedna koule stojí a o třetinu míň ně péro popř tlumič....já osobně u jiný auto ne c5 nechci(x7 samozřejmě) nebo Mondeo...jsou to stejný motory:=) ale c5 je zpracováním úplně jinde...ale osobně bych bral radí z DE nebo Rakouska....u jen kvůli zmíněný kvalitě nafty..i ceny jsou trochu přijatelnějí....a jestli 100 000km po měěstě a nebo 200 000km po dálnici....teď vyber co je lepí:=) Jinak fakt je tu toho popsanýho vela dost..stačí jen hledat
tak Najk je tu pan nejvyí draku:=) take klídek a hlavně nepotěj pusu na pacír co Najku?:D
Taky jsem to řeil....ptal se na to....2.2 jede líp za skoro stejnou spotřebu jak 2.0 .....ale je hodně hajsavá na kvalitu paliva..take kdy někdo jezdil na patnou naftu tak to můou krásně odnést vstřiky....jinak ádnej základní problém neni..jen kupř. turbo na 2.0HDi stojí 20 000,- a na 2.2HDI 80 000,-...take to je to vim...hydra?:DJak psal najk..kadej se jí bojí..ale fakt nevim proč....navíc kdy jedna koule stojí a o třetinu míň ně péro popř tlumič....já osobně u jiný auto ne c5 nechci(x7 samozřejmě) nebo Mondeo...jsou to stejný motory:=) ale c5 je zpracováním úplně jinde...ale osobně bych bral radí z DE nebo Rakouska....u jen kvůli zmíněný kvalitě nafty..i ceny jsou trochu přijatelnějí....a jestli 100 000km po měěstě a nebo 200 000km po dálnici....teď vyber co je lepí:=) Jinak fakt je tu toho popsanýho vela dost..stačí jen hledat:D
|
|
03.04.2013 01:41 -
|
2562996
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kluci ikovný, on se ptal na 2,2 HDi biturbo v X7.
Já mám biturbo a nestěuju si. Výkon je solidní, ten se hodí vdycky a závady na motoru jsem neměl. A na maličkosti. Ale to je stejný u vech motorizací. Motoru bych se nebál, pokud by byl prověřený odborníkem s diagnostikou.
No a hydra je to nejlepí a nejmíň poruchový na celým autě. Kdo někdy napsal opak je lhář a kdo říká, e zakroucený dráty jsou lepí, to je vůl. A píou to větinou novináři, který s tím pořádně ani nejeli.
Kluci ikovný, on se ptal na 2,2 HDi biturbo v X7.
Já mám biturbo a nestěuju si. Výkon je solidní, ten se hodí vdycky a závady na motoru jsem neměl. A na maličkosti. Ale to je stejný u vech motorizací. Motoru bych se nebál, pokud by byl prověřený odborníkem s diagnostikou.
No a hydra je to nejlepí a nejmíň poruchový na celým autě. Kdo někdy napsal opak je lhář a kdo říká, e zakroucený dráty jsou lepí, to je vůl. A píou to větinou novináři, který s tím pořádně ani nejeli.
|
|
03.04.2013 13:25 -
|
2563062
|
|
Zacharel
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vechny, plánuji koupit nové auto a rozhodnul jsem se pro citroen C5, po přečtení diskuzí na tomto foru jsem zavrhl 1,6 HDi motor a rozhodl se pro 2,0 HDi /určitě mi bude výkon stačit/. Nael jsem jednu C5 hydroaktiv, koupenou v CR po prvním majiteli r.v. 2008/10 /novy model/ s 215.000 km. Chtěl bych se vás zeptat jestli 215k km u není celkem moc...a nenapřichází u tohoto vozu doba kdy se začnou objevovat ve velkém závady. Na druhou stranu cena 169.000,- mi připadá rozumná a kdy po koupi necham vyměnit rozvody, naplně a kdy bude potřeba nějakou opravu, pořád zůstávám myslím na rozumné ceně.
Jetě bych se chtěl zeptat, kdy s autem zajedu do Citroenu a necham napojit na diagnotiku, zjistí v jakém stavu je motor popř. dalí části vozu?
jedná se o toto auto:.link.
Zdravím vechny, plánuji koupit nové auto a rozhodnul jsem se pro citroen C5, po přečtení diskuzí na tomto foru jsem zavrhl 1,6 HDi motor a rozhodl se pro 2,0 HDi /určitě mi bude výkon stačit/. Nael jsem jednu C5 hydroaktiv, koupenou v CR po prvním majiteli r.v. 2008/10 /novy model/ s 215.000 km. Chtěl bych se vás zeptat jestli 215k km u není celkem moc...a nenapřichází u tohoto vozu doba kdy se začnou objevovat ve velkém závady. Na druhou stranu cena 169.000,- mi připadá rozumná a kdy po koupi necham vyměnit rozvody, naplně a kdy bude potřeba nějakou opravu, pořád zůstávám myslím na rozumné ceně.
Jetě bych se chtěl zeptat, kdy s autem zajedu do Citroenu a necham napojit na diagnotiku, zjistí v jakém stavu je motor popř. dalí části vozu?
jedná se o toto auto:http://www.d1cars.cz/vozidla/citro-n-c5-2-0-hdi-16v-hydractiv-aut-kl/?feature=manufacturer
|
|
03.04.2013 13:27 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
2563063
|
|
JaroB
|
Město: Koice, Auto: xsara VTR | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahojte. Som tu nový, teraz som sa registroval a tak mi prosím prepáčte ak tento dotaz píem tam kde nemám. Mám xsaruku ktorá slúi vynikajúco a spožahlivo ale u pokukujem po niečom väčom. Rozhodujem sa medzi C5kou a Mondeom / C5 vyhráva na 90%/ ale mám jeden asi pre kadého podstatný dotaz.Spožahlivý mechanik a servis auta musí by zabezpečený veď si chcem kúpi jazdenku. Konečne otázka...neviete o niekom alebo nieje tu na fóre niekto kto sa vyzná do C5tiek v Koiciach alebo niekde tu na východe?
Môj terají mechanik u ani s mojou xsarukou nemá také nervy ako by som si predstavoval a keby, e mu zaparkujem pred gará C5ku tak by rezignoval
Viem, e podvozok je jedinečný a treba sa vedie o neho postara, preto tento dotaz a tu.
Ďakujem za pochopenie
Ahojte. Som tu nový, teraz som sa registroval a tak mi prosím prepáčte ak tento dotaz píem tam kde nemám. Mám xsaruku ktorá slúi vynikajúco a spožahlivo ale u pokukujem po niečom väčom. Rozhodujem sa medzi C5kou a Mondeom / C5 vyhráva na 90%/ ale mám jeden asi pre kadého podstatný dotaz.Spožahlivý mechanik a servis auta musí by zabezpečený veď si chcem kúpi jazdenku. Konečne otázka...neviete o niekom alebo nieje tu na fóre niekto kto sa vyzná do C5tiek v Koiciach alebo niekde tu na východe? ;-)
Môj terají mechanik u ani s mojou xsarukou nemá také nervy ako by som si predstavoval a keby, e mu zaparkujem pred gará C5ku tak by rezignoval :-d
Viem, e podvozok je jedinečný a treba sa vedie o neho postara, preto tento dotaz a tu.
Ďakujem za pochopenie :-)
|
|
03.04.2013 13:41 -
|
2563065
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
2.0 HDi je dobrá volba. 215t km nemusí být tak moc. Podle toho, jak se o to předchozí majitel staral. To se ale z diagnostiky v citroenu moc nedozví. Větinou s ní neumějí moc pracovat a moc toho nezjistí. Lepí by byl určitě někdo z clubu: jumep (do konce dubna nedostupný) nebo jruze. Měl bys kontaktovat je. Oba to tam mají přibině stejně hodně daleko, tak to záleí jen na dohodě s nima.
Můe ti to uetřit hodně starostí a moná by ti dokázali i pomoct stlačit cenu jetě ní. Budou tě toti po těch 215t km čekat nějaký servisy a tak je potřeba zkontrolovat stav více věcí ne jen diagnostikou. A oni by ti uměli i přiblině spočítat, na kolik tě servis po koupi přijde, případně ti ho můou i udělat.
Nemá to ádnou extra výbavu, jen takový holý základ, ale někomu to můe stačit. I tak to bude pohodlný.
2.0 HDi je dobrá volba. 215t km nemusí být tak moc. Podle toho, jak se o to předchozí majitel staral. To se ale z diagnostiky v citroenu moc nedozví. Větinou s ní neumějí moc pracovat a moc toho nezjistí. Lepí by byl určitě někdo z clubu: jumep (do konce dubna nedostupný) nebo jruze. Měl bys kontaktovat je. Oba to tam mají přibině stejně hodně daleko, tak to záleí jen na dohodě s nima.
Můe ti to uetřit hodně starostí a moná by ti dokázali i pomoct stlačit cenu jetě ní. Budou tě toti po těch 215t km čekat nějaký servisy a tak je potřeba zkontrolovat stav více věcí ne jen diagnostikou. A oni by ti uměli i přiblině spočítat, na kolik tě servis po koupi přijde, případně ti ho můou i udělat.
Nemá to ádnou extra výbavu, jen takový holý základ, ale někomu to můe stačit. I tak to bude pohodlný.
|
|
03.04.2013 14:36 -
|
2563072
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Hlavně nechodit na diagnostiku do Citroen servisu. Naprosto nikdo s tím neumí. Jednou jsem chtěl odpojit hláku, e mám vadný senzor tlaku v kole. Zkoumali hodinu a zadařilo se s tím, e mi zmizel gong při zařazení zpátečky. Podruhé jsem chtěl oivit senzor detě (el jen jako cyklovač) a řekli, e to nejde, protoe nemám originální rádio
Hlavně nechodit na diagnostiku do Citroen servisu. Naprosto nikdo s tím neumí. Jednou jsem chtěl odpojit hláku, e mám vadný senzor tlaku v kole. Zkoumali hodinu a zadařilo se s tím, e mi zmizel gong při zařazení zpátečky. Podruhé jsem chtěl oivit senzor detě (el jen jako cyklovač) a řekli, e to nejde, protoe nemám originální rádio :-)
|
|
03.04.2013 15:38 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
2563079
|
|
C5stepan
|
|
|
To vlákno co hledá se jmenuje Koupě Citroenu C5, Kamarády z Koic najde na Seznamu uivatelů (mapa) úplně vlevo nahoře, určitě Ti poradí. C5 ber, Mondeo vynech.
To vlákno co hledá se jmenuje Koupě Citroenu C5, Kamarády z Koic najde na Seznamu uivatelů (mapa) úplně vlevo nahoře, určitě Ti poradí. C5 ber, Mondeo vynech.
|
|
03.04.2013 17:08 -
|
2563100
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Zacharel napsal(a): Zdravím vechny, plánuji koupit nové auto a rozhodnul jsem se pro citroen C5, po přečtení diskuzí na tomto foru jsem zavrhl 1,6 HDi motor a rozhodl se pro 2,0 HDi /určitě mi bude výkon stačit/. Nael jsem jednu C5 hydroaktiv, koupenou v CR po prvním majiteli r.v. 2008/10 /novy model/ s 215.000 km. Chtěl bych se vás zeptat jestli 215k km u není celkem moc...a nenapřichází u tohoto vozu doba kdy se začnou objevovat ve velkém závady. Na druhou stranu cena 169.000,- mi připadá rozumná a kdy po koupi necham vyměnit rozvody, naplně a kdy bude potřeba nějakou opravu, pořád zůstávám myslím na rozumné ceně.
jedná se o toto auto: .link.
Rozhodně nepospíchej a nekupuj první, vra do toho nějakej čas a objezdi auta ve svém okolí a porovnávej.
Ten interiér se mi zdá dost opotřebovaný
Rozhodně nepospíchej a nekupuj první, vra do toho nějakej čas a objezdi auta ve svém okolí a porovnávej.
Ten interiér se mi zdá dost opotřebovaný :nevim
|
|
03.04.2013 17:21 -
|
2563119
|
|
Mikra
|
|
|
Opotřebovaný interier se mi zdál tak akorát. Na 5 let starý auto s 215t km. Bazarník sice čuně, ale lepí ne křáp nablýskanej tunama vosků a letěnek, který maskujou oděrky a oahaný interiér. Kdyby to umyl a vyletil, chtěl by o 30.000,- Kč víc.
Podstatný je, jak se chová motor a podvozek při projíďce, co je slyet a co ukáe diagnostika. Na tom bordelu se dá vytřískat sleva, se kterou i tak bazarník počítá. Dalí věci hodný slevy se můou ukázat po projíďce a po diagnostice. Za úspěch bych povaoval, kdybych cenu stlačil o 20.000,- ní. Ale i 10.000,- by bylo fajn. A to jsem v tom jetě neseděl.
Tradičně doporučuju nastudovat a nacvičit alespoň základy - .link.
Fakt to funguje, mám to vyzkouený.
Opotřebovaný interier se mi zdál tak akorát. Na 5 let starý auto s 215t km. Bazarník sice čuně, ale lepí ne křáp nablýskanej tunama vosků a letěnek, který maskujou oděrky a oahaný interiér. Kdyby to umyl a vyletil, chtěl by o 30.000,- Kč víc.
Podstatný je, jak se chová motor a podvozek při projíďce, co je slyet a co ukáe diagnostika. Na tom bordelu se dá vytřískat sleva, se kterou i tak bazarník počítá. Dalí věci hodný slevy se můou ukázat po projíďce a po diagnostice. Za úspěch bych povaoval, kdybych cenu stlačil o 20.000,- ní. Ale i 10.000,- by bylo fajn. A to jsem v tom jetě neseděl. :-)
Tradičně doporučuju nastudovat a nacvičit alespoň základy - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010051705
Fakt to funguje, mám to vyzkouený.
|
|
03.04.2013 17:47 -
|
2563140
|
|
naspo
|
Město: Vykov, Auto: volvo S80 | Počet příspěvků: 7 |
|
|
najk napsal(a): asi bych trochu zabrzdil, prvně přečíst pravidla, tento web se vyznačuje tím, e se poměrně přísně dodruje tábní kultura v tématech, je to výhoda pro hledání, take i pro tebe. Chce odpověď na něco, tak pouij vyhledavač nahoře, nebo rozcestník vpravo. O vem je ji tady psáno a netrpí se zakládání duplicitních vláken. Jinak vedle si se ptal na hydru, tak to je ta poslední věc co odchází. Ja ji mám 8 let, 190000 km a pouze 1x výměna oleje.
A jinak nejsem lepí pouze jsem moderátor a pro někoho cenzor, hlavně to nebrat osobně, klidně smáznu i předsedu, kdy si to zaslouí
.link.
.link.
.link.
a můe studovat a to není vechno, hledat a hledat a studovat a kdy náhodou nenajde odpověď, tak to napi vdy do přísluného vlákna, např. koupě C5, tam obecně, brzdy k brzdám, nápravy k nápravám ap. hodně těstí
ne ... nechtěl jsem se nijak dotknout, ani si to nějak brát, ale na kadém fóru se hledá rozličně, i kdy jsem hledal tu, či spíe koukal, neviděl jsem to co bych potřeboval. Je mi jasné e pro stálé uivatele to bylo zdvojené téma,ale zkouím se dret hesla " lína huba, holé netěstí" tak mi to odpuste jsem tu druhý den.
ne ... nechtěl jsem se nijak dotknout, ani si to nějak brát, ale na kadém fóru se hledá rozličně, i kdy jsem hledal tu, či spíe koukal, neviděl jsem to co bych potřeboval. Je mi jasné e pro stálé uivatele to bylo zdvojené téma,ale zkouím se dret hesla " lína huba, holé netěstí" tak mi to odpuste:-)))) :-)) jsem tu druhý den.
|
|
03.04.2013 17:59 -
|
2563141
|
|
Mikra
|
|
|
Hodně ti můe pomoct ROZCESTNÍK.
.link.
Hodně ti můe pomoct ROZCESTNÍK.
http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
|
|
14.04.2013 22:49 -
|
2567020
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Caute, rozmyslim nad omlazenim = Tourer,a nejak stale zvazuji, jakou motorizace pripadne AP/Manual. Chtel bych do toho vrazit tak idealne 300-350tis, mozna dovoz no, ale sam si na to netroufam a sehnat nekoho s diagem kdo pojede se mnou je dost nerealne. Chtel jsem se zeptat, jak je na tom se spolehlivosti 2.2Hdi 125kW ? Automat mam ted, ale je to super, ale na ty AM6 taky nectu zrovna pochvalne zpevy - u jeteho auta co ma 150tis bude pro me dost realna oprava AP behem doby co budu auto mit. Chci ho mit aspon par let - 4-6. Aty rozvadece jsou v AM6 pry docela drahe. Jak byste doporucili 2.0 120kW, 2.2 125kW ci 2.7Hdi ? Spotreba bude asi i v tomto poradi, ale cokoliv co bude zrat v prumeru do 9 litru snesu b pohode. Aktualni C5 mi zere taky v lete 8 a neco a v zime 9 a neco.
Caute, rozmyslim nad omlazenim = Tourer,a nejak stale zvazuji, jakou motorizace pripadne AP/Manual. Chtel bych do toho vrazit tak idealne 300-350tis, mozna dovoz no, ale sam si na to netroufam a sehnat nekoho s diagem kdo pojede se mnou je dost nerealne. Chtel jsem se zeptat, jak je na tom se spolehlivosti 2.2Hdi 125kW ? Automat mam ted, ale je to super, ale na ty AM6 taky nectu zrovna pochvalne zpevy - u jeteho auta co ma 150tis bude pro me dost realna oprava AP behem doby co budu auto mit. Chci ho mit aspon par let - 4-6. Aty rozvadece jsou v AM6 pry docela drahe. Jak byste doporucili 2.0 120kW, 2.2 125kW ci 2.7Hdi ? Spotreba bude asi i v tomto poradi, ale cokoliv co bude zrat v prumeru do 9 litru snesu b pohode. Aktualni C5 mi zere taky v lete 8 a neco a v zime 9 a neco.
|
|
01.05.2013 15:29 -
|
2574279
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Tak se musim pochlubit, strastiplna cesta do Frankfurtu se vyplatila a na zahrade mi stoji 3 roky stara 3.0Hdi tourer z Citroen Select. Jakoze fest luxusni jizda. Trosku zmatek v tlacitkach, postradam levou paku na tempomat, coz bylo urco lepsi reseni, ale snad je to o zvyku. Co me fakt potesilo, bylo, ze nechali druhou sadu 18" litaku s dobrym vzorkem v kufru tak jak jim to tam privezl zakaznik. Parada. V bazaru bych tohle tezko nasel. Max. tak vypucovany a nalesteny prazdny kufr Citroen ve Frankfurtu prej tak 3x vetsi nez kdekoliv u nas. Ojetin tam meli neskutecne, jen C5tek III tam mohlo byt pres 20 kusu, je z ceho vybirat.
Tak se musim pochlubit, strastiplna cesta do Frankfurtu se vyplatila a na zahrade mi stoji 3 roky stara 3.0Hdi tourer z Citroen Select. Jakoze fest luxusni jizda. Trosku zmatek v tlacitkach, postradam levou paku na tempomat, coz bylo urco lepsi reseni, ale snad je to o zvyku. Co me fakt potesilo, bylo, ze nechali druhou sadu 18" litaku s dobrym vzorkem v kufru tak jak jim to tam privezl zakaznik. Parada. V bazaru bych tohle tezko nasel. Max. tak vypucovany a nalesteny prazdny kufr :) Citroen ve Frankfurtu prej tak 3x vetsi nez kdekoliv u nas. Ojetin tam meli neskutecne, jen C5tek III tam mohlo byt pres 20 kusu, je z ceho vybirat.
|
|
01.05.2013 17:34 -
|
2574306
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jak to e u si nezměnil údaje o vozidle I za III
Jak to e u si nezměnil údaje o vozidle I za III :-))))
|
|
01.05.2013 17:51 -
|
2574312
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Lepsi ? Trosku mi to trvalo, nez jsem pochopil, ze musim smazat stare auto z registru a zadat tam nove.
Lepsi ? Trosku mi to trvalo, nez jsem pochopil, ze musim smazat stare auto z registru a zadat tam nove.
|
|
01.05.2013 19:44 -
|
2574336
|
|
RimmerCZ
|
|
|
16.8k Ecek, 108najeto, nebourane, nekurak, lak praticky bez oderek. + 240 jsem platil za zprostredkovani pojisteni a prevozek + nejake to sluzebne brachovi za naftu a neco Jardovi za technicky dohled pri koupi. Na vlastni diag nas nechteli pustit, ze pry jim to jeste zavirujeme haha
16.8k Ecek, 108najeto, nebourane, nekurak, lak praticky bez oderek. + 240 jsem platil za zprostredkovani pojisteni a prevozek + nejake to sluzebne brachovi za naftu a neco Jardovi za technicky dohled pri koupi. Na vlastni diag nas nechteli pustit, ze pry jim to jeste zavirujeme haha :-)
|
|
01.05.2013 21:42 -
|
2574367
|
|
Mikra
|
|
|
No a po koupi u jsi to zdiagnostikoval? Třeba s Jardou?
No a po koupi u jsi to zdiagnostikoval? Třeba s Jardou?
|
|
01.05.2013 21:56 -
|
2574376
|
|
RimmerCZ
|
|
|
Jo, zavad tam bylo strasne moc, a nez dolistoval tak mu zdechla baterka v notebooku Delali jsme to hned na miste. Rikal, ze to bylo tim, ze auto 4 mesice stalo a startovali to tak max. na zkusebni jizdu a premistovani z mista na misto a za vsechno muze snizene napeti, pac tam byly desitky zavad vzdy v jednu a ten samy cas. Vecer jsme pak prijeli po 9 k nemu domu a uz bylo fakt pozde. Hodim to ke klukum tady at to projedou a vycisti. Jinak sranda, hledal jsem baterku a ona je v kufru nad levymkolem A naftovy filtr se nachazi pod nadrzi u rozdelovacu u kouli A jeste jedna vec - komplet cely vyfuk vcetne fapu je v jednom kuse. Jarda hned koumal, jak se to pak rozrizne, vyplachne, navari objimky a da zpet dokupy. Heh
Jo, zavad tam bylo strasne moc, a nez dolistoval tak mu zdechla baterka v notebooku :) Delali jsme to hned na miste. Rikal, ze to bylo tim, ze auto 4 mesice stalo a startovali to tak max. na zkusebni jizdu a premistovani z mista na misto a za vsechno muze snizene napeti, pac tam byly desitky zavad vzdy v jednu a ten samy cas. Vecer jsme pak prijeli po 9 k nemu domu a uz bylo fakt pozde. Hodim to ke klukum tady at to projedou a vycisti. Jinak sranda, hledal jsem baterku a ona je v kufru nad levymkolem :) A naftovy filtr se nachazi pod nadrzi u rozdelovacu u kouli :) A jeste jedna vec - komplet cely vyfuk vcetne fapu je v jednom kuse. Jarda hned koumal, jak se to pak rozrizne, vyplachne, navari objimky a da zpet dokupy. Heh
|
|
| |
|
|