| | |
23.12.2012 13:41 -
Re: Rozměry sedaček - C5 III
|
2532859
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy se zadní sedáky postaví, je dýlka loný plochy 185cm. Kdy se sundají, tak 200cm. A kdy se odjede předníma sedačkama a úplně dopředu a sklopí se dopředu i jejich opěradlo, přibyde dalích 15cm. Sundat zadní sedáky jde snadno. Jen stisknout závěsy proti sobě a sedáky jsou venku. ádný roubování.
Kdy se zadní sedáky postaví, je dýlka loný plochy 185cm. Kdy se sundají, tak 200cm. A kdy se odjede předníma sedačkama a úplně dopředu a sklopí se dopředu i jejich opěradlo, přibyde dalích 15cm. Sundat zadní sedáky jde snadno. Jen stisknout závěsy proti sobě a sedáky jsou venku. ádný roubování.
|
|
26.12.2012 20:06 -
C5 r.v. 2009-10
|
2533733
|
|
pavouk28
|
Město: Znojmo, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
zdravím, uvazuji o koupi C5 kombi 2,0HDi okolo roku vyroby 2009 a cene 200 000,- jsou nejake zasadni informace proc to neudelat? ve vyberu mam jeste ford smax a fiat croma. jde mi o spolehlivost, jezdit budu na delsich trasach cca 35000 km ročně. zvazuju dovoz auta z ciziny
zdravím, uvazuji o koupi C5 kombi 2,0HDi okolo roku vyroby 2009 a cene 200 000,- jsou nejake zasadni informace proc to neudelat? :) ve vyberu mam jeste ford smax a fiat croma. jde mi o spolehlivost, jezdit budu na delsich trasach cca 35000 km ročně. zvazuju dovoz auta z ciziny
|
|
26.12.2012 20:34 -
Re: C5 r.v. 2009-10
|
2533752
|
|
pavouk28
|
Město: Znojmo, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Mondeo je taky ve vyberu ale smax je vetsi. potebuju dost velky kufr. o spolehlivosti 2009 jsem toho moc nenasel
Mondeo je taky ve vyberu ale smax je vetsi. potebuju dost velky kufr. o spolehlivosti 2009 jsem toho moc nenasel
|
|
29.12.2012 16:01 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2534913
|
|
Mates410
|
|
|
Dobrý den prosím Vás jaky mate nazor na C5tky v Bazaru Auto Partner? Zatim asi nejpěknějí vozy co jsem v bazarech viděl.(není to adná reklama). Jen mně zajíma nazor jiných stejně postiených lidi.
Dobrý den prosím Vás jaky mate nazor na C5tky v Bazaru Auto Partner? Zatim asi nejpěknějí vozy co jsem v bazarech viděl.(není to adná reklama). Jen mně zajíma nazor jiných stejně postiených lidi.:-d
|
|
29.12.2012 16:52 -
|
2534914
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Postienej jsem ,tak si dovolím reagovat
Ten bazar neznám ale já v principu odmítám vechny české bazary. Člověk musí mít sakra těstí aby trefil na auto, které majitel prodává jen proto aby si ulevil od finančáku a koupil nové aby měl zase náklady.Dobré auto se větinou prodá dobře bez bazaru. Tady se větinou prodávají auta protoe majitel u nechce investovat do oprav. Já jsem pro individuální dovoz.Ale to je jen můj názor.
Určitě se tady najde dost lidí co mi ho vyvrátí a podělí se o to e oni měli těstí...
C5 je moje 5 auto (vechno Citroen na hydraulice) jen první BX jsem koupil v bazaru a byl to děs! Poslední dvě jsem si přivezl z Německa sám a jsem maximálně spokojený
Postienej jsem ,tak si dovolím reagovat:-))
Ten bazar neznám ale já v principu odmítám vechny české bazary. Člověk musí mít sakra těstí aby trefil na auto, které majitel prodává jen proto aby si ulevil od finančáku a koupil nové aby měl zase náklady.Dobré auto se větinou prodá dobře bez bazaru. Tady se větinou prodávají auta protoe majitel u nechce investovat do oprav. Já jsem pro individuální dovoz.Ale to je jen můj názor.;-)
Určitě se tady najde dost lidí co mi ho vyvrátí a podělí se o to e oni měli těstí...
C5 je moje 5 auto (vechno Citroen na hydraulice) jen první BX jsem koupil v bazaru a byl to děs! Poslední dvě jsem si přivezl z Německa sám a jsem maximálně spokojený :palec
|
|
29.12.2012 17:15 -
|
2534917
|
|
Mates410
|
|
|
No jo tak to ma fajn e jsi to přivez sam. Jene kdy se nedomluvim německy ani engli tak je to na prd.
No jo tak to ma fajn e jsi to přivez sam. Jene kdy se nedomluvim německy ani engli tak je to na prd.:-(
|
|
29.12.2012 17:28 -
|
2534919
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já taky moc neumím vechno se dá zařídit...Kdy jsem byl pro Xantii tak jsem tomu prodavači dal telefon a mluvila s ním sestra. A pro C5, to jsem měl těstí ten prodavač mluvil česky...
Spí ne jazyk je problém e je to daleko tak je blbý jet zpět s prázdnou...
Já taky moc neumím vechno se dá zařídit...Kdy jsem byl pro Xantii tak jsem tomu prodavači dal telefon a mluvila s ním sestra. A pro C5, to jsem měl těstí ten prodavač mluvil česky...
Spí ne jazyk je problém e je to daleko tak je blbý jet zpět s prázdnou...
|
|
29.12.2012 19:05 -
|
2534962
|
|
Mates410
|
|
|
Ano myslím ten bazar v Liberci
.link.
Ano myslím ten bazar v Liberci
http://www.autopartner.cz/
|
|
29.12.2012 19:12 -
|
2534964
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím e najk má auto z Partnera. Já při hledání C5 taky Liberec navtívil a nekoupil jsem tam. Lhali a slibovali a já neuvěřil. Ale to dělají nejspí vechny bazary. Já bych dnes el jinou cestou. Najít si něco venku a sehnat si někoho, kdo to dotáhne a zařídí. Je to pohodlný a rychlý. Tady na clubu takoví lidi jsou.
Myslím e najk má auto z Partnera. Já při hledání C5 taky Liberec navtívil a nekoupil jsem tam. Lhali a slibovali a já neuvěřil. Ale to dělají nejspí vechny bazary. Já bych dnes el jinou cestou. Najít si něco venku a sehnat si někoho, kdo to dotáhne a zařídí. Je to pohodlný a rychlý. Tady na clubu takoví lidi jsou.
|
|
29.12.2012 19:42 -
|
2534969
|
|
jumep
|
|
|
to ze vonku to bude o niecom lepsom ako tu je tiez len rozpravka ... zalezi kto to tam predava ....
a rovnako dobre mozes kupit aj doma .... (ze mikra ...)
to ze vonku to bude o niecom lepsom ako tu je tiez len rozpravka ... zalezi kto to tam predava ....
a rovnako dobre mozes kupit aj doma .... (ze mikra ...)
|
|
29.12.2012 19:58 -
|
2534970
|
|
Mikra
|
|
|
Ano. Kdo hledá, najde. Jen je třeba trpělivost, nebát se třeba několikrát jet zbytečně a něco investovat do diagnostiky a pomoci odborníků a určitě se najde dobrej kus za sluný peníze. Jen to u bude s C5I a C5II asi trochu horí. V tak dobrým stavu, jako se podařilo tyhle auta sehnat před 2 lety to u bude těký. Přeci jenom jejich výroba skončila před 5ti lety, tak narazit na zánovní kousek bude chtít hodně těstí. Ale C5III jdou s cenou rychle dolů a tak bude prostor tam.
Ano. Kdo hledá, najde. Jen je třeba trpělivost, nebát se třeba několikrát jet zbytečně a něco investovat do diagnostiky a pomoci odborníků a určitě se najde dobrej kus za sluný peníze. Jen to u bude s C5I a C5II asi trochu horí. V tak dobrým stavu, jako se podařilo tyhle auta sehnat před 2 lety to u bude těký. Přeci jenom jejich výroba skončila před 5ti lety, tak narazit na zánovní kousek bude chtít hodně těstí. Ale C5III jdou s cenou rychle dolů a tak bude prostor tam.
|
|
29.12.2012 20:44 -
|
2534977
|
|
womo
|
|
|
Souhlasím s kolegou Mikrou. Sám jsem hledal snad rok. A jsem nael (vytouený) 2litr benzín s automatem. Prodával jej Citroen Plzeň, tak jsem si řekl, e by to nemusela být a taková levota a vyrazil do Plzně. Auto mi, a nejen mě, přilo v pohodě a dnes jsem spokojeným majitelem. Vem Vám do nového roku přeji ve nej a těm hledajícím astnou ruku při výběru...
Souhlasím s kolegou Mikrou. Sám jsem hledal snad rok. A jsem nael (vytouený) 2litr benzín s automatem. Prodával jej Citroen Plzeň, tak jsem si řekl, e by to nemusela být a taková levota a vyrazil do Plzně. Auto mi, a nejen mě, přilo v pohodě a dnes jsem spokojeným majitelem. Vem Vám do nového roku přeji ve nej a těm hledajícím astnou ruku při výběru...
|
|
29.12.2012 21:01 -
|
2534984
|
|
.45acp
|
|
|
Taky jsem hledal něco přez rok, ale bral jem to tak nějak sportovně. Nic mě nehonilo. V době internetu to je docela v pohodě, kdy si vzpomenu, co jsem kdysi nacestoval při schánění auta. Stejně jsem auto vdycky pořídil v okolí.
Taky jsem hledal něco přez rok, ale bral jem to tak nějak sportovně. Nic mě nehonilo. V době internetu to je docela v pohodě, kdy si vzpomenu, co jsem kdysi nacestoval při schánění auta. Stejně jsem auto vdycky pořídil v okolí.
|
|
29.12.2012 21:07 -
|
2534985
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
nevím jak dnes, ale Auto partner Liberec patřil mezi ty "slunějí", tam toti prodávali zánovní autá - zpravidla ukončené lízačky a tam byla výhoda, e jezdily na garanční prohlídky. Jinak samo platí prověřit, ja to učinil a serviska seděla z info z PC citroen a těstí, e pan majitel z Neapole nebyl prase
nevím jak dnes, ale Auto partner Liberec patřil mezi ty "slunějí", tam toti prodávali zánovní autá - zpravidla ukončené lízačky a tam byla výhoda, e jezdily na garanční prohlídky. Jinak samo platí prověřit, ja to učinil a serviska seděla z info z PC citroen a těstí, e pan majitel z Neapole nebyl prase ;-)
|
|
29.12.2012 21:49 -
|
2535004
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak to já jsem měl asi z pr... kliku . V pátek ( duben 2010 ) jsme prodali káru , večer jsem hledal nějakou C5 na netu , jednu jsem nael , ale v noci jsem u nevolal , ráno se tam vypravil podívat ( z Jihlavy do Berouna ) , okoukl , projel , jetě jednou okoukl a plácli jsme si . Byla to první a jediná kterou jsem viděl a vzal ji . Po 75 000 km ( celkově 212 000 ) stále nemůu nic vytknout .
Tak to já jsem měl asi z pr... kliku . V pátek ( duben 2010 ) jsme prodali káru , večer jsem hledal nějakou C5 na netu , jednu jsem nael , ale v noci jsem u nevolal , ráno se tam vypravil podívat ( z Jihlavy do Berouna ) , okoukl , projel , jetě jednou okoukl a plácli jsme si . Byla to první a jediná kterou jsem viděl a vzal ji . Po 75 000 km ( celkově 212 000 ) stále nemůu nic vytknout .
|
|
07.01.2013 21:33 -
|
2537416
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
najk napsal(a): nevím jak dnes, ale Auto partner Liberec patřil mezi ty "slunějí", tam toti prodávali zánovní autá - zpravidla ukončené lízačky a tam byla výhoda, e jezdily na garanční prohlídky.
Platí to stále - AutoPartner PLUS v Liberci maj moc pěkný auta za rozumný a přiměřený ceny. Jak se k nim v těch leasingovkách dostanou mi vrtá hlavou, ale to zákazníka trápit nemusí. Asi maj i silný finanční zázemí, kdy se poslední dobou poutěj do aut vysoko přes 400 tisíc a do karavanů...
Auta z evropskejch leasingovek dneska prodává kde kdo, ale tak pěkný auta jako maj v autopartneru jsem nikde neviděl.
Platí to stále - AutoPartner PLUS v Liberci maj moc pěkný auta za rozumný a přiměřený ceny. Jak se k nim v těch leasingovkách dostanou mi vrtá hlavou, ale to zákazníka trápit nemusí. Asi maj i silný finanční zázemí, kdy se poslední dobou poutěj do aut vysoko přes 400 tisíc a do karavanů...
Auta z evropskejch leasingovek dneska prodává kde kdo, ale tak pěkný auta jako maj v autopartneru jsem nikde neviděl.
|
|
14.01.2013 13:57 -
|
2539083
|
|
Mates410
|
|
|
Má naprostou pravdu.Auta tam maji krasne s jinýma bazarama se to vubec nedá srovnat.Pro svou C5tku asi zajedu tam.
Má naprostou pravdu.Auta tam maji krasne s jinýma bazarama se to vubec nedá srovnat.Pro svou C5tku asi zajedu tam.
|
|
14.01.2013 14:25 -
|
2539086
|
|
HELLMUT
|
|
|
Stejně raději vezmi někoho s diagnostikou...
Stejně raději vezmi někoho s diagnostikou...:-))
|
|
| |
|
|