| | |
18.05.2010 14:41 -
Re: Koupě C5 break 2.0 HDI - 2002 - prosím pomoc !!
|
2345362
|
|
jumep
|
|
|
daj sa na niektory udaj a podrz tlacitko na stieracoch - to ktorym to prepinas ... vynuluje sa ti to
v servise sa nastavuje hodnota co je na tacho po zapnuti kluca ...
daj sa na niektory udaj a podrz tlacitko na stieracoch - to ktorym to prepinas ... vynuluje sa ti to
v servise sa nastavuje hodnota co je na tacho po zapnuti kluca ...
|
|
18.05.2010 16:33 -
|
2345370
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tak jsem si přečetl diskuzi a podle toho co se zde píe bych se také raději poohlédl po jiném autíčku. Myslím, e nabídek je dost a dobrých. U moje prababička říkávala "Nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci" a potom také říkávala "Navrch huj a vespod fuj" Moná na tom něco bude. Pokud volá SOS, tak radím NEKUPOVAT! nebo brzy zanevře na C5-tky a to by byla koda.
Tak jsem si přečetl diskuzi a podle toho co se zde píe bych se také raději poohlédl po jiném autíčku. Myslím, e nabídek je dost a dobrých. U moje prababička říkávala "Nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci" a potom také říkávala "Navrch huj a vespod fuj" :-( Moná na tom něco bude. Pokud volá SOS, tak radím NEKUPOVAT! nebo brzy zanevře na C5-tky a to by byla koda.
|
|
18.05.2010 18:04 -
|
2345381
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak , tak , jak píe .
Já osobně , kdy kupuji auto , tak ve musí být naprosto funkční , nesmí být jediná pochybnost .... jinak bych el od toho . A bylo tomu tak i u C5 , a po měsíci a něco co ji mám , jsem z ní naden ...
Přeji astnou ruku při výběru .
Tak , tak , jak píe .
Já osobně , kdy kupuji auto , tak ve musí být naprosto funkční , nesmí být jediná pochybnost .... jinak bych el od toho . A bylo tomu tak i u C5 , a po měsíci a něco co ji mám , jsem z ní naden ...
|
|
19.05.2010 10:15 -
|
2345445
|
|
cit
|
|
|
Tak do toho bych neel-moná tak za 20000 kč,čekají tě velké investice.
Tak do toho bych neel-moná tak za 20000 kč,čekají tě velké investice.
|
|
19.05.2010 11:27 -
|
2345455
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
M.P napsal(a): Tak , tak , jak píe .
Při rozumné ceně se dá zkousnout i nějaké závada - ale musí být jasné, o co jde a jasná i cena za opravu.
Já jsem třeba při nákupu mávl rukou nad hučením od předních kol - akceptoval jsem e to asi budou loiska. A nakonec mi v servisu řekli, e loiska se zdají OK a e to dělají spí pneumatiky (kterým u stejně končí vzorek - poslední 3mm). Jinak za měsíc 1/2 od nákupu taky ani uk, se vím ostatním spokojenost.
Před tím jsem ale raději odmítl auto o 15 tisíc levnějí, které hučelo od náhonu (poloosa nebo převodovka) a vibrovalo to i do volantu - ale asi se taky prodalo, v nabídce bazaru u není.
Při rozumné ceně se dá zkousnout i nějaké závada - ale musí být jasné, o co jde a jasná i cena za opravu.
Já jsem třeba při nákupu mávl rukou nad hučením od předních kol - akceptoval jsem e to asi budou loiska. A nakonec mi v servisu řekli, e loiska se zdají OK a e to dělají spí pneumatiky (kterým u stejně končí vzorek - poslední 3mm). Jinak za měsíc 1/2 od nákupu taky ani uk, se vím ostatním spokojenost. :-d
Před tím jsem ale raději odmítl auto o 15 tisíc levnějí, které hučelo od náhonu (poloosa nebo převodovka) a vibrovalo to i do volantu - ale asi se taky prodalo, v nabídce bazaru u není.
|
|
19.05.2010 11:54 -
|
2345456
|
|
tomc
|
|
|
já si koupil C5ku která nela zamknout proto ji ital prodával oprava 10minut
já si koupil C5ku která nela zamknout :-)) proto ji ital prodával:-)) oprava 10minut:palec
|
|
19.05.2010 15:56 -
|
2345481
|
|
tombiker
|
Město: Česká 197, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Jetěe pokud se můu zeptat :
po otočení klíčku svítí červená STOP - oraová kontrloka service a oranová motoru
Po nastartování zhasne
zkouel jsem odpojit baterku a hodilo to hlasku SEAT BELT REMINDER
nevíte co by to mohlo být ?
Jetěe pokud se můu zeptat :
po otočení klíčku svítí červená STOP - oraová kontrloka service a oranová motoru
Po nastartování zhasne
zkouel jsem odpojit baterku a hodilo to hlasku SEAT BELT REMINDER
nevíte co by to mohlo být ?
|
|
19.05.2010 16:30 -
|
2345484
|
|
tombiker
|
|
|
Jo tak ty pásy - O.K.
ale napodruhý hláka ENGINE IMOBILISER FAULT
to asi e je immo odpojený ? To by ale nelo nastartovat ne ?
Jo tak ty pásy - O.K.
ale napodruhý hláka ENGINE IMOBILISER FAULT
to asi e je immo odpojený ? To by ale nelo nastartovat ne ?
|
|
19.05.2010 16:35 -
|
2345485
|
|
tief
|
|
|
Klicek do polohy 2 a pockat viac ako 3 minuty ... Chyba imobilizeru je normalna po odpojeni baterie ...
Klicek do polohy 2 a pockat viac ako 3 minuty ... Chyba imobilizeru je normalna po odpojeni baterie ...
|
|
19.05.2010 16:49 -
|
2345490
|
|
tombiker
|
|
|
O.K. díky ten počítač u chodí, stačilo fakt jen dýl podrel---
a jete co ty kontolky mají zhasnout vechny ?
kontrolka: motor STOP a SERVICE svití po nastartovaní zhasnou
O.K. díky ten počítač u chodí, stačilo fakt jen dýl podrel---
a jete co ty kontolky mají zhasnout vechny ?
kontrolka: motor STOP a SERVICE svití po nastartovaní zhasnou
|
|
19.05.2010 17:42 -
|
2345501
|
|
JirkaŘ
|
|
|
To je dobře e před nastartováním svítí... svítí skoro vechny kontrolky a postupně shasnou. Kdyby STOP a SERVICE nesvítily vůbec...pravděpodobně je pak někdo odpojil , aby tě neotravovaly (ty kontrolky) Kontrolky si kontrolují stav auta.. a jak je ve O.K. zhasnou. Zhasly ti ? Má auto O.K.
To je dobře e před nastartováním svítí... svítí skoro vechny kontrolky a postupně shasnou. Kdyby STOP a SERVICE nesvítily vůbec...pravděpodobně je pak někdo odpojil , aby tě neotravovaly (ty kontrolky) :-)))) Kontrolky si kontrolují stav auta.. a jak je ve O.K. zhasnou. ;-) Zhasly ti ? Má auto O.K.
|
|
19.05.2010 17:47 -
|
2345504
|
|
tombiker
|
|
|
JASNĚ TO CHÁPU ALE DOKUD NENASTARTUJU TAK SVITÍ POŘÁD JEN TYTO TŘI KONTROLKY CO SE MI OPROTI PŘEDCHOZÍM VOZŮM CO JSEM MĚL ZDÁ DIVNÉ...
JASNĚ TO CHÁPU ALE DOKUD NENASTARTUJU TAK SVITÍ POŘÁD JEN TYTO TŘI KONTROLKY CO SE MI OPROTI PŘEDCHOZÍM VOZŮM CO JSEM MĚL ZDÁ DIVNÉ...
|
|
19.05.2010 18:29 -
|
2345525
|
|
jumep
|
|
|
co riesis, to je normalne
inak ten immo, obcas treba odomknut a zamknut aby sa chytil
co riesis, to je normalne
inak ten immo, obcas treba odomknut a zamknut aby sa chytil
|
|
19.05.2010 18:56 -
|
2345538
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Není tohle vlákno úplně mimo? Původní otázka byla nějaká a teď je tu namíchané ve dohromady, co by mohlo být ve svých vláknech. Co vy na to. Neříkám neporadit, ale tohle je typický příklad plevelu, jak tu u někdo napsal. A budou něco hledat noví majitelé, budou z toho vedle
Není tohle vlákno úplně mimo? Původní otázka byla nějaká a teď je tu namíchané ve dohromady, co by mohlo být ve svých vláknech. Co vy na to. Neříkám neporadit, ale tohle je typický příklad plevelu, jak tu u někdo napsal. A budou něco hledat noví majitelé, budou z toho vedle :-)
|
|
19.05.2010 19:19 -
|
2345553
|
|
tombiker
|
|
|
O.K. děkuji vem a u teda ukončuji tuto diskuzi
Díky vem za rady !!!!!
O.K. děkuji vem a u teda ukončuji tuto diskuzi
Díky vem za rady !!!!!
|
|
09.07.2010 20:36 -
Koupě c5 ,nač si dát pozor
|
2349976
|
|
drak21
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
zdravím vechny
prosím o radu chci si koupit c5 a jeliko je to můj první citronek tak bych potřeboval radu nač se při kontrole a zkuební jízdě zaměřit,prostě nějaké časté závady které bude bazar chtít skrýt.
Předem děkuji za jakoukoli radu
ps: je to dovoz z Francie,to je dobré nebo spí naopak?
zdravím vechny :-)
prosím o radu chci si koupit c5 a jeliko je to můj první citronek tak bych potřeboval radu nač se při kontrole a zkuební jízdě zaměřit,prostě nějaké časté závady které bude bazar chtít skrýt.
Předem děkuji za jakoukoli radu
ps: je to dovoz z Francie,to je dobré nebo spí naopak?
|
|
09.07.2010 21:11 -
Re: Koupě c5 ,nač si dát pozor
|
2349982
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Vem s sebou někoho s diagnostikou a nejlíp někoho kdo má C5 ji delí dobu (viz mapa uivatelů). Zkontroluj VIN v origo Citroen servisu.
astnou ruku a hodně spokojených kilometrů.
Vem s sebou někoho s diagnostikou a nejlíp někoho kdo má C5 ji delí dobu (viz mapa uivatelů). Zkontroluj VIN v origo Citroen servisu.
astnou ruku a hodně spokojených kilometrů.:palec
|
|
09.07.2010 21:28 -
Re: Koupě c5 ,nač si dát pozor
|
2349983
|
|
drak21
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky za radu,teda citroňáků je kolem mého bydlitě jako much))),jetě se hloupě optám ta diagnostika je soft v noasu ?
a nemá někdo zkuenost s tímto bazarem?
Autokredo
Sdělení: Autopark Kolbenova 9a
Telefon: 608517311
Ulice: Kolbenova 9a
Město: Praha 9
A jetě jeden dotaz,automat brát nebo je lepí u ojetin manuál??
Díky za radu,teda citroňáků je kolem mého bydlitě jako much))),jetě se hloupě optám ta diagnostika je soft v noasu ?
a nemá někdo zkuenost s tímto bazarem?
Autokredo
Sdělení: Autopark Kolbenova 9a
Telefon: 608517311
Ulice: Kolbenova 9a
Město: Praha 9
A jetě jeden dotaz,automat brát nebo je lepí u ojetin manuál??
|
|
| |
|
|