| | |
23.10.2012 10:30 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2514897
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
gull napsal(a): No sice jsem byl líný obvolat více servisů, ale kdy jsem se stavil do nejbliího, tak mi blebtal něco o tom, e nejsou schopni z vinu zjistit nic, pokud nebyl servisován u nich . Tak jsem to zatím nechal být. No a co se týče někoho tady v okolí Ovy, tak to taky není a tak jednoduché....osobně jsem domluvený se servisem, e přijedu a oni mi to auto prohlídnou....zbývá doufat, e nebudou kopyta
Me pres VIN proverili auto a videli i servisni kontroly v Nemecku, takze by to umet meli...
No sice jsem byl líný obvolat více servisů, ale kdy jsem se stavil do nejbliího, tak mi blebtal něco o tom, e nejsou schopni z vinu zjistit nic, pokud nebyl servisován u nich :nevim. Tak jsem to zatím nechal být. No a co se týče někoho tady v okolí Ovy, tak to taky není a tak jednoduché....osobně jsem domluvený se servisem, e přijedu a oni mi to auto prohlídnou....zbývá doufat, e nebudou kopyta :-)
Me pres VIN proverili auto a videli i servisni kontroly v Nemecku, takze by to umet meli...
|
|
23.10.2012 11:39 -
|
2514903
|
|
gull
|
|
|
Vím, e to jde, ale prostě ta ochota tam nebyla a hádat se mi s ním nechtělo....prostě vyuiji jiný servis
Vím, e to jde, ale prostě ta ochota tam nebyla a hádat se mi s ním nechtělo....prostě vyuiji jiný servis
|
|
23.10.2012 11:42 -
|
2514904
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle VIN se dá zjistit jen to, co bylo dělaný v autorizovaným servise. A ani tam nemusí do databáze dát kadou opravu. Jen záruční servis tam je vdycky.
Podle VIN se dá zjistit jen to, co bylo dělaný v autorizovaným servise. A ani tam nemusí do databáze dát kadou opravu. Jen záruční servis tam je vdycky.
|
|
05.12.2012 06:06 -
|
2528355
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Článek o tom jestli koupit ojeté či nové auto - jako příklad uvedena i C5: .link.
Článek o tom jestli koupit ojeté či nové auto - jako příklad uvedena i C5: http://www.auto.cz/koupit-ojete-auto-nebo-radeji-nove-71707
|
|
19.12.2012 07:43 -
|
2531481
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Zlepily se mi finance a ihned jsem začal slintat, jak koupit c5 III kolem 200 000 Kč. No a vyřeila to dcera (16 let - mimo veřejné komunikace ji jezdí s dosavadní C5) jasným dotazem PROČ?
No a to mne zabrzdilo a napsal jsem si klasické plus a minus a s úasem jsem zjistil, e fakt není proč. Za tu cenu by auto bylo jeté něco přes 150 000 km, co je zhruba můj současný stav. Kastle mi nerezaví, tak tento důvod taky odpadá. Stávající motor byl 2001 vyhláen celosvětovým dieselem roku a prý jsou i milionáři s tímto mototrem - tak tento důvod taky snad není. U současného vím, co bylo měněno, u nového metoda věř a víra tvá tě uzdraví. Take nový spíe hůře. No a kdyby vedle sebe teoreticky stála zcela nová C5 I a C5III, tak trojková verze vítězí jen drobnými vychytávkami typu elektrické páté dveře, elektrická ruční brzda... Ale uvnitř včetně kufru je novějí model mení, bez odkládacích prostor.
No a kdybych jen část peněz pro nové auto dal do údrby starého, tak tam mohu mít pozlacené kliky
Take závěr jasný - dokud mne stávající nenase..., tak jetě nějakou dobu vydrí.
Zlepily se mi finance a ihned jsem začal slintat, jak koupit c5 III kolem 200 000 Kč. No a vyřeila to dcera (16 let - mimo veřejné komunikace ji jezdí s dosavadní C5) jasným dotazem PROČ?
No a to mne zabrzdilo a napsal jsem si klasické plus a minus a s úasem jsem zjistil, e fakt není proč. Za tu cenu by auto bylo jeté něco přes 150 000 km, co je zhruba můj současný stav. Kastle mi nerezaví, tak tento důvod taky odpadá. Stávající motor byl 2001 vyhláen celosvětovým dieselem roku a prý jsou i milionáři s tímto mototrem - tak tento důvod taky snad není. U současného vím, co bylo měněno, u nového metoda věř a víra tvá tě uzdraví. Take nový spíe hůře. No a kdyby vedle sebe teoreticky stála zcela nová C5 I a C5III, tak trojková verze vítězí jen drobnými vychytávkami typu elektrické páté dveře, elektrická ruční brzda... Ale uvnitř včetně kufru je novějí model mení, bez odkládacích prostor.
No a kdybych jen část peněz pro nové auto dal do údrby starého, tak tam mohu mít pozlacené kliky :-)
|
|
19.12.2012 11:01 -
|
2531535
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
vilous napsal(a): Zlepily se mi finance a ihned jsem začal slintat, jak koupit c5 III kolem 200 000 Kč. No a vyřeila to dcera (16 let - mimo veřejné komunikace ji jezdí s dosavadní C5) jasným dotazem PROČ?
No a kdybych jen část peněz pro nové auto dal do údrby starého, tak tam mohu mít pozlacené kliky
To samé si říkám já. Jak píe o vychytávkách el. 5.dveřích a ruční brzdě, tak mám raděj ty manuální. Co bych z C5 III bral jsou přední sedačky.
To samé si říkám já. Jak píe o vychytávkách el. 5.dveřích a ruční brzdě, tak mám raděj ty manuální. Co bych z C5 III bral jsou přední sedačky.
|
|
20.12.2012 02:31 -
|
2531909
|
|
DrMarvin
|
|
|
artsvec napsal(a): To samé si říkám já. Jak píe o vychytávkách el. 5.dveřích a ruční brzdě, tak mám raděj ty manuální. Co bych z C5 III bral jsou přední sedačky.
a hlavne by mi asi vadil pevny stred volantu:=) a jestli je klicek stejne hnusnej jako u prechozich:=)
a hlavne by mi asi vadil pevny stred volantu:=) a jestli je klicek stejne hnusnej jako u prechozich:=)
|
|
20.12.2012 13:25 -
|
2531969
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Chcel by som sa opýtat,keby som chcel vymenit mojho feáka C5 II za noviu C5 III,v ktorých modeloch je system snow motion?Názory a aj testy,čo som pozeral a aj články čo som čítal sa líia a aj predajca jeden tak hovoril druhý tak.Vraj len exclusive,vraj len 2,0HDI,vraj vetky!Som s toho jelen?!,dakujem
caute.Chcel by som sa opýtat,keby som chcel vymenit mojho feáka C5 II za noviu C5 III,v ktorých modeloch je system snow motion?Názory a aj testy,čo som pozeral a aj články čo som čítal sa líia a aj predajca jeden tak hovoril druhý tak.Vraj len exclusive,vraj len 2,0HDI,vraj vetky!Som s toho jelen?!:nevim,dakujem
Přílohy: Citroen-Snow-Motion.jpg ( 39024b ) - |
|
20.12.2012 14:12 -
|
2531989
|
|
tief
|
|
|
Neni to proste rezim automatickej prevodovky "snih" na manualu ? Tzn kazdy automat s rezimom snih ( asi kazdy automat ) + asr = snow motion ...
Neni to proste rezim automatickej prevodovky "snih" na manualu ? Tzn kazdy automat s rezimom snih ( asi kazdy automat ) + asr = snow motion ...
|
|
20.12.2012 15:33 -
|
2532005
|
|
jumep
|
|
|
snad to neni robotizovana prevodovka, ktoru tam na moje prekvapenie rvu
snad to neni robotizovana prevodovka, ktoru tam na moje prekvapenie rvu :(
|
|
20.12.2012 21:09 -
|
2532106
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): snad to neni robotizovana prevodovka, ktoru tam na moje prekvapenie rvu
Robot snad nic takovýho neumí,myslím,e má jen manuální program... Jinak mě tam taky překvapil...
Ale snow motion je funkce DSx,ne převodovky... .link. ,nebo .link.
Robot snad nic takovýho neumí,myslím,e má jen manuální program... Jinak mě tam taky překvapil...
Ale snow motion je funkce DSx,ne převodovky... http://www.zenavaute.cz/bezpecnost-na-silnici/citro-n-snow-motion ,nebo http://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=cs&tbo=d&sclient=psy-ab&q=citroen%20snow%20motion%20system&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=9f0feed2cac2905a&bpcl=40096503&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&biw=1280&bih=685 ;-)
|
|
20.12.2012 21:20 -
|
2532116
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
pista napsal(a): caute.Chcel by som sa opýtat,keby som chcel vymenit mojho feáka C5 II za noviu C5 III,v ktorých modeloch je system snow motion?Názory a aj testy,čo som pozeral a aj články čo som čítal sa líia a aj predajca jeden tak hovoril druhý tak.Vraj len exclusive,vraj len 2,0HDI,vraj vetky!Som s toho jelen?! ,dakujem
Mělo by se to jmenovat ITC (intelligent traction control) a podle ceníku Citroenu to mají vechny letoní modely, nevím jestli to standardně bylo i v modelech starích, ale ten systém byl představen v roce 2009, take...
.link.
.link.
Mělo by se to jmenovat ITC (intelligent traction control) a podle ceníku Citroenu to mají vechny letoní modely, nevím jestli to standardně bylo i v modelech starích, ale ten systém byl představen v roce 2009, take...
http://www.youtube.com/watch?v=_pwgROvWnc0
http://www.youtube.com/watch?v=8hpujOO4diA
|
|
21.12.2012 08:42 -
|
2532259
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Tak ja mám 6-stupňový manuál a pri radiacej páke mám nápis "snow motion"
Podža mňa je to len ITC + vylepené ASR, čie nemalo by to by závislé ani na type prevodovky (manuál/automat)
Tak ja mám 6-stupňový manuál a pri radiacej páke mám nápis "snow motion"
Podža mňa je to len ITC + vylepené ASR, čie nemalo by to by závislé ani na type prevodovky (manuál/automat)
|
|
21.12.2012 13:10 -
|
2532316
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Dakujem za odpovede.Som rád,e to dávajú aj do manuálov!
caute.Dakujem za odpovede.Som rád,e to dávajú aj do manuálov!
|
|
23.12.2012 11:10 -
Re: Rozměry sedaček - C5 III
|
2532781
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Ahoj vichni
mám na vás taky ohledně rozměrů prosbu- chci svojí Xantii vymenit za C5. Nemůu se ale stále rozhodnou jakou verzi karoserie u C5 vybrat. Můj dotaz - dá se v C5 Break spát ? Kdy chci přespat v Xantii Break tak vzhledem k tomu , e měřím 190 cm musím odmontovat sedáky, které jinak zůstanou pouze postavené - nejdou překlopit o 180°. Je to v C5 to samé nebo to u udělali lépe ?
Ahoj vichni
mám na vás taky ohledně rozměrů prosbu- chci svojí Xantii vymenit za C5. Nemůu se ale stále rozhodnou jakou verzi karoserie u C5 vybrat. Můj dotaz - dá se v C5 Break spát ? Kdy chci přespat v Xantii Break tak vzhledem k tomu , e měřím 190 cm musím odmontovat sedáky, které jinak zůstanou pouze postavené - nejdou překlopit o 180°. Je to v C5 to samé nebo to u udělali lépe ? :-(
|
|
23.12.2012 11:43 -
|
2532802
|
|
jumep
|
|
|
o aku C5 ti ide? lebo je diametralny rozdiel X7 a C5 1 a 2
o aku C5 ti ide? lebo je diametralny rozdiel X7 a C5 1 a 2
|
|
23.12.2012 12:08 -
|
2532828
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
rok 2006 -2007
rok 2006 -2007
|
|
23.12.2012 12:28 -
|
2532829
|
|
flyteSVK
|
|
|
Nie, sedaky uplne preklopit nejdu (hatchback). Pochybujem ze je to v breaku inak.
Nie, sedaky uplne preklopit nejdu (hatchback). Pochybujem ze je to v breaku inak.
|
|
| |
|
|