| | |
05.10.2012 22:47 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2510204
|
|
martinkol
|
Město: Milevsko, Auto: VW Golf III Variant | Počet příspěvků: 12 |
|
|
jruze napsal(a): Já koupil C5 II 2 l HDI za 44000,-před rokem najeto 200tKm - bouchlá na předek - investice asi 20tKč do opravy(jetě by to 10. chtělo) jezdí rok bez investic (asi 30000Km ) a věřím e jetě rok bude(dle stavu a hodnot které jsem schopen vyčíst) - není to hezké auto ale bezproblémové.
no jo, kdy tomu někdo rozumí, to se to pak kupujou auta... pro mě je to úplnej horor plnej nejistoty A něco vyhlídnu, budu muset určitě poprosit někoho z fora a na to za úplatu dojede mrknout se mnou.
Jestli si vzpomíná, tak jsem ti před několika měsíci psal o tom e známý prodává C5 I sedan s vyměněným motorem za 95 000Kč, byli jsme víceméně domluvení, e na to případně zajedem mrknout. Má jí pořád, u je za 72 000 v bazaru. Musel jsem si zaloit nový profil, protoe se mi nikde nepodařilo zjistit pod jakým jsem se tu registroval jménem.
no jo, kdy tomu někdo rozumí, to se to pak kupujou auta... pro mě je to úplnej horor plnej nejistoty :-)))) A něco vyhlídnu, budu muset určitě poprosit někoho z fora a na to za úplatu dojede mrknout se mnou.
Jestli si vzpomíná, tak jsem ti před několika měsíci psal o tom e známý prodává C5 I sedan s vyměněným motorem za 95 000Kč, byli jsme víceméně domluvení, e na to případně zajedem mrknout. Má jí pořád, u je za 72 000 v bazaru. Musel jsem si zaloit nový profil, protoe se mi nikde nepodařilo zjistit pod jakým jsem se tu registroval jménem.
|
|
05.10.2012 22:57 -
|
2510205
|
|
jruze
|
|
|
martinkol napsal(a): no jo, kdy tomu někdo rozumí, to se to pak kupujou auta... pro mě je to úplnej horor plnej nejistoty A něco vyhlídnu, budu muset určitě poprosit někoho z fora a na to za úplatu dojede mrknout se mnou.
Ale od toho tu máme nae panstvo - to by to asi dovedlo zjistit.
A máme zas jeden přírůstek (také člen clubu ,ale moc se tu neobjevuje) C5 III 2L HDI r.v. 2009 najeto kolem 90tKm(skutečných,ověřených ze tří stran) na měchách,navi,stav odpovidajíci Km , původ D. cena bez DPH něco kolem 210000,- (celkově sluné auto - hezké)
Jetě tam je levnějí biturbo naj.150tKm (ale to jsem neprohlíel)
Ale od toho tu máme nae panstvo - to by to asi dovedlo zjistit.
A máme zas jeden přírůstek (také člen clubu ,ale moc se tu neobjevuje) C5 III 2L HDI r.v. 2009 najeto kolem 90tKm(skutečných,ověřených ze tří stran) na měchách,navi,stav odpovidajíci Km , původ D. cena bez DPH něco kolem 210000,- (celkově sluné auto - hezké);-)
Jetě tam je levnějí biturbo naj.150tKm (ale to jsem neprohlíel)
|
|
16.10.2012 10:27 -
|
2513173
|
|
gull
|
|
|
Zdravim vsechny klubaky a chci se zeptat jestli by nekdo znaly, z okoli brna s diag, nebyl ochotny se mnou objet nejake c5 (asi 2). Nejlepe tento vikend (pa-ne). Samozrejme vim, ze cas jsou penize. Jinak stejnou pomoc bych nekdy potreboval i v Ostrave. Vyhlíím model C5 II kombi 2.0 hdi.
Zdravim vsechny klubaky a chci se zeptat jestli by nekdo znaly, z okoli brna s diag, nebyl ochotny se mnou objet nejake c5 (asi 2). Nejlepe tento vikend (pa-ne). Samozrejme vim, ze cas jsou penize;). Jinak stejnou pomoc bych nekdy potreboval i v Ostrave. Vyhlíím model C5 II kombi 2.0 hdi.
|
|
20.10.2012 15:18 -
|
2514027
|
|
martinkol
|
Město: Milevsko, Auto: VW Golf III Variant | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím,
v bazaru se objevila C5, která by se mi zamlouvala - .link.
Problém je, e jsem dlouhodobě na Slovensku, a mám to dost daleko na to, abych se mohl dojet do Nového města pod Smrkem na ni podívat. Není tu někdo z okolí, kdo by byl ochotný ji za úplatu zajet omrknout (nejlépe s diagnostikou) a dal mi pak echo jestli se pro ni vyplatí jet?
Vím, e takhle asi nikoho nenajdu, ale minimálně zkusit to musím Pitě prosím sem do diskuze, pak se vám ozvu do zpráv - díky moc
Jako laik ocením i rady - jak se vám uvedená C5 pozdává?
Zdravím,
v bazaru se objevila C5, která by se mi zamlouvala - http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/1924-c5-i-break-2-2-hdi-exclusive#.UIKjisUxqQc
Problém je, e jsem dlouhodobě na Slovensku, a mám to dost daleko na to, abych se mohl dojet do Nového města pod Smrkem na ni podívat. Není tu někdo z okolí, kdo by byl ochotný ji za úplatu zajet omrknout (nejlépe s diagnostikou) a dal mi pak echo jestli se pro ni vyplatí jet?
Vím, e takhle asi nikoho nenajdu, ale minimálně zkusit to musím :-) Pitě prosím sem do diskuze, pak se vám ozvu do zpráv - díky moc :palec
|
|
20.10.2012 19:25 -
|
2514108
|
|
.45acp
|
|
|
martinkol napsal(a): Zdravím,
v bazaru se objevila C5, která by se mi zamlouvala - .link.
Vím, e takhle asi nikoho nenajdu, ale minimálně zkusit to musím Pitě prosím sem do diskuze, pak se vám ozvu do zpráv - díky moc
Kdy je to tady z klubu, tak mu napi SZ a určitě ti k tomu majitel prozradí víc, ne je napsáno v inzerátu.
Kdy je to tady z klubu, tak mu napi SZ a určitě ti k tomu majitel prozradí víc, ne je napsáno v inzerátu.
|
|
20.10.2012 21:04 -
|
2514147
|
|
zico
|
|
|
podla fotiek exterieru - za tie loove ppc auto
podla fotiek exterieru - za tie loove ppc auto :palec
|
|
22.10.2012 21:00 -
|
2514761
|
|
mexikano
|
|
|
Zdravím vechny,
chci koupit C5ku, ale mám problém, e se v autech vůbec neorientuji. Proto se chci zeptat jestli někdo nemá přehled o tomto voze '' .link. '' nebo nějaký jiný typ.
Díky vem za rady.
Zdravím vechny,
chci koupit C5ku, ale mám problém, e se v autech vůbec neorientuji. Proto se chci zeptat jestli někdo nemá přehled o tomto voze '' http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/11403913?goFrom=list '' nebo nějaký jiný typ.
Díky vem za rady.
|
|
22.10.2012 21:22 -
|
2514768
|
|
.45acp
|
|
|
A neměl by mít Exclusive i tlačítko Sport? Tady teda není. Cedulku Exclusive to má.
A neměl by mít Exclusive i tlačítko Sport? Tady teda není. Cedulku Exclusive to má.
|
|
22.10.2012 21:27 -
|
2514774
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Exclusive nemusí mít H3+. To je daný motorizací. 2.0 HDi SPORT nemají, leda s automatem.
Exclusive nemusí mít H3+. To je daný motorizací. 2.0 HDi SPORT nemají, leda s automatem.
|
|
22.10.2012 21:28 -
|
2514776
|
|
jruze
|
|
|
mexikano napsal(a): Zdravím vechny,
chci koupit C5ku, ale mám problém, e se v autech vůbec neorientuji. Proto se chci zeptat jestli někdo nemá přehled o tomto voze '' .link. '' nebo nějaký jiný typ.
Díky vem za rady.
Na první pohled vypadá dobře ,cena není njhorí jen těm Km moc nevěřím.
Na první pohled vypadá dobře ,cena není njhorí jen těm Km moc nevěřím.
|
|
22.10.2012 21:35 -
|
2514783
|
|
mexikano
|
|
|
A nemáte monost zjistit ten nájezd podle vin : VF7RERHRG76628551 díky. Nebo co proto můu udělat já.
A nemáte monost zjistit ten nájezd podle vin : VF7RERHRG76628551 díky. Nebo co proto můu udělat já.
|
|
22.10.2012 21:38 -
|
2514785
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dohodnout se s místníma odborníkama a zajet se na to podívat s diagnostikou. Hodně najetých km nemusí být problém. Problém můe udělat zanedbaná údrba a servis. A tyhle skrytý potíe dokáe znalec odhalit.
Dohodnout se s místníma odborníkama a zajet se na to podívat s diagnostikou. Hodně najetých km nemusí být problém. Problém můe udělat zanedbaná údrba a servis. A tyhle skrytý potíe dokáe znalec odhalit.
|
|
22.10.2012 21:49 -
|
2514787
|
|
mexikano
|
|
|
Abych pravdu řekl tak ty znalce neznám není tady na foru někdo takový poblí. Díky.
Abych pravdu řekl tak ty znalce neznám není tady na foru někdo takový poblí. Díky.
|
|
22.10.2012 22:37 -
|
2514807
|
|
Mikra
|
|
|
Správně bys měl vstoupit do C.C.C.A a nebo hledat uivatele v blízkosti bydlitě. Ale snad nic neprovedu, kdy doporučím v tvém okolí asi nejbliího - Hanz 397.
Ale protoe to auto je myslím někde u Ostravy, byl by vhodnějí někdo z toho kraje.
Správně bys měl vstoupit do C.C.C.A a nebo hledat uivatele v blízkosti bydlitě. Ale snad nic neprovedu, kdy doporučím v tvém okolí asi nejbliího - Hanz 397.
Ale protoe to auto je myslím někde u Ostravy, byl by vhodnějí někdo z toho kraje.
|
|
23.10.2012 00:44 -
|
2514889
|
|
hayney
|
Město: Dubí, Auto: Volvo V70, D5 | Počet příspěvků: 1 |
|
|
čau vespolek. poohlíím se po benzínovém autě a C5 1. generace skončila společně s Mondeem v hledáčku. Byl by někdo z Teplic a okolí ochotný sejít se a ukázat mi auto v plné kráse? Nemusí to být benzín, jde mi spíe o pocit z auta jako celku. Jdu si pročítat vlákna....
díky
čau vespolek. poohlíím se po benzínovém autě a C5 1. generace skončila společně s Mondeem v hledáčku. Byl by někdo z Teplic a okolí ochotný sejít se a ukázat mi auto v plné kráse? Nemusí to být benzín, jde mi spíe o pocit z auta jako celku. Jdu si pročítat vlákna....
díky
|
|
23.10.2012 06:19 -
|
2514891
|
|
gull
|
|
|
najk napsal(a): poprosit a skočit do citroen servis
No sice jsem byl líný obvolat více servisů, ale kdy jsem se stavil do nejbliího, tak mi blebtal něco o tom, e nejsou schopni z vinu zjistit nic, pokud nebyl servisován u nich . Tak jsem to zatím nechal být. No a co se týče někoho tady v okolí Ovy, tak to taky není a tak jednoduché....osobně jsem domluvený se servisem, e přijedu a oni mi to auto prohlídnou....zbývá doufat, e nebudou kopyta
No sice jsem byl líný obvolat více servisů, ale kdy jsem se stavil do nejbliího, tak mi blebtal něco o tom, e nejsou schopni z vinu zjistit nic, pokud nebyl servisován u nich :nevim. Tak jsem to zatím nechal být. No a co se týče někoho tady v okolí Ovy, tak to taky není a tak jednoduché....osobně jsem domluvený se servisem, e přijedu a oni mi to auto prohlídnou....zbývá doufat, e nebudou kopyta :-)
|
|
23.10.2012 06:22 -
|
2514892
|
|
gull
|
|
|
mexikano napsal(a): Zdravím vechny,
Díky vem za rady.
Byl jsem se na něj mrknout min. týden osobně a je trochu odřený na pravém čumáku. Taky jsem měl pocit e má trochu stříknutého laku na podběhu pravého zadního blatníku, tak nevím jestli není bouchnutý
Byl jsem se na něj mrknout min. týden osobně a je trochu odřený na pravém čumáku. Taky jsem měl pocit e má trochu stříknutého laku na podběhu pravého zadního blatníku, tak nevím jestli není bouchnutý :nevim
|
|
| |
|
|