| | |
25.09.2012 20:03 -
Re: Kupa C5 2 prosim radu
|
2507525
|
|
Devilian
|
|
|
Ludia zrazu ste sama ochota. Tak znova: napisal som do vlakna Koupe C5 ci by sa nenasiel niekto s diag (mesiac dozadu), co by mi pomohol kupit c5. Nic. Jumepa som neoslovil, pretoze v televiznych novinach hovoria viac o politike ako o tipkoch co sa vyznaju v C5. Ako som uz pisal, na service.citroen.com mi pise, ze je to vybava 'HORNA STREDNA', co mi o tom, ci je to exclusive nic nepovedalo. Snazim sa len zistit, ci to nie je tipek, co odrbava v inzerate. Povie to dost o charaktere.
Ak je tu ale niekto, kto by zajtra so mnou isiel do Martina, budem rad a rad zaplatim. Ak nie, musim sa zial spolahnut na seba (nemam tolko dovolenky).
Ludia zrazu ste sama ochota. Tak znova: napisal som do vlakna Koupe C5 ci by sa nenasiel niekto s diag (mesiac dozadu), co by mi pomohol kupit c5. Nic. Jumepa som neoslovil, pretoze v televiznych novinach hovoria viac o politike ako o tipkoch co sa vyznaju v C5. Ako som uz pisal, na service.citroen.com mi pise, ze je to vybava 'HORNA STREDNA', co mi o tom, ci je to exclusive nic nepovedalo. Snazim sa len zistit, ci to nie je tipek, co odrbava v inzerate. Povie to dost o charaktere.
Ak je tu ale niekto, kto by zajtra so mnou isiel do Martina, budem rad a rad zaplatim. Ak nie, musim sa zial spolahnut na seba (nemam tolko dovolenky).
|
|
25.09.2012 20:07 -
|
2507527
|
|
jumep
|
|
|
sam na tieto ponuky na fore nedavam .. idealne je vzdy sz a tam sa mozme dohodnut
zajtra aj tak nemozem, vo stvrtok idem uz ako predvoj na zraz ...
sam na tieto ponuky na fore nedavam .. idealne je vzdy sz a tam sa mozme dohodnut
zajtra aj tak nemozem, vo stvrtok idem uz ako predvoj na zraz ...
|
|
25.09.2012 20:12 -
|
2507529
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já mám u EXCLUSIVE napsanou výbavu - VYÍ NÍZKÁ PLUS
A mám taky napsáno - PŘÍDAVNÝ EMBLÉM - EXCLUSIVE
A to, e se ti nikdo neozval před měsícem není chyba nikoho jinýho ne tvoje. Měl jsi teda dotaz zopakovat, ale ne a teď, za 5 minut 12. Moná jsme to vichni přehlídli. Asi to nebylo dostatečně výrazný, jako by ti na tom a tak moc nezáleelo. Kdy si toti vlákno o koupi C5 přečte, tak tam se okolo kadýho auta větinou strhne hotová bitva a u tebe to nějak zapadlo.
Edit: No jo, u to vidím. Přebyl tě LiShaoTao s tím svým elaborátem
Já mám u EXCLUSIVE napsanou výbavu - VYÍ NÍZKÁ PLUS
A to, e se ti nikdo neozval před měsícem není chyba nikoho jinýho ne tvoje. Měl jsi teda dotaz zopakovat, ale ne a teď, za 5 minut 12. Moná jsme to vichni přehlídli. Asi to nebylo dostatečně výrazný, jako by ti na tom a tak moc nezáleelo. Kdy si toti vlákno o koupi C5 přečte, tak tam se okolo kadýho auta větinou strhne hotová bitva a u tebe to nějak zapadlo.
Edit: No jo, u to vidím. Přebyl tě LiShaoTao s tím svým elaborátem :-)
|
|
25.09.2012 21:31 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2507574
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): Já mám u EXCLUSIVE napsanou výbavu - VYÍ NÍZKÁ PLUS
Edit: No jo, u to vidím. Přebyl tě LiShaoTao s tím svým elaborátem
No teď budu trochu arogantní- ale kdy někdo něco po někom chce měl by oslovit jeho - myslím e se dá vyčíst kdo z fora tyto sluby poskytuje a je u těchto lidí blií kontakt,nebo soukromou zprávou-tu dotyčný nepřehlédne
No teď budu trochu arogantní- ale kdy někdo něco po někom chce měl by oslovit jeho - myslím e se dá vyčíst kdo z fora tyto sluby poskytuje a je u těchto lidí blií kontakt,nebo soukromou zprávou-tu dotyčný nepřehlédne;-)
|
|
25.09.2012 22:52 -
|
2507605
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Devilian napsal(a): Ludia zrazu ste sama ochota. Tak znova: napisal som do vlakna Koupe C5 ci by sa nenasiel niekto s diag (mesiac dozadu), co by mi pomohol kupit c5. Nic. Jumepa som neoslovil, pretoze v televiznych novinach hovoria viac o politike ako o tipkoch co sa vyznaju v C5. Ako som uz pisal, na service.citroen.com mi pise, ze je to vybava 'HORNA STREDNA', co mi o tom, ci je to exclusive nic nepovedalo. Snazim sa len zistit, ci to nie je tipek, co odrbava v inzerate. Povie to dost o charaktere.
Ak je tu ale niekto, kto by zajtra so mnou isiel do Martina, budem rad a rad zaplatim. Ak nie, musim sa zial spolahnut na seba (nemam tolko dovolenky). Hlavně je to stočený foto otáčkoměru ukazuje 1000 otáček trochu moc na focení ne?
Hlavně je to stočený foto otáčkoměru ukazuje 1000 otáček trochu moc na focení ne?
|
|
25.09.2012 22:53 -
|
2507606
|
|
jumep
|
|
|
je to benzin a studeny motor tak normalne toci
je to benzin a studeny motor tak normalne toci
|
|
25.09.2012 23:01 -
|
2507610
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
jumep napsal(a): je to benzin a studeny motor tak normalne toci To jo ale kdo fotí nastartovaný auto.
To jo ale kdo fotí nastartovaný auto.
|
|
25.09.2012 23:02 -
|
2507611
|
|
jumep
|
|
|
vela ludi a je tam fotka aj zhasnuteho tacho
nic, pozrem to vo stvrtok cestou na zraz ...
vela ludi a je tam fotka aj zhasnuteho tacho
nic, pozrem to vo stvrtok cestou na zraz ...
|
|
26.09.2012 07:53 -
|
2507638
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Moná blbá otázka ... kontrolka dobíjení ? Některý C5 maj kontrolku dobíjení ?
Případně v kterých místech ? Co jsem jel v C5 , tak ádná neměla kontrolku dobíjení , jen "voltmetr" .
Edit: teď jsem koukal do manuálu a jsou tam přístrojovky i bez "voltmetru" , take tam bude asi kontrolka dobíjení se symbolem aku , ale to nebude případ této C5 z linku.
Moná blbá otázka ... kontrolka dobíjení ? Některý C5 maj kontrolku dobíjení ?
Případně v kterých místech ? Co jsem jel v C5 , tak ádná neměla kontrolku dobíjení , jen "voltmetr" .
Edit: teď jsem koukal do manuálu a jsou tam přístrojovky i bez "voltmetru" , take tam bude asi kontrolka dobíjení se symbolem aku , ale to nebude případ této C5 z linku.
|
|
26.09.2012 13:04 -
|
2507771
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Nevím přesně, ale voltmetr maj snad vechny kromě automatu, ty maj toti v místě voltmetru kontrolky poloh řazení..
Nevím přesně, ale voltmetr maj snad vechny kromě automatu, ty maj toti v místě voltmetru kontrolky poloh řazení.. ;-)
|
|
26.09.2012 13:24 -
|
2507782
|
|
jumep
|
|
|
este super soc edition nema voltmeter (ked je jednoriadkovy display)
este super soc edition nema voltmeter :) (ked je jednoriadkovy display)
|
|
01.10.2012 12:15 -
|
2509304
|
|
Devilian
|
|
|
Caute
Chcem len oznamit, ze som sa stal majitelom Citroenu C5 II 2.0i a je to poriadna kara, ako som aj cakal. Chcem vam vsetkym podakovat za pomoc s vyberom, najme jumepovi.
Caute
Chcem len oznamit, ze som sa stal majitelom Citroenu C5 II 2.0i a je to poriadna kara, ako som aj cakal. Chcem vam vsetkym podakovat za pomoc s vyberom, najme jumepovi.
|
|
01.10.2012 19:30 -
|
2509394
|
|
flyteSVK
|
|
|
To vypalne sa tyka len aut, ktore su kupovane ako nove, alebo dovezene (prva registracia na SK).
To vypalne sa tyka len aut, ktore su kupovane ako nove, alebo dovezene (prva registracia na SK).
|
|
01.10.2012 19:37 -
|
2509395
|
|
jumep
|
|
|
stav:
nestocene (podla vsetkych indicii)
nieco klepe v motore (hydrostel alebo ovladaci ventil posunu vaciek - prejav servisovania po 30000km)
zadna naprava a brzdice - uplna klasika
opotrebovany kat / zadna lambda?
BSM mierne dobastlena
interier relativne ok
za tu cenu ktoru mal dohodnutu a na co je pripraveny som mu to schvalil
stav:
nestocene (podla vsetkych indicii)
nieco klepe v motore (hydrostel alebo ovladaci ventil posunu vaciek - prejav servisovania po 30000km)
zadna naprava a brzdice - uplna klasika
opotrebovany kat / zadna lambda?
BSM mierne dobastlena
interier relativne ok
za tu cenu ktoru mal dohodnutu a na co je pripraveny som mu to schvalil :)
|
|
02.10.2012 15:32 -
|
2509602
|
|
Devilian
|
|
|
Na aute boli dolozene menene rozvody, teraz ma ist do servisu na vymenu sviecok, oleja a filtrov. Inak je to vyborne tiche auto. A este som ho nestihol prepisat, len v piatok som ho kupil. Rozsvietilo sa mi tam ale Depollution system faulty, ale s autom to nic nespravilo, ide stale rovnako. Ocakavam ze to bude mat nieco so zanesenymi filtrami a 30t km najazdenym olejom, popripade skoro prazdnou nadrzou, kde nieco vtiahlo dnu. Uvidim ako sa to bude spravat po vymene oleja a filtrov. Inak som s autom nadmieru spokojny. Este raz dakujem.
Na aute boli dolozene menene rozvody, teraz ma ist do servisu na vymenu sviecok, oleja a filtrov. Inak je to vyborne tiche auto. A este som ho nestihol prepisat, len v piatok som ho kupil. Rozsvietilo sa mi tam ale Depollution system faulty, ale s autom to nic nespravilo, ide stale rovnako. Ocakavam ze to bude mat nieco so zanesenymi filtrami a 30t km najazdenym olejom, popripade skoro prazdnou nadrzou, kde nieco vtiahlo dnu. Uvidim ako sa to bude spravat po vymene oleja a filtrov. Inak som s autom nadmieru spokojny. Este raz dakujem.
|
|
02.10.2012 18:06 -
|
2509612
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
mě se tato hláka taky objevuje občas při nízké hladině paliva, ale u pár měsíců je klid.
mě se tato hláka taky objevuje občas při nízké hladině paliva, ale u pár měsíců je klid. ;-)
|
|
| |
|
|