| | |
30.08.2012 21:17 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2502362
|
|
Pavelbbk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Mikra : Divnej protoe kdyby jsem chtěl dát za auto přes milion tak bych el do BMW ? C5 se mi líbí a v plné výbavě ve 2,0 HDI 120kw jsem schopnej jí koupit za 540t a myslím e za tuto cenu nemá konkurenci, ale jen za takovou cenu !
LishaoTao: jestli chce dám ti kontakt přímo na importéra ale je v Praze. A třeba v Inveltu mají nové 520d a 525d od 850 do 1,1 mil
Mikra : Divnej protoe kdyby jsem chtěl dát za auto přes milion tak bych el do BMW ? C5 se mi líbí a v plné výbavě ve 2,0 HDI 120kw jsem schopnej jí koupit za 540t a myslím e za tuto cenu nemá konkurenci, ale jen za takovou cenu !
LishaoTao: jestli chce dám ti kontakt přímo na importéra ale je v Praze. A třeba v Inveltu mají nové 520d a 525d od 850 do 1,1 mil
|
|
30.08.2012 23:21 -
|
2502379
|
|
LishaoTao
|
|
|
BTW máte někdo to Criollo? Odpoví mi tu někdo na moje otázky, nebo tu budeme pořád řeit BMW?
BTW máte někdo to Criollo? Odpoví mi tu někdo na moje otázky, nebo tu budeme pořád řeit BMW?
|
|
01.09.2012 00:18 -
|
2502507
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
To Criollo tu asi nikdo z nás nemá, to je extra super výbava. A co občas sleduju mobile.de (kde jsem si nael svoje auto), tak ani tam k mání nejsou. Vypadá to sice moc pěkně, taky to dost stojí, ale bude to vyadovat častějí pravidelnou údrbu. A stejně není zaručeno, e ta kůe např. pod čelním sklem časem nepopraská. A pokud i tohle překousne, tak pak takové auto zkus prodat...
To Criollo tu asi nikdo z nás nemá, to je extra super výbava. A co občas sleduju mobile.de (kde jsem si nael svoje auto), tak ani tam k mání nejsou. Vypadá to sice moc pěkně, taky to dost stojí, ale bude to vyadovat častějí pravidelnou údrbu. A stejně není zaručeno, e ta kůe např. pod čelním sklem časem nepopraská. A pokud i tohle překousne, tak pak takové auto zkus prodat...
|
|
02.09.2012 21:33 -
|
2502722
|
|
LishaoTao
|
|
|
Ladman : Kůi na palubní desce jsem měl i v jiných autech a nikdy mi nepopraskala. Nikdy jsem kůi v autě nijak neudroval - jen čistil. Kůe není od toho, aby se udrovala, ale od toho, aby slouila. V CCčku jsem ji jen jednou čistil (Součástí toho čističe je pak jakási vodička na oetření, ale jen proto, aby se po vyčitění tou vodičkou kůi vrátila prunost) a po víc jak 100t km je jako nová. Já auta neprodávám. A na výjímky pouívám operativní leasing. Prodávat auto kadý rok by mě zabilo - toho času kolem....
Ladman : Kůi na palubní desce jsem měl i v jiných autech a nikdy mi nepopraskala. Nikdy jsem kůi v autě nijak neudroval - jen čistil. Kůe není od toho, aby se udrovala, ale od toho, aby slouila. V CCčku jsem ji jen jednou čistil (Součástí toho čističe je pak jakási vodička na oetření, ale jen proto, aby se po vyčitění tou vodičkou kůi vrátila prunost) a po víc jak 100t km je jako nová. Já auta neprodávám. A na výjímky pouívám operativní leasing. Prodávat auto kadý rok by mě zabilo - toho času kolem....
|
|
02.09.2012 22:06 -
|
2502725
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
shodou okolností je moje auto dovoz z Německa, kde bylo pořízeno a a do loňska slouilo na operativní leasing Arval. Nestěuju si, koupě to byla dobrá, auto v dobrém stavu, akorát majitel zanedbával údrbu koených sedaček, take boční vedení na levé straně sedadla řidiče ji je mírně popraskané a začíná se loupat. Není to moc vidět, je to jen trochu. Jinak kůe se samozřejmě musí udrovat, minimálně jednou ročně, ale spíe častěji. Jsou k tomu určené výrobky, aby kůe zůstala vláčná a nevysuila se. Ale pokud ty má auto na cca 2-3 roky, tak popraskanou a oloupanou kůi na svém autě asi fakt neuvidí.
shodou okolností je moje auto dovoz z Německa, kde bylo pořízeno a a do loňska slouilo na operativní leasing Arval. Nestěuju si, koupě to byla dobrá, auto v dobrém stavu, akorát majitel zanedbával údrbu koených sedaček, take boční vedení na levé straně sedadla řidiče ji je mírně popraskané a začíná se loupat. Není to moc vidět, je to jen trochu. Jinak kůe se samozřejmě musí udrovat, minimálně jednou ročně, ale spíe častěji. Jsou k tomu určené výrobky, aby kůe zůstala vláčná a nevysuila se. Ale pokud ty má auto na cca 2-3 roky, tak popraskanou a oloupanou kůi na svém autě asi fakt neuvidí.
|
|
17.09.2012 20:20 -
|
2506041
|
|
robo258
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Takze dnes prisiel do rodiny novy Citroen c5 tourer , 2,0 hdi 160koni
Takze dnes prisiel do rodiny novy Citroen c5 tourer , 2,0 hdi 160koni:palec
|
|
18.09.2012 06:50 -
|
2506099
|
|
wilson
|
Město: Duchcov, Auto: | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim vsechny mam v planu koupit si Citroen c5 tourer , 2,0 hdi 100Kw rok tak 2008
Chci se zeptat,jestli je to dobra volba,a na co si dat popripade pozor a cemu se vyvarovat? do ted jsem mel octavky,ale pohodli je pohodli
Zdravim vsechny :) mam v planu koupit si Citroen c5 tourer , 2,0 hdi 100Kw rok tak 2008
Chci se zeptat,jestli je to dobra volba,a na co si dat popripade pozor a cemu se vyvarovat? :) do ted jsem mel octavky,ale pohodli je pohodli :palec
|
|
18.09.2012 08:05 -
|
2506108
|
|
flyteSVK
|
|
|
wilson: vsetko pokope mas tu .link.
wilson: vsetko pokope mas tu http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
|
|
18.09.2012 08:14 -
|
2506115
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Vožba je to dobrá, motor je OK - predsa je to troku taí krásavec, do menieho by som neiel...
Hlavne odskúa klímu, mne po necelých dvoch rokoch menili chladič klímy
BTW, ak chce pohodlie, tak vyberaj C5 s hydraulikou - vyrába sa aj klasická s pruinami.
Vožba je to dobrá, motor je OK - predsa je to troku taí krásavec, do menieho by som neiel...
Hlavne odskúa klímu, mne po necelých dvoch rokoch menili chladič klímy :-o
BTW, ak chce pohodlie, tak vyberaj C5 s hydraulikou - vyrába sa aj klasická s pruinami.
|
|
18.09.2012 20:59 -
|
2506208
|
|
Ladman
|
|
|
na ten chladič klimy se připrav. Ne jsem kupoval X7, tak mne varoval známý, e to brzo shnije, e u to u kamaráda měnil. Nevěřil jsem mu, vdy v té době vyráběli X7 jen 3 roky, to přece musí vydret víc. Nechal jsem si auto dovézt z Německa vechno OK a asi po dvou měsících únik chladiva ze shnilého chladiče. Koupil jsem nový VALEO (je stejný jako pro Peugeot 407), cena po slevě asi 3.500,- + práce + znovunaplnění chladiva a barviva. Doufám, e vydrí déle ne předchozí. Docela by mne zajímalo, co za mejd tam jako prvovýrobu montujou, to snad VALEO být nemůe. Tipoval bych STARLINE
na ten chladič klimy se připrav. Ne jsem kupoval X7, tak mne varoval známý, e to brzo shnije, e u to u kamaráda měnil. Nevěřil jsem mu, vdy v té době vyráběli X7 jen 3 roky, to přece musí vydret víc. Nechal jsem si auto dovézt z Německa vechno OK a asi po dvou měsících únik chladiva ze shnilého chladiče. Koupil jsem nový VALEO (je stejný jako pro Peugeot 407), cena po slevě asi 3.500,- + práce + znovunaplnění chladiva a barviva. Doufám, e vydrí déle ne předchozí. Docela by mne zajímalo, co za mejd tam jako prvovýrobu montujou, to snad VALEO být nemůe. Tipoval bych STARLINE:-d
|
|
20.09.2012 07:23 -
|
2506403
|
|
wilson
|
Město: Duchcov, Auto: | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Tak na ten chladic si dam urcite bacha
No nic jinyho nez s hydrahulikou nechci
Tak na ten chladic si dam urcite bacha :)
No nic jinyho nez s hydrahulikou nechci :)
|
|
25.09.2012 14:32 -
Re: Kupa C5 2 prosim radu
|
2507491
|
|
flyteSVK
|
|
|
Exclusive nic z toho mat nemusi.
Nema oznacenie Exclusive na stlpikoch dveri (co ale niekto mohol dat dolu), na papieri pred celnym sklom presvita napis "executive" - takato vybava neexistuje.
Najlepsie ak by si napisal VIN a niekto z tunajsich mazakov by ti pozrel vybavu (ktora mimochodom ani zdaleka nie je plna ako sa pise v inzerate).
Pri kupe sa neunahli, skus sa dohodnut s niekym z klubu, ze ti ju aj pozrie na diagnostike (v piatok zacina zraz v Zuberci, Martin je po ceste, podla mna niekto bude ochotny).
Jo, a naozaj by to malo byt zaradene v niektorom existujucom vlakne.
Exclusive nic z toho mat nemusi.
Nema oznacenie Exclusive na stlpikoch dveri (co ale niekto mohol dat dolu), na papieri pred celnym sklom presvita napis "executive" - takato vybava neexistuje.
Najlepsie ak by si napisal VIN a niekto z tunajsich mazakov by ti pozrel vybavu (ktora mimochodom ani zdaleka nie je plna ako sa pise v inzerate).
Pri kupe sa neunahli, skus sa dohodnut s niekym z klubu, ze ti ju aj pozrie na diagnostike (v piatok zacina zraz v Zuberci, Martin je po ceste, podla mna niekto bude ochotny).
Jo, a naozaj by to malo byt zaradene v niektorom existujucom vlakne.
|
|
25.09.2012 14:35 -
|
2507492
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Řekl bych e je obyčejné SX +xenony
Řekl bych e je obyčejné SX +xenony :nevim
|
|
25.09.2012 14:46 -
|
2507493
|
|
Devilian
|
|
|
Ja som ju bol pozriet, v citroene som ju overil a vyzera ze nie je stocena. Zajtra idem do citroena na diagnostiku nech mi povie chyby. Ale viacmenej som rozhodnuty. Servisna knizka je prava. Uvidim co o nej zistim este zajtra. O tu diagnostiku som uz prosil v inom vlakne, zial bez najmensej odozvy, takze si musim nejako pomoct sam..
PS: Dakujem za naozaj rychlu odpoved
Este som zabudol, na service.citroen.com mi pisalo, ze vybava je horna stredna, neviete co to znamena?
Ja som ju bol pozriet, v citroene som ju overil a vyzera ze nie je stocena. Zajtra idem do citroena na diagnostiku nech mi povie chyby. Ale viacmenej som rozhodnuty. Servisna knizka je prava. Uvidim co o nej zistim este zajtra. O tu diagnostiku som uz prosil v inom vlakne, zial bez najmensej odozvy, takze si musim nejako pomoct sam..
PS: Dakujem za naozaj rychlu odpoved
Este som zabudol, na service.citroen.com mi pisalo, ze vybava je horna stredna, neviete co to znamena?
|
|
25.09.2012 15:42 -
|
2507495
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ty se mi zdá. Má přístup na service.com a ptá se nás, jestli je to Exclusive? Tam si to přečte nejlíp. Zaloí vědomě zbytečný vlákno a myslí, e ho pak bude umět smazat. Jsi rozhodnutý pro koupi a neoslovil jsi nikoho z odborníků. Co takhle kontaktovat jumepa?
Ostatní mi snad prominou, e uvádím konkrétní osobu, ale myslím, e tohle vlákno se večer smae, tak by to snad nemuselo vadit.
Ty se mi zdá. Má přístup na service.com a ptá se nás, jestli je to Exclusive? Tam si to přečte nejlíp. Zaloí vědomě zbytečný vlákno a myslí, e ho pak bude umět smazat. Jsi rozhodnutý pro koupi a neoslovil jsi nikoho z odborníků. Co takhle kontaktovat jumepa?
Ostatní mi snad prominou, e uvádím konkrétní osobu, ale myslím, e tohle vlákno se večer smae, tak by to snad nemuselo vadit.
|
|
25.09.2012 17:22 -
|
2507510
|
|
jumep
|
|
|
1. je tu cele vlakno k tomuto (nabidky nasi autobazaru !!!)
2. exclusive hovori ze to ma automaticku klimu a xenony - pri c5 2
a ver mi ze v tomto pripade navsteva autorizovaneho servisu je uplne zbytocna ...
1. je tu cele vlakno k tomuto (nabidky nasi autobazaru !!!)
2. exclusive hovori ze to ma automaticku klimu a xenony - pri c5 2
a ver mi ze v tomto pripade navsteva autorizovaneho servisu je uplne zbytocna ...
|
|
| |
|
|