Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze o C5 / Koupě Citroenu C5
|< < 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 198 > >|
25.07.2012 06:19 - Re: Koupě Citroenu C5 2494942
Mamlas
Město: Chomutov, Praha, Brandys n/L, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 728

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Kdyz uz C5 II tak radsi 2.0HDI s 6st. automatem nebo 2.2HDI biturbo. U tohodle bys asi menil predni naraznik a strikal pulku auta, aby vypadalo k svetu plus zakladni servis po koupi. Za vyslednou cenu bys sehnal urcite lepsi auto.

25.07.2012 16:01 - Re: Koupě Citroenu C5 2495169
.45acp
Město: Jablonec n. N., Auto: Citroën C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 569
U??vate? Poslat soukromou zprávu
.link. to podle fotek nevypadá špatně, i dobrá výbava.

25.07.2012 17:11 - Re: Koupě Citroenu C5 2495199
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

Až na ty roletky a přípravu na telefon fakt slušný. Ale to není chyba auta, ale blbej popis bazarníka. Takže kdo má zájem, tak honem prověřit stav, diagnostiku, projížďku a šup, a se ten krasavec objeví u někoho v galerii. A nezapomeňte vydolovat slevu .

25.07.2012 17:29 - Re: Koupě Citroenu C5 2495200
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

johni55 napsal(a):
Ještě pár snímků... Je to samozřejmně "Exclusive" ne Executiv
Motor vypadal vizuálně jak nový, parádní byl i šíbr a příprava
pro střešní nosiče. Kdyby to vzal někdo ( kuřák), kdo by do toho chtěl
zainvestovat, tak by to byla dobrá koupě

No dostat ho o deset dolů a je to za cenu xenonů od pojišovny

01.08.2012 23:00 - Re: Koupě Citroenu C5 2496413
jardda
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) TourerPočet příspěvků: 109
jruze napsal(a):
No auto je to zajimave i kdyz co jsem se setkal s C5 III tak jejich najezd byl obdivuhodny - I. a II. meli najezd tak 30. tKm tak u III. to byva tak kolem 50.tKm takze ty Km ? no pokud ano tak je to v kazdem pripade dost zajimave ikdyz zase zalezi na momentalnim stavu - muze tam byt spoustu veci pred smrti a potom cena nemusi byt zazracna.

Tak už je doma .Ještě jednou chci poděkovat jruzemu za zevrubnou lustraci a hlavně za ochotu myslím že v Plzni se už vyzná dokonale Jinak dojmy dodám později jsem tak nadšený že to musím ještě vydejchat

06.08.2012 19:02 - Re: Nový člen 2497540
Pavelbbk
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 8
99 Poslat soukromou zprávu
Ahoj lidi
Velice vážně uvažuji o koupi nové C5 ve 2,0HDI 120kw exklusive s pár blbostma za příplatek, xenony a parkovací senzory, měl jsem odd dealera dokonce takovou na víkend půjčenou a velice mile mě překvapila H3+ je velká pohodička nikdy jsem Citroen neměl a chci se vás zkušených zeptat . Kam dáváte lahev nebo kelímek s pitím ? Nenašel jsem jediné místo kam to dát a taky se mi líbí světlý interiér, ale jelikož jsem měl vždy černý nebo kůži tak by mě zajímalo jestli vyžaduje nějakou speciální údržbu, nebo se nešpiní víc než černý ?
Děkuji Pavel

06.08.2012 19:39 - Re: Nový člen 2497552
Henry
Město: Hradec Kralove, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 258
Láhev dávám do klimatizované přihrádky. Kelímek si vypiju v motorestu a jídlo mě nesmí do auta Mám světlý interiér - látkový a neřekl bych, že se víc špiní. Snažím se k interiéru chovat ohleduplně - žádné montérky, žádné holínky a podobně.

Přílohy:
Interier C5.jpg ( 437685b ) -

07.08.2012 13:42 - Re: Koupě Citroenu C5 2497682
máca
Město: Málkov u Suchomast, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW)Počet příspěvků: 864

Pavelbbk napsal(a):
Ahoj lidi
Velice vážně uvažuji o koupi nové C5 ve 2,0HDI 120kw exklusive s pár blbostma za příplatek, xenony a parkovací senzory, měl jsem odd dealera dokonce takovou na víkend půjčenou a velice mile mě překvapila H3+ je velká pohodička nikdy jsem Citroen neměl a chci se vás zkušených zeptat . Kam dáváte lahev nebo kelímek s pitím ? Nenašel jsem jediné místo kam to dát a taky se mi líbí světlý interiér, ale jelikož jsem měl vždy černý nebo kůži tak by mě zajímalo jestli vyžaduje nějakou speciální údržbu, nebo se nešpiní víc než černý ?
Děkuji Pavel

malou lahvičku-0,3 při ruce si dám do kaslíku v levo od volantu, ale jen na nouzovku, jinak velká láhev se vejde do klim. přihrádky.

07.08.2012 17:38 - Re: Koupě Citroenu C5 2497732
Mamlas
Město: Chomutov, Praha, Brandys n/L, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 728

Asi to chce C5 s automatem a pak ten kelimek muzes drzet v ruce.
To me taky vadi na C5 III, ze nema zadny drzak na piti. To asi trochu podcenili.

07.08.2012 18:19 - Re: Koupě Citroenu C5 2497736
HELLMUT
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 1814

Já ho nějak nevidím ani v C5II...Teda jestli nemyslíte to u ruční brzdy, ale to je tak na plechovku a nesmí se prudce brzdit. V Xantii mi krásně pasuje hrnek do kapsy u dveří - krásně tam drží

07.08.2012 18:33 - Re: Koupě Citroenu C5 2497738
máca
Město: Málkov u Suchomast, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW)Počet příspěvků: 864

Leda si pořídit takovou malou jakoby kapsičku z plastu na láhev. Má se zavěsit na okno,nevím ale jak to bude vypadat, aby se neponičila guma. Viděla jsem to myslím v zásilk. obchjodě Magnet. Ale osobně do toho nejdu.

07.08.2012 18:41 - Re: Koupě Citroenu C5 2497748
máca

Darja napsal(a):
no, já bych u předváděčky moc nejuchala... předváděcí auto znamená "služební" pro servis. vím, jak jezdíme s těma našima. Jezdí s ním kde kdo. Ale zase mᚠjistotu, že všechno dělali v autorizáku a že km sedí.

neděs mne, auto mělo najeto 1700km, tak snad toho moc na něm nepokurvili.

07.08.2012 21:27 - Re: Koupě Citroenu C5 2497811
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
kto videl ako krasne ma C6 spravene drziaky na pohare by pri c5 zaplakal

07.08.2012 21:45 - Re: Koupě Citroenu C5 2497817
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
Prezidenti FRA to mají na slivovicu.

08.08.2012 08:28 - Re: Koupě Citroenu C5 2497945
sgt
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINEPočet příspěvků: 718

Pavelbbk napsal(a):
...taky se mi líbí světlý interiér, ale jelikož jsem měl vždy černý nebo kůži tak by mě zajímalo jestli vyžaduje nějakou speciální údržbu, nebo se nešpiní víc než černý ?

Mám svetlý interiér, 3 malé decká a dá sa to preži V predu nesedia a zadná čas predných sedadiel je komplet plastová (svetlá) rovnako aj prahy, takže dá sa to celkom dobre čisti.

25.08.2012 22:28 - Re: Koupě Citroenu C5 2501214
Devilian
Město: Bratislava, Auto: Mazda 6 GJ 2.5iPočet příspěvků: 295
Zdravim. Je tu niekto z juzneho slovenska z diagnostikou a skusenostami, kto by so mnou chcel obehnut par C5? Chcel by som sa uz konecne stat plnohodnotnym clenom klubu

26.08.2012 01:20 - Rady před koupí nové C5 2501224
LishaoTao
Město: Ostrava, Auto: Počet příspěvků: 16
Ahoj Všichni.

Toto je můj první příspěvek zde. Budu si kupovat nové auto a zvažuji i jako jednoho z favoritů C5 2,2Hdi automat – z ceníku jsem vybral všechno, kromě střešního okna, plus navíc audio systém na zakázku, ještě extra fólie na okna, obyčejná bílá barva plus matná bílá fólie a pouze 18“ kola. Auto se mi mooc líbí, ale je to hlavně z ekonomických důvodů. Jen se bojím Francouzského auta. Vyškolily mě už R25, Safrane (Baccara), Safrane (Initiale), VelSatis (Initiale) a Espace IV. Je to už pravda několik let, ale mám pocit, že stejně jako všude jinde se díky panice z Číny hrozně šetří. Jezdím už jen v Německých autech - a zde je to teda znát. Další favorit je BMW5, BMW5GT. Nepište mi prosím že to jsou nesrovnatelná auta. Když to vezmu racionálně a odpustím si kraviny, který si objednám stejně jen proto, abych měl auto v dobré výbavě a použiji je minimálně, tak mi z toho C5 vypadne jako celkem rozumná úvaha. Obšitá palubní deska, výplně dveří až k oknům, plnokožený interiér a srovnatelné sedačky jsou v BMW za cca 220tisíc, atd..

Co mě přivádí k C5?
- Jak jsem psal je to hlavně cena.
- Pominu-li BMW 525D a MB-E 250CDI, tak i možnost celkem výkonného 4válce s automatem 2,2HDI. Na více válců v rámci firemní politiky nemám nárok. Pan ředitel má také jen 4válec. Zkoušel jsem DS5 v hybridu a teda to bylo pro mě peklo.. Co se auta týče. Jízdně mi to ústrojí přišlo zajímavé.
- Udělám Němcům truc - je jim to samozřejmě jedno, ale mě to udělá dobře Odliším se od ostatních – kolegů, přátel. S pojmem „neprémiový“ fakt problém nemám.
- V maximální výbavě hodnotně vyhlížející interiér - kůže Criollo a alcantarový strop
- Multimediální systém NaviDrive 3D - přijde mi to jako za málo peněz hodně muziky
- Parádní sedačky. Takhle pohodlně se mi sedí jen v BMW s anatomickými sedadly a nebo co pamatuji tak ve VelSatisu. Jezdím věčně sám, nebo maximálně ve dvou, takže málo místa vzadu mě netrápí. Navíc mi to tak špatné nepřijde – nevím co ti novináři furt řeší.
- čudltown. Mraky a mraky tlačítek – to mám moc rád. Trošku mi jen schází iDrive, nebo nějaký podobný ovládací klon.
- pevný střed volantu se spoustou tlačítek – to mě bere!
- auto není tak přeplastované jako Insignie, Superby, Peugeoty,…
- dvě pěkné koncovky výfuku

Co mi na C5 schází, nebo vadí
- ambientní osvětlení. V autech co teď mám, mi svítí od kliček dveří, schránek ve dveřích, dřevěného dekoru na palubní desce/dveřích až po prostor pro nohy. Je to fakt příjemný, hodně cestuju v noci a cítím se v autě prostě skvěle.
- dobré audio - a teď nemyslím Bose, Infinity, Philips a podobné hrůzy. Hudbu dnes poslouchám téměř výhradně v autě a chci si jí užít. Naštěstí tento nedostatek jsem s dealerem vyřešil, že mi do auta přes externí firmu postaví zvuk na mé ucho, bez ztráty záruky.
- náhon jen na přední nápravu
- relativně malá obrazovka NaviDrive 3D – jen 7“
- absence klimatizovaných sedaček
- absence adaptivního tempomatu - i když je pravda, že poslední dobou se ho snažím moc nepoužívat a jezdím na nohu. Nemám pak problémy s koncentrací při delších cestách a neusínám
- nemožnost volby dekoru – rád bych dřevo.
- vyšší hluk od kol. Na autě se kterým jsem jel byly R18 Micheliny a přišlo mi, že dělaly dost hluk. Ale je možné, že jsem teď jen moc zhejčkanej.
- úzký středový tunel. To mi ale zase vynahrazují ty sedačky – někam se vejít musí J
- kovový dekor na volantu a tenkost věnce
- absence zadní elektrické roletky na okno. Manuální pro boční okna mi nevadí, ale ten prazvláštní tvar mě fakt štve – to je raději nebudu vytahovat.
- klíček od vozu – ten je teda fakt mega děsivej – vyřešeno, na zakázku mi udělají jinou tu gumoplastovou část.
- držáčky nápojů – na to se ale asi dá zvyknout…
- autohold – jen hill assist a jen na pár vteřin L
- auto na 18“ nevypadá zas tak dobře. Aby bylo opravdu parádní, tak to chce ty 19“ Adriatique. Ale já chci šetřit! Takže 18“ Caspienne
- s paketem Criollo jsou nějaké plastové doplňky domodra – náhodně vybrané. Žádnou logiku jsem v tom nenašel.
- absence plynové vzpěry pro kapotu – minimálně s každým tankováním dolévám vodu do ostřikovačů.

Dotazy :
Má C5 atermické čelní sklo?
Má lepené čelní sklo?
Ta krabička na video-IN u NaviDrive 3D je v přihrádce před spolujezdcem sériově?
Je možné používat spárovaný telefon s bluetooth jako Wifi onboard hotspot?
Jde odblokovat dívání se na TV/DVD za jízdy?
Na nějakých fotkách mi přijde, jako by C5 měla zadní světla lehce začerněná?
Co je zezadu na středovém panelu? Výdechy klimatizace jsou ve sloupkách.

Jinak mile mě překvapil automat jak řadí. Nebylo to zlé a ta 2,2HDI na běžnou dálniční 150-160 bohatě dostačovala. Spotřeba pod 7litrů je fajn. Motor se moc nevytáčel a v kabině byl celkem klid.
Auto bych chtěl tak na 2-3roky. Teď ale hlavní otázka, jestli s ním budu schopen najezdit 200t km každodenního ježdění, nebo si ho nechat jen na 150t ? Nechci nic řešit. Jen jezdit na pravidelné servisní prohlídky a toď vše. K autům se umím chovat – musím, když chci, aby na ně byl spoleh a někde mě nenechala. Ale nechci někde v Belgii řešit to, že mi nefunguje podvozek, nebo něco dálšího. Na moje.auto a na dalších uživatelských rezencích jim pořád něco odchází, zlobí….

Díky moc všem za rady, návrhy, podněty.

Lishao

26.08.2012 18:44 - Re: Rady před koupí nové C5 2501397
cit
Město: ždar nad sazavou, Auto: Počet příspěvků: 50
Dej si otázku-jaký jsem řidič? Jestli pohodář,tak je pro tebe C5 ta pravá.

26.08.2012 21:30 - Re: Rady před koupí nové C5 2501470
Hanz 397
Město: Česká Kamenice, Auto: Peugeot 508 SW GTPočet příspěvků: 2443

Zmiňoval jsi tady nadauta(tak se tu říká BMW )-jezdil jsem s C5 X7,skoro denně jezdím s BMW 5 i GT,takže si myslím,že si můžu dovolit porovnat(i když žádné extra velké porce km,takže srovnání ber s mírnou rezervou). Obě auta jsou tak nějak stejně německá,podobná kvalitou zpracování a zmiňovaná nadauta jsou už teď i docela kamarádská k posádce,díky nastavitelným tlumičům,ale na hydru to pořád nemá. Tím ale asi veškerá podobnost končí. Motory BMW většinou mají nadbytek výkonu,Citroen ho má příjemně tak akorát, BMW má druhou zásuvku 12V za 25E,Citroen zadarmo -tím chci říct,že i když je Citroen dost ořezanej kvůli ceně,tak má pořád za míň peněz větší výbavu. Abys do BMW nacpal to,co do C5 za mega,musel bys přitlačit ještě dalších aspoň 300000... A za to už bys mohl koupit manželce novou C4 . Na spolehlivost bych moc nekoukal-pokud trefíš dobrej kus,poslouží ti stejně jedno i druhý,pokud trefíš špatnej,budeš nasr...nej tam i tam... A novináři? Ti píšou tak dobře o autě,jak hodně jim importér nasype /jak hodně jim to auto nechá zrasovat-na každým školení vídám "novinářská" auta a kolikrát člověk nechápe,jak to,či ono dokázali. Takže nějak nevím proč,ale vychází mi pořád líp C5. Jinak myslím,že něco podobného se tu už probíralo,ale nemůžu to najít....

26.08.2012 22:40 - Re: Rady před koupí nové C5 2501497
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

Proč C5 a ne C6?

|< < 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 198 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator