| | |
20.11.2011 21:05 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2426294
|
|
jumep
|
|
|
Pepes2371 napsal(a): zhrado napsal(a): olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia
no uz mi to pozrel znamy v servise..povedal ze ok, ze velmi udrziavane, ......zajtra budem volat do servisu, kde to malo vraj malo byt servisovane, tak podla vin-ka mi snad podaju informacie, ze co sa s tym dialo, mozno som az moc vzplaseny, len aj ta cena mi vrta v hlave 4000e, je to cena podla Teba ok? nesmrdi???
zda sa ti 4000 malo? mne to pride na ceny za ake sa tie auta predavaju a ake vidim aj dost
servisovanie v autorizovanom servise nie je ziadna deviza a vyhra, mohlo by tu par ludi hovorit co vsetko tam nasli
bazarnik vzdy na kazde auto povie ze je udrziavane a maximalne super stave, zhanal som pred pol rokom segre auto, obysiel som toho dost, jedno horsie ako druhe, casto krat tiez pisane ako udrziavana ...
ak chces, mozme sa dohodnut, ze ti to pojdem pozret ...
zda sa ti 4000 malo? mne to pride na ceny za ake sa tie auta predavaju a ake vidim aj dost
servisovanie v autorizovanom servise nie je ziadna deviza a vyhra, mohlo by tu par ludi hovorit co vsetko tam nasli
bazarnik vzdy na kazde auto povie ze je udrziavane a maximalne super stave, zhanal som pred pol rokom segre auto, obysiel som toho dost, jedno horsie ako druhe, casto krat tiez pisane ako udrziavana ...
ak chces, mozme sa dohodnut, ze ti to pojdem pozret ...
|
|
20.11.2011 21:10 -
|
2426301
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Pepes tak ako radi keď ju nevidno naivo. A či drahá alebo lacná tak to uvidí časom keď ju kúpi. Ja som za moje dal 2200e. Ale vedel som zhruba do čoho idem a čo ma čaká...
Pepes tak ako radi keď ju nevidno naivo. A či drahá alebo lacná tak to uvidí časom keď ju kúpi. Ja som za moje dal 2200e. Ale vedel som zhruba do čoho idem a čo ma čaká...
|
|
20.11.2011 21:14 -
|
2426302
|
|
Pepes2371
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
jumep napsal(a): zda sa ti 4000 malo? mne to pride na ceny za ake sa tie auta predavaju a ake vidim aj dost servisovanie v autorizovanom servise nie je ziadna deviza a vyhra, mohlo by tu par ludi hovorit co vsetko tam nasli bazarnik vzdy na kazde auto povie ze je udrziavane a maximalne super stave, zhanal som pred pol rokom segre auto, obysiel som toho dost, jedno horsie ako druhe, casto krat tiez pisane ako udrziavana ... ak chces, mozme sa dohodnut, ze ti to pojdem pozret ...
to by bolo fajn, len problem je ze zajtra musim dat definitivne rozhodnutie, lebo to streli........nedal to ten znamy ani na stranku svojho bazaru. vo stvrtok vecer mu to tam doniesol panko zo stupavz, hned som tam isiel sa na to pozriet, ako som povedal dal som to na prehliadku k znamemu do servisu..........a teraz som na tahu..
zda sa ti 4000 malo? mne to pride na ceny za ake sa tie auta predavaju a ake vidim aj dost servisovanie v autorizovanom servise nie je ziadna deviza a vyhra, mohlo by tu par ludi hovorit co vsetko tam nasli bazarnik vzdy na kazde auto povie ze je udrziavane a maximalne super stave, zhanal som pred pol rokom segre auto, obysiel som toho dost, jedno horsie ako druhe, casto krat tiez pisane ako udrziavana ... ak chces, mozme sa dohodnut, ze ti to pojdem pozret ...
to by bolo fajn, len problem je ze zajtra musim dat definitivne rozhodnutie, lebo to streli........nedal to ten znamy ani na stranku svojho bazaru. vo stvrtok vecer mu to tam doniesol panko zo stupavz, hned som tam isiel sa na to pozriet, ako som povedal dal som to na prehliadku k znamemu do servisu..........a teraz som na tahu..
|
|
20.11.2011 21:16 -
|
2426304
|
|
jumep
|
|
|
o par stranok s5 som daval clanok z dfens, to su bezne tahy ze to tu obkukalo par ludi uz, atd.
zajtra sa do BA nedostanem, mam natrieskany den, ale cez tyzden tam mam ist ... jedine ak by suhlasil z testovacou jazdou do piestan, potom by som to tu mohol skuknut
o par stranok s5 som daval clanok z dfens, to su bezne tahy ze to tu obkukalo par ludi uz, atd.
zajtra sa do BA nedostanem, mam natrieskany den, ale cez tyzden tam mam ist ... jedine ak by suhlasil z testovacou jazdou do piestan, potom by som to tu mohol skuknut :)
|
|
20.11.2011 21:25 -
|
2426309
|
|
Pepes2371
|
|
|
jumep napsal(a): o par stranok s5 som daval clanok z dfens, to su bezne tahy ze to tu obkukalo par ludi uz, atd. zajtra sa do BA nedostanem, mam natrieskany den, ale cez tyzden tam mam ist ... jedine ak by suhlasil z testovacou jazdou do piestan, potom by som to tu mohol skuknut
no neviem , skusim nieco vymysliet, aj mi to daval na vikend, ale kedze som bol mimo SR, tak som mu povedal ze ho na vikend neberem, somar som, ale co uz 2 auta nedokazem soferovat naraz--))
o par stranok s5 som daval clanok z dfens, to su bezne tahy ze to tu obkukalo par ludi uz, atd. zajtra sa do BA nedostanem, mam natrieskany den, ale cez tyzden tam mam ist ... jedine ak by suhlasil z testovacou jazdou do piestan, potom by som to tu mohol skuknut :)
no neviem , skusim nieco vymysliet, aj mi to daval na vikend, ale kedze som bol mimo SR, tak som mu povedal ze ho na vikend neberem, somar som, ale co uz 2 auta nedokazem soferovat naraz--))
|
|
20.11.2011 21:39 -
|
2426324
|
|
milda67
|
|
|
zdar kluci, jak jste tam psali o té C5 v Pardubicích v bazaru, tak tam jsou dvě.Já se na ně ptal a krom toho co jste tu popisovali,tak navíc jetě ani jedna nemá hydroaktiv
zdar kluci, jak jste tam psali o té C5 v Pardubicích v bazaru, tak tam jsou dvě.Já se na ně ptal a krom toho co jste tu popisovali,tak navíc jetě ani jedna nemá hydroaktiv
|
|
20.11.2011 21:41 -
|
2426325
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
a co mají.....
a co mají.....:-o
|
|
20.11.2011 21:44 -
|
2426330
|
|
milda67
|
|
|
no nevím já si je nechal vyjet podle VIN a jednu z Plzně z bazaru a bylo mi řečeno,e má klasické odpruení,ale říkám jen co mi bylo sdělenou,jak jsem dostal posílám dál
no nevím já si je nechal vyjet podle VIN a jednu z Plzně z bazaru a bylo mi řečeno,e má klasické odpruení,ale říkám jen co mi bylo sdělenou,jak jsem dostal posílám dál:-)
|
|
20.11.2011 21:46 -
|
2426331
|
|
Kulda
|
|
|
milda67 napsal(a): no nevím já si je nechal vyjet podle VIN a jednu z Plzně z bazaru a bylo mi řečeno,e má klasické odpruení,ale říkám jen co mi bylo sdělenou,jak jsem dostal posílám dál
hovadina! mají hydru a mají,
klasický péra mají teď jen C5-III, buď si zaplatí hydru, nebo péra
hovadina! mají hydru a mají:-d,
klasický péra mají teď jen C5-III, buď si zaplatí hydru, nebo péra
|
|
20.11.2011 21:49 -
|
2426333
|
|
milda67
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, budu přítí týden kupovat C5, je break 2,2Hdi exklusiv,r.v.6/2004 najeto 144km opravdových, jen se mi nezdá,e kdy startuji nebo vypínám motor tak se dost zatřepe, je to normální u C5?
Chtěl jsem se zeptat, budu přítí týden kupovat C5, je break 2,2Hdi exklusiv,r.v.6/2004 najeto 144km opravdových, jen se mi nezdá,e kdy startuji nebo vypínám motor tak se dost zatřepe, je to normální u C5?
|
|
20.11.2011 21:51 -
|
2426335
|
|
Pepes2371
|
|
|
zhrado napsal(a): olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia
a tie vankuse alebo gule co som sa tu docital, sa kedz menia?
olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia :-)
a tie vankuse alebo gule co som sa tu docital, sa kedz menia?
|
|
|
2426336
|
|
Darja
|
|
|
No není a 144tis km taky nejni normální
No není a 144tis km taky nejni normální :-))))
|
|
|
2426337
|
|
jumep
|
|
|
normalne to isto neni a svetdci to o stave si myslim
odkial vies ze tie km su prave?
normalne to isto neni a svetdci to o stave si myslim
odkial vies ze tie km su prave?
|
|
|
2426338
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
milda67 napsal(a): Chtěl jsem se zeptat, budu přítí týden kupovat C5, je break 2,2Hdi exklusiv,r.v.6/2004 najeto 144km opravdových, jen se mi nezdá,e kdy startuji nebo vypínám motor tak se dost zatřepe, je to normální u C5?
není to normál, a by silenové bločky???
není to normál, a by silenové bločky??? :-D
|
|
20.11.2011 21:52 -
|
2426339
|
|
Pepes2371
|
|
|
milda67 napsal(a): Chtěl jsem se zeptat, budu přítí týden kupovat C5, je break 2,2Hdi exklusiv,r.v.6/2004 najeto 144km opravdových, jen se mi nezdá,e kdy startuji nebo vypínám motor tak se dost zatřepe, je to normální u C5?
cau, aso ma do toho nic nie je, ale co ides za to dat?
cau, aso ma do toho nic nie je, ale co ides za to dat?
|
|
20.11.2011 21:55 -
|
2426340
|
|
milda67
|
|
|
je to první majite tady v česku a znám ho, má vechny doklady z belgie odkud to bylo dovezeno i zápisy z belgických stk kde ty km sedí. cena je 120t
je to první majite tady v česku a znám ho, má vechny doklady z belgie odkud to bylo dovezeno i zápisy z belgických stk kde ty km sedí. cena je 120t
|
|
20.11.2011 21:55 -
|
2426341
|
|
Kulda
|
|
|
papír snese fechno!
papír snese fechno!
|
|
20.11.2011 21:56 -
|
2426342
|
|
Darja
|
|
|
počkej, dovezlo se to z belgie a ve sedělo... a tady toho pána zná? Nevěř nikomu... tady naletělo tolik lidí "známejm"... trochu paranoie je na místě... hlavně u ojetýho vozu...
počkej, dovezlo se to z belgie a ve sedělo... a tady toho pána zná? Nevěř nikomu... tady naletělo tolik lidí "známejm"... trochu paranoie je na místě... hlavně u ojetýho vozu...
|
|
| |
|
|