| | |
20.11.2011 07:41 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2426102
|
|
johni55
|
Město: Praha 13, Auto: xsara 1.8 | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Díky za rady, asi budu hledat dál...
Díky za rady, asi budu hledat dál...
|
|
20.11.2011 08:07 -
|
2426107
|
|
Mamlas
|
|
|
Zda se mi to nebo ten kastlik vlevo u ridice tam nesedi a jeste je nahore pridelany sroubem?
Se divim, ze si s tim popelnikem dal nekdo praci - jednodussi mi prijde koupit jinej.
Predni naraznik taky moc nesedi.
Jeste by bylo zajimave jen tak pro informaci takove auto napichnout na diagnostiku.
Zda se mi to nebo ten kastlik vlevo u ridice tam nesedi a jeste je nahore pridelany sroubem?
Se divim, ze si s tim popelnikem dal nekdo praci - jednodussi mi prijde koupit jinej.
Predni naraznik taky moc nesedi.
Jeste by bylo zajimave jen tak pro informaci takove auto napichnout na diagnostiku.
|
|
20.11.2011 08:56 -
|
2426112
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Podle mě to bylo asi pěkně zbořený.Zvenku to hodily do laku take vypada jaktak dobře a vnitřek splácali z vrakáče co kde nali.145tis to nema určitě.Podivej se do profilu na mý auto jak vypada uvnitř a to mam skoro 160tis a buhvi jestli jestě nebylo něco stočeno,to nevim.A to jetě podotýkám e nejsem zrovna uklízecí a letící typ. jednou za rok tam tak uklidim a čabas
Podle mě to bylo asi pěkně zbořený.Zvenku to hodily do laku take vypada jaktak dobře a vnitřek splácali z vrakáče co kde nali.145tis to nema určitě.Podivej se do profilu na mý auto jak vypada uvnitř a to mam skoro 160tis a buhvi jestli jestě nebylo něco stočeno,to nevim.A to jetě podotýkám e nejsem zrovna uklízecí a letící typ. :-d jednou za rok tam tak uklidim a čabas :-d
|
|
20.11.2011 10:32 -
|
2426129
|
|
johni55
|
|
|
Jetě jsem objevil tenhle- je to kombajn, ten moc nepotřebuji, ale zase za tu cenu...
.link.
Jetě jsem objevil tenhle- je to kombajn, ten moc nepotřebuji, ale zase za tu cenu...
http://rychle.cars.cz/xchanger/arc/carDetail.jsp?cid=132137028442154465
|
|
20.11.2011 11:35 -
|
2426140
|
|
stejskli
|
|
|
johni55 napsal(a): Ahoj, mám xsaru a chtěl bych něco lepího , nael jsem tento inzerát a dost o ní uvauji- máte k tomu nějaké rady nebo připomínky? Je divné, e je to exclusive a nepíou tam nic o xenonech ani o tempomatu, e by to bylo nějaké osekané? .link.
Tak tohle je typicka vopicarna - ostatni to uz popsali, ma to vsechny znaky neserioznosti: neni to Exclusive, dodelavany obsiti volantu, radici paka, ten kastlik nalevo. A varuju pred timhle calounenim, jmenuje se Moara, rozhodne by ho nedali do Exclusive, ja ho mam, a je uplne k nicemu: prdel na tom drhne jak na smirglu, takze uz tunta prvni majitel si na to v Citroenu koupil dodatecny potahy za 400 euro (misto aby si priplatil za lepsi calouneni)...
Ahoj, mám xsaru a chtěl bych něco lepího:-d, nael jsem tento inzerát a dost o ní uvauji- máte k tomu nějaké rady nebo připomínky? Je divné, e je to exclusive a nepíou tam nic o xenonech ani o tempomatu, e by to bylo nějaké osekané? http://rychle.cars.cz/xchanger/arc/carDetail.jsp?cid=13159788294821489
Tak tohle je typicka vopicarna - ostatni to uz popsali, ma to vsechny znaky neserioznosti: neni to Exclusive, dodelavany obsiti volantu, radici paka, ten kastlik nalevo. A varuju pred timhle calounenim, jmenuje se Moara, rozhodne by ho nedali do Exclusive, ja ho mam, a je uplne k nicemu: prdel na tom drhne jak na smirglu, takze uz tunta prvni majitel si na to v Citroenu koupil dodatecny potahy za 400 euro (misto aby si priplatil za lepsi calouneni)...
|
|
|
Pepes2371
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
zdravim vsetkych. som tu uplne novy, a v pondelok asi budem kupovat C5, r.v 2003, 2.0 diesel, automat.doteraz som mal 20 rokov peugeot 205, bez jednej motorickej chyby. ale kedze budu deti chcel som nieco velke a pohodlne. takze C5 mi bola doporucena a je tu aj cena dobra.takze cely vikend lustrujem tuto znacku na nete. a musim povedat ze tanto club C5 je nieco fantasticke. v kazdom pripade mam jednu otazku. ked som dojazdil a vybral kluc zo zapalovanie, tak C5 trosku klesla, je to normalne? tu som to nenasiel u Vas v tychto clankoch. skusite povedat, vdaka
zdravim vsetkych. som tu uplne novy, a v pondelok asi budem kupovat C5, r.v 2003, 2.0 diesel, automat.doteraz som mal 20 rokov peugeot 205, bez jednej motorickej chyby. ale kedze budu deti chcel som nieco velke a pohodlne. takze C5 mi bola doporucena a je tu aj cena dobra.takze cely vikend lustrujem tuto znacku na nete. a musim povedat ze tanto club C5 je nieco fantasticke. v kazdom pripade mam jednu otazku. ked som dojazdil a vybral kluc zo zapalovanie, tak C5 trosku klesla, je to normalne? tu som to nenasiel u Vas v tychto clankoch. skusite povedat, vdaka:-):-)
|
|
20.11.2011 12:51 -
|
2426154
|
|
Darja
|
|
|
Gdy je něco eskluzíf musí to mít nápis exclusive... a 4x airbag? Kde to ijeme....
Gdy je něco eskluzíf musí to mít nápis exclusive... a 4x airbag? Kde to ijeme....
|
|
20.11.2011 13:00 -
Re: kupa C5
|
2426157
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Je tu rozsáhlé a frekventované vlákno o koupi C5, take není vhodné zakládat vlastní.
Ale k novému uivateli sluně - take odpověď na dotaz. Asi patně popisuje postup úkonů. Při vyndání klíče ze zapalování se nic s podvozkem neděje. A ani sis to nemohl vimnout, protoe zevniř člověk nepozná změnu výky podvozku ani o 10 cm. Take jsi nejspíe vystoupil a pak jsi si (tedy zvenku) viml, e auto kleslo. To je samozřejmě OK, protoe jedna ze základních vlastností hydractive podvozku je udrování konstantní výky. Při vystoupení se auto odlehčilo o tvoji váhu a tedy zvedlo a pak následně to dorovná zpět - tedy dolů.
Jo a zapomněl jsem - uij si velké potěení z jízdy jako naprostá větina dřívějích majitelů!
Je tu rozsáhlé a frekventované vlákno o koupi C5, take není vhodné zakládat vlastní.
Ale k novému uivateli sluně - take odpověď na dotaz. Asi patně popisuje postup úkonů. Při vyndání klíče ze zapalování se nic s podvozkem neděje. A ani sis to nemohl vimnout, protoe zevniř člověk nepozná změnu výky podvozku ani o 10 cm. Take jsi nejspíe vystoupil a pak jsi si (tedy zvenku) viml, e auto kleslo. To je samozřejmě OK, protoe jedna ze základních vlastností hydractive podvozku je udrování konstantní výky. Při vystoupení se auto odlehčilo o tvoji váhu a tedy zvedlo a pak následně to dorovná zpět - tedy dolů.
Jo a zapomněl jsem - uij si velké potěení z jízdy jako naprostá větina dřívějích majitelů!
|
|
20.11.2011 13:00 -
|
2426158
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ano, zrovnavanie vysky je normalne. Takisto sa ti moze stat, ze odomknes, a auto pojde hore alebo dole. To je ok. Pozor vsak ak skace v kuse ako koza, to uz nie je feature, ale bug
Ano, zrovnavanie vysky je normalne. Takisto sa ti moze stat, ze odomknes, a auto pojde hore alebo dole. To je ok. Pozor vsak ak skace v kuse ako koza, to uz nie je feature, ale bug :)
|
|
20.11.2011 13:29 -
|
2426161
|
|
Pepes2371
|
|
|
dakujem pekne za vysvetlenie, trosku som asi neohrabany a hlavne v tomto novic. zle som to napisal, pravda je ze ked som vystupil z auta tak som si vsimol ako to kleslo.
este mozno dotaz na kazovost hydraactive podvozku, lebo to predpokladam nebude lacny spas keby nieco.
a auto ma najzdenych 188 000T km, mozem nieco ocakavat???
dakujem pekne za vysvetlenie, trosku som asi neohrabany a hlavne v tomto novic. zle som to napisal, pravda je ze ked som vystupil z auta tak som si vsimol ako to kleslo.
este mozno dotaz na kazovost hydraactive podvozku, lebo to predpokladam nebude lacny spas keby nieco.
a auto ma najzdenych 188 000T km, mozem nieco ocakavat???
|
|
20.11.2011 13:53 -
|
2426166
|
|
flyteSVK
|
|
|
podovzok je to posledne co sa kazi jedine treba vymienat hydraulicku kvapalinu.
podovzok je to posledne co sa kazi :) jedine treba vymienat hydraulicku kvapalinu.
|
|
20.11.2011 14:18 -
|
2426170
|
|
Pepes2371
|
|
|
dik
predsa este jedna vec, aky je interval vymeny naplni, rozvodov atd, dik
dik
predsa este jedna vec, aky je interval vymeny naplni, rozvodov atd, dik
|
|
20.11.2011 14:27 -
|
2426171
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ne to pojede koupit, domluv se s nějakým majitelem a navíc vlastníkem diagnostiky, který ji zná a umí pouívat, zda by neel s Tebou. Bude to určitě lepí jak dát na řeči prodejce a je to kdokoliv.
Ne to pojede koupit, domluv se s nějakým majitelem a navíc vlastníkem diagnostiky, který ji zná a umí pouívat, zda by neel s Tebou. Bude to určitě lepí jak dát na řeči prodejce a je to kdokoliv.
|
|
20.11.2011 15:35 -
|
2426176
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
johni55 napsal(a): Jetě jsem objevil tenhle- je to kombajn, ten moc nepotřebuji, ale zase za tu cenu...
.link. Kadý má pochopitelně jiný system ve shánění aut. Po preavdě - český bazar ne-éééé ani za tři miliardy v drobných. Jistě - najdou se mezi nimi vyjímky, ale nehodlám ztrácet čas a riskovat při hledání. U dvě auta jsem si nechal dle specifikací dovézt ze zahraničí a naprostá spokojenost. Vdy ve sedělo- původ, výbava, historie, najeté km. Vůz mě vdy vyel o nějakých 10-15% méně ne u nás, dostal jsem ho s technickou - jen přihlásit. Pak mě baví se dívat na podobný inzeráty, nebo se v tichosti smát bazrnickejm zmrdům... Tim vim nechci tvrdit, e se u Nás nedá sehnat dobrý auto, ale např kategori 2-3 roky stará servisovaná C5III sedan s jasnou historií s evim co jsem tam chtěl mít byla delí dobu k dostání jen jedna a v bazaru v Budějkách. jen tak pro prdel jsem tam callnul a kdy bazarbuzna začal, "To víte pane, tahle káraje voňavka a blá blá blá... nenechal jsem ho dlouho ztrácet čas plkáním. Osobně si myslím, e do bazaru dávají lidi auta pro to, e se chtěj vozu rychle zbavit, nebo e se potřebujou zbavit zodpovědnosti a obojí varianty nejsou pro kupce příli slibné.
Kadý má pochopitelně jiný system ve shánění aut. Po preavdě - český bazar ne-éééé ani za tři miliardy v drobných. Jistě - najdou se mezi nimi vyjímky, ale nehodlám ztrácet čas a riskovat při hledání. U dvě auta jsem si nechal dle specifikací dovézt ze zahraničí a naprostá spokojenost. Vdy ve sedělo- původ, výbava, historie, najeté km. Vůz mě vdy vyel o nějakých 10-15% méně ne u nás, dostal jsem ho s technickou - jen přihlásit. Pak mě baví se dívat na podobný inzeráty, nebo se v tichosti smát bazrnickejm zmrdům... Tim vim nechci tvrdit, e se u Nás nedá sehnat dobrý auto, ale např kategori 2-3 roky stará servisovaná C5III sedan s jasnou historií s evim co jsem tam chtěl mít byla delí dobu k dostání jen jedna a v bazaru v Budějkách. jen tak pro prdel jsem tam callnul a kdy bazarbuzna začal, "To víte pane, tahle káraje voňavka a blá blá blá... nenechal jsem ho dlouho ztrácet čas plkáním. Osobně si myslím, e do bazaru dávají lidi auta pro to, e se chtěj vozu rychle zbavit, nebo e se potřebujou zbavit zodpovědnosti a obojí varianty nejsou pro kupce příli slibné.
|
|
20.11.2011 15:39 -
|
2426177
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia
olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia :-)
|
|
20.11.2011 16:19 -
|
2426182
|
|
johni55
|
|
|
No já mám také xsaru dovezenou z NDR po nějaký babě se servisní kníkou a ve verzi Exclusive a OK, ale přeci jenom je u trochu de móde a ročník 98. Jestli máte nějaké tipy na dovoz(ce), tak sem s nimi, dík...
Nejlépe hatchback II 2.0 HDI s lepí výbavou, bez problémů a za levný peníz
No já mám také xsaru dovezenou z NDR po nějaký babě;-) se servisní kníkou a ve verzi Exclusive a OK, ale přeci jenom je u trochu de móde a ročník 98. Jestli máte nějaké tipy na dovoz(ce), tak sem s nimi, dík...
Nejlépe hatchback II 2.0 HDI s lepí výbavou, bez problémů a za levný peníz:-d
|
|
20.11.2011 16:38 -
|
2426194
|
|
jumep
|
|
|
neviem ci by som chcel kombinaciu AL4 a 2.0HDi, vacsinou tie prevodovky maju dost za sebou a byvaju v horsom stave (aspon co som mal sancu tu vidiet)
stupnutie a klesnutie auta je normlane, ak teda to auto necvici, co je sice zavada, ale odstranitelna za par korun
ako kazdemu odporucame, sam to nekupuj a zober si niekoho so sebou, kto vie co a ako
neviem ci by som chcel kombinaciu AL4 a 2.0HDi, vacsinou tie prevodovky maju dost za sebou a byvaju v horsom stave (aspon co som mal sancu tu vidiet)
stupnutie a klesnutie auta je normlane, ak teda to auto necvici, co je sice zavada, ale odstranitelna za par korun
ako kazdemu odporucame, sam to nekupuj a zober si niekoho so sebou, kto vie co a ako
|
|
20.11.2011 21:02 -
|
2426293
|
|
Pepes2371
|
|
|
zhrado napsal(a): olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia
no uz mi to pozrel znamy v servise..povedal ze ok, ze velmi udrziavane, ......zajtra budem volat do servisu, kde to malo vraj malo byt servisovane, tak podla vin-ka mi snad podaju informacie, ze co sa s tym dialo, mozno som az moc vzplaseny, len aj ta cena mi vrta v hlave 4000e, je to cena podla Teba ok? nesmrdi???
olej 20 000km. v prevodovke 40 000km, rozvody 160 000km, hydraulicka kvapalina kazdych 5 rokov, brzdova kazde 2 roky.. ostatne ako kazde auto, pozri brzdy, napravy, stopy po velkej buracke a tak... vela stastia :-)
no uz mi to pozrel znamy v servise..povedal ze ok, ze velmi udrziavane, ......zajtra budem volat do servisu, kde to malo vraj malo byt servisovane, tak podla vin-ka mi snad podaju informacie, ze co sa s tym dialo, mozno som az moc vzplaseny, len aj ta cena mi vrta v hlave 4000e, je to cena podla Teba ok? nesmrdi???
|
|
| |
|
|