| | |
21.10.2009 08:43 -
Re: Koupě C5
|
1107790
|
|
tief
|
|
|
staci do vyhledavani napsat HPI a dostanes sa k hromade informaci ...
staci do vyhledavani napsat HPI a dostanes sa k hromade informaci ...
|
|
21.10.2009 08:50 -
|
1107793
|
|
MartinL
|
|
|
Růa napsal(a): Mrkni třeba sem: .link.
Určitě tě nechceme strait, ale dej si velký pozor.
jj dik, uz sem si pocetl No nic moc, mam ted chut z toho vycouvat a hledat dal. Ale je to krasnej kusan... kuknete: www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/citroen/c5/7585806
Jinak kdyz ne moc tento motor, tak kterej jinej? Diky
jj dik, uz sem si pocetl ;-) No nic moc, mam ted chut z toho vycouvat a hledat dal. Ale je to krasnej kusan... kuknete: www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/citroen/c5/7585806
Jinak kdyz ne moc tento motor, tak kterej jinej? Diky
|
|
21.10.2009 10:49 -
|
1107806
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Vzhledově to vypadá pěkně, ale to je ve.
Cena 160 000,- Kč je obrovská.
Jestli to jezdilo jenom v tom výcarsku, tak ten motor moná, ale jestli to u jezdilo i u nás, tak .....
Jinak velmi dobré jsou vechny diesely HDI, ale ani ostatní benzínové nejsou vyloeně patné (kromě toho HPI). Vdy ale musí přihlédnout ke stavu toho kterého kusu.
Vzhledově to vypadá pěkně, ale to je ve.
Cena 160 000,- Kč je obrovská.
Jestli to jezdilo jenom v tom výcarsku, tak ten motor moná, ale jestli to u jezdilo i u nás, tak .....
Jinak velmi dobré jsou vechny diesely HDI, ale ani ostatní benzínové nejsou vyloeně patné (kromě toho HPI). Vdy ale musí přihlédnout ke stavu toho kterého kusu.
|
|
21.10.2009 11:14 -
|
1107809
|
|
jumep
|
|
|
neda mi neupozornit na 1.8i - zravost oleja
zasa pri V6 3.0 sa treba pripravit na nedostatok druhovyrobovych dielov
HPI - je ako dvojtakt, dobra myslienka, zla realizacia, skratka teoria na papieri je krajsia ako realita
neda mi neupozornit na 1.8i - zravost oleja
zasa pri V6 3.0 sa treba pripravit na nedostatok druhovyrobovych dielov
HPI - je ako dvojtakt, dobra myslienka, zla realizacia, skratka teoria na papieri je krajsia ako realita
|
|
21.10.2009 20:56 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
1107838
|
|
jumep
|
|
|
neviem, nemam dobry pocit z toho, je to nabliskane jak to .....
neviem, nemam dobry pocit z toho, je to nabliskane jak to .....
|
|
22.10.2009 14:52 -
|
1107879
|
|
jumep
|
|
|
neviem, ja som z toho auta nemal dobry pocit, nalestit sa da vselico ...
neviem, ja som z toho auta nemal dobry pocit, nalestit sa da vselico ...
|
|
22.10.2009 18:50 -
|
1107884
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
jumep napsal(a): neviem, ja som z toho auta nemal dobry pocit, nalestit sa da vselico ...
Ja chapem, co tym myslis, to je ako presolene jedlo: obcas sa tak zvyknu zakryvat pachute. Ale zase to ze niekto auto nablyskal nemusi znamenat, ze tym chce nieco zakryt. Teraz mame kukat hlavne na spinave auta? myslis, ze tie urobia väcsi dojem? mozno zistis, ze majitel bol prasa. Kebyze predavam auto, tiez ho nablyskam, ale nie preto, aby som nieco zakryl, ale aby som urobil prvy dobry dojem. A urcite by som ho nablyskal viac ako to robim normalne. a aj to sa snazim a potom sa tym kocham kto sa vyzna, ten sa pozrie aj pod ten "mejkap". Ale HPi hovori za vsetko, to je loteria. aj ked...
Ja chapem, co tym myslis, to je ako presolene jedlo: obcas sa tak zvyknu zakryvat pachute. Ale zase to ze niekto auto nablyskal nemusi znamenat, ze tym chce nieco zakryt. Teraz mame kukat hlavne na spinave auta? myslis, ze tie urobia väcsi dojem? mozno zistis, ze majitel bol prasa. Kebyze predavam auto, tiez ho nablyskam, ale nie preto, aby som nieco zakryl, ale aby som urobil prvy dobry dojem. A urcite by som ho nablyskal viac ako to robim normalne. a aj to sa snazim a potom sa tym kocham :) kto sa vyzna, ten sa pozrie aj pod ten "mejkap". Ale HPi hovori za vsetko, to je loteria. aj ked...
|
|
23.12.2009 22:02 -
nový kus
|
1429734
|
|
michali
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën Xantia Break 2.1 TD Kat. (80kW) TDI | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Přeji krásné vánoce vem a vechny Vás zdravím. Jsem tady nový kus mezi Vámi . Vyuiji této příleitosti a poprosím Vás, kdybyste někdo věděl o nějaké pěkné nehavarované C5 II 2,0 HDi v combi nejlépe černé metalízy, roku výroby 2006 abyste mi dali vědět. Marně sháním, marně, to co je v současné době u nás na serverech v nabídce je bída, bída. Děkuji moc a jetě jednou krásné vánoce.
Přeji krásné vánoce vem a vechny Vás zdravím. Jsem tady nový kus mezi Vámi ;-). Vyuiji této příleitosti a poprosím Vás, kdybyste někdo věděl o nějaké pěkné nehavarované C5 II 2,0 HDi v combi nejlépe černé metalízy, roku výroby 2006 abyste mi dali vědět. Marně sháním, marně, to co je v současné době u nás na serverech v nabídce je bída, bída. Děkuji moc a jetě jednou krásné vánoce.
|
|
19.03.2010 18:12 -
zvauji nákup a hledám zkuenosti
|
1807080
|
|
Irena
|
Město: Brno, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, mám monost prodat koncernovího Su´perba a zhruba ya stejnou cenu koupit C5 2003 128tis km diesel Break. Proč měním- mám zahradu, kam se jede asi 2 km lesem - ale více jezdíme po městě. Troku se bojím - jaké máte s C5 kolem tohoto roku výrobz zkuenosti? Na webu převaují ty kladné
Ahoj, mám monost prodat koncernovího Su´perba a zhruba ya stejnou cenu koupit C5 2003 128tis km diesel Break. Proč měním- mám zahradu, kam se jede asi 2 km lesem - ale více jezdíme po městě. Troku se bojím - jaké máte s C5 kolem tohoto roku výrobz zkuenosti? Na webu převaují ty kladné:-d
|
|
19.03.2010 18:20 -
Re: zvauji nákup a hledám zkuenosti
|
1807081
|
|
Irena
|
Město: Brno, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
přesně jde o Citroën C5 2.2HDi
Rok výroby 2003
Palivo Diesel
Tachometr 119 000 km
Objem a Výkon 2 179 ccm 98 kW
Karoserie Hatchback 5-dv. 5-sed.
Barva modrá tm. metalíza
STK/Emise 03.2012 / 03.2012
přesně jde o Citroën C5 2.2HDi
Rok výroby 2003
Palivo Diesel
Tachometr 119 000 km
Objem a Výkon 2 179 ccm 98 kW
Karoserie Hatchback 5-dv. 5-sed.
Barva modrá tm. metalíza
STK/Emise 03.2012 / 03.2012
|
|
19.03.2010 20:04 -
|
1807088
|
|
jumep
|
|
|
tym km by som najskor pridal tak 100000, bez diagnostiky to nekupoval, ale k veci
jazdim prevazne mesto - start 2-8km stop - spotreba 8l ak vypadnem za mesto prudko klesa
az na par drobnych veci ktore cakaju kazdu c5 nic a isto by som siel do dalsej keby daco
tym km by som najskor pridal tak 100000, bez diagnostiky to nekupoval, ale k veci
jazdim prevazne mesto - start 2-8km stop - spotreba 8l ak vypadnem za mesto prudko klesa
az na par drobnych veci ktore cakaju kazdu c5 nic a isto by som siel do dalsej keby daco :)
|
|
20.03.2010 08:20 -
|
1807101
|
|
bubakkaja
|
|
|
Promin ale to uz ma Superb tak malou cenu ze se za to da koupit c5?
Promin ale to uz ma Superb tak malou cenu ze se za to da koupit c5?
|
|
20.03.2010 09:16 -
|
1807103
|
|
bubakkaja
|
|
|
Dobra vim ze ne ale nemohl jsem si to odpustit.Ja bych asi superba za c5 nemenil.Ja si vybral c5 protoze mam rad francouzske pohodli.Sice je tam vetsi spotreba nez treba u superba ale zase se tolik nekradou.Pro mne teda vyhrala c5,ale kdybych mel superba tak bych nemenil.
Dobra vim ze ne ale nemohl jsem si to odpustit.Ja bych asi superba za c5 nemenil.Ja si vybral c5 protoze mam rad francouzske pohodli.Sice je tam vetsi spotreba nez treba u superba ale zase se tolik nekradou.Pro mne teda vyhrala c5,ale kdybych mel superba tak bych nemenil.
|
|
08.05.2010 21:04 -
C5 z Unicars Zlín
|
2344319
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Jeliko se právě chystám po prodeji Volva 850 přejít k Francouzům - ve volvoklubu to neříkejte , zajímám se o dvě C5 z Unicars ve Zlíně. Víte o nich něco - co nevyčtu z popisů? Nebo jaké máte zkuenosti s tímto autobazarem/prodejcem? Byl jsem se tam krátce podívat, svezl jsem se s tím zeleným a pocit z jízdy mě dostal. Akorát mám docela obavy z najetých kilometrů. Díky za názory, fórum teprve pročítám. Kdyby někdo znalý měl chu navtívit bazar se mnou a poradit, finanční odměna ho nemine...
Jeliko se právě chystám po prodeji Volva 850 přejít k Francouzům - ve volvoklubu to neříkejte :-), zajímám se o dvě C5 z Unicars ve Zlíně. Víte o nich něco - co nevyčtu z popisů? Nebo jaké máte zkuenosti s tímto autobazarem/prodejcem? Byl jsem se tam krátce podívat, svezl jsem se s tím zeleným a pocit z jízdy mě dostal. Akorát mám docela obavy z najetých kilometrů. Díky za názory, fórum teprve pročítám. Kdyby někdo znalý měl chu navtívit bazar se mnou a poradit, finanční odměna ho nemine...
|
|
08.05.2010 21:50 -
Re: C5 z Unicars Zlín
|
2344320
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
ujeté kilometry budou, u bohuel nejen v ČR, vdy problém; pokud to není stočené (ale o tom tu je jiné vlákno), nebál bych se toho; dnes a zítra moc reakcí nečekej - větina "kovaných" si zrovna uívá na III. srazu.
ujeté kilometry budou, u bohuel nejen v ČR, vdy problém; pokud to není stočené:-d (:palecale o tom tu je jiné vlákno), nebál bych se toho; dnes a zítra moc reakcí nečekej - větina "kovaných" si zrovna uívá na III. srazu.:palec
|
|
09.05.2010 17:06 -
|
2344350
|
|
Jeffrey
|
|
|
Auto kupuj pouze s diagnostikou při ruce a někým, kdo v ní umí číst!!! Pokud Ti autobazar/prodejce neumoní nahlédnout do vozu přes diag, tak jdi radi kupovat jinam.
Auto kupuj pouze s diagnostikou při ruce a někým, kdo v ní umí číst!!! Pokud Ti autobazar/prodejce neumoní nahlédnout do vozu přes diag, tak jdi radi kupovat jinam.;-)
|
|
09.05.2010 21:41 -
|
2344395
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
V Unicarsu mam dobre znamosti, muzu ti o tom aute neco zjistit. Kdyztak mi zavolej na 774-889955
V Unicarsu mam dobre znamosti, muzu ti o tom aute neco zjistit. Kdyztak mi zavolej na 774-889955 :palec
|
|
| |
|
|