| | |
14.09.2011 21:50 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2413739
|
|
jumep
|
|
|
lahsie najdes naftu v dobrom stave ako benzin ....
lahsie najdes naftu v dobrom stave ako benzin ....
|
|
15.09.2011 01:02 -
|
2413776
|
|
.45acp
|
|
|
toskey: píe, e má strach z HDi, taky jsem měl strach ze vech věcí co ty popisuje, ale zatím dobrý. Jinak to auto, co na něj dává odkaz je podle výkonu 103kW nejspí HPi, co je benzínová obdoba HDi. A tento motor tu nikdo moc nechválí, ani nedoporučuje.
toskey: píe, e má strach z HDi, taky jsem měl strach ze vech věcí co ty popisuje, ale zatím dobrý. Jinak to auto, co na něj dává odkaz je podle výkonu 103kW nejspí HPi, co je benzínová obdoba HDi. A tento motor tu nikdo moc nechválí, ani nedoporučuje.
|
|
15.09.2011 07:36 -
|
2413795
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Hpi motor se snad dával jen do C5 I ne?
Hpi motor se snad dával jen do C5 I ne?
|
|
15.09.2011 10:23 -
|
2413832
|
|
jumep
|
|
|
to slovo jednoduchsi tu uz vobec neplati ....
to je ako kupme si skodovku, lebo su na nu dostupne diely a su lacne ...
to slovo jednoduchsi tu uz vobec neplati ....
to je ako kupme si skodovku, lebo su na nu dostupne diely a su lacne ...
|
|
15.09.2011 10:27 -
|
2413837
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
tak, ja niesom odbornik je to len laicky nazor, preto sa pytam na problemy s benzinom
tak, ja niesom odbornik je to len laicky nazor, preto sa pytam na problemy s benzinom
|
|
15.09.2011 10:32 -
|
2413843
|
|
jumep
|
|
|
mozno nic, rovnako ako pri nafte a mozno vela
od sania, cievok, sviecok, pri facelifte ventilu ovladajuceho variabilne casovanie ventilov, vyfuku atd.
je mozne vselico
VZDY ZALEZI NA STAVE A SERVISOVANOSTI AUTA, to ze to auto ma orazenu servisnu knizku je ten najnepodstatnejsi ukazatel
mozno nic, rovnako ako pri nafte a mozno vela
od sania, cievok, sviecok, pri facelifte ventilu ovladajuceho variabilne casovanie ventilov, vyfuku atd.
je mozne vselico
VZDY ZALEZI NA STAVE A SERVISOVANOSTI AUTA, to ze to auto ma orazenu servisnu knizku je ten najnepodstatnejsi ukazatel
|
|
15.09.2011 10:40 -
|
2413850
|
|
citrus
|
|
|
no zohnat benzin je aj tak problem zohnat takze zacinam uvazovat aj nad naftou aj ked jazdim dennne do roboty 3 km tam a 3 km spat semo-tamo mesto a raz za mesiac dlhsia cesta. co napr. totok .link.
no zohnat benzin je aj tak problem zohnat takze zacinam uvazovat aj nad naftou aj ked jazdim dennne do roboty 3 km tam a 3 km spat semo-tamo mesto a raz za mesiac dlhsia cesta. co napr. totok http://citroen-c5.autobazar.eu/20-hdi-16v-exclusive-id2677083.html
|
|
15.09.2011 16:40 -
|
2413963
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
3km do práce po městě autem? nejse tam rychleji pěky? jinak i tady na klubu v inzerátech má dva kousky v automatu...
3km do práce po městě autem? nejse tam rychleji pěky? :-) jinak i tady na klubu v inzerátech má dva kousky v automatu...
|
|
15.09.2011 19:02 -
|
2414021
|
|
9000petr
|
|
|
Kup si babetu je to koda takto jedovat citrona...
Kup si babetu je to koda takto jedovat citrona...
|
|
15.09.2011 23:25 -
|
2414172
|
|
citrus
|
|
|
s notebokom na pleci je aj 3km vela. Jazdievam na Oravu a na babete by to bolo o krk
s notebokom na pleci je aj 3km vela. Jazdievam na Oravu a na babete by to bolo o krk;-)
|
|
16.09.2011 21:00 -
|
2414358
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tyto Vae kecy určitě pomůou se orientovat v problematice
tyto Vae kecy určitě pomůou se orientovat v problematice :-((((
|
|
12.10.2011 18:35 -
|
2418548
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Něco mají i u nás: .link. nebo .link.
Něco mají i u nás: http://www.autobazar.cz/inzerat/581798/citro%C3%ABn-c5-2-2-hdi-exlusive/ nebo http://www.autobazar.cz/inzerat/629707/citro%C3%ABn-c5-combi-2-2/
|
|
12.10.2011 19:11 -
|
2418561
|
|
najk
|
|
|
ja jsem kupoval v Autopartner Liberec, tahají ukončené lízinky, historie dohledatelná v servisech Citroen, jednání sluné a vozí hezké kousky, ja mám ukončený leasing z Itálie, VIN dali předem bez problémů, umoní prohlídku spodku, ochota, lze najít na webu ...
ja jsem kupoval v Autopartner Liberec, tahají ukončené lízinky, historie dohledatelná v servisech Citroen, jednání sluné a vozí hezké kousky, ja mám ukončený leasing z Itálie, VIN dali předem bez problémů, umoní prohlídku spodku, ochota, lze najít na webu ...
|
|
12.10.2011 19:31 -
|
2418565
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
najk napsal(a): ja jsem kupoval v Autopartner Liberec, tahají ukončené lízinky, historie dohledatelná v servisech Citroen, jednání sluné a vozí hezké kousky, ja mám ukončený leasing z Itálie, VIN dali předem bez problémů, umoní prohlídku spodku, ochota, lze najít na webu ...
Já ho tam kupoval taky a stejná zkuenost,natěstí ádná jobovka se nevyskytla.Jenom ta jedna mrtvá koule u při koupi ale nezatajoval to.Akorát ty km no nevim,Tief tam tenkrát něco objevil.Ale to je asi vude stejný.Zatim si přede jako kotě
Já ho tam kupoval taky a stejná zkuenost,natěstí ádná jobovka se nevyskytla.Jenom ta jedna mrtvá koule u při koupi ale nezatajoval to.Akorát ty km no nevim,Tief tam tenkrát něco objevil.Ale to je asi vude stejný.Zatim si přede jako kotě :-d
|
|
12.10.2011 19:42 -
|
2418567
|
|
najk
|
|
|
Mahony napsal(a): Já ho tam kupoval taky a stejná zkuenost,natěstí ádná jobovka se nevyskytla.Jenom ta jedna mrtvá koule u při koupi ale nezatajoval to.Akorát ty km no nevim,Tief tam tenkrát něco objevil.Ale to jasi vude stejný.Zatim si přede jako kotě
jo jo km na to je jiné vlákno a asi věčná bolest, chtěl jsem pouze říct, e DALI vinko předem bez problémů, v centrální databázi Citroenu jsem si zjistil vechny kontroly, servisné zádahy, opravy, výměny ap a opsal jsem si km kdy to bylo provedeno, po nabídnutí servisní kníky jsem toto zkontroloval a sedělo to, u přesně nevím, ale od posledního zápisu bylo něco ujeto, nestálo to za řeč, jinak kdy e alespon trochu monost doporučuji taky někoho s diagnostikou , vem zájemcům přeji těstí a dobrou volbu at u auti koupí kdekoliv, ja mám auto 3 roky (2005), absolutně bez závad (zadní okno nepočítám) , nechal jsem dělat preventivně nějaké věci (zadní náprava, manety, zadní brzdiče, nové vechny náplně, auto moc nevymazluji, ale dávám mu to co mu patří
jo jo km na to je jiné vlákno a asi věčná bolest, chtěl jsem pouze říct, e DALI vinko předem bez problémů, v centrální databázi Citroenu jsem si zjistil vechny kontroly, servisné zádahy, opravy, výměny ap a opsal jsem si km kdy to bylo provedeno, po nabídnutí servisní kníky jsem toto zkontroloval a sedělo to, u přesně nevím, ale od posledního zápisu bylo něco ujeto, nestálo to za řeč, jinak kdy e alespon trochu monost doporučuji taky někoho s diagnostikou , vem zájemcům přeji těstí a dobrou volbu at u auti koupí kdekoliv, ja mám auto 3 roky (2005), absolutně bez závad (zadní okno nepočítám) , nechal jsem dělat preventivně nějaké věci (zadní náprava, manety, zadní brzdiče, nové vechny náplně, auto moc nevymazluji, ale dávám mu to co mu patří
|
|
12.10.2011 22:58 -
|
2418625
|
|
jruze
|
|
|
Auta mají nájezd tak 40tkm ročně(alespoň podle mne) a pokud je servisovaný v česku a je k němu serviska tak je v servisce větinou i číslo zakázky a není nic jednoduího zavolat, sluně poádat popř. se zastavit v servisu ( pokud se jedná o zásadní opravu-třeba rozvody) tak se mi vyplatí třeba dát flaku kdy je ochota na hraně abych si ověřil jestli to sedí.Mi máme auto po rozvodech dle servisky a ověřeno sedí - olej a podobně si ověřovat nebudu,ale rozvody třeba ano - jinak si stav auta zkontroluji sám.
Auta mají nájezd tak 40tkm ročně(alespoň podle mne) a pokud je servisovaný v česku a je k němu serviska tak je v servisce větinou i číslo zakázky a není nic jednoduího zavolat, sluně poádat popř. se zastavit v servisu ( pokud se jedná o zásadní opravu-třeba rozvody) tak se mi vyplatí třeba dát flaku kdy je ochota na hraně abych si ověřil jestli to sedí.Mi máme auto po rozvodech dle servisky a ověřeno sedí - olej a podobně si ověřovat nebudu,ale rozvody třeba ano - jinak si stav auta zkontroluji sám.;-)
|
|
16.10.2011 11:27 -
|
2419234
|
|
citrus
|
|
|
Tak uz som kupil a druhy tyzden si uzívam pohodlie C5. Zohna dobrý benzín sa zdalo takmer nemozne ale podarilo sa a ako bonus je tam aj LPG. Akurat furt neviem aka je to farba co mam Myslim ze som natrafil aj na seriozneho bazarnika. A vdaka jumepovi za asistenciu pri kupe.
Tak uz som kupil a druhy tyzden si uzívam pohodlie C5. Zohna dobrý benzín sa zdalo takmer nemozne ale podarilo sa a ako bonus je tam aj LPG. Akurat furt neviem aka je to farba co mam:-d Myslim ze som natrafil aj na seriozneho bazarnika. A vdaka jumepovi za asistenciu pri kupe.
|
|
| |
|
|