| | |
17.05.2011 19:52 -
Re: kupit a ci nie
|
2391181
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Asi tak.. sehnat někoho kdo tomu pořádně rozumí a proklepneho diag. To co píe je hezké ale o stavu to neřekne absolutně nic.
Asi tak.. sehnat někoho kdo tomu pořádně rozumí a proklepneho diag. To co píe je hezké ale o stavu to neřekne absolutně nic. :nevim
|
|
18.05.2011 02:04 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2391204
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Ani z fotek toho moc vidět není - jedině, e jsou tam nějaké nepasující koberečky, nějaká nálepka na zadním nárazníku.
Spojkový pedál má levou stranu úplně hladkou - pochybuju, e by na to 140000km stačilo (kupoval jsem loni ročník 2006 s cca stejnými km a guma na pedálu tedy vypadá o hodně lépe)
Je na zimních gumách, take asi dovezené teď po zimě.
Nemusí být patné, ale najeto bude mít určitě o dost více (2.2 Exclusive si nikdo na jedění po městě asi nekupuje, take klidně i 250-300 tis. km). Zřejmě v bazaru to auto ohodnotili, e ho můou stočit takhle, protoe méně u by jim nikdo nevěřil.
Take - podrobnou kontrolu stavu někým, kdo tomu rozumí
Ani z fotek toho moc vidět není - jedině, e jsou tam nějaké nepasující koberečky, nějaká nálepka na zadním nárazníku.
Spojkový pedál má levou stranu úplně hladkou - pochybuju, e by na to 140000km stačilo (kupoval jsem loni ročník 2006 s cca stejnými km a guma na pedálu tedy vypadá o hodně lépe)
Je na zimních gumách, take asi dovezené teď po zimě.
Nemusí být patné, ale najeto bude mít určitě o dost více (2.2 Exclusive si nikdo na jedění po městě asi nekupuje, take klidně i 250-300 tis. km). Zřejmě v bazaru to auto ohodnotili, e ho můou stočit takhle, protoe méně u by jim nikdo nevěřil.
Take - podrobnou kontrolu stavu někým, kdo tomu rozumí
|
|
18.05.2011 14:15 -
|
2391225
|
|
jumep
|
|
|
ked som pozeral na fotku tak spojkovy pedal predraty az so kovu takze 130000 to nema
ked som pozeral na fotku tak spojkovy pedal predraty az so kovu :) takze 130000 to nema :)
|
|
20.05.2011 21:34 -
|
2391342
|
|
.45acp
|
|
|
Tak u jsem taky majitelem C5. Je to 2,2 HDi Exklusive r.v. 2002. Najetých 105 tis. určitě není tak docela pravda. Nějaký kvalifikovaný mejd to vymazal úplně vude. Na diagnostice asi nejtěí závada - porucha relé havení, jinak asi drobnosti jako anténa, čidla tlaku v kolech apod. Nikde nic nemlátí, na bouračku to taky nevypadá. Auto bylo dovezeno v r.2006 ze SRN a asi někde tady dolo ke stočení. Jinak kilometry podle předaných dokladů docela logicky narůstají, gumy na pedálech nevykazují velké opotřebení. I servisní kníka ze SRN končí na konci roku 2005 s 10 tis. km. Tak je moné, e nějaký soudruh z NSR neudělal chybu a poctivě kilometry stočil i s vymazáním v diagnostice.
Jak se říká odříkaného chleba největí krajíc, tak jsem naftu nechtěl, spí benzín, ale nakonec mám nafák i s FAPem. Předchozí čtyři auta jsem měl bílá a taky se mi bílá nejvíc líbí. Nejmíň se mi líbila edivá, tak mám edivou. U si ale zvykám. Při koupi starího auta si zas nejde vybírat je podle barvy. Bohuel ti co si kupovali před lety nová auta asi neměli ádnou fantazii, kdy vichni chtěli edivé.
V úterý jedu na rozvody, olej v motoru, filtry a pak doufám, e pojezdím zas aspoň 11 let bez větích problémů jako s předchozím ZX.
Tak u jsem taky majitelem C5. Je to 2,2 HDi Exklusive r.v. 2002. Najetých 105 tis. určitě není tak docela pravda. Nějaký kvalifikovaný mejd to vymazal úplně vude. Na diagnostice asi nejtěí závada - porucha relé havení, jinak asi drobnosti jako anténa, čidla tlaku v kolech apod. Nikde nic nemlátí, na bouračku to taky nevypadá. Auto bylo dovezeno v r.2006 ze SRN a asi někde tady dolo ke stočení. Jinak kilometry podle předaných dokladů docela logicky narůstají, gumy na pedálech nevykazují velké opotřebení. I servisní kníka ze SRN končí na konci roku 2005 s 10 tis. km. Tak je moné, e nějaký soudruh z NSR neudělal chybu a poctivě kilometry stočil i s vymazáním v diagnostice.
Jak se říká odříkaného chleba největí krajíc, tak jsem naftu nechtěl, spí benzín, ale nakonec mám nafák i s FAPem. Předchozí čtyři auta jsem měl bílá a taky se mi bílá nejvíc líbí. Nejmíň se mi líbila edivá, tak mám edivou. U si ale zvykám. Při koupi starího auta si zas nejde vybírat je podle barvy. Bohuel ti co si kupovali před lety nová auta asi neměli ádnou fantazii, kdy vichni chtěli edivé.
V úterý jedu na rozvody, olej v motoru, filtry a pak doufám, e pojezdím zas aspoň 11 let bez větích problémů jako s předchozím ZX.
|
|
20.05.2011 21:58 -
|
2391345
|
|
jruze
|
|
|
Hodně těstí - jen těch jedenáct let
Hodně těstí - jen těch jedenáct let :-))))
|
|
20.05.2011 22:04 -
|
2391346
|
|
.45acp
|
|
|
No jo, vlastně proč jen jedenáct?
No jo, vlastně proč jen jedenáct?
|
|
21.05.2011 08:50 -
Počet kilometru na C5I
|
2391356
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím, jaky máte názor na koupi C5 s najetými kiometry nad 200 000km? Co mohu očekávat za opravi při těhle kilometrech? a je dobrý kupovat C5 z roku 2001 nebo je lepí si vyhlidnout radi novějí model? bylo by to koupeno v německu dík moc za rady
Zdravím, jaky máte názor na koupi C5 s najetými kiometry nad 200 000km? Co mohu očekávat za opravi při těhle kilometrech? a je dobrý kupovat C5 z roku 2001 nebo je lepí si vyhlidnout radi novějí model? bylo by to koupeno v německu dík moc za rady
|
|
21.05.2011 11:02 -
Re: POčet kilometru na C5I
|
2391359
|
|
jumep
|
|
|
bolo u mna auto ktore malo na tacho 470000km
cize zalezi na tom kto to ako prevadzkoval, 200t km zasa neni taky problem
bolo u mna auto ktore malo na tacho 470000km
cize zalezi na tom kto to ako prevadzkoval, 200t km zasa neni taky problem
|
|
21.05.2011 12:37 -
|
2391381
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Asi 2 roky zpátky jsem kupoval tehdy 4 letou C5 Break v Citroënu a měla tehdy najeto necelých 200 000 km (Přesně 187 000 km) Protoe auto bylo servisované jen u Citroenu na severu Moravy ( Orlová, Ostrava ) a v systému se ve dalo dohledat, + mám fakturace za 4 roky, tak pouze pokračuji v předepsaných údrbách dále. Sem tam e se něco málo objevilo... (viz třeba to co mám v uivatelské fotogalerii. Vedu si taky přehled o údrbě, take vidím, e jsem zatím do auta necpal peníze jako "do bezedné studny") ale nic podstatného, pouze běná spotřeba. Mám auto z r.2004 před faceliftem. Vzhledově se mi více líbí novějí C5 II, ale co se týče některých věcí z ní, má C5 I výhodu v některých věcech. (Myslím tím třeba elektroniku)
Asi 2 roky zpátky jsem kupoval tehdy 4 letou C5 Break v Citroënu a měla tehdy najeto necelých 200 000 km (Přesně 187 000 km) Protoe auto bylo servisované jen u Citroenu na severu Moravy ( Orlová, Ostrava ) a v systému se ve dalo dohledat, + mám fakturace za 4 roky, tak pouze pokračuji v předepsaných údrbách dále. Sem tam e se něco málo objevilo... (viz třeba to co mám v uivatelské fotogalerii. Vedu si taky přehled o údrbě, take vidím, e jsem zatím do auta necpal peníze jako "do bezedné studny") ale nic podstatného, pouze běná spotřeba. Mám auto z r.2004 před faceliftem. Vzhledově se mi více líbí novějí C5 II, ale co se týče některých věcí z ní, má C5 I výhodu v některých věcech. (Myslím tím třeba elektroniku)
|
|
21.05.2011 13:10 -
|
2391383
|
|
flyteSVK
|
|
|
Mam pocit,ze prave na dvojke bola ta elektrika vychytanejsia.
Mam pocit,ze prave na dvojke bola ta elektrika vychytanejsia.
|
|
23.05.2011 06:37 -
|
2391720
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Tak a je to , mam to od patku pred barakem . 2.0/16V rv 05
Nakonec mi ho nadelil o 4l mene takze za 145,- . Ted cekam na magiatratu na RZ . Spotreba - viz dane tema .
Tak a je to , mam to od patku pred barakem . 2.0/16V rv 05 :-)
Nakonec mi ho nadelil o 4l mene takze za 145,- . Ted cekam na magiatratu na RZ . Spotreba - viz dane tema .
|
|
24.05.2011 13:24 -
|
2392040
|
|
řepák
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) tief, 24.05.11 13:43 Důvod: sukromne spravy prosim sukromnou postou a nie formou verejnych odkazov, dik ... | | |
|
24.05.2011 13:54 -
|
2392043
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
chtěl bych C5 2,2HDi a bude mít najeděnych 190000km a asi automat tak se chsi zeptat jestli je dobrý brat automat stěmahle kilometrama? a na kolik přijde u 2,2 HDi oprava turba? to turbo jenom pro informaci dík moc
chtěl bych C5 2,2HDi a bude mít najeděnych 190000km a asi automat tak se chsi zeptat jestli je dobrý brat automat stěmahle kilometrama? a na kolik přijde u 2,2 HDi oprava turba? to turbo jenom pro informaci dík moc
|
|
24.05.2011 14:10 -
|
2392049
|
|
tief
|
|
|
ahoj, vse zavisi na stave auta, nie na pocte kilometrovn a displeji. neexistuje univerzalna odpoved ... vo vseobecnosti 190 000km nie je problem ani pre automat ani pre motor a ani pre turbo. Taktiez neexistuje univerzalna "oprava turba" moze to byt od 500 korun az po 20 000 ... dolezity je stav auta, hlavne nezabudni na diagnostiku a vem sebou nekoho kto se v tom vyzna - oplati se ti to ...
ahoj, vse zavisi na stave auta, nie na pocte kilometrovn a displeji. neexistuje univerzalna odpoved ... vo vseobecnosti 190 000km nie je problem ani pre automat ani pre motor a ani pre turbo. Taktiez neexistuje univerzalna "oprava turba" moze to byt od 500 korun az po 20 000 ... dolezity je stav auta, hlavne nezabudni na diagnostiku a vem sebou nekoho kto se v tom vyzna - oplati se ti to ...
|
|
24.05.2011 19:27 -
|
2392084
|
|
stejskli
|
|
|
.45acp napsal(a): Tak u jsem taky majitelem C5. Je to 2,2 HDi Exklusive r.v. 2002. Najetých 105 tis. určitě není tak docela pravda. Nějaký kvalifikovaný mejd to vymazal úplně vude. Na diagnostice asi nejtěí závada - porucha relé havení, jinak asi drobnosti jako anténa, čidla tlaku v kolech apod. Nikde nic nemlátí, na bouračku to taky nevypadá. Auto bylo dovezeno v r.2006 ze SRN a asi někde tady dolo ke stočení. Jinak kilometry podle předaných dokladů docela logicky narůstají, gumy na pedálech nevykazují velké opotřebení. I servisní kníka ze SRN končí na konci roku 2005 s 10 tis. km. Tak je moné, e nějaký soudruh z NSR neudělal chybu a poctivě kilometry stočil i s vymazáním v diagnostice. Jak se říká odříkaného chleba největí krajíc, tak jsem naftu nechtěl, spí benzín, ale nakonec mám nafák i s FAPem. Předchozí čtyři auta jsem měl bílá a taky se mi bílá nejvíc líbí. Nejmíň se mi líbila edivá, tak mám edivou. U si ale zvykám. Při koupi starího auta si zas nejde vybírat je podle barvy. Bohuel ti co si kupovali před lety nová auta asi neměli ádnou fantazii, kdy vichni chtěli edivé. V úterý jedu na rozvody, olej v motoru, filtry a pak doufám, e pojezdím zas aspoň 11 let bez větích problémů jako s předchozím ZX.
Tak vítej mezi jizerskohorskými C5! Jsem moc zvědavej, jak se ti bude líbit tohle auto v tomhle silně kopcovitým terénu. Má 2,2HDi - tak časem napi, jak se to chová při tom neustálým stoupání a klesání, kolik to ere a jaký to dělá zvuky. Jinak myslím, e pokud má s ESP i ASR, bude od října koukat, jak to funguje na sněhu!
Tak u jsem taky majitelem C5. Je to 2,2 HDi Exklusive r.v. 2002. Najetých 105 tis. určitě není tak docela pravda. Nějaký kvalifikovaný mejd to vymazal úplně vude. Na diagnostice asi nejtěí závada - porucha relé havení, jinak asi drobnosti jako anténa, čidla tlaku v kolech apod. Nikde nic nemlátí, na bouračku to taky nevypadá. Auto bylo dovezeno v r.2006 ze SRN a asi někde tady dolo ke stočení. Jinak kilometry podle předaných dokladů docela logicky narůstají, gumy na pedálech nevykazují velké opotřebení. I servisní kníka ze SRN končí na konci roku 2005 s 10 tis. km. Tak je moné, e nějaký soudruh z NSR neudělal chybu a poctivě kilometry stočil i s vymazáním v diagnostice. Jak se říká odříkaného chleba největí krajíc, tak jsem naftu nechtěl, spí benzín, ale nakonec mám nafák i s FAPem. Předchozí čtyři auta jsem měl bílá a taky se mi bílá nejvíc líbí. Nejmíň se mi líbila edivá, tak mám edivou. U si ale zvykám. Při koupi starího auta si zas nejde vybírat je podle barvy. Bohuel ti co si kupovali před lety nová auta asi neměli ádnou fantazii, kdy vichni chtěli edivé. V úterý jedu na rozvody, olej v motoru, filtry a pak doufám, e pojezdím zas aspoň 11 let bez větích problémů jako s předchozím ZX.
Tak vítej mezi jizerskohorskými C5! Jsem moc zvědavej, jak se ti bude líbit tohle auto v tomhle silně kopcovitým terénu. Má 2,2HDi - tak časem napi, jak se to chová při tom neustálým stoupání a klesání, kolik to ere a jaký to dělá zvuky. Jinak myslím, e pokud má s ESP i ASR, bude od října koukat, jak to funguje na sněhu! :palec
|
|
02.06.2011 10:37 -
|
2394429
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
jen dodám, e při kupování vozu se opravdu nedá spoléhat na stav laku, troku se pohybuji v restaurování laků, jak je na foto, levá strana je původní lak a pravá strana je po brouení 3M
jen dodám, e při kupování vozu se opravdu nedá spoléhat na stav laku, troku se pohybuji v restaurování laků, jak je na foto, levá strana je původní lak a pravá strana je po brouení 3M :-))))
Přílohy: 11022011193.jpg ( 717617b ) - Brouení 3M |
|
02.06.2011 12:16 -
|
2394461
|
|
flyteSVK
|
|
|
Lava strana je povodny lak? Vyzera to ako nanesena pasta pripravena na lestenie
V tom pripade to auto asi prezilo niekolko pieskovych burok.
Lava strana je povodny lak? Vyzera to ako nanesena pasta pripravena na lestenie :)
V tom pripade to auto asi prezilo niekolko pieskovych burok.
|
|
02.06.2011 13:05 -
|
2394486
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To Boracon:
Znesvětil jsi toto vlákno zobrazením nesluné značky samohybu.
To Boracon:
Znesvětil jsi toto vlákno zobrazením nesluné značky samohybu. :-))))
|
|
02.06.2011 14:37 -
|
2394522
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Nevím kolik ta 3M pasta stojí, já jsem kdysi své první auto (Dacia 1300) před prodejem čistil CIFem (tekutý písek na nádobí) a jak krásně prokouklo
Nevím kolik ta 3M pasta stojí, já jsem kdysi své první auto (Dacia 1300) před prodejem čistil CIFem (tekutý písek na nádobí) a jak krásně prokouklo :-)
|
|
02.06.2011 15:24 -
|
2394532
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
opravdu levá strana je původní lak, nevím co to zapříčinilo e byl takovej , velice se omlouvám za znesvěcení tohoto vlákna ale na jinym voze to nebylo tak znát na fotce, jako na tomto
opravdu levá strana je původní lak, nevím co to zapříčinilo e byl takovej :nevim, velice se omlouvám za znesvěcení tohoto vlákna :-d ale na jinym voze to nebylo tak znát na fotce, jako na tomto :-))))
|
|
| |
|
|