| | |
15.05.2011 10:51 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2390695
|
|
tief
|
|
|
řepák napsal(a): .... A e původní majitel byl nějakej starej pan doktor a jezdil s tím po pacoích viď .
Hele ty El Bundo !!! U Vás na SK je to normální e si ,,půjčí,, auto před koupí a zajede si s tím do značkového servisu ?
A kromě toho , ten kámo co byl se mnou na to kouknout tak říkal e jediný co se dá ,,zpětně,, zjistit je u nafáků max kdy se třeba měnily vstřiky ale větinou to prej z PC nai experti vymaou .
Hele ty řepák !!! Vziat si notebook a kabel a napichnut to priamo v bazare nie je problem, ani na SK ani v CR ... a ak ti kamos rekl ze jedine co sa da zistit je vymena vstriku tak sa s prepacenim do toho ABSOLUTNE nevyzna ... ale su to tvoje prachy a uz na to tu reagovat nebudem. Prajem ti vela stastia ...
Hele ty řepák !!! Vziat si notebook a kabel a napichnut to priamo v bazare nie je problem, ani na SK ani v CR ... a ak ti kamos rekl ze jedine co sa da zistit je vymena vstriku tak sa s prepacenim do toho ABSOLUTNE nevyzna ... ale su to tvoje prachy a uz na to tu reagovat nebudem. Prajem ti vela stastia ...
|
|
15.05.2011 10:57 -
|
2390697
|
|
morys
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ale četl jsem to jak mu to shořelo.Bohuel i to se mue stát.A neboj e nezjituju co se dá přes kamarády automechaniky nebo na forech.Ale co člověk to názor.A jak jsem psal jde mi hlavně o pohodlí jsem 193cm vysoký a včěra jsem si konečně sedl do c5 a nejsem moc naden kvuli místa u řidiče i za ním.Kdy si sednu za volant tak ten středový tunel co je v něm radio.Mě prostě tlačí do pravé nohy a kdy si sedne do auta a je to nepohodlné tak s tím nic neuděla i kdy se mi c5 fakt líbí.Kamarád má Mondeo v kombiku a ta velikost a pohodlí se nedá srovnat.Má to rok na Lpg a maximální spokojenost.A to se neurate nechci hanit c5.
Ale četl jsem to jak mu to shořelo.Bohuel i to se mue stát.A neboj e nezjituju co se dá přes kamarády automechaniky nebo na forech.Ale co člověk to názor.A jak jsem psal jde mi hlavně o pohodlí jsem 193cm vysoký a včěra jsem si konečně sedl do c5 a nejsem moc naden kvuli místa u řidiče i za ním.Kdy si sednu za volant tak ten středový tunel co je v něm radio.Mě prostě tlačí do pravé nohy a kdy si sedne do auta a je to nepohodlné tak s tím nic neuděla i kdy se mi c5 fakt líbí.Kamarád má Mondeo v kombiku a ta velikost a pohodlí se nedá srovnat.Má to rok na Lpg a maximální spokojenost.A to se neurate nechci hanit c5.
|
|
15.05.2011 11:13 -
|
2390702
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja mam 190 cm a prave si myslim,ze u C5 je mista na nohy bohate, dokonce coz se mi stava malokdy musim si sedadlo posunout o jeden ci dva zarazky dopredu abych dobre dosahl na pedaly
toto u mondea (2002, 1998) se mi nestalo a pripadal mi mensi prostor...
jeste u laguny 2001 jsem jednou posunul sedadlo .... jinak u vsech aut co projedu mam vzdy sedadlo vzadu (vectra99, alfa156-01,focus08, skoda125
EDIT: az ted mi doslo, ze se sice bavime o C5 ale kazdy s volantem na jine strane me naopak vadi mene mista u spojky kde to u pravostraneho rizeni je mista mnohem vice...
ja mam 190 cm a prave si myslim,ze u C5 je mista na nohy bohate, dokonce coz se mi stava malokdy musim si sedadlo posunout o jeden ci dva zarazky dopredu abych dobre dosahl na pedaly :palec
toto u mondea (2002, 1998) se mi nestalo a pripadal mi mensi prostor...
jeste u laguny 2001 jsem jednou posunul sedadlo .... jinak u vsech aut co projedu mam vzdy sedadlo vzadu (vectra99, alfa156-01,focus08, skoda125:-))))
EDIT: az ted mi doslo, ze se sice bavime o C5 ale kazdy s volantem na jine strane :-) me naopak vadi mene mista u spojky kde to u pravostraneho rizeni je mista mnohem vice...
|
|
15.05.2011 11:19 -
|
2390706
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Repak: plno lidi ma kabel se softem a nedali za to vice nez 2500 kc pokud nemuseli kupovat svuj notas...
ale ne kazdy kdo ma kabel s tim poradne umi .... muj pripad
Repak: plno lidi ma kabel se softem a nedali za to vice nez 2500 kc pokud nemuseli kupovat svuj notas...
ale ne kazdy kdo ma kabel s tim poradne umi .... muj pripad :-))))
|
|
15.05.2011 11:20 -
|
2390707
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
No právě , dík za podporu .
No právě , dík za podporu .
|
|
15.05.2011 11:21 -
|
2390708
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Mám volant na té "správné" straně a takté 193 cm, problém s prostorem pro řidiče jsem ale ádný neměl. Moná je to trochu subjektivní, C5 byl pro mě vysněný auák.
Spíe naopak, s prostorem spokojenost dokonce i za mnou, a to mám fakt dlouhé nohy
Mám volant na té "správné" straně a takté 193 cm, problém s prostorem pro řidiče jsem ale ádný neměl. Moná je to trochu subjektivní, C5 byl pro mě vysněný auák.
Spíe naopak, s prostorem spokojenost dokonce i za mnou, a to mám fakt dlouhé nohy :-d
|
|
15.05.2011 11:25 -
|
2390711
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jen se nepředhánějte ve velikosti, já mám sice jen 186cm, ale 200kg a je to i pro mne veliký auto proti OPEL VECTRA A co jsem dříve měl. Pravá noha je opřená o střední tunel taky, ale to u vech aut. Čím, novějí, tím je tunel irí, fuj. I C5III.
Jen se nepředhánějte ve velikosti, já mám sice jen 186cm, ale 200kg a je to i pro mne veliký auto proti OPEL VECTRA A co jsem dříve měl. Pravá noha je opřená o střední tunel taky, ale to u vech aut. Čím, novějí, tím je tunel irí, fuj. I C5III.:-d
|
|
15.05.2011 11:29 -
|
2390714
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
řepák napsal(a): Aha tak to sem nevěděl e ti někdo půjčí PC s plnohodnotným soft za cca nějakých 60 či 80.000,- Ty o někom takovým ví kdo ho má ev. i doma ?
No a proto jsou tu lidi, které můe poádat, aby s tebou na takovou návtěvu bazaru zajeli. Mnoho z nás u to vyuilo ke ví spokojenosti. Situace je toti taková, e ani návtěva autorizovanýho servisu s autem půjčeným v bazaru ti nemusí být nic platná. V autorizovaných servisech jsou taky jenom lidi. A protoe autorizovaný servisy musí uivit moc lidí v kravatách, tak na dobrý odborníky nezbývají peníze a proto zaměstnávají i neodborníky. Oblečou jim firemní montérky a nechají je pracovat s diagnostikou. A ti neodhalí nic, protoe nemají zkuenosti.
Kdeto lidi, kteří ti tady radí, ádný firemní montérky nenosí a sbírají zkuenosti vlastníma rukama a hlavou. Proto povětinou strčí servismany s logem na triku do kapsy. Od takových si nech poradit a va si jejich rad, obzvlá kdy si za ně neúčtujou 500Kč/h.
No a proto jsou tu lidi, které můe poádat, aby s tebou na takovou návtěvu bazaru zajeli. Mnoho z nás u to vyuilo ke ví spokojenosti. Situace je toti taková, e ani návtěva autorizovanýho servisu s autem půjčeným v bazaru ti nemusí být nic platná. V autorizovaných servisech jsou taky jenom lidi. A protoe autorizovaný servisy musí uivit moc lidí v kravatách, tak na dobrý odborníky nezbývají peníze a proto zaměstnávají i neodborníky. Oblečou jim firemní montérky a nechají je pracovat s diagnostikou. A ti neodhalí nic, protoe nemají zkuenosti.
Kdeto lidi, kteří ti tady radí, ádný firemní montérky nenosí a sbírají zkuenosti vlastníma rukama a hlavou. Proto povětinou strčí servismany s logem na triku do kapsy. Od takových si nech poradit a va si jejich rad, obzvlá kdy si za ně neúčtujou 500Kč/h.
|
|
15.05.2011 13:09 -
|
2390736
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
řepák napsal(a): .... U Vás na SK je to normální e si ,,půjčí,, auto před koupí a zajede si s tím do značkového servisu ?
Tak tohle snad normální je, ne?
Mě sice taky jeden bazar nechtěl auto půjčit na prohlídku-prý v autorizáku stejně nic nepoznají, je to 15km daleko a co kdyby se s autem něco stalo... Pak mi el bazarista auto předvést, ze 5.dveří vytekl kýbl vody, mezi zadníma dveřma bylo vidět ven, jetě nějak nesedělo datum výroby nádre LPG s papírama...prostě totální plečka, bazarista moc dobře věděl, proč nesmí prohlídku připustit.
Pak jinej bazar maximální ochota, bez problémů dali VIN abych mohl zjistit historii, souhlasili s prohlídkou v autorizáku, celkově úplně jinej přístup.
Take jestli tobě auto nechcou půjčit na diag, tak ho neber. Ostatně stačí se jenom zeptat, jestli můe zajet do autorizáku nebo dojít s kámoem s diagnostikou...i kdy u monost nemá, tak blafuj, uvidí jak budou reagovat a jestli ti chcou něco zatajit.
.... U Vás na SK je to normální e si ,,půjčí,, auto před koupí a zajede si s tím do značkového servisu ?
Tak tohle snad normální je, ne?
Mě sice taky jeden bazar nechtěl auto půjčit na prohlídku-prý v autorizáku stejně nic nepoznají, je to 15km daleko a co kdyby se s autem něco stalo... Pak mi el bazarista auto předvést, ze 5.dveří vytekl kýbl vody, mezi zadníma dveřma bylo vidět ven, jetě nějak nesedělo datum výroby nádre LPG s papírama...prostě totální plečka, bazarista moc dobře věděl, proč nesmí prohlídku připustit.
Pak jinej bazar maximální ochota, bez problémů dali VIN abych mohl zjistit historii, souhlasili s prohlídkou v autorizáku, celkově úplně jinej přístup.
Take jestli tobě auto nechcou půjčit na diag, tak ho neber. Ostatně stačí se jenom zeptat, jestli můe zajet do autorizáku nebo dojít s kámoem s diagnostikou...i kdy u monost nemá, tak blafuj, uvidí jak budou reagovat a jestli ti chcou něco zatajit.
|
|
15.05.2011 13:29 -
|
2390737
|
|
Darja
|
|
|
Panové, řeíte zase pitomosti.
Fakt jak děti na pískoviti a hádáte se, čím bábovička je větí!!!!
Věobecně platné doporučení získané na základech zkueností zdejích členů:
NEdoporučujeme nakupovat C5 bez diag.
NEdoporučujeme nechávat napíchnout diag amatérem, co si ji koupil na Ebay a okamitě je z něj expert. Hovno, chce to zkuenosti, bez nich je pro vás diagnostika bez jakékoli přidané hodnoty ke koupi vozu.
NEdoporučujeme kupovat auto od kohokoli, kdo se brání diagnostice.
NEdoporučujeme kupovat auto, které má smazanou historii závad, bez jediného logu.
A poslední:
NEvěřte barazníkům, jsou to hajzli, mejdi a podovodníci, co by vám prodali i vlastní matku a řekli by, e jí je 28 a je panna!
Věřím, e zájemci o C5 budou trochu vímaví při koupi auta, dají si pozor, auto si pořádně prolezou, aby se vyhli těm sjetejm kouskům, co objely 10x zeměkouli a budou spokojení. Já u několik let jsem a děkuji své obezřetnosti
Panové, řeíte zase pitomosti.
Fakt jak děti na pískoviti a hádáte se, čím bábovička je větí!!!!
Věobecně platné doporučení získané na základech zkueností zdejích členů:
NEdoporučujeme nakupovat C5 bez diag.
NEdoporučujeme nechávat napíchnout diag amatérem, co si ji koupil na Ebay a okamitě je z něj expert. Hovno, chce to zkuenosti, bez nich je pro vás diagnostika bez jakékoli přidané hodnoty ke koupi vozu.
NEdoporučujeme kupovat auto od kohokoli, kdo se brání diagnostice.
NEdoporučujeme kupovat auto, které má smazanou historii závad, bez jediného logu.
A poslední:
NEvěřte barazníkům, jsou to hajzli, mejdi a podovodníci, co by vám prodali i vlastní matku a řekli by, e jí je 28 a je panna!
Věřím, e zájemci o C5 budou trochu vímaví při koupi auta, dají si pozor, auto si pořádně prolezou, aby se vyhli těm sjetejm kouskům, co objely 10x zeměkouli a budou spokojení. Já u několik let jsem a děkuji své obezřetnosti :palec
|
|
15.05.2011 13:34 -
|
2390738
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
No FUJ, co ta silá slova
No FUJ, co ta silá slova :-))
|
|
15.05.2011 13:53 -
|
2390745
|
|
morys
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Neříkám e je c5 malá ale kdy si sednu a aby to bylo pohodlné tak se za mě nikdo nevejde.Myslim tím dospělého.Ta c5 co jsem v ní seděl byl rok 2002 nevím jestli novějí modely nejsou o něco větí.Ale kdy vím e budu denně jezdit do práce v 5 nebo 4 lidech tak nechcu aby mi někdo masíroval záda kolenama.A to nemluvím o tom sředním panelu.Mít nohu podivně skroucenou při přidávání plynu.To moc dlouho nyvydrím.
Neříkám e je c5 malá ale kdy si sednu a aby to bylo pohodlné tak se za mě nikdo nevejde.Myslim tím dospělého.Ta c5 co jsem v ní seděl byl rok 2002 nevím jestli novějí modely nejsou o něco větí.Ale kdy vím e budu denně jezdit do práce v 5 nebo 4 lidech tak nechcu aby mi někdo masíroval záda kolenama.A to nemluvím o tom sředním panelu.Mít nohu podivně skroucenou při přidávání plynu.To moc dlouho nyvydrím.
|
|
15.05.2011 13:59 -
|
2390746
|
|
Darja
|
|
|
Maxifík: heh, ty se ti jen zdály.
Morys: No tak to pak si u musí koupit něco né ze střední, né z vyí střední...
Na hodně místa vřele doporučuju Audi A8 long, Lexus LS 600h L, Lexus RX 450H, Toyota Tundra (4dvéřovka). Tam je vyzkoueno, e ty svoje chlapíky odveze a nenamasírujou ti kolena.
A Lexus RX 450H je můj oblíbenec, příjemně se to řídí, místa opravdu poehnaně a velmi luxusní auto. Jdi do něj ) )
Maxifík: heh, ty se ti jen zdály.
Morys: No tak to pak si u musí koupit něco né ze střední, né z vyí střední...
Na hodně místa vřele doporučuju Audi A8 long, Lexus LS 600h L, Lexus RX 450H, Toyota Tundra (4dvéřovka). Tam je vyzkoueno, e ty svoje chlapíky odveze a nenamasírujou ti kolena.
A Lexus RX 450H je můj oblíbenec, příjemně se to řídí, místa opravdu poehnaně a velmi luxusní auto. Jdi do něj :-))))) :-)))))
|
|
15.05.2011 18:54 -
|
2390782
|
|
Mamlas
|
|
|
Trochu pozor na to prirovnani 3x kolem zemekoule je to jenom nejakych 120tis. km.
I kdyz ho taky rad pouzivam.
:-))))Trochu pozor na to prirovnani 3x kolem zemekoule je to jenom nejakych 120tis. km. :-p
I kdyz ho taky rad pouzivam. :palec
|
|
15.05.2011 19:36 -
|
2390805
|
|
tief
|
|