| | |
12.05.2011 20:31 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2390289
|
|
Henry
|
|
|
Nazdar morysi
ani se ti nedivím, e ti jde hlava kolem To hlavní tady jetě nikdo nenapsal: "CITROEN se nekupuje kvůli motoru, ale pro pohodlí a srdce". Já jsem dostal radu od zkuenějího:" nafáka jenom nového a benzín podle nosu a srdcem, nikdy neber první auto které se nabízí" a zatím se mě to vdycky vyplatilo.
U sis tady přečetl, e naftu si kupuje ten kdo hodně jezdí a jak to dopadne při prodeji u tady bylo napsáno dost a dost. Pokud chce auto s nejnií spotřebou tak se zeptej v hospodě kodivkářů, ty jezděj za 3,456789l/100km a jetě míň, pokud chce pohodlí tak jakýkoliv CITROEN C5.
Nazdar morysi
ani se ti nedivím, e ti jde hlava kolem;-) To hlavní tady jetě nikdo nenapsal: "CITROEN se nekupuje kvůli motoru, ale pro pohodlí a srdce". Já jsem dostal radu od zkuenějího:" nafáka jenom nového a benzín podle nosu a srdcem, nikdy neber první auto které se nabízí" a zatím se mě to vdycky vyplatilo.
U sis tady přečetl, e naftu si kupuje ten kdo hodně jezdí a jak to dopadne při prodeji u tady bylo napsáno dost a dost. Pokud chce auto s nejnií spotřebou tak se zeptej v hospodě kodivkářů, ty jezděj za 3,456789l/100km a jetě míň, pokud chce pohodlí tak jakýkoliv CITROEN C5.:palec
|
|
12.05.2011 20:31 -
|
2390290
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
mám C5 II- 2.0i 16v a nacpal jsem tam LPG cca. před měsícem. jsem trochu zklamanej počátečními problémy, ale s podporou "místních" zachovávám chladnou hlavu a čekám na doladění. jinak, benzín jsem hledal právě kvůli monosti nacpat tam plyn, protoe jsem za poslední 3.5 roku nenajezdil víc ne 12tisíc km. a to jsem měl Xantii 1.9Td. ale i přes tuto dobrou zkuenost s naftou, viz. negativní perspektiva ve vývoji cen PHM jsem pro LPG. pokud mě C5 vydrí 8 let, budu ju mít 8 let, a návratnost nové montáe LPG, systému sekvenčního vstřikování, při uetřené 1koruně/km a nájezdu 10tisíc km/rok je 2.5 roku! pokud tedy kadoroční revizi a seřízení atd. budu povaovat za provozní náklady, které má kadé auto.
A jízda se 140 hřebcama pod kapotou(moná kvůli sníení výkonu díky LPG -135?) na LPG je stejně pohodlná, sviná, schopná akcelerace, jako u nafáků! a při ceně, teda v Brně, od 16.20 - 18.50/litr LPG to je za pusu! .
mám C5 II- 2.0i 16v a nacpal jsem tam LPG cca. před měsícem. jsem trochu zklamanej počátečními problémy, ale s podporou "místních" zachovávám chladnou hlavu a čekám na doladění. jinak, benzín jsem hledal právě kvůli monosti nacpat tam plyn, protoe jsem za poslední 3.5 roku nenajezdil víc ne 12tisíc km. a to jsem měl Xantii 1.9Td. ale i přes tuto dobrou zkuenost s naftou, viz. negativní perspektiva ve vývoji cen PHM jsem pro LPG. pokud mě C5 vydrí 8 let, budu ju mít 8 let, a návratnost nové montáe LPG, systému sekvenčního vstřikování, při uetřené 1koruně/km a nájezdu 10tisíc km/rok je 2.5 roku! pokud tedy kadoroční revizi a seřízení atd. budu povaovat za provozní náklady, které má kadé auto.
A jízda se 140 hřebcama pod kapotou(moná kvůli sníení výkonu díky LPG -135?) na LPG je stejně pohodlná, sviná, schopná akcelerace, jako u nafáků! a při ceně, teda v Brně, od 16.20 - 18.50/litr LPG to je za pusu! .:-d
|
|
12.05.2011 21:14 -
|
2390293
|
|
morys
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Henry napsal(a): Nazdar morysi
ani se ti nedivím, e ti jde hlava kolem To hlavní tady jetě nikdo nenapsal: "CITROEN se nekupuje kvůli motoru, ale pro pohodlí a srdce". Já jsem dostal radu od zkuenějího:" nafáka jenom nového a benzín podle nosu a srdcem, nikdy neber první auto které se nabízí" a zatím se mě to vdycky vyplatilo.
U sis tady přečetl, e naftu si kupuje ten kdo hodně jezdí a jak to dopadne při prodeji u tady bylo napsáno dost a dost. Pokud chce auto s nejnií spotřebou tak se zeptej v hospodě kodivkářů, ty jezděj za 3,456789l/100km a jetě míň, pokud chce pohodlí tak jakýkoliv CITROEN C5.
No o to pohodlí mi jde v octavii jsem seděl.Ale mám 193cm.a nebylo to moc pohodlné a za mnou moc místa nebylo.Myslím e se kloním k lpg protoe jsetli bude 2 litr brát 10 litru benzínu tak to je dost.A ta rezerva mě v tom kufru nějak moc tvát nebude.ale jetě uvidím.Váhám.Drím se přísloví dvakrát měř jednou ře.jak to tady čtu co se děje v těch radoby bazarech je to hnus velebnosti.
No o to pohodlí mi jde v octavii jsem seděl.Ale mám 193cm.a nebylo to moc pohodlné a za mnou moc místa nebylo.Myslím e se kloním k lpg protoe jsetli bude 2 litr brát 10 litru benzínu tak to je dost.A ta rezerva mě v tom kufru nějak moc tvát nebude.ale jetě uvidím.Váhám.Drím se přísloví dvakrát měř jednou ře.jak to tady čtu co se děje v těch radoby bazarech je to hnus velebnosti.
|
|
12.05.2011 21:20 -
|
2390294
|
|
morys
|
|
|
Kulda napsal(a): mám C5 II- 2.0i 16v a nacpal jsem tam LPG cca. před měsícem. jsem trochu zklamanej počátečními problémy, ale s podporou "místních" zachovávám chladnou hlavu a čekám na doladění. jinak, benzín jsem hledal právě kvůli monosti nacpat tam plyn, protoe jsem za poslední 3.5 roku nenajezdil víc ne 12tisíc km. a to jsem měl Xantii 1.9Td. ale i přes tuto dobrou zkuenost s naftou, viz. negativní perspektiva ve vývoji cen PHM jsem pro LPG. pokud mě C5 vydrí 8 let, budu ju mít 8 let, a návratnost nové montáe LPG, systému sekvenčního vstřikování, při uetřené 1koruně/km a nájezdu 10tisíc km/rok je 2.5 roku! pokud tedy kadoroční revizi a seřízení atd. budu povaovat za provozní náklady, které má kadé auto.
A jízda se 140 hřebcama pod kapotou(moná kvůli sníení výkonu díky LPG -135?) na LPG je stejně pohodlná, sviná, schopná akcelerace, jako u nafáků! a při ceně, teda v Brně, od 16.20 - 18.50/litr LPG to je za pusu! .
Mám na to podobný nazor jako ty.Akorát to bude mé první auto tak to asi moc proívám.Muu se zeptat co jsi měl za trable s tím Lpg.
Mám na to podobný nazor jako ty.Akorát to bude mé první auto tak to asi moc proívám.Muu se zeptat co jsi měl za trable s tím Lpg.
|
|
12.05.2011 22:42 -
|
2390302
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Je VELICE důleité vybrat kvalitní firmu pro montá LPG !!! A taky z celého srdce a z vlastních zkueností s LPG (ač ne u C5) doporučuju kompletní sadu, vč. řídící jednotky (či jak se to u LPG jmenuje). Vyjde to o pár tisíc drá, ale pak najede nekonečně kilometrů v pohodě.
Při odbyté montái LPG je plyn jenom na oser (dámy prominou). Mám zkuenost s Mondeem - super motor, benzín 2.5l- ne do něj nějaký garáníci nacpali LPG po svém ... do půl roku bylo po autě.
Je VELICE důleité vybrat kvalitní firmu pro montá LPG !!! A taky z celého srdce a z vlastních zkueností s LPG (ač ne u C5) doporučuju kompletní sadu, vč. řídící jednotky (či jak se to u LPG jmenuje). Vyjde to o pár tisíc drá, ale pak najede nekonečně kilometrů v pohodě.
Při odbyté montái LPG je plyn jenom na oser (dámy prominou). Mám zkuenost s Mondeem - super motor, benzín 2.5l- ne do něj nějaký garáníci nacpali LPG po svém ... do půl roku bylo po autě.
|
|
13.05.2011 06:57 -
|
2390309
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
morys napsal(a): Mám na to podobný nazor jako ty.Akorát to bude mé první auto tak to asi moc proívám.Muu se zeptat co jsi měl za trable s tím Lpg.
po montái to bylo ve ok a asi po týdnu mě auto při řezení 2-3-4 při 2000 o/min cuklo,poskočilo a nakonec ne dálnici při jízdě na tempomat přelo do nouzového reimu. řídící jednotka nechtěla komunikovat s lpg a tempomatem. na pedál to jelo v poho. vyřeila to úprava bohatosti směsy. s tím se potýkám s meními obměnamy dodnes, udělám výměnu svíček na lpg za originál původní(doporučeno moudrými) a dál se uvidí. rozhodně mě jede na pg lépe ne ne beneli. za studena mě nechce ne benzín dret otáčky a i několikrát to zdechne 1 a 3x, po startu. ovem část problému je moná i tím, e to systém má cca. 2000km na zaběhnutí, při kterých se upravuje spotřeba a ve kolem.
při jízdě ze srazu dom, po dálnici + 135km po Brně jsem spočítal spotřebu 10.3l-lpg/100km. a to jsem se po dálnici neloudal 130-140km/h, bez tempomatu. lpg tankován před cestou za 16.20
po montái to bylo ve ok a asi po týdnu mě auto při řezení 2-3-4 při 2000 o/min cuklo,poskočilo a nakonec ne dálnici při jízdě na tempomat přelo do nouzového reimu. řídící jednotka nechtěla komunikovat s lpg a tempomatem. na pedál to jelo v poho. vyřeila to úprava bohatosti směsy. s tím se potýkám s meními obměnamy dodnes, udělám výměnu svíček na lpg za originál původní(doporučeno moudrými) a dál se uvidí. rozhodně mě jede na pg lépe ne ne beneli. za studena mě nechce ne benzín dret otáčky a i několikrát to zdechne 1 a 3x, po startu. ovem část problému je moná i tím, e to systém má cca. 2000km na zaběhnutí, při kterých se upravuje spotřeba a ve kolem.
při jízdě ze srazu dom, po dálnici + 135km po Brně jsem spočítal spotřebu 10.3l-lpg/100km. a to jsem se po dálnici neloudal 130-140km/h, bez tempomatu. lpg tankován před cestou za 16.20:-))
|
|
14.05.2011 20:47 -
|
2390586
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Tak jo lidi , bud v pátek večer nebo v sobotu v poledne .link.
No byl se mnou kámo co dělá u damanskýho - take i C a prohlíel to asi hod najeto to sice asi reklamovaných 103 nemá to je bezdebat ale za ty prachy to prej jde , slevu sme ukecali o 4l. a vyřízení ,,čistopisu,, jde za ním . take mě samotný autí vylo na 142 .
Má to malej cca půl cm puchejř u chrom lity na víku motoru ....
Prostě pokud mě mezi sebou snesete a pozvete mě na nějakej ten srazík rád se přijedu pochlubit
Seděl sem v C5 poprvé a jsem z komfortu jízdy uneenej . No uvidíme jak dlouho moje nadení vydrí .
EDIT . těch air sem tam napočítal 6 ale po Xsaře která měla 4 ...
Tak jo lidi , bud v pátek večer nebo v sobotu v poledne :-((((:-))))http://gatria.cz/novinky/ostatni/citroen-c5-20-16v-elegance-top-stav.html
No byl se mnou kámo co dělá u damanskýho - take i C a prohlíel to asi hod :-o najeto to sice asi reklamovaných 103 nemá to je bezdebat ale za ty prachy to prej jde , slevu sme ukecali o 4l. a vyřízení ,,čistopisu,, jde za ním . take mě samotný autí vylo na 142 .
Má to malej cca půl cm puchejř u chrom lity na víku motoru ....
Prostě pokud mě mezi sebou snesete a pozvete mě na nějakej ten srazík rád se přijedu pochlubit :-d
Seděl sem v C5 poprvé a jsem z komfortu jízdy uneenej :-d . No uvidíme jak dlouho moje nadení vydrí .
EDIT . těch air sem tam napočítal 6 ale po Xsaře která měla 4 ...
|
|
14.05.2011 21:17 -
|
2390594
|
|
tief
|
|
|
mal to pichle na diagnostike ?
mal to pichle na diagnostike ?
|
|
14.05.2011 22:00 -
|
2390615
|
|
morys
|
|
|
Kulda napsal(a): po montái to bylo ve ok a asi po týdnu mě auto při řezení 2-3-4 při 2000 o/min cuklo,poskočilo a nakonec ne dálnici při jízdě na tempomat přelo do nouzového reimu. řídící jednotka nechtěla komunikovat s lpg a tempomatem. na pedál to jelo v poho. vyřeila to úprava bohatosti směsy. s tím se potýkám s meními obměnamy dodnes, udělám výměnu svíček na lpg za originál původní(doporučeno moudrými) a dál se uvidí. rozhodně mě jede na pg lépe ne ne beneli. za studena mě nechce ne benzín dret otáčky a i několikrát to zdechne 1 a 3x, po startu. ovem část problému je moná i tím, e to systém má cca. 2000km na zaběhnutí, při kterých se upravuje spotřeba a ve kolem.
při jízdě ze srazu dom, po dálnici + 135km po Brně jsem spočítal spotřebu 10.3l-lpg/100km. a to jsem se po dálnici neloudal 130-140km/h, bez tempomatu. lpg tankován před cestou za 16.20
Tak at ti to lape protoe ja chci do toho jít taky.Díky vem za rady.
Tak at ti to lape protoe ja chci do toho jít taky.Díky vem za rady.
|
|
14.05.2011 22:04 -
|
2390616
|
|
morys
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat na tu diagnostiku.To ti jako napíchnou na počítač a dokáe ti říct e opotřebení součastek je větí ne udavá tachometr.Nebo nějakou vadu.Jesm v tom laik.
Chtěl jsem se zeptat na tu diagnostiku.To ti jako napíchnou na počítač a dokáe ti říct e opotřebení součastek je větí ne udavá tachometr.Nebo nějakou vadu.Jesm v tom laik.
|
|
14.05.2011 22:16 -
|
2390619
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
morys napsal(a): Chtěl jsem se zeptat na tu diagnostiku.To ti jako napíchnou na počítač a dokáe ti říct e opotřebení součastek je větí ne udavá tachometr.Nebo nějakou vadu.Jesm v tom laik.
Ne, opotřebení součástek elektronikou nezjistí.
Ale třeba ti řeknou, e některé záznamy nesouhlasí se stavem tachometru:
- např bude v logu zaznamenaná chyba která nastala při 200000km a na tachmetru má jen 120000km
- nebo bylo třeba 20x nulováno počitadlo servisních intervalů, co se dělá cca 1x za 15 nebo 20 tisíc km
- atd...
ale musí to hledat někdo, kdo ví, co má hledat a musí to chtít hledat, jinak ti jen řeknou, e tam momentálně ádné poruchy nejsou a tím to končí.
Ne, opotřebení součástek elektronikou nezjistí.
Ale třeba ti řeknou, e některé záznamy nesouhlasí se stavem tachometru:
- např bude v logu zaznamenaná chyba která nastala při 200000km a na tachmetru má jen 120000km
- nebo bylo třeba 20x nulováno počitadlo servisních intervalů, co se dělá cca 1x za 15 nebo 20 tisíc km
- atd...
ale musí to hledat někdo, kdo ví, co má hledat a musí to chtít hledat, jinak ti jen řeknou, e tam momentálně ádné poruchy nejsou a tím to končí.
|
|
15.05.2011 06:48 -
|
2390651
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
.... A e původní majitel byl nějakej starej pan doktor a jezdil s tím po pacoích viď .
Hele ty El Bundo !!! U Vás na SK je to normální e si ,,půjčí,, auto před koupí a zajede si s tím do značkového servisu ?
A kromě toho , ten kámo co byl se mnou na to kouknout tak říkal e jediný co se dá ,,zpětně,, zjistit je u nafáků max kdy se třeba měnily vstřiky ale větinou to prej z PC nai experti vymaou .
.... A e původní majitel byl nějakej starej pan doktor a jezdil s tím po pacoích viď .
Hele ty El Bundo !!! U Vás na SK je to normální e si ,,půjčí,, auto před koupí a zajede si s tím do značkového servisu ?
A kromě toho , ten kámo co byl se mnou na to kouknout tak říkal e jediný co se dá ,,zpětně,, zjistit je u nafáků max kdy se třeba měnily vstřiky ale větinou to prej z PC nai experti vymaou .
|
|
15.05.2011 08:48 -
|
2390671
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To řepák: A to je právě to, co musí umět. Číst mezi řádkama. Kdy je to vymazaný, tak je něco patně. Kdy ti to nepůjčej, tak je taky něco patně. Kdy se bráněj diagnostice, zase patně. Ono vymazat a upravit záznamy v ŘJ tak, aby vypadaly věrně a ne podezřele, je umění a na to bohu dík bazáristi větinou nemaj. Kromě toho jetě existují i servisní záznamy v databázi citroen, pohledový a poslechový testy odborníka a jeho znalost značky a tohle vechno dohromady, kdy se potká v jednom machrovi, tak to dokáe odhalit i hodně zamotanej podrázek. Nikdy nezjistí vechno, samozřejmě, ale je mi fuk, kdo s tím jezdil, kdy vím, v jakým stavu to auto zanechal. A sám bych na to nikdy nepřiel. Zaslepenej koupěchtivostí bych vzal tu nejvoňavějí a nejnaletěnějí plečku a pak se divil. Neříkám, es naletěl a přeju ti, aby ti to autíčko vydrelo a nezlobilo, jen chci říct, e kdy se tě tady někdo zeptá, jestli to bylo na diagnostice, tak pokorně odpověz a nečerti se, protoe to je ta nejdůleitějí věc při koupi ojetiny. Ale jen ve správných rukách a s tou správnou hlavou.
Tak a ti to houpe co nejlíp.
To řepák: A to je právě to, co musí umět. Číst mezi řádkama. Kdy je to vymazaný, tak je něco patně. Kdy ti to nepůjčej, tak je taky něco patně. Kdy se bráněj diagnostice, zase patně. Ono vymazat a upravit záznamy v ŘJ tak, aby vypadaly věrně a ne podezřele, je umění a na to bohu dík bazáristi větinou nemaj. Kromě toho jetě existují i servisní záznamy v databázi citroen, pohledový a poslechový testy odborníka a jeho znalost značky a tohle vechno dohromady, kdy se potká v jednom machrovi, tak to dokáe odhalit i hodně zamotanej podrázek. Nikdy nezjistí vechno, samozřejmě, ale je mi fuk, kdo s tím jezdil, kdy vím, v jakým stavu to auto zanechal. A sám bych na to nikdy nepřiel. Zaslepenej koupěchtivostí bych vzal tu nejvoňavějí a nejnaletěnějí plečku a pak se divil. Neříkám, es naletěl a přeju ti, aby ti to autíčko vydrelo a nezlobilo, jen chci říct, e kdy se tě tady někdo zeptá, jestli to bylo na diagnostice, tak pokorně odpověz a nečerti se, protoe to je ta nejdůleitějí věc při koupi ojetiny. Ale jen ve správných rukách a s tou správnou hlavou.
Tak a ti to houpe co nejlíp.
|
|
15.05.2011 09:07 -
|
2390672
|
|
C5stepan
|
|
|
Morysi, já jsembral C5ku (DK) se 137 tis. km na tachoi. Auák se mi líbil, ačkoliv byl bez různých vylepení. Ona C5ka je sama o sobě fotogenická. Kastle neměla stopy po kroupách ani po bouračce, motor krásně předl, automat fungoval jako trolejbus. Po projetí 20 km(bez odborníků) jsem nezaváhal a ani po 1,5 roku nelituji. Diag. Proxia sice zjistila, e při nastavených 30 tis. km servisních intervalů jsem na celk. servisu poesté, ale km neřeím, stejně jako spotřebu. Prostě se parádně vozím. A kdy ádá naftu, prostě ji dostane doplna (diesel Tech). Ber podle svého dojmu, kámoe si vem akorát aby se dohadoval o ceně.
Morysi, já jsembral C5ku (DK) se 137 tis. km na tachoi. Auák se mi líbil, ačkoliv byl bez různých vylepení. Ona C5ka je sama o sobě fotogenická. Kastle neměla stopy po kroupách ani po bouračce, motor krásně předl, automat fungoval jako trolejbus. Po projetí 20 km(bez odborníků) jsem nezaváhal a ani po 1,5 roku nelituji. Diag. Proxia sice zjistila, e při nastavených 30 tis. km servisních intervalů jsem na celk. servisu poesté, ale km neřeím, stejně jako spotřebu. Prostě se parádně vozím. A kdy ádá naftu, prostě ji dostane doplna (diesel Tech). Ber podle svého dojmu, kámoe si vem akorát aby se dohadoval o ceně;-).
|
|
15.05.2011 09:15 -
|
2390677
|
|
tief
|
|
|
Hmm co dodat ... u som tu mal pár lidí co po kupe vonavky plakali ale komu niet řady ten nech si robi co chce ... keď potom zistis e si kupil vrak nezabudni chodit po světě a vykřikovat e Citroën je srac ...
Hmm co dodat ... u som tu mal pár lidí co po kupe vonavky plakali ale komu niet řady ten nech si robi co chce ... keď potom zistis e si kupil vrak nezabudni chodit po světě a vykřikovat e Citroën je srac ...
|
|
15.05.2011 09:58 -
|
2390684
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Tief, klídek, jsou to jeho peníze a jeho rozhodnutí. Taky jsem to kupoval jen tak, stálo mě to nové krouky, najeto kdoví kolik - záznamy vymazány, a podobně. U bych to neudělal. Chce to někoho, KDO VÍ A UMÍ s diagnostikou a někoho, KDO VÍ A UMÍ odhalit například nový lak na dílech a podobné radovánky. To u teď vím, ale to je pozdě. Kdy si nedá poradit, jeho věc. Jen aby nedopadl jako ná kolega, co mu auto baflo na dálnici po ujetí z Mostu do Prahy - to u ale moná tady četl a nebo číst nechce .♠
Tief, klídek, jsou to jeho peníze a jeho rozhodnutí. Taky jsem to kupoval jen tak, stálo mě to nové krouky, najeto kdoví kolik - záznamy vymazány, a podobně. U bych to neudělal. Chce to někoho, KDO VÍ A UMÍ s diagnostikou a někoho, KDO VÍ A UMÍ odhalit například nový lak na dílech a podobné radovánky. To u teď vím, ale to je pozdě. Kdy si nedá poradit, jeho věc. Jen aby nedopadl jako ná kolega, co mu auto baflo na dálnici po ujetí z Mostu do Prahy - to u ale moná tady četl a nebo číst nechce :-).♠
|
|
15.05.2011 10:21 -
|
2390693
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
řepák - nenech si zkazit radost z novýho auta . Já kdy před rokem koupil C5 a dával tady odkaz na inzerát , tak mě to tady taky vichni zkritizovali e je to za moc peněz , výbava nic moc , kilometry e neseděj , a přitom ji nikdo ani neviděl... Dnes ji mám rok , najel jsem s ní 32 000 km bez jidinýho zádrhelu . Tak a slouí k maximální spokojenosti jak Xsarka , a doufám e se potkáme na dalím Xsara srazu.
řepák - nenech si zkazit radost z novýho auta . Já kdy před rokem koupil C5 a dával tady odkaz na inzerát , tak mě to tady taky vichni zkritizovali e je to za moc peněz , výbava nic moc , kilometry e neseděj , a přitom ji nikdo ani neviděl... Dnes ji mám rok , najel jsem s ní 32 000 km bez jidinýho zádrhelu . Tak a slouí k maximální spokojenosti jak Xsarka , a doufám e se potkáme na dalím Xsara srazu.
|
|
15.05.2011 10:33 -
|
2390694
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Určitě jsou tu tací, kteří si nenaběhli a jsou s koupí spokojení, ale i tací, kteří zaplakali a nebo ani nepláčou, protoe je jim to stejně prd platný. Nikdo nikomu nezakazuje něco si vybrat a koupit, jen tady pár zkuených nezitně radí, čemu se vyvarovat a jak dosáhnout lepích výsledků při výběru. Myslím si, e není v pořádku, kdy se za to na ně někdo zlobí. A pokud si někdo o radu řekne a pak se vzteká, e není podle jeho gusta, tak si zaslouí na prdel.
Určitě jsou tu tací, kteří si nenaběhli a jsou s koupí spokojení, ale i tací, kteří zaplakali a nebo ani nepláčou, protoe je jim to stejně prd platný. Nikdo nikomu nezakazuje něco si vybrat a koupit, jen tady pár zkuených nezitně radí, čemu se vyvarovat a jak dosáhnout lepích výsledků při výběru. Myslím si, e není v pořádku, kdy se za to na ně někdo zlobí. A pokud si někdo o radu řekne a pak se vzteká, e není podle jeho gusta, tak si zaslouí na prdel.
|
|
| |
|
|