| | |
20.03.2011 12:35 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2379497
|
|
nesztor
|
|
|
Pokiaž je spotreba do 8.l, tak je to pri tých obsahoch ok.
na Avante /1.9 TDI/ som mal priemer 5,5...teraz Volvo /2,0 HDI/ 6,5....nie som pretekár a mám rád pohodlnú jazdu, ale je dobré vedie, e v prípade potreby sa tie kone zo stajne dajú vypusti
Pokiaž je spotreba do 8.l, tak je to pri tých obsahoch ok.
na Avante /1.9 TDI/ som mal priemer 5,5...teraz Volvo /2,0 HDI/ 6,5....nie som pretekár a mám rád pohodlnú jazdu, ale je dobré vedie, e v prípade potreby sa tie kone zo stajne dajú vypusti:-d
|
|
20.03.2011 19:58 -
|
2379562
|
|
nesztor
|
|
|
...viem, e je to málo a preto nečakám zázraky, ale ete 1000.-si musím necha na investíciu do auta ktoré chcem kúpi a ete splácam moje+hypotéka...veď to poznáte.
...viem, e je to málo a preto nečakám zázraky, ale ete 1000.-si musím necha na investíciu do auta ktoré chcem kúpi a ete splácam moje+hypotéka...veď to poznáte.:nevim
|
|
20.03.2011 22:57 -
|
2379632
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Vloni v červenci koupená C5 kombi exclusiev, 2,0HDI 110k. Najeto měla 100tis km, od te doby jsem přidal dalích 40tisíc km. Mimo město (70-90km v h) v pohodě 5.0-5,5 l, ve meste 6,5, na dálnici do 130km cca 6,5 l. Nejcasteji jezdim okolo 150km/h, potom je spotřeba cca 7,5-8,0 l.
A servis je levnějí ne u Passatu, který jsem měl předtím ... kromě olejů jsem řeil jen zarostle pakny na zadních deskách + desky .... a levé zrcátko, které jsem sám ustřelil ...
Jediné, co mě prdí je debilní rozměr pneu - guma o litr draí, ne na Passat..
Vloni v červenci koupená C5 kombi exclusiev, 2,0HDI 110k. Najeto měla 100tis km, od te doby jsem přidal dalích 40tisíc km. Mimo město (70-90km v h) v pohodě 5.0-5,5 l, ve meste 6,5, na dálnici do 130km cca 6,5 l. Nejcasteji jezdim okolo 150km/h, potom je spotřeba cca 7,5-8,0 l.
A servis je levnějí ne u Passatu, který jsem měl předtím ... kromě olejů jsem řeil jen zarostle pakny na zadních deskách + desky .... a levé zrcátko, které jsem sám ustřelil ... :palec
Jediné, co mě prdí je debilní rozměr pneu - guma o litr draí, ne na Passat..
|
|
23.03.2011 23:45 -
Re: C5 z Unicars Zlín
|
2380098
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Zajeď s tím do Kotojed do Citroen servisu, a ti to prolezou. Jezdil jsem tam dlouho s firemním Berlingem, teď se svojí C5tkou a zatím mě tam nikdy nekrmili..
Zajeď s tím do Kotojed do Citroen servisu, a ti to prolezou. Jezdil jsem tam dlouho s firemním Berlingem, teď se svojí C5tkou a zatím mě tam nikdy nekrmili..
|
|
24.03.2011 07:56 -
|
2380105
|
|
tief
|
|
|
Nebrat
Nebrat
|
|
24.03.2011 09:43 -
|
2380111
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Najsem sice odborník, ale z vlastní zkuenosti: zásadně a u nikdy bych nekoupil auto bez provedení důkladné diagnostiky. A jestli bylo půjčováno jako náhradní auto kdo ví jak s ním bylo zacházeno. Nebrat.
Najsem sice odborník, ale z vlastní zkuenosti: zásadně a u nikdy bych nekoupil auto bez provedení důkladné diagnostiky. A jestli bylo půjčováno jako náhradní auto kdo ví jak s ním bylo zacházeno. Nebrat.
|
|
24.03.2011 12:31 -
|
2380129
|
|
jumep
|
|
|
preco odpovedate na na pol roka stary prispevok?
preco odpovedate na na pol roka stary prispevok? :)
|
|
24.03.2011 12:42 -
|
2380132
|
|
tief
|
|
|
pretoze sa nudime
pretoze sa nudime :-D
|
|
24.03.2011 16:50 -
|
2380173
|
|
C5stepan
|
|
|
Je to deset měsíců a myslím, e tenkrát to Pateson vzal. Nebylo by od věci, kdyby nám tady prozradil jak je spokojený...... .
Je to deset měsíců a myslím, e tenkrát to Pateson vzal. Nebylo by od věci, kdyby nám tady prozradil jak je spokojený...... :-).
|
|
24.03.2011 18:29 -
|
2380182
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Zdravím vechny, stručně řečeno s autem spokojený jsem, s Unicars ji ne Slibovali daleko více ne splnili, alespoň platilo, e auto je celkem v pohodě.
Vyváení kol pomohlo a v neznačkovém servisu v Polsku (na české ceny za pakatel a kvalitně), nakonec jsem při výměně na zimni zjistil, e pneu u mají přes 4 roky a jedna měla jiný rychlostní index (ačkoliv stejná guma...) Nechal jsem vyměnit rozvody ve 130000 pro jistotu a olej. Od nákupu ujeto 10000 km a auto jezdí a je spolehlivé (jedno zamrznutí nafty v zimě, vinou uivatele . Minulý týden kontrola náprav a ve je v pohodě (úměrně nájezdu).
Ačkoliv mi v Unicars tvrdili, e jsou vechny kapaliny v pořádku, LDS bylo málo, po doplnění drí. Nyní pouze zlobí kontrolka naplnění nádrky ostřikovače, furt ukazuje málo.
Chtěl jsem auto prodat z finančních důvodů (ačkoliv taková pohoda pro moji pochroumanou páteř nebyla ani ve Volvu 850), ale nakonec jsem nechal odpravit FAP a asi to nemá cenu prodávat, ztráta příli velká- vlastně ani nevím jaká by mohla být cena dnes?.
Jen tak pro info poslední cesta Krakow Zlín (v první polovině března) při pohodové jízdě spotřeba 7,0 l/100 (automat 2,2 HDI a to jetě se značně přicpaným FAP, mení procento cesty dálnice).
Jizdní vlastnosti celkem v pohodě (sporák to není, občas je na divných nerovnostech poněkud neklidnějí), v zimě mi vadila nemonost projet zatáčku smykem no co u - za pohodlí se platí.
Zdravím vechny, stručně řečeno s autem spokojený jsem, s Unicars ji ne :-) Slibovali daleko více ne splnili, alespoň platilo, e auto je celkem v pohodě.
Vyváení kol pomohlo a v neznačkovém servisu v Polsku (na české ceny za pakatel a kvalitně), nakonec jsem při výměně na zimni zjistil, e pneu u mají přes 4 roky a jedna měla jiný rychlostní index (ačkoliv stejná guma...) Nechal jsem vyměnit rozvody ve 130000 pro jistotu a olej. Od nákupu ujeto 10000 km a auto jezdí a je spolehlivé (jedno zamrznutí nafty v zimě, vinou uivatele :-). Minulý týden kontrola náprav a ve je v pohodě (úměrně nájezdu).
Ačkoliv mi v Unicars tvrdili, e jsou vechny kapaliny v pořádku, LDS bylo málo, po doplnění drí. Nyní pouze zlobí kontrolka naplnění nádrky ostřikovače, furt ukazuje málo.
Chtěl jsem auto prodat z finančních důvodů (ačkoliv taková pohoda pro moji pochroumanou páteř nebyla ani ve Volvu 850), ale nakonec jsem nechal odpravit FAP a asi to nemá cenu prodávat, ztráta příli velká- vlastně ani nevím jaká by mohla být cena dnes?.
Jen tak pro info poslední cesta Krakow Zlín (v první polovině března) při pohodové jízdě spotřeba 7,0 l/100 (automat 2,2 HDI a to jetě se značně přicpaným FAP, mení procento cesty dálnice).
Jizdní vlastnosti celkem v pohodě (sporák to není, občas je na divných nerovnostech poněkud neklidnějí), v zimě mi vadila nemonost projet zatáčku smykem :-) no co u - za pohodlí se platí.
|
|
24.03.2011 20:08 -
|
2380202
|
|
tief
|
|
|
sup recenzi do ccca prosim ...
sup recenzi do ccca prosim ...
|
|
03.04.2011 21:53 -
|
2382424
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
chtel bych pridat par odkazu,muzou se nekomu hodit pri rozhodovani, nez jsem zacal uvazovat o C5 tak jsem si procetl tohle : .link.
.link.
.link.
.link.
no a pak samozrejme tady na foru jsem to trochu prolezl a koupil
chtel bych pridat par odkazu,muzou se nekomu hodit pri rozhodovani, nez jsem zacal uvazovat o C5 tak jsem si procetl tohle : http://auto.idnes.cz/spolehlivost-aut-o-pomoc-volaji-nejmene-mercedesy-citroeny-a-bmw-phs-/auto_ojetiny.asp?c=A100503_110717_auto_ojetiny_fdv
http://www.kurzy.cz/tuv-testy-spolehlivosti-automobilu/default.asp?SEO=&YYYY=2011&IDC=4&a_test_submit=Zobraz
http://www.tipcar.cz/poradna_jaky_motor_pro_citroen_c5_-2837.html
http://www.tipcars.com/magazin-zkusenosti-uzivatele-citroen-c5-22-hdi-16v-break-exclusive-1570.html
no a pak samozrejme tady na foru jsem to trochu prolezl a koupil :palec
|
|
03.04.2011 22:11 -
|
2382434
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
maj pravdu, kadej den slýchám od příznivců Audi, BMW a VW atd. e C5 a veobecně Citroen je patnej ale sou to jen keci od lidí co nic jinýho neznaj, radot číst taky oběktivní názor, dobrý články Citronku
maj pravdu, kadej den slýchám od příznivců Audi, BMW a VW atd. e C5 a veobecně Citroen je patnej ale sou to jen keci od lidí co nic jinýho neznaj, radot číst taky oběktivní názor, dobrý články Citronku :-d:palec
|
|
06.04.2011 10:39 -
|
2382761
|
|
Tom+Klára
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Dobrý den vem, C5kařům zvlátě
Jakoto sluně vychovaní jedinci bychom se rádi představili na tomto fóru. Podle nicku (nečekaně) se jmenujem Tom a Klára a rádi bychom přispívali s novými zkuenostmi a doufám e jen radostmi s naí novou C5, kterou bychom měli přebrat od Kodecar Olomouc snad během dubna či května. (záleí, jak rychle prodám Xsarenku). A teď k mazlíkovi- čekáme jak přijede z výroby mnou vysněná, bílá C5 1,6HDi sedan. Jakmile ji budeme mít pod zadkem, tak přidám fotečky a průběné info o průběhu zajídění atd. Rád budu za jakékoli uitečné info. Neodpustím se zeptat- nevíte o někom, kdo by chtěl udrovanou a garáovanou Xsarenku? r.v. 98 a poctivých 127tkm?
Dobrý den vem, C5kařům zvlátě:-))))
Jakoto sluně vychovaní jedinci bychom se rádi představili na tomto fóru. Podle nicku (nečekaně) se jmenujem Tom a Klára a rádi bychom přispívali s novými zkuenostmi a doufám e jen radostmi s naí novou C5, kterou bychom měli přebrat od Kodecar Olomouc snad během dubna či května. (záleí, jak rychle prodám Xsarenku). A teď k mazlíkovi- čekáme jak přijede z výroby mnou vysněná, bílá C5 1,6HDi sedan. Jakmile ji budeme mít pod zadkem, tak přidám fotečky a průběné info o průběhu zajídění atd. Rád budu za jakékoli uitečné info. Neodpustím se zeptat- nevíte o někom, kdo by chtěl udrovanou a garáovanou Xsarenku? r.v. 98 a poctivých 127tkm?
|
|
06.04.2011 13:59 -
|
2382773
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
To vitajte !!! A vím autíko slouí ke spokojenosti.
To vitajte !!! A vím autíko slouí ke spokojenosti.:palec:palec
|
|
07.04.2011 18:48 -
|
2382907
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
No, turbu obecně kodí pořádně ho rozpálit ostrou jízdou a pak nenechat vychladnout a vypnout motor. S tím mazáním bych jednou za čas (třeba 50.000km) zkontroloval přívod oleje (průchodnost roubku se sítkem + trubku). Sám se na to při nejblií výměně oleje chystám.
Setrvačník - rozjídět se a jezdit plynule a nepodtáčet.
Ale stejně musí počítat s tím, e ádný díl není nesmrtelný
No, turbu obecně kodí pořádně ho rozpálit ostrou jízdou a pak nenechat vychladnout a vypnout motor. S tím mazáním bych jednou za čas (třeba 50.000km) zkontroloval přívod oleje (průchodnost roubku se sítkem + trubku). Sám se na to při nejblií výměně oleje chystám.
Setrvačník - rozjídět se a jezdit plynule a nepodtáčet.
Ale stejně musí počítat s tím, e ádný díl není nesmrtelný :-)
|
|
07.04.2011 19:43 -
|
2382913
|
|
tief
|
|
|
ja myslim ze kdyz to ma nove tak to resit nemusi
ja myslim ze kdyz to ma nove tak to resit nemusi :)
|
|
| |
|
|