| | |
16.02.2011 22:24 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2373958
|
|
jumep
|
|
|
1. zhavenie - nic mu neni, ze zhavi vidis az od -5 a viac ... neries
2. volant, daj si spravit geometriu a narovnat volant
3. blinker - neries ... tam je treba rozobrat par veci a nemusi to pomoct, nepustaj sa sam do toho ....
1. zhavenie - nic mu neni, ze zhavi vidis az od -5 a viac ... neries
2. volant, daj si spravit geometriu a narovnat volant
3. blinker - neries ... tam je treba rozobrat par veci a nemusi to pomoct, nepustaj sa sam do toho ....
|
|
17.02.2011 00:12 -
|
2373982
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
martoufe napsal(a): Zdravím vechny C5kaře,doufám,e v přiitích měsících se stanu astným majitelem C5.
Do jara loňského roku jsem byl astným majitelem xantie 2.0Hdi 80kw,kterého jsem
prodal formou protiúčtu na novou C4,jene jsem zjistil v salónu,e má být nový model C4,tak jsem chtěl na ní počkat a prodej zruil.Teď jsem zjistil,e na novou C4 nebudu mít,tak si chci koupit C5 II rok 2005...
Prostě po pohodové jízdě Xantií na koulích je C5 to pravé,i kdy nová C4 by si myslím take nebyla patná volba.
Největí pravděpodobností by se mělo jednat o C5 2.0 HDi , 100 kW,případně C5 1.6 HDi , 80 kW.
Je tady někdo ochotný z Frýdku-Místku,případně z Ostravy kdo by mi pak pomohl z případnou koupi? Rady a případná autodiagnostika?
Občas mají dobré C5 na naem největím autobazaru,akorát se mí zdá,e mají ceny o něco vetí ne jinde.
Právě kdysi jsem u nich koupil Xantii dovoz Belgie a byl jsem spokojený,ale u je to přes 8 let.
Tak u vybírám a jestli se zadaří a myslím,e díky tomuhle skvělému fóru určitě,tak od března nebo dubna budu u
právoplatně Vaim členem a astným majitelem vysněného pohodového vozu.
pokud má zájem dej vědět, prodávám svou ... diagnostiku mám , take si to můe proklepnout .
koukni do inzerce.
pokud má zájem dej vědět, prodávám svou ... diagnostiku mám , take si to můe proklepnout .
koukni do inzerce.:palec
|
|
17.02.2011 00:17 -
|
2373983
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Potvrzuju, co píe Jumep, havení teď opravdu neuvidí, páčka blinkru se mi z jedné strany občas také vrací hůř (zůstane blikat ve střední poloze, chce douknout zpět prstem).
Tím volantem jsi si jistý, nebo sis toho viml jen při jedné jízdě? On takový stálý boční vítr dokáe divy.
A ta jednička je vzhledem k síle motoru v nízkých otáčkách tak akorát - s těím převodem by jsi při jedění po městě za chvíli zničil spojku (ona dle zkueností nemá nadbytečnou ivotnost ani tak). Mě spí občas tve, e zpátečka má těí převod ne jednička - do kopce při parkování se na ní hůř rozjídí.
Potvrzuju, co píe Jumep, havení teď opravdu neuvidí, páčka blinkru se mi z jedné strany občas také vrací hůř (zůstane blikat ve střední poloze, chce douknout zpět prstem).
Tím volantem jsi si jistý, nebo sis toho viml jen při jedné jízdě? On takový stálý boční vítr dokáe divy.
A ta jednička je vzhledem k síle motoru v nízkých otáčkách tak akorát - s těím převodem by jsi při jedění po městě za chvíli zničil spojku (ona dle zkueností nemá nadbytečnou ivotnost ani tak). Mě spí občas tve, e zpátečka má těí převod ne jednička - do kopce při parkování se na ní hůř rozjídí.
|
|
17.02.2011 08:01 -
|
2373992
|
|
martoufe
|
|
|
ajsikcz napsal(a): pokud má zájem dej vědět, prodávám svou ... diagnostiku mám , take si to můe proklepnout .
koukni do inzerce.
Díky za nabídku,díval jsem se na ten inzerát,podle popisu vypadá dobře,ale obávám se,e je pro nás dva kombi příli velké.U teď říkala manelka na co tak velké auto a Break,tam by jsme se ztratili.
Díky za nabídku,díval jsem se na ten inzerát,podle popisu vypadá dobře,ale obávám se,e je pro nás dva kombi příli velké.U teď říkala manelka na co tak velké auto a Break,tam by jsme se ztratili.;-)
|
|
17.02.2011 09:44 -
|
2373995
|
|
Darja
|
|
|
To jsem si říkala taky, e kdy v autě jezdím hodně sama, e mi to bude stačit a kadý rok přes srazem konstatuju, e mám malou C5
To jsem si říkala taky, e kdy v autě jezdím hodně sama, e mi to bude stačit a kadý rok přes srazem konstatuju, e mám malou C5 :-)
|
|
17.02.2011 09:46 -
|
2373997
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
martoufe napsal(a): Díky za nabídku,díval jsem se na ten inzerát,podle popisu vypadá dobře,ale obávám se,e je pro nás dva kombi příli velké.U teď říkala manelka na co tak velké auto a Break,tam by jsme se ztratili.
velký auto je lepí ne malý,viz co napsala Darja, mám tem samej pocit kdy jedeme někam na dýl 2 dospělý a 2 děti= plný auto, toho plyne e auto není nikdy dost velké
velký auto je lepí ne malý,viz co napsala Darja, mám tem samej pocit kdy jedeme někam na dýl 2 dospělý a 2 děti= plný auto, toho plyne e auto není nikdy dost velké
|
|
17.02.2011 10:51 -
|
2374023
|
|
martoufe
|
|
|
Tak jsme diskutovali s manelkou o kombi ano či ne,a zatím jsme doli k závěru,e pro dva je to akorát.
A přibudou děti,tak nebude co řeit.
Kdy jezdíme po česku po hradech,horách atp.tak "malý"kufr stačí a do zahraničí jsme se zatím neodváili,protoe řidičák mám jenom já a tak je to autem daleko.
No a taky nevím jestli by mi kombík veel do garáe(asi na těsno).Xantia tam vela v pohodě a jetě v zadu zbylo místo pro skútr,C5 je o 30 cenáku delí,tak u to bude tak tak a skútr se přesune do besídky.
Zatím stále přemýlíme,moná e kombi nakonec bude...
Tak jsme diskutovali s manelkou o kombi ano či ne,a zatím jsme doli k závěru,e pro dva je to akorát.
A přibudou děti,tak nebude co řeit.
Kdy jezdíme po česku po hradech,horách atp.tak "malý"kufr stačí a do zahraničí jsme se zatím neodváili,protoe řidičák mám jenom já a tak je to autem daleko.
No a taky nevím jestli by mi kombík veel do garáe(asi na těsno).Xantia tam vela v pohodě a jetě v zadu zbylo místo pro skútr,C5 je o 30 cenáku delí,tak u to bude tak tak a skútr se přesune do besídky.
Zatím stále přemýlíme,moná e kombi nakonec bude...
|
|
17.02.2011 11:29 -
|
2374037
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Ahoj vichni, po krátkém váhání mezi C5 break 1,6 a 2,0 HDI (přečtení fóra mi s výběrem pomohlo a tímto děkuji) kupuju tohohle krasavce .link. take pokud ve dopadne jak má, budu od přítího týdne jedním z Vás.
Ahoj vichni, po krátkém váhání mezi C5 break 1,6 a 2,0 HDI (přečtení fóra mi s výběrem pomohlo a tímto děkuji) kupuju tohohle krasavce http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c5/8641005 take pokud ve dopadne jak má, budu od přítího týdne jedním z Vás.
|
|
17.02.2011 12:16 -
|
2374045
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
troll napsal(a): Ahoj vichni, po krátkém váhání mezi C5 break 1,6 a 2,0 HDI (přečtení fóra mi s výběrem pomohlo a tímto děkuji) kupuju tohohle krasavce .link. take pokud ve dopadne jak má, budu od přítího týdne jedním z Vás.
koukám e bazarník píe vyhřívané přední sklo...to C5 měli?
koukám e bazarník píe vyhřívané přední sklo...to C5 měli?
|
|
17.02.2011 12:24 -
|
2374046
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Trolle, bacha, Kobera z Druce!!!! Na mě udělal voltra. Nechej si udělat diag. Svůj, nebo vedle v dědině u Raba. Ale dej si majzla, velkýho! Oči na
Trolle, bacha, Kobera z Druce!!!!:-o Na mě udělal voltra. Nechej si udělat diag. Svůj, nebo vedle v dědině u Raba. Ale dej si majzla, velkýho! Oči na:-o
|
|
17.02.2011 12:24 -
|
2374047
|
|
Kulda
|
|
|
víc na C.C.C.A
víc na C.C.C.A
|
|
17.02.2011 12:27 -
|
2374050
|
|
Kulda
|
|
|
on to píe u vech, ale na místě Ti vysvětlí, e "kdy zapne foukání na čelo, tak se uzavřou klapky jinam a jde to jen dopředu".
on to píe u vech, ale na místě Ti vysvětlí, e "kdy zapne foukání na čelo, tak se uzavřou klapky jinam a jde to jen dopředu".
|
|
17.02.2011 12:28 -
|
2374051
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Vodlejzá palubovka na straně spolujezdece, a dole na koberci visí nějaké káblíky.... jsem si viml. Důůůůůkladně to prolez !
Vodlejzá palubovka na straně spolujezdece, a dole na koberci visí nějaké káblíky.... jsem si viml. ;-) Důůůůůkladně to prolez !
|
|
17.02.2011 13:56 -
|
2374058
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Děkuji za upozornění. Prolezený to bylo, měl jsem sebou dva automechaniky z rodiny (oba mají xsantii), dokonce mi i sám nabíd e mi to hodí na hever čeho jsem vyuil. Ten kabel na fotce jsem přehlíd a je trochu podezřelej to je pravda, Nicméně zálohu 10k u dostal, tak doufám e to přihlásí jak sliboval.
Děkuji za upozornění. Prolezený to bylo, měl jsem sebou dva automechaniky z rodiny (oba mají xsantii), dokonce mi i sám nabíd e mi to hodí na hever čeho jsem vyuil. Ten kabel na fotce jsem přehlíd a je trochu podezřelej to je pravda, Nicméně zálohu 10k u dostal, tak doufám e to přihlásí jak sliboval.
|
|
17.02.2011 14:08 -
|
2374059
|
|
jumep
|
|
|
kkz, ludia, zalohu bazarnikovi??????????????????????????????????????????????????????
odkial ste spadli, v dnsnej dobe
kkz, ludia, zalohu bazarnikovi??????????????????????????????????????????????????????
odkial ste spadli, v dnsnej dobe
|
|
17.02.2011 14:23 -
|
2374062
|
|
pindras
|
Město: Krásná Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobry den,
zvazuju koupi C5-tky, nejdrive jsem tedy premyslel o Octavii, ale vzhledem k jejich cenam neodpovidajicim vybaveni a stari jsem zacal hledat jinde a nasel prave C5. Auto se mi moc libi - dobre vybaveny a prostorny. Kazdopadne chci kombi na LPG (jezdim na LPG leta a uz se ho nechci vzdat). Nasel jsem tohle: .link. . Mohl by na to prosim nekdo kouknout, zda-li je to OK? S radosti bych uvital i nabidku od nekoho kdo treba servisuje Citroeny na pripadnou kontrolu v bazaru (Kladno) - samozrejme rad dam neco do kapsicky na kavu za ochotu.
Dobry den,
zvazuju koupi C5-tky, nejdrive jsem tedy premyslel o Octavii, ale vzhledem k jejich cenam neodpovidajicim vybaveni a stari jsem zacal hledat jinde a nasel prave C5. Auto se mi moc libi - dobre vybaveny a prostorny. Kazdopadne chci kombi na LPG (jezdim na LPG leta a uz se ho nechci vzdat). Nasel jsem tohle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c5/8640963 . Mohl by na to prosim nekdo kouknout, zda-li je to OK? S radosti bych uvital i nabidku od nekoho kdo treba servisuje Citroeny na pripadnou kontrolu v bazaru (Kladno) - samozrejme rad dam neco do kapsicky na kavu za ochotu. :-)
|
|
17.02.2011 14:27 -
|
2374066
|
|
Darja
|
|
|
Nechápu ty tankovací otvory v náraznících, vdy C5 má přípravu pro tankování LPG vedle plnícího hrdla benzínové nádre.
Napi tiefovi : .link. ten ti diag udělá a Kladno je kousek. Určitě si to proklepni.
Nechápu ty tankovací otvory v náraznících, vdy C5 má přípravu pro tankování LPG vedle plnícího hrdla benzínové nádre.
Napi tiefovi : http://www.ccca.cz/seznam/matus ten ti diag udělá a Kladno je kousek. Určitě si to proklepni.
|
|
17.02.2011 14:27 -
|
2374067
|
|
jumep
|
|
|
1.8 su strasne olejozruty - dosti neriesitelne ..
nema to parkovacie senzory a tiez to nema tempomat ... a cena tiez nic moc ....
edit: a tiez vsimam ze je to na tom podobne ako to co pisal kulda .... .link. + .link.
1.8 su strasne olejozruty - dosti neriesitelne ..
nema to parkovacie senzory a tiez to nema tempomat ... a cena tiez nic moc ....
edit: a tiez vsimam ze je to na tom podobne ako to co pisal kulda .... http://www.c5club.cz/diskuze/single/2374046-re-koupe-citroenu-c5/ + http://www.ccca.cz/zaznam/index.php?id=130
|
|
17.02.2011 14:32 -
|
2374068
|
|
pindras
|
Město: Krásná Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
to byl fofr Ok, budu jeste hledat. Diky za odpovedi.
to byl fofr :) Ok, budu jeste hledat. Diky za odpovedi.
|
|
| |
|
|