| | |
18.07.2018 13:26 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
3171560
|
|
tom009
|
|
|
Výhřívání sedadla spolujezdce tam nelo.
Výhřívání sedadla spolujezdce tam nelo.
|
|
20.07.2018 09:36 -
|
3171801
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Armáda prodává nejete T 815 za 200 000. Konečně opravdové SU V.
Armáda prodává nejete T 815 za 200 000. Konečně opravdové SU V.
|
|
20.07.2018 19:00 -
|
3171953
|
|
Zajíc
|
Město: Mělník, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (66kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj vem,přemýlím o koupi této C5
-.link.
původ SRN-dle majitele ve výborném stavu..
Mohu někoho poprosit prověřit VIN?
VF7RE4HTH76834703
Moc děkuji
Ahoj vem,přemýlím o koupi této C5
-https://www.sbazar.cz/lew.x/detail/45745110-citroen-c5-22-hdi-exclusive
původ SRN-dle majitele ve výborném stavu..
Mohu někoho poprosit prověřit VIN?
VF7RE4HTH76834703
Moc děkuji
|
|
20.07.2018 20:17 -
|
3171968
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
.
.
Přílohy: VF7RE4HTH76834703.pdf ( 221452b ) - |
|
22.07.2018 10:30 -
|
3172139
|
|
Zajíc
|
Město: Mělník, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (66kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Děkuji,tohle nevypadá taky vůbec zle,měl jsem monost svézt se..98kw čiplí na 120kw a tak váhám.. -biturbo to ale není -prodejce zdá se velice solventní..
.link.
vin: VF7RE4HXE76671826
Děkuji,tohle nevypadá taky vůbec zle,měl jsem monost svézt se..98kw čiplí na 120kw a tak váhám..:nevim -biturbo to ale není:-(((( -prodejce zdá se velice solventní..
https://auto.bazos.cz/inzerat/91824428/Prodam-Citroen-C5-kombi-22-HDI.php
|
|
22.07.2018 12:08 -
|
3172160
|
|
jruze
|
|
|
Zajíc napsal(a): Děkuji,tohle nevypadá taky vůbec zle,měl jsem monost svézt se..98kw čiplí na 120kw a tak váhám.. -biturbo to ale není -prodejce zdá se velice solventní..
.link.
Kdyby to byl inzerát dva roky zpět tak to by byla asi zajímavá cena. Kolik to má najeto ? Za tyto peníze jsem prodal před měsícem 11.2006 2.0 HDI 100Kw - no .... (ale to u jsem říkal do tel.) - já osobně bych hledal auto s RHR a nebo se dá i to biturbo (toto se zvedlím výkonem ???)
Kdyby to byl inzerát dva roky zpět tak to by byla asi zajímavá cena. Kolik to má najeto ? Za tyto peníze jsem prodal před měsícem 11.2006 2.0 HDI 100Kw - no .... (ale to u jsem říkal do tel.) - já osobně bych hledal auto s RHR a nebo se dá i to biturbo (toto se zvedlím výkonem ???)
|
|
22.07.2018 18:16 -
|
3172174
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
autodiag napsal(a): hele nechci ti do toho kecat ale proc si nekoupis auto od Lukiho ktere je 2016 stale jeste v zaruce a najeto v podstate 0...je o neco drazsi ale vzhledem ke stutecnostem by pro me nebylo co resit..a navic je to odpoctove auto ke kteremu si jeste stalu muzes dopaltit 5ti letou zariku...
na ty VIN se ti za chvilku kouknu
Treba proto, ze "luki" miva auta drazsi asi o 30% nez je kupni cena? Treba ze to s blueHDi zkousi z ceny 699tis az po nejakych 499? Nebo ze prodava nahradni dily za dvojnasobnou cenu nez na vrakaci?
Treba proto, ze "luki" miva auta drazsi asi o 30% nez je kupni cena? Treba ze to s blueHDi zkousi z ceny 699tis az po nejakych 499? Nebo ze prodava nahradni dily za dvojnasobnou cenu nez na vrakaci?
|
|
22.07.2018 18:22 -
|
3172176
|
|
Zajíc
|
|
|
Najeto 220000km ověřených,doloitelný pravidelný servis,lak to má taky jetě pěkný..Asi u začínám být netrpělivý..Ano,máte pravdu,počkám si na biturbo..,jen aby to bylo do přítího léta.Plánujem delí trasu s přívěsem a při ví úctě ke Xantii-to chce změnu.Díky.
Najeto 220000km ověřených,doloitelný pravidelný servis,lak to má taky jetě pěkný..Asi u začínám být netrpělivý..Ano,máte pravdu,počkám si na biturbo..,jen aby to bylo do přítího léta.Plánujem delí trasu s přívěsem a při ví úctě ke Xantii-to chce změnu.Díky.
|
|
22.07.2018 18:56 -
|
3172180
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
konqui napsal(a): Treba proto, ze "luki" miva auta drazsi asi o 30% nez je kupni cena? Treba ze to s blueHDi zkousi z ceny 699tis az po nejakych 499? Nebo ze prodava nahradni dily za dvojnasobnou cenu nez na vrakaci?
Asi proto ze pred rokem byla cena 700 uplne normalni. To ze to za rok spadlo skoro o 2 kila kdo to mohl vedet ze auto bez automatu nikoho neoslovi. A myslis ze 500 je zase o 30% predrazene ? A proc teda maji to stejne auto v Unicars jen misto mojich 7000km ma 30tis a maji ho za 550tis.
A proc bych taky nemel auta o 30% drazsi kdyz na nich udelam vzdy servis od A do Z ?
To jsou zase plky 🙈
A co se tyka ceny dilu ? Muzes si za 300 koupit tahaci auto, za 150 vozik, pronajmout si nekde plac, zaplatit najalyho negra protoze neverim ze by ses s tim rozebiral
Jak se rika: Komu se nelibi, at si prd*l polibi 😉
Asi proto ze pred rokem byla cena 700 uplne normalni. To ze to za rok spadlo skoro o 2 kila kdo to mohl vedet ze auto bez automatu nikoho neoslovi. A myslis ze 500 je zase o 30% predrazene ? A proc teda maji to stejne auto v Unicars jen misto mojich 7000km ma 30tis a maji ho za 550tis.
A proc bych taky nemel auta o 30% drazsi kdyz na nich udelam vzdy servis od A do Z ?
To jsou zase plky 🙈
A co se tyka ceny dilu ? Muzes si za 300 koupit tahaci auto, za 150 vozik, pronajmout si nekde plac, zaplatit najalyho negra protoze neverim ze by ses s tim rozebiral
Jak se rika: Komu se nelibi, at si prd*l polibi 😉
|
|
22.07.2018 22:07 -
|
3172244
|
|
jruze
|
|
|
Hele dá si auto do inzerce jako kadej jinej , nikomu ho nenutí a pokud ho někdo chce tak si ho koupí - pokud ne nemusí - já chtěl biturbo v limuzíně tak mi ho přivezl a domů , na ceně jsme se domluvili po tel.(nebyl jsem doma) - no jestli tam byly chyby ? - já jsem to chtěl - mám to nějaké nedostatky neřeím = a budu chtít auto bez nedostatků půjdu si koupit nové (a budu řeit nedostatky po garačkách a ty nebývají vdy také úspěné)
Hele dá si auto do inzerce jako kadej jinej , nikomu ho nenutí a pokud ho někdo chce tak si ho koupí - pokud ne nemusí - já chtěl biturbo v limuzíně tak mi ho přivezl a domů , na ceně jsme se domluvili po tel.(nebyl jsem doma) - no jestli tam byly chyby ? - já jsem to chtěl - mám to nějaké nedostatky neřeím = a budu chtít auto bez nedostatků půjdu si koupit nové ;-)(a budu řeit nedostatky po garačkách a ty nebývají vdy také úspěné)
|
|
23.07.2018 02:26 -
|
3172250
|
|
glondrej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj, mohl bych poprosit o toto: VF7RWRHHAEL504184 ?
Ahoj, mohl bych poprosit o toto: VF7RWRHHAEL504184 ?
|
|
24.07.2018 14:17 -
|
3172504
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdavím,
můu poprosit kouknout se na toto VIN ?
VF7RWRFJF54097579
Děkuji.
Zdavím,
můu poprosit kouknout se na toto VIN ?
VF7RWRFJF54097579
Děkuji.
|
|
24.07.2018 15:54 -
|
3172530
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nic
nic
|
|
13.08.2018 21:44 -
|
3175618
|
|
Pagvelius
|
|
|
Zdravím vechny. Někdy v blízké budoucnosti bych si chtěl koupit C5.
Co je jiné po technické stránce u modelu po faceliftu (2004)? Četl jsem tu jen, e snad spolehlivost by měla být lepí. Jde mi o to, jestli mam v dnení době spí vybírat a to auto po faceliftu a vyhnout se původní C5, nebo je to jedno.
A pak se tu na fóru moc nepíe o motoru 1.8i. Jen e se lidem zdá slabý a je vysoká spotřeba oleje. Kdybych odfiltroval tenhle, tak mi zbývá jen 2.0i (větí u nechci).
Chtěl bych spí benzín, pro mě by byl asi vhodnějí. Diesel bude hlučnějí. Rád bych jetě věděl, kdo měl monost jezdit s benzínovým i naftovým motorem, jaký je u C5 rozdíl v hlučnosti v kabině.
Zaujal mě teď tenhle inzerát: .link.
Brali byste něco takového? Vidíte tam nějaký problém jako zkuení majitelé C5, kterého si já nevimnu? (Je mi jasné, e km zřejmě neodpovídají skutečnosti.)
Vem děkuji předem za odpovědi.
Zdravím vechny. Někdy v blízké budoucnosti bych si chtěl koupit C5.
Co je jiné po technické stránce u modelu po faceliftu (2004)? Četl jsem tu jen, e snad spolehlivost by měla být lepí. Jde mi o to, jestli mam v dnení době spí vybírat a to auto po faceliftu a vyhnout se původní C5, nebo je to jedno.
A pak se tu na fóru moc nepíe o motoru 1.8i. Jen e se lidem zdá slabý a je vysoká spotřeba oleje. Kdybych odfiltroval tenhle, tak mi zbývá jen 2.0i (větí u nechci).
Chtěl bych spí benzín, pro mě by byl asi vhodnějí. Diesel bude hlučnějí. Rád bych jetě věděl, kdo měl monost jezdit s benzínovým i naftovým motorem, jaký je u C5 rozdíl v hlučnosti v kabině.
Zaujal mě teď tenhle inzerát: https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/17886294
Brali byste něco takového? Vidíte tam nějaký problém jako zkuení majitelé C5, kterého si já nevimnu? (Je mi jasné, e km zřejmě neodpovídají skutečnosti.)
|
|
13.08.2018 22:49 -
|
3175633
|
|
Vlado
|
|
|
Zdravím vás,
Mohol by mi niekto pozrie tento VIN ?
VF7RWRHHACL539635
Ďakujem
Zdravím vás,
Mohol by mi niekto pozrie tento VIN ?
VF7RWRHHACL539635
Ďakujem
|
|
15.08.2018 12:57 -
|
3175826
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Pagvelius napsal(a): Zdravím vechny. Někdy v blízké budoucnosti bych si chtěl koupit C5.
Zaujal mě teď tenhle inzerát: .link.
Záleí spí jaké vzdálenosti bude jezdit-diesel je vhodnějí na větí vzdálenosti.Jinak je celkem jedno jestli má diesel nebo benzin.Hlučnost je asi to nejmení co bys měl řeit.Mám X7 v dieslu a o motoru skoro nevím.Ale veobecně je 2,0 nejvhodnějí motor-ty 1,6 a 1,8 jsou dost namáhané-vem si e auto má přes 2tuny hmotnosti a kdy je v plném obsazení tak tím tuplem.Co se týká faceliftu tak to musí říct jiní ale myslím e spí jde o vzhled ne o zlepení vnitřností auta-já bral podle vzhledu a zamiloval jsem se do X7
Záleí spí jaké vzdálenosti bude jezdit-diesel je vhodnějí na větí vzdálenosti.Jinak je celkem jedno jestli má diesel nebo benzin.Hlučnost je asi to nejmení co bys měl řeit.Mám X7 v dieslu a o motoru skoro nevím.Ale veobecně je 2,0 nejvhodnějí motor-ty 1,6 a 1,8 jsou dost namáhané-vem si e auto má přes 2tuny hmotnosti a kdy je v plném obsazení tak tím tuplem.Co se týká faceliftu tak to musí říct jiní ale myslím e spí jde o vzhled ne o zlepení vnitřností auta-já bral podle vzhledu a zamiloval jsem se do X7 :-))
|
|
15.08.2018 19:14 -
|
3175880
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mezi 1 a 2 moc velký rozdíl asi není ale u i dvojka má dost zastaralý interiér.
Take bych bral tu po faceliftu. Čím mladí auto tím lépe. 2003 u je prostě dost staré.
Jinak ty po faceliftu mají natáčecí xenony co mě moc baví Ty staré to jetě neměli
Ale to jsou vesměs jen verze exculsive. Ten tvůj inzerát zrovna exculsive je. Toho bych se drel. Čím lepí výbava tím lépe. Třeba ty elektrické sedačky mají víc moností nastavení polohy ne ty ruční.. Pokud bude s navigací ,je to taky lepí nebo ten větí displej je přehlednějí a je na něm ve lépe vidět. Mám obě verze a ta bez navi mě tve e ty informace blbě vidím, asi u jsem slepej.
Benzín má jen 5 kvaltů, take hlavně na dálnici si myslím e bude hlučnějí...
Já tedy mám obě v naftě, tak nedokáu říct jaká je C5 benzín Měl jsem 3x BX 1,4 a 1.6, pak Xantia 1,8 v benzínech . Teď mám naftové C5 a benzín u nikdy nechci! Miluju to brblání na minimum otáček.😁 ( Akorát kdo ví kdy mi ekoteroristé tu zálibu v naftě zakáou)
To hoňení otáček mě vdycky tvalo, teď jsem spokojen.
S tou jednou C5 jezdím jen po Praze jako s dodávkou a zatím není problém i kdy to jsou krátké trasy. Konec konců větina taxikářů má taky disel a jezdí krátké trasy...
Sehnat benzínovou C5 a jetě exculsive jako v tom inzerátu bude asi těký oříek!
Hlavně seeň někoho s diagnostikou,kdo se vyzná a nekoupí nějaký rot
Mezi 1 a 2 moc velký rozdíl asi není ale u i dvojka má dost zastaralý interiér.
Take bych bral tu po faceliftu. Čím mladí auto tím lépe. 2003 u je prostě dost staré.
Jinak ty po faceliftu mají natáčecí xenony co mě moc baví :-) Ty staré to jetě neměli
Ale to jsou vesměs jen verze exculsive. Ten tvůj inzerát zrovna exculsive je. Toho bych se drel. Čím lepí výbava tím lépe. Třeba ty elektrické sedačky mají víc moností nastavení polohy ne ty ruční.. Pokud bude s navigací ,je to taky lepí nebo ten větí displej je přehlednějí a je na něm ve lépe vidět. Mám obě verze a ta bez navi mě tve e ty informace blbě vidím, asi u jsem slepej.
Benzín má jen 5 kvaltů, take hlavně na dálnici si myslím e bude hlučnějí...
Já tedy mám obě v naftě, tak nedokáu říct jaká je C5 benzín Měl jsem 3x BX 1,4 a 1.6, pak Xantia 1,8 v benzínech . Teď mám naftové C5 a benzín u nikdy nechci! Miluju to brblání na minimum otáček.😁 ( Akorát kdo ví kdy mi ekoteroristé tu zálibu v naftě zakáou)
To hoňení otáček mě vdycky tvalo, teď jsem spokojen.
S tou jednou C5 jezdím jen po Praze jako s dodávkou a zatím není problém i kdy to jsou krátké trasy. Konec konců větina taxikářů má taky disel a jezdí krátké trasy...
Sehnat benzínovou C5 a jetě exculsive jako v tom inzerátu bude asi těký oříek!
Hlavně seeň někoho s diagnostikou,kdo se vyzná a nekoupí nějaký rot
|
|
| |
|
|