| | |
15.05.2018 19:15 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
3157362
|
|
jumep
|
|
|
ja tiez netusim co tu tolko hejtuju x7
ale tak pamatam si ako aisin s rhr nesmel do dvora a dnes je to super prevodovka ...
ja tiez netusim co tu tolko hejtuju x7
ale tak pamatam si ako aisin s rhr nesmel do dvora a dnes je to super prevodovka ...
|
|
15.05.2018 19:34 -
|
3157364
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
konqui napsal(a): Ano, dle zdejí nejvyí kasty je X7 *****. Lidi prosím nekupujte to. Jeden tvrdí e výbava nedosahuje konkurence v té době a je malá, druhý e je to mejd a e se ****, přičem kupuje vylítané ***** do 100k (za X7). Alespoň budou levnějí a více dostupné.
nevim koho myslis nejvyssi kastou ,ale za me to jak pises ***** je a zastarala,je to muj nazor a nestydim se za nej
mozna kdyby jsi citroenu mel vic tak by jsi snadpochopil..pokud by ti tech aut proslo mesicne rukama jako me take by sis nazor udelal....nerikam ze to neni pekne auto..ano je ,to bez debat ale ja uz bych ho proste nechtel v zadne motorizaci,natoztak v 3.0 HDi
nevim koho myslis nejvyssi kastou ,ale za me to jak pises ***** je a zastarala,je to muj nazor a nestydim se za nej
mozna kdyby jsi citroenu mel vic tak by jsi snadpochopil..pokud by ti tech aut proslo mesicne rukama jako me take by sis nazor udelal....nerikam ze to neni pekne auto..ano je ,to bez debat ale ja uz bych ho proste nechtel v zadne motorizaci,natoztak v 3.0 HDi
|
|
15.05.2018 19:50 -
|
3157366
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
autodiag napsal(a): nevim koho myslis nejvyssi kastou ,ale za me to jak pises ***** je a zastarala,je to muj nazor a nestydim se za nej
Ja se nebavim o 3.0HDI, ale spise obecne. Ukaz mi konkurenci, ktera je v kombiku komfornejsi. Pokud nejaka takova existuje a ma spolehlive motory, tak klidne zkusim.
Citroenu nevim, mozna tak 10? Vc. BX, XM, AX, Xsara, Picassa a nejake dalsi.
Zastarale je vsechno ostatni. Nebo ukaz mi nekoho jineho, kdo ma ve stredni tride aktivni podvozek a jeste tak komfortni?
Ja se nebavim o 3.0HDI, ale spise obecne. Ukaz mi konkurenci, ktera je v kombiku komfornejsi. Pokud nejaka takova existuje a ma spolehlive motory, tak klidne zkusim.
Zastarale je vsechno ostatni. Nebo ukaz mi nekoho jineho, kdo ma ve stredni tride aktivni podvozek a jeste tak komfortni?
|
|
15.05.2018 19:58 -
|
3157368
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já to nemůu hejtovat z odborného mechanického hlediska jako zdejí experti.
Ale jako milovník Citroënů mi to auto prostě přijde moc "komerční" aby se líbilo masám.
Je to prostě francouzský Audi říznutý BMW.
I.a II. sice u taky není DS,CX,ani XM ale spousta lidí říká e je hnusná = pořád je trochu CITROËN - exot.
A hlavně je to uvnitř vzduné a prostorné - teda jen vpředu, za mnou řidičem je místo jen pro liliputího invalidu bez nohou.😃
Velký,ne střílny jako u X7. Připadám si jako v obýváku a ne jak v kokpitu F16
Vzhledem k tomu e na koupi a servis Mercedes E na vzduchu asi nikdy nebudu mít,tak si asi jednou taky X7 koupím.
Ale kdy čtu jak je sloitá náprava,kolik stojí olej do automatu a ostatní ty Euro kok*Tiny,tak to chci odkládat co jen to STK dovolí...
Já to nemůu hejtovat z odborného mechanického hlediska jako zdejí experti.
Ale jako milovník Citroënů mi to auto prostě přijde moc "komerční" aby se líbilo masám.
Je to prostě francouzský Audi říznutý BMW.:-(
I.a II. sice u taky není DS,CX,ani XM ale spousta lidí říká e je hnusná = pořád je trochu CITROËN - exot.
A hlavně je to uvnitř vzduné a prostorné - teda jen vpředu, za mnou řidičem je místo jen pro liliputího invalidu bez nohou.😃
Velký,ne střílny jako u X7. Připadám si jako v obýváku a ne jak v kokpitu F16
Vzhledem k tomu e na koupi a servis Mercedes E na vzduchu asi nikdy nebudu mít,tak si asi jednou taky X7 koupím.
Ale kdy čtu jak je sloitá náprava,kolik stojí olej do automatu a ostatní ty Euro kok*Tiny,tak to chci odkládat co jen to STK dovolí...
|
|
15.05.2018 19:58 -
|
3157369
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Zastaralá jakoe nemá bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet...?
A *****, no u II jsem řeil přední brzdiče, zadní okno, zadní ramena, chladič klimy, loiska v kolech, řízení, silentbloky, sem tam motor... u X7 při stejném nájezdu zadní destičky a to spí jen z nervů, e auto zanedbávám a nic neměním
Zastaralá jakoe nemá bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet...?
A *****, no u II jsem řeil přední brzdiče, zadní okno, zadní ramena, chladič klimy, loiska v kolech, řízení, silentbloky, sem tam motor... u X7 při stejném nájezdu zadní destičky a to spí jen z nervů, e auto zanedbávám a nic neměním :-d
|
|
15.05.2018 20:08 -
|
3157377
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
c5vyskov napsal(a): Zastaralá jakoe nemá bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet...?
A *****, no u II jsem řeil přední brzdiče, zadní okno, zadní ramena, chladič klimy, loiska v kolech, řízení, silentbloky, sem tam motor... u X7 při stejném nájezdu zadní destičky a to spí jen z nervů, e auto zanedbávám a nic neměním
No jestli to nebude tím e u prvního auta jsi měl smůlu a u druhého těstí...
Já mám I. ( Totální popelnice ale pořád je nesmrtelný ) a II. Během 100 000 nájezdu nic zásadního, teď u ale pomalu budou potřeba nějaké investice ale pořád je to miláček...
No jestli to nebude tím e u prvního auta jsi měl smůlu a u druhého těstí...;-)
Já mám I. ( Totální popelnice ale pořád je nesmrtelný :-d) a II. Během 100 000 nájezdu nic zásadního, teď u ale pomalu budou potřeba nějaké investice ale pořád je to miláček...
|
|
15.05.2018 20:10 -
|
3157378
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
HELLMUT napsal(a): No jestli to nebude tím e u prvního auta jsi měl smůlu a u druhého těstí...
Já mám I. ( Totální popelnice ale pořád je nesmrtelný ) a II. Během 100 000 nájezdu nic zásadního, teď u ale pomalu budou potřeba nějaké investice ale pořád je to miláček...
A mel si X7?
A mel si X7?
|
|
15.05.2018 20:12 -
|
3157379
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
konqui napsal(a): Ja se nebavim o 3.0HDI, ale spise obecne. Ukaz mi konkurenci, ktera je v kombiku komfornejsi. Pokud nejaka takova existuje a ma spolehlive motory, tak klidne zkusim.
nenexistuje mas pravdu,
x7 je TOP mezi automobilkama a lepsi auto uz nikdo nikdy nevyrobil a ani nevyrobi..zastareale?? neeee to vubec je to spickova technologie.. ale tvou slepotu chapu kdyz uz to mas nebudes to prece videt realne kdyz ti nekdo reklne ze auto je zastarale a ma spoustu chyb jak to popsal i helmut,a ja o neco vejs,pokud si neprosel celou modelovou radou od vzniku a modely ktere bylo pred c5 nemuzes realne posoudit..je to jako kdyz reknes nekomu z oktavkou ze je to vrana...je schopnej te ukamenovat jak je to nejlepsi auto sveta ...je to ten samy zuzeny rozhed a ruzove brejle jako mas ty
nenexistuje mas pravdu,
x7 je TOP mezi automobilkama a lepsi auto uz nikdo nikdy nevyrobil a ani nevyrobi..zastareale?? neeee to vubec je to spickova technologie.. ale tvou slepotu chapu kdyz uz to mas nebudes to prece videt realne kdyz ti nekdo reklne ze auto je zastarale a ma spoustu chyb :) jak to popsal i helmut,a ja o neco vejs,pokud si neprosel celou modelovou radou od vzniku a modely ktere bylo pred c5 nemuzes realne posoudit..je to jako kdyz reknes nekomu z oktavkou ze je to vrana...je schopnej te ukamenovat jak je to nejlepsi auto sveta :) ...je to ten samy zuzeny rozhed a ruzove brejle jako mas ty ;)
|
|
15.05.2018 20:19 -
|
3157382
|
|
autodiag
|
|
|
c5vyskov napsal(a): Zastaralá jakoe nemá bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet...?
tak se zase uklidnime,ze ...neresim nesmyslne extreny ale blbej adaptabilni tempomat nebo SBC melo v dobe uvedeni X7 na trh spousta aut..no X7 nevi dodnes ...el. rucny brzdy mela vetsina automobilek po zkusenosti v brzdicich u X7 ani po faceliftu nepochopili...ano i tebou uvadeni Keyless na aute za skoro mega meli auta v dobe vzniku X7 tusim ani po faceliftu..dilenske zpracovani a materialy ktere nevydrzi...a muzem pokracovat docela dlouho si myslim...
tak se zase uklidnime,ze ;) ...neresim nesmyslne extreny ale blbej adaptabilni tempomat nebo SBC melo v dobe uvedeni X7 na trh spousta aut..no X7 nevi dodnes ...el. rucny brzdy mela vetsina automobilek po zkusenosti v brzdicich u X7 ani po faceliftu nepochopili...ano i tebou uvadeni Keyless na aute za skoro mega meli auta v dobe vzniku X7 tusim ani po faceliftu..dilenske zpracovani a materialy ktere nevydrzi...a muzem pokracovat docela dlouho si myslim...
|
|
15.05.2018 20:21 -
|
3157383
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
těstí moná ohledně větích věcí na motoru...ale jinak to byl spotřebák, řeil jsem v podstatě vechno co jsou témata tady na fóru. Kromě klapek.
U X7 se tady řeí co? Jenom el. ručka...
těstí moná ohledně větích věcí na motoru...ale jinak to byl spotřebák, řeil jsem v podstatě vechno co jsou témata tady na fóru. Kromě klapek.
U X7 se tady řeí co? Jenom el. ručka...
|
|
15.05.2018 20:28 -
|
3157385
|
|
konqui
|
|
|
autodiag napsal(a): nenexistuje mas pravdu,
x7 je TOP mezi automobilkama a lepsi auto uz nikdo nikdy nevyrobil a ani nevyrobi..zastareale?? neeee to vubec je to spickova technologie.. ale tvou slepotu chapu kdyz uz to mas nebudes to prece videt realne kdyz ti nekdo reklne ze auto je zastarale a ma spoustu chyb jak to popsal i helmut,a ja o neco vejs,pokud si neprosel celou modelovou radou od vzniku a modely ktere bylo pred c5 nemuzes realne posoudit..je to jako kdyz reknes nekomu z oktavkou ze je to vrana...je schopnej te ukamenovat jak je to nejlepsi auto sveta ...je to ten samy zuzeny rozhed a ruzove brejle jako mas ty
Klidek hysterko, neodpovedel si mi na co jsem se ptal. A to je: existuje kombik ve stredni tride, ktery je komfortnejsi? Existuje neco s aktivnim podvozke? (regulace tuhosti a vysky).
Jinak samo vim ze X7 ma mnoho vad. Od ***** radii/navi po chybejici vybavu, ktera me **** denne (adaptivni temp., neexistence odkladacich mist atd...). Ale nic z toho neni tak zasadni, abych jezdil s vyklepanou prdeli na smotanych dratech.
Takze jeste jednou - existuje pohodlnejsi auto?
Klidek hysterko, neodpovedel si mi na co jsem se ptal. A to je: existuje kombik ve stredni tride, ktery je komfortnejsi? Existuje neco s aktivnim podvozke? (regulace tuhosti a vysky).
Jinak samo vim ze X7 ma mnoho vad. Od ***** radii/navi po chybejici vybavu, ktera me **** denne (adaptivni temp., neexistence odkladacich mist atd...). Ale nic z toho neni tak zasadni, abych jezdil s vyklepanou prdeli na smotanych dratech.
Takze jeste jednou - existuje pohodlnejsi auto?
|
|
15.05.2018 20:41 -
|
3157388
|
|
c5vyskov
|
|
|
Tak asi jetě těstí na materiály a na zpracování Nerozpadá se nic...
Výbava mi stačí e mám funkční autoklimu a rádio na mp3. Adaptivní tempomat co jde při 20m odstupu na brzdy nebo abych nosil ovladač v alobalu a doma ho dával do ledničky, to mi fakt nechybí.
Prostor mení je. Ale...jen tak jsem se ve srovnávači díval na kodiaka, na pohled velké suv a vnitřní rozměry podobné jako X7.
Tak asi jetě těstí na materiály a na zpracování:) Nerozpadá se nic...
Výbava mi stačí e mám funkční autoklimu a rádio na mp3. Adaptivní tempomat co jde při 20m odstupu na brzdy nebo abych nosil ovladač v alobalu a doma ho dával do ledničky, to mi fakt nechybí.
Prostor mení je. Ale...jen tak jsem se ve srovnávači díval na kodiaka, na pohled velké suv a vnitřní rozměry podobné jako X7.
|
|
15.05.2018 20:45 -
|
3157391
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Díky bohu, e to X7 nemá. Největí pitomosti, co se do aut kdy dávaly ( bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet... ) včetně adaptivního tempomatu, čtení značek, inteligentních světel, automatickýho parkování a dalích supermega inteligentních vychytávek, který dnes cpou pomalu u i do Dacií a kvůli kterým jsou jejich majitelé ochotni zaplatit za jejich deaktivaci. Jetě kdyby odstranili tu zpackanou elektrickou ručku a FAP svařený pomalu i s pístama jen proto, aby zabránili lacinýmu řeení při jeho zaplnění, u by se nad tím autem dalo přemýlet, jako o nástupci toho mýho stárnoucího vozítka. Prostě s hydrou nic jinýho neseenu, tak budu muset oelet trochu toho prostoru a počítat s poctivějím přístupem k nápravám. C5II snesla dost velký zanedbávání kolem zavěení.
Mě se X7 vzhledem líbí. Chyběly by mi na ní moje natáčecí BiXenony ve spojení s dálkovou halogenou a u AP by mi vadila el.ručka.
Pokud budu chtít auto s klasickým automatem, moc jich na výběr není. Dvouspojky, roboti a variátory nejsou ani tak dobrý, ani tak trvanlivý. Kdy připočítám přání komfortního podvozku a lidskou cenu za ojetinu, tak můu v podstatě áhnout jen po X7 a vybírat můu u jen podle výbavy a motorizace. C5II u bych asi s malým nájezdem nekoupil a ND na ně hodně brzy budou jen z druhoky, take o čem je vlastně tahle diskuze? Je to jako s naí vládou. Nelíbí se nám, ale jinou a jetě k tomu lepí nikdo nenabízí. Tak holt ijeme s ní.
Díky bohu, e to X7 nemá. Největí pitomosti, co se do aut kdy dávaly ( bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet... ) včetně adaptivního tempomatu, čtení značek, inteligentních světel, automatickýho parkování a dalích supermega inteligentních vychytávek, který dnes cpou pomalu u i do Dacií a kvůli kterým jsou jejich majitelé ochotni zaplatit za jejich deaktivaci. Jetě kdyby odstranili tu zpackanou elektrickou ručku a FAP svařený pomalu i s pístama jen proto, aby zabránili lacinýmu řeení při jeho zaplnění, u by se nad tím autem dalo přemýlet, jako o nástupci toho mýho stárnoucího vozítka. Prostě s hydrou nic jinýho neseenu, tak budu muset oelet trochu toho prostoru a počítat s poctivějím přístupem k nápravám. C5II snesla dost velký zanedbávání kolem zavěení.
Mě se X7 vzhledem líbí. Chyběly by mi na ní moje natáčecí BiXenony ve spojení s dálkovou halogenou a u AP by mi vadila el.ručka.
Pokud budu chtít auto s klasickým automatem, moc jich na výběr není. Dvouspojky, roboti a variátory nejsou ani tak dobrý, ani tak trvanlivý. Kdy připočítám přání komfortního podvozku a lidskou cenu za ojetinu, tak můu v podstatě áhnout jen po X7 a vybírat můu u jen podle výbavy a motorizace. C5II u bych asi s malým nájezdem nekoupil a ND na ně hodně brzy budou jen z druhoky, take o čem je vlastně tahle diskuze? Je to jako s naí vládou. Nelíbí se nám, ale jinou a jetě k tomu lepí nikdo nenabízí. Tak holt ijeme s ní.
|
|
15.05.2018 20:46 -
|
3157394
|
|
autodiag
|
|
|
no nejsem tva stara takze s hysterkou opatrne..jak jsem psal za me jsi v nekterych ohledech omezeny clovek s malym rozhledem a ja si s tebou nebudu kazit vecer ..az sundas ty ruzove brejle a zacnes mit realny pohled na vec ,urcite spolu nejakeho kombika najdeme..pokud nechces cekat doporucuju google nebo navstevu nejakeho autobazaru kde zajiste svou odpoved najdes
trochuOFF
hlavne me zarazi pristup admina ktery mi za slovo prdel udelali krasnej zlutej obdelnik a ve tvem pripade je az z podivem ze jsi jeste zadny neziskal..hold zde se kazdemu nedeluje jinak,vid Libore
no nejsem tva stara takze s hysterkou opatrne..jak jsem psal za me jsi v nekterych ohledech omezeny clovek s malym rozhledem a ja si s tebou nebudu kazit vecer ;) ..az sundas ty ruzove brejle a zacnes mit realny pohled na vec ,urcite spolu nejakeho kombika najdeme..pokud nechces cekat doporucuju google nebo navstevu nejakeho autobazaru kde zajiste svou odpoved najdes
trochuOFF
hlavne me zarazi pristup admina ktery mi za slovo prdel udelali krasnej zlutej obdelnik a ve tvem pripade je az z podivem ze jsi jeste zadny neziskal..hold zde se kazdemu nedeluje jinak,vid Libore
|
|
15.05.2018 20:47 -
|
3157395
|
|
Brzda
|
|
|
Já se přiznám, e jsem jeden z těch, co tu kritizují technickou zaostalost Citroenu (značky obecně, ne přímo X7). Hydra je bohuel jen jedna věc, ale monosti výbavy u Citroenu jsou v porovnání s ostatníma zančkama (dokonce i sesterským Peugeotem) alostné. Prostě jim ujel vlak.
Osobně budu muset brzo asi taky řeit výměnu auta. Má současná C5 II má 15 let a najeto 300t. I kdy mám teď čerstvě po bezproblémové technické, nemůu se zbavit utkvělé představy, e se to auto v brzké době rozsype, take u pokukuju po náhradě.
Srdcem je jasná volba X7, ale rozum mě od ní stále odrazuje a to hlavně z důvodu chybějících prvků výbavy jako je adaptivní tempomat apod. Věřím, e mechanicky to snad tak patné jak tady někteří tvrdí nebude.
Kdy jsem se při výběru díval i na nové Citroeny, tak se ta výbava sice zlepuje, ale pořád je daleko za konkurencí. A nabízet úplně nové auto (C4Cactus představený loni na podzim) v roce 2018 s pětikvaltem je podle mě totální fail. Sice u oznámili, e tam od podzimu kvůli emisním normám budou dávat 6°manuál a 8°automat, ale proč to tam doprdele nedali hned? Tohle dělá image značky....
Já se přiznám, e jsem jeden z těch, co tu kritizují technickou zaostalost Citroenu (značky obecně, ne přímo X7). Hydra je bohuel jen jedna věc, ale monosti výbavy u Citroenu jsou v porovnání s ostatníma zančkama (dokonce i sesterským Peugeotem) alostné. Prostě jim ujel vlak.
Osobně budu muset brzo asi taky řeit výměnu auta. Má současná C5 II má 15 let a najeto 300t. I kdy mám teď čerstvě po bezproblémové technické, nemůu se zbavit utkvělé představy, e se to auto v brzké době rozsype, take u pokukuju po náhradě.
Srdcem je jasná volba X7, ale rozum mě od ní stále odrazuje a to hlavně z důvodu chybějících prvků výbavy jako je adaptivní tempomat apod. Věřím, e mechanicky to snad tak patné jak tady někteří tvrdí nebude.
Kdy jsem se při výběru díval i na nové Citroeny, tak se ta výbava sice zlepuje, ale pořád je daleko za konkurencí. A nabízet úplně nové auto (C4Cactus představený loni na podzim) v roce 2018 s pětikvaltem je podle mě totální fail. Sice u oznámili, e tam od podzimu kvůli emisním normám budou dávat 6°manuál a 8°automat, ale proč to tam doprdele nedali hned? Tohle dělá image značky....:nevim
|
|
15.05.2018 20:51 -
|
3157397
|
|
autodiag
|
|
|
c5vyskov napsal(a): Tak asi jetě těstí na materiály a na zpracování Nerozpadá se nic...
co to zase placas o alobalu,lednicce a 20 metrech ??? pokud necemu nerozumis nekomentuj to
jasnea budeme srouvnavat koncern 2016 s x7 z roku 2008..taky dobry...
co to zase placas o alobalu,lednicce a 20 metrech ??? pokud necemu nerozumis nekomentuj to
jasnea budeme srouvnavat koncern 2016 s x7 z roku 2008..taky dobry...
|
|
15.05.2018 20:58 -
|
3157404
|
|
autodiag
|
|
|
Mikra napsal(a): .
Pokud budu chtít auto s klasickým automatem, moc jich na výběr není. Dvouspojky, roboti a variátory nejsou ani tak dobrý, ani tak trvanlivý.
z prevodovek se pomerne hojne osazuji/osazoval AISIN (napr. toyota,volvo,LR), ZF (MB tusim i BMW) nebo CVT
ZF i AIsIN myslim ze neni nutne predstavovat...dvouspojka no hele ma sve mouchy ale zase tak spatna mi neprijde...na CVT si clovek bud zvykne nebo ne jde spis o stylu jizdy,v priusech jsem ho mel a zebych si nejak stezoval nebo me to omezovalo rict nemuzu,je pravda ze ve starem HW2 s 1.5i to uplne slagr nebyl ,nicmene nejak me to neomezovalo..to same robot..nejsem nejakej zavodnik tak mi v C4 picasso nejake nevadil..
vydrz no..s CVT mam najeto cca 300 xxx a broblem zadny...dvouspojka a dvouhmota je problem uz pri cca 200xxx ....kazdy ves se muze pokazit,je to jen mechanika
z prevodovek se pomerne hojne osazuji/osazoval AISIN (napr. toyota,volvo,LR), ZF (MB tusim i BMW) nebo CVT
ZF i AIsIN myslim ze neni nutne predstavovat...dvouspojka no hele ma sve mouchy ale zase tak spatna mi neprijde...na CVT si clovek bud zvykne nebo ne jde spis o stylu jizdy,v priusech jsem ho mel a zebych si nejak stezoval nebo me to omezovalo rict nemuzu,je pravda ze ve starem HW2 s 1.5i to uplne slagr nebyl ,nicmene nejak me to neomezovalo..to same robot..nejsem nejakej zavodnik tak mi v C4 picasso nejake nevadil..
vydrz no..s CVT mam najeto cca 300 xxx a broblem zadny...dvouspojka a dvouhmota je problem uz pri cca 200xxx ....kazdy ves se muze pokazit,je to jen mechanika
|
|
15.05.2018 21:08 -
|
3157424
|
|
konqui
|
|
|
autodiag napsal(a): no nejsem tva stara takze s hysterkou opatrne..jak jsem psal za me jsi v nekterych ohledech omezeny clovek s malym rozhledem a ja si s tebou nebudu kazit vecer ..az sundas ty ruzove brejle a zacnes mit realny pohled na vec ,urcite spolu nejakeho kombika najdeme..pokud nechces cekat doporucuju google nebo navstevu nejakeho autobazaru kde zajiste svou odpoved najdes
trochuOFF
Jen prosim (uz podruhe) o odpoved - ktere auto (stejny nebo mladsi rocnik) je pohodlnejsi nez X7 (krom premie typu merc s airmatic). Jen chci vedet jestli neco takoveho existuje. diky.
Jen prosim (uz podruhe) o odpoved - ktere auto (stejny nebo mladsi rocnik) je pohodlnejsi nez X7 (krom premie typu merc s airmatic). Jen chci vedet jestli neco takoveho existuje. diky.
|
|
15.05.2018 21:13 -
|
3157425
|
|
c5vyskov
|
|
|
tak jo...
.link.
.link.
Ohledně prostoru... A??? Kdy tady srovnáváte Xantii z roku 90 nebo kolik s X7 2008? Tak proč nesrovnat kombi 2008 s SUV 2016?
tak jo...
http://www.auto.cz/auta-lze-porad-ukrast-za-par-sekund-diky-signalu-z-bezklicoveho-odemykani-109161
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=3111&start=10
Ohledně prostoru... A??? Kdy tady srovnáváte Xantii z roku 90 nebo kolik s X7 2008? Tak proč nesrovnat kombi 2008 s SUV 2016?
|
|
| |
|
|