| | |
22.02.2018 15:52 -
Re: Nouzový systém při vytočení otáček
|
3133698
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
vím, vyplatilo by se jen pokud by mi zůstalo to druhé na náhradní díly a samosebou by se muselo mrknout na diagnostiku co v tom můe být. Problém je, e diagnostika málokdy objeví přesnou příčinu, posledně kdy jsem byl s Fordem, tak mi vyjmenovali sedm moností co by to mohlo být. Nakonec to byla regulace.
vím, vyplatilo by se jen pokud by mi zůstalo to druhé na náhradní díly a samosebou by se muselo mrknout na diagnostiku co v tom můe být. Problém je, e diagnostika málokdy objeví přesnou příčinu, posledně kdy jsem byl s Fordem, tak mi vyjmenovali sedm moností co by to mohlo být. Nakonec to byla regulace.
|
|
22.02.2018 15:57 -
|
3133699
|
|
jumep
|
|
|
kto s diagnostikou vie tak vacsinou pomerne presne vie co kde a ako, hlavne v tomto pripade
kto s diagnostikou vie tak vacsinou pomerne presne vie co kde a ako, hlavne v tomto pripade
|
|
22.02.2018 15:59 -
|
3133701
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
presne jak pise JUmep,pokud s diagnostikou umis pracovat tak te ve vetsine pripadu dovede na problem
tim ze se umi s diag pracovat nemyslim vycteni a smazani chyb
presne jak pise JUmep,pokud s diagnostikou umis pracovat tak te ve vetsine pripadu dovede na problem
tim ze se umi s diag pracovat nemyslim vycteni a smazani chyb
|
|
22.02.2018 17:40 -
|
3133722
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
jo, asi to tak bude, ale kdy jsem řeil svůj problém, byl jsem v normálním servisu, ne u nějakýho garáisty a dopadl jsem jak jsem psal, zaplatil jsem 800 za diagnostiku s tím, e to hází tuhle chybu a můe to být to a to a to. díly od 2500 do 25000,- Díky fóru jsem si nakonec zjistil, co to asi opravdu bude a to jsem vyměnil. A bylo to ono a stálo to 2500,- Sám servisák mi řekl, e u nich by začali postupnou výměnou od nejlevnějího dílu a postupovali by. Bohuel, pokud by to byl ten poslední díl, měl bych díky tomuhle systému zaplacenou u generálku motoru, bo by bylo vyměněných dalích x dílů..
jo, asi to tak bude, ale kdy jsem řeil svůj problém, byl jsem v normálním servisu, ne u nějakýho garáisty a dopadl jsem jak jsem psal, zaplatil jsem 800 za diagnostiku s tím, e to hází tuhle chybu a můe to být to a to a to. díly od 2500 do 25000,- Díky fóru jsem si nakonec zjistil, co to asi opravdu bude a to jsem vyměnil. A bylo to ono a stálo to 2500,- Sám servisák mi řekl, e u nich by začali postupnou výměnou od nejlevnějího dílu a postupovali by. Bohuel, pokud by to byl ten poslední díl, měl bych díky tomuhle systému zaplacenou u generálku motoru, bo by bylo vyměněných dalích x dílů..
|
|
22.02.2018 17:46 -
|
3133724
|
|
jumep
|
|
|
vidis, cize forum vie viac ako ten normalny servis
stale plati to co uz bolo povedane, diagnostika nie je na citanie chyb
vidis, cize forum vie viac ako ten normalny servis
stale plati to co uz bolo povedane, diagnostika nie je na citanie chyb
|
|
22.02.2018 19:17 -
|
3133741
|
|
jruze
|
|
|
Blodmen napsal(a): jo, asi to tak bude, ale kdy jsem řeil svůj problém, byl jsem v normálním servisu, ne u nějakýho garáisty a dopadl jsem jak jsem psal, zaplatil jsem 800 za diagnostiku s tím, e to hází tuhle chybu a můe to být to a to a to. díly od 2500 do 25000,- Díky fóru jsem si nakonec zjistil, co to asi opravdu bude a to jsem vyměnil. A bylo to ono a stálo to 2500,- Sám servisák mi řekl, e u nich by začali postupnou výměnou od nejlevnějího dílu a postupovali by. Bohuel, pokud by to byl ten poslední díl, měl bych díky tomuhle systému zaplacenou u generálku motoru, bo by bylo vyměněných dalích x dílů..
e si pořád berete do huby ,,garáisty" - a kdo v nich podlle vás je ? - já si myslím ýe právě ty lidi (alespoň dost z nich) jsou právě ti co něco umí - jinak by dělali tam kde jim zaplatí i za to h..no so umí.A to e to cpou na f=orum ? to je svím způsobem jejich blbost (se na mne nezlobte ale mně kdy jsem se na něco zeptal těch co umněli tak jsem slyel z 90% ,,já se to učil celej ivot a teď ti to vykecám"? musel jsem se učit sám,občas kolení atd.. - to ale stojí prachy a teď se kolikrát naserete e vám někdo neporadí od PC a myslíte si e nechce kdy řekne e to nejde? - mně pán nedavno pomalu vynadal e neumím poradit kdy ví e tyto auta dělám tak bych mu měl říct co bych a jak bych ?
e si pořád berete do huby ,,garáisty" - a kdo v nich podlle vás je ? - já si myslím ýe právě ty lidi (alespoň dost z nich) jsou právě ti co něco umí - jinak by dělali tam kde jim zaplatí i za to h..no so umí.A to e to cpou na f=orum ? to je svím způsobem jejich blbost (se na mne nezlobte ale mně kdy jsem se na něco zeptal těch co umněli tak jsem slyel z 90% ,,já se to učil celej ivot a teď ti to vykecám"? musel jsem se učit sám,občas kolení atd.. - to ale stojí prachy a teď se kolikrát naserete e vám někdo neporadí od PC a myslíte si e nechce kdy řekne e to nejde? - mně pán nedavno pomalu vynadal e neumím poradit kdy ví e tyto auta dělám tak bych mu měl říct co bych a jak bych ?;-)
|
|
22.02.2018 19:35 -
|
3133749
|
|
Blodmen
|
|
|
jruze napsal(a): e si pořád berete do huby ,,garáisty" - a kdo v nich podlle vás je ? - já si myslím ýe právě ty lidi (alespoň dost z nich) jsou právě ti co něco umí - jinak by dělali tam kde jim zaplatí i za to h..no so umí.A to e to cpou na f=orum ? to je svím způsobem jejich blbost (se na mne nezlobte ale mně kdy jsem se na něco zeptal těch co umněli tak jsem slyel z 90% ,,já se to učil celej ivot a teď ti to vykecám"? musel jsem se učit sám,občas kolení atd.. - to ale stojí prachy a teď se kolikrát naserete e vám někdo neporadí od PC a myslíte si e nechce kdy řekne e to nejde? - mně pán nedavno pomalu vynadal e neumím poradit kdy ví e tyto auta dělám tak bych mu měl říct co bych a jak bych ?
Co to zase povídá - kdo si bere do huby garáisty. Trochu patně jsi to pochopil, já vyuívám předevím "garáistu" Výraz jsem pouil proto, aby mi někdo neříkal, e jsem byl u někoho, kdo k tomu neměl dostatečný vybavení. Jde o to, e i kdy jsem byl v opravdovým servisu,kterej zaměstnává x lidí tak jsem nedopadl tak, jak bych si představoval - teda tak, e by mi po napojení na diagnostiku byli schopní určit, který díl je v pr..li. byli schopni pouze odhadnout "skupinu dílů"
Co to zase povídá - kdo si bere do huby garáisty. Trochu patně jsi to pochopil, já vyuívám předevím "garáistu" Výraz jsem pouil proto, aby mi někdo neříkal, e jsem byl u někoho, kdo k tomu neměl dostatečný vybavení. Jde o to, e i kdy jsem byl v opravdovým servisu,kterej zaměstnává x lidí tak jsem nedopadl tak, jak bych si představoval - teda tak, e by mi po napojení na diagnostiku byli schopní určit, který díl je v pr..li. byli schopni pouze odhadnout "skupinu dílů"
|
|
22.02.2018 22:27 -
|
3133830
|
|
jruze
|
|
|
Blodmen napsal(a): Co to zase povídá - kdo si bere do huby garáisty. Trochu patně jsi to pochopil, já vyuívám předevím "garáistu" Výraz jsem pouil proto, aby mi někdo neříkal, e jsem byl u někoho, kdo k tomu neměl dostatečný vybavení. Jde o to, e i kdy jsem byl v opravdovým servisu,kterej zaměstnává x lidí tak jsem nedopadl tak, jak bych si představoval - teda tak, e by mi po napojení na diagnostiku byli schopní určit, který díl je v pr..li. byli schopni pouze odhadnout "skupinu dílů"
No určit konkrétní díl umí opravdu jen málo lidí (tedy pokud to není jednoznačný - a to bývá opravdu málo kdy) jako dnes - ,,potřebuji vyměnit loisko př. náboje (levé přední) na 100% " - říkám OK ale dal bych obě - objednal jsem obě a bylo to pravé
No určit konkrétní díl umí opravdu jen málo lidí (tedy pokud to není jednoznačný - a to bývá opravdu málo kdy) jako dnes - ,,potřebuji vyměnit loisko př. náboje (levé přední) na 100% " - říkám OK ale dal bych obě - objednal jsem obě a bylo to pravé ;-)
|
|
22.02.2018 22:35 -
|
3133834
|
|
jruze
|
|
|
Blodmen napsal(a): Ahoj, mám monost koupit C5 II sedan 2.0HDI pod 50.000 chlapík si ho prý koupil na zimu a teď shání kombíka, u kdy ho kupoval, pán mu říkal, e kdy se auto při jízdě vytáhne na 3500 otáček, tak automaticky skočí do nouzáku. Jemu to prý za celou dobu neudělalo, tolik to nevytáčí
nemá problém kdy si to prohlídnu, nevíte, co by to mohlo být? Je to rok 2006.
Nechám ti ,,oklivku" C5 II RHR origo bez FAP za 45000,- (je tam dost uděláno - co jsem nael před 30000Km) = není hezká ale spolehlivá.
Nechám ti ,,oklivku" C5 II RHR origo bez FAP za 45000,- (je tam dost uděláno - co jsem nael před 30000Km) = není hezká ale spolehlivá.;-)
|
|
23.02.2018 06:23 -
|
3133852
|
|
Blodmen
|
|
|
Díky, oklivku u jednu mám jinak uvidím, zkusím se domluvit na tý ekologický likvidaci, pokud dopadne to, tak bych s autem zajel na diagnostiku a pokud bude auto jetě volné a ok, tak se rozhodnu. Třeba to je jen snímač někde u vačky
:-))))Díky, oklivku u jednu mám :-)))) jinak uvidím, zkusím se domluvit na tý ekologický likvidaci, pokud dopadne to, tak bych s autem zajel na diagnostiku a pokud bude auto jetě volné a ok, tak se rozhodnu. Třeba to je jen snímač někde u vačky
|
|
26.02.2018 23:30 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
3135643
|
|
tom009
|
|
|
Dobrý večer, u si vae fórum pročítám několikátý měsíc a chtěl bych se poradit s vámi zkuenějími o koupi, jestli má cenu vyrazit za tímto kouskem, mám to zhruba necelé 4 hodiny cesty, tak bych nerad jel takovou dálku a neporadil se s vámi, mám zájem o C5 2.0HDi 120kW r.v.2013 vin VF7RWRHH4DL520975.
.link.
Chtěl bych vědět vá názor, jestli to stojí za ten čas, popřípadě jestli se dá něco o té C5 zjistit.
Děkuji Tom009
Dobrý večer, u si vae fórum pročítám několikátý měsíc a chtěl bych se poradit s vámi zkuenějími o koupi, jestli má cenu vyrazit za tímto kouskem, mám to zhruba necelé 4 hodiny cesty, tak bych nerad jel takovou dálku a neporadil se s vámi, mám zájem o C5 2.0HDi 120kW r.v.2013 vin VF7RWRHH4DL520975.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/17686715?goFrom=list
Chtěl bych vědět vá názor, jestli to stojí za ten čas, popřípadě jestli se dá něco o té C5 zjistit.
Děkuji Tom009
|
|
26.02.2018 23:51 -
|
3135647
|
|
tom009
|
|
|
Myslí, e kdy zajdu někde do citroenu, tak mě řeknou k tomu vin-ku nějaké informace nebo je to tam ztráta času.
Jinak vím, e foto můe vypadat dobře, ale skutečnost můe být jiná, já jen co na to, někdo řekne tady z fóra, kdyby to bylo v pořádku, tak jestli stojí za ty peníze.
Myslí, e kdy zajdu někde do citroenu, tak mě řeknou k tomu vin-ku nějaké informace nebo je to tam ztráta času.
Jinak vím, e foto můe vypadat dobře, ale skutečnost můe být jiná, já jen co na to, někdo řekne tady z fóra, kdyby to bylo v pořádku, tak jestli stojí za ty peníze.:-)
|
|
27.02.2018 00:02 -
|
3135648
|
|
jruze
|
|
|
tom009 napsal(a): Myslí, e kdy zajdu někde do citroenu, tak mě řeknou k tomu vin-ku nějaké informace nebo je to tam ztráta času.
Jinak vím, e foto můe vypadat dobře, ale skutečnost můe být jiná, já jen co na to, někdo řekne tady z fóra, kdyby to bylo v pořádku, tak jestli stojí za ty peníze.
Nesleduji moc ceny (alespoň né takové to = nevím jestli je to a tak dobrá cena) - jinak výbava je sluná xenony RT6,bufík,vyhřev , 10.2013, KM ? - za čtyři roky se dá najet to co tam je ale i o dvě stě víc = to nikdo nezjistí ani v citroenu ani od PC a to auto můýe byt super a nebo také xx věcí KO.7 dva roky(já vůbec) - nechal jsem se ukecat a koupil za 60000,- (to jsou mé ceny)
Nesleduji moc ceny (alespoň né takové to = nevím jestli je to a tak dobrá cena) - jinak výbava je sluná xenony RT6,bufík,vyhřev , 10.2013, KM ? - za čtyři roky se dá najet to co tam je ale i o dvě stě víc = to nikdo nezjistí ani v citroenu ani od PC a to auto můýe byt super a nebo také xx věcí KO.7 dva roky(já vůbec) - nechal jsem se ukecat a koupil za 60000,- (to jsou mé ceny)
|
|
27.02.2018 00:14 -
|
3135649
|
|
tom009
|
|
|
Těm kilometrům táké nějak moc nevěřím, hlavní je stav celého vozidla. Zítra tam zkusím zavolat a uvidím co mi řeknou, jestli u nebude třeba rezervovaný. Kdy tak bych tady na fóru někoho poádal, jestli by se se mnou na to nezael podívat s diagnostikou za nějakou úplatu.
Těm kilometrům táké nějak moc nevěřím, hlavní je stav celého vozidla. Zítra tam zkusím zavolat a uvidím co mi řeknou, jestli u nebude třeba rezervovaný. Kdy tak bych tady na fóru někoho poádal, jestli by se se mnou na to nezael podívat s diagnostikou za nějakou úplatu.
|
|
27.02.2018 07:49 -
|
3135676
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a delas dobre...
auto je 10/2013, v roce 2014 bylo 4x v servise naposled 22.12.2014 ve 30xxxx
pak 20.1.2017 ve 94xxx
2x byl menen brzdovy valec a jednou i FAP...asi to bued trochu patecni auto,tezko rict...
nevim kdyz se na 12 obrazku podivam na sedacku,moc na 100xxx nevypada
pokud chces vazit cestu pres republiku je vzdy lepsi vyhlednout vice aut po ceste a ne jen jednu....
pokud se ti nikdo neozve dej vedet na diag by jsme se mozli nejak domluvit...
a delas dobre...
auto je 10/2013, v roce 2014 bylo 4x v servise naposled 22.12.2014 ve 30xxxx
pak 20.1.2017 ve 94xxx
2x byl menen brzdovy valec a jednou i FAP...asi to bued trochu patecni auto,tezko rict...
nevim kdyz se na 12 obrazku podivam na sedacku,moc na 100xxx nevypada
pokud chces vazit cestu pres republiku je vzdy lepsi vyhlednout vice aut po ceste a ne jen jednu....
pokud se ti nikdo neozve dej vedet na diag by jsme se mozli nejak domluvit...
|
|
27.02.2018 11:51 -
|
3135727
|
|
tom009
|
|
|
Tak jsem tam volal a po zjitění několika věcí okolo vozu jsme uváili s manelkou, e počkáme na nějaký jiný kousek.
Jinak bych se určitě ozval, kdy se natrefí něco jiného a pokud by jste byl ochotný a měl čas to prověřit přes diagnostiku.
Děkuji
Tak jsem tam volal a po zjitění několika věcí okolo vozu jsme uváili s manelkou, e počkáme na nějaký jiný kousek.
Jinak bych se určitě ozval, kdy se natrefí něco jiného a pokud by jste byl ochotný a měl čas to prověřit přes diagnostiku.:-)
Děkuji
|
|
27.02.2018 22:59 -
Nepoznáte niekto toto auto? (Tmavomodrá 2.2 HDI Biturbo)
|
3135855
|
|
ObiWan
|
Město: aža, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 7 |
|
|
U nejaký čas sa tak pozvolna pozerám po novom aute a ako majitela C5 I ma logicky zaujala C5 II.
Narazil som na tento inzerát .link.
Samozrejme poznám poves dotyčného bazáru a tak sa do toho ani nejak extra nehrniem, no ale 2.2 biturbo v mojej obžúbenej farbe kupovaná v SR sa nevidí kadý deň a tak ma to trochu predsa len láka
Chcel by som sa preto spýta, či toto konkrétne auto náhodou niekto z vás nepozná. Predsa len Slovensko je malá krajina
U nejaký čas sa tak pozvolna pozerám po novom aute a ako majitela C5 I ma logicky zaujala C5 II.
Narazil som na tento inzerát https://www.autobazar.sk/15036573/citroen-c5-2-2-hdi/
Samozrejme poznám poves dotyčného bazáru a tak sa do toho ani nejak extra nehrniem, no ale 2.2 biturbo v mojej obžúbenej farbe kupovaná v SR sa nevidí kadý deň a tak ma to trochu predsa len láka :nevim
Chcel by som sa preto spýta, či toto konkrétne auto náhodou niekto z vás nepozná. Predsa len Slovensko je malá krajina :-d
|
|
| |
|
|