| | |
17.07.2017 16:28 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
3083150
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Nyní jsem fakt četl, jak přijídějí majitelé 100, 105... a za zachovalé auto dostávají výměnou nového golfa v plné palbě.
Take nae miláčky schovat ve stodole a přijde čas a ta auta s kdysi bájným podvozkem budou za zlaté cihly.
Nyní jsem fakt četl, jak přijídějí majitelé 100, 105... a za zachovalé auto dostávají výměnou nového golfa v plné palbě.
Take nae miláčky schovat ve stodole a přijde čas a ta auta s kdysi bájným podvozkem budou za zlaté cihly.
|
|
17.07.2017 17:56 -
|
3083185
|
|
.45acp
|
|
|
Taky ho vymění za Golfa f plný palbě ?
Taky ho vymění za Golfa f plný palbě ?:-))))
|
|
25.07.2017 10:40 -
|
3084789
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Tak jsem si myslel e nebude problém dle VINu získat konfiguraci C5 a ono je. Alespoň pro mě CHtěl jsem zjistit zdali je monost HandsFree přes BT. Umíte to někdo nebo mě dokáete nasměrovat? VF7RE4HTH76771828 Díky
Tak jsem si myslel e nebude problém dle VINu získat konfiguraci C5 a ono je. Alespoň pro mě ;) CHtěl jsem zjistit zdali je monost HandsFree přes BT. Umíte to někdo nebo mě dokáete nasměrovat? VF7RE4HTH76771828 Díky
|
|
25.07.2017 12:09 -
|
3084805
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Naiel som pre tvoj VIN len toto, mono niekto bude vedie viac:
ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM "RT3"
Naiel som pre tvoj VIN len toto, mono niekto bude vedie viac:
ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM "RT3"
|
|
25.07.2017 18:02 -
|
3084872
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No, jestli se zase nepletu, tak RT3 neumí BT. Já to řeím Parrotem a jsem spokojený. Krásně funguje přes repro rádia a i při hovoru umí rádio ztlumit. Parrot je s mobilem spojený přes BT.
No, jestli se zase nepletu, tak RT3 neumí BT. Já to řeím Parrotem a jsem spokojený. Krásně funguje přes repro rádia a i při hovoru umí rádio ztlumit. Parrot je s mobilem spojený přes BT.
|
|
25.07.2017 19:24 -
|
3084902
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Děkuji za reakce. Nezjistil jsem ádnou monost orginálního HF pro C5 II. Take zbývá Parrot buď jak pouívám teď na clonu nebo zabudovat. Začnu tudí s Neo Kitem na clonu (který mám z minulého auta) a uvidím jak si budeme v C5 rozumět. Dosud mě kombinace mé hluchoty s D1 dělala trochu problém. Ale věřím e C5 bude o "něco" tií ne současné C3P a třeba si budeme rozumět i přes telefon
Děkuji za reakce. Nezjistil jsem ádnou monost orginálního HF pro C5 II. Take zbývá Parrot buď jak pouívám teď na clonu nebo zabudovat. Začnu tudí s Neo Kitem na clonu (který mám z minulého auta) a uvidím jak si budeme v C5 rozumět. Dosud mě kombinace mé hluchoty s D1 dělala trochu problém. Ale věřím e C5 bude o "něco" tií ne současné C3P a třeba si budeme rozumět i přes telefon ;)
|
|
25.07.2017 19:55 -
|
3084926
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no moznost originalu tu je nicmene financne je to nesmysl
no moznost originalu tu je nicmene financne je to nesmysl
|
|
09.08.2017 09:47 -
|
3087849
|
|
risomas
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 72 |
|
|
jruze napsal(a): To jako e ti klesl stupeň zaneení filtru FAP ? - hmmm to bych chtěl vidět toho kdo ti toto řekl nebo dělal diagnostiku - mimo to co má za 2.2 ? biturbo = no ale to je jiný motor a i tak ani ten a ani jiný nedokáe sníit mnoství cerinu(zaneení FAP ) nedokáe a k prodlouení intervalu regenerací dochází na vech autech podle provozu při přechodu z krátkých tras na dálniční dovede vzdrůst a na dvojnásobný počet Km.
No predtym som bol 2x u Jumepa a teraz Som bol v Cunove. Obaja maju dobre referencie. Mozno to bolo zasrate niecim inym.
No predtym som bol 2x u Jumepa a teraz Som bol v Cunove. Obaja maju dobre referencie. Mozno to bolo zasrate niecim inym.
|
|
13.08.2017 08:50 -
|
3088630
|
|
stuy07
|
Město: Kladno, Auto: Opel Zafira | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Zdravím co poviete na toto auto??.link.
Potrebujem nieco na jazdenie od prace 65 km denne. jeho win je VF7DE6FZB76104389
Silno uvazujem o kupe
diky
Zdravím co poviete na toto auto??https://auto.bazos.cz/inzerat/78057369/C-5-combi-18i-16VLPG.php
Potrebujem nieco na jazdenie od prace 65 km denne. jeho win je VF7DE6FZB76104389
Silno uvazujem o kupe
diky
|
|
15.09.2017 11:11 -
|
3095174
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Pokud někdo sháníte krásnou X7 tak toto je podle mne vyborna volba.
Uz jsem pro ni chtel jet ale kdyz jsem se podival na dvur a moje inzeraty tak ji prenecham nekomu tady.
.link.
Pokud někdo sháníte krásnou X7 tak toto je podle mne vyborna volba.
Uz jsem pro ni chtel jet ale kdyz jsem se podival na dvur a moje inzeraty tak ji prenecham nekomu tady. ;-)
https://www.sbazar.cz/autoruzicka/detail/257712-citroen-c-5-22-hdi-kombi
|
|
02.10.2017 13:56 -
|
3098931
|
|
jruze
|
|
|
Mé nové dalí auto RHR bezfapová verze
Mé nové dalí auto RHR bezfapová verze;-)
Přílohy: 01102017754.jpg ( 969042b ) - 01102017755.jpg ( 703483b ) - 01102017756.jpg ( 884128b ) - |
|
02.10.2017 19:14 -
|
3099136
|
|
Rocles
|
Město: Francie, Auto: | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ja bych taky poprosil o radu. Nikdy jsem od citroenu nic nemel a chtel bych koupit C5. Hodne ted sleduju inzeraty a cena by se mela pohybovat do 7000. Doplnil bych ze ziju dlouhodobe ve Francii a budu ho kupovat tady. Mam uz neco vyhlidnute ale casove nejak nestiham neco nastudovat tak abych nekoupil nejakou hujdu. V te cene se tady daji koupit podle fotek pekne kousky rv. 2009, 2010 i 2011 do 150.000km. Myslim si ze nejlepsi volba bude diesel v automatu 2.0 HDi. Tak se chci zeptat jestli by jste za ty penize a kilometry do toho sly a jestli mi doporucite vzit automat. Pripadne jestli vsechny C5 maji FAP protoze co tak vidim tak u nekterych inzeratu ten FAP pisou ale taky ne tak nevim. Omlouvam se ze se urcite ptam na veci ktere tady na foru uz asi budou, ale vracim se domu docela pozde vecer. makam do roztrhani Moc vam dekuju.
Ja bych taky poprosil o radu. Nikdy jsem od citroenu nic nemel a chtel bych koupit C5. Hodne ted sleduju inzeraty a cena by se mela pohybovat do 7000. Doplnil bych ze ziju dlouhodobe ve Francii a budu ho kupovat tady. Mam uz neco vyhlidnute ale casove nejak nestiham neco nastudovat tak abych nekoupil nejakou hujdu. V te cene se tady daji koupit podle fotek pekne kousky rv. 2009, 2010 i 2011 do 150.000km. Myslim si ze nejlepsi volba bude diesel v automatu 2.0 HDi. Tak se chci zeptat jestli by jste za ty penize a kilometry do toho sly a jestli mi doporucite vzit automat. Pripadne jestli vsechny C5 maji FAP protoze co tak vidim tak u nekterych inzeratu ten FAP pisou ale taky ne tak nevim. Omlouvam se ze se urcite ptam na veci ktere tady na foru uz asi budou, ale vracim se domu docela pozde vecer. makam do roztrhani :) Moc vam dekuju.
|
|
02.10.2017 20:20 -
|
3099181
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tady dle předchozích diskusí má hned v bodě č: 1problém.
Bod č1 je vzít sebou ikovného odborníka s diagnostikou...
To bude ve Francii asi horí ne tady v CZ/SK. Frantíci asi takový vrtalové jako u nás nebudou...
Automat rozhodně ano,ale projet jestli nekube ,nekope.
FAP asi v těchto ročnících budou mít vechny. Ekology nezastaví...
No a píe se e okolo 200 000 tisíc je potřeba velký servis, take jestli by nebylo lepí vzít nějakou co má najeto víc a vechno u hotové.
To zase má výhodu té Francie ,měly by mít autorizovaný servis a historii.
Vic ti snad napíou větí odborníci ne já,já jsem jen uivatel a čtenář fóra
Tady dle předchozích diskusí má hned v bodě č: 1problém.
Bod č1 je vzít sebou ikovného odborníka s diagnostikou...
To bude ve Francii asi horí ne tady v CZ/SK. Frantíci asi takový vrtalové jako u nás nebudou...:-d
Automat rozhodně ano,ale projet jestli nekube ,nekope.
FAP asi v těchto ročnících budou mít vechny. Ekology nezastaví...:-d
No a píe se e okolo 200 000 tisíc je potřeba velký servis, take jestli by nebylo lepí vzít nějakou co má najeto víc a vechno u hotové.
To zase má výhodu té Francie ,měly by mít autorizovaný servis a historii.
Vic ti snad napíou větí odborníci ne já,já jsem jen uivatel a čtenář fóra :-d
|
|
02.10.2017 20:48 -
|
3099197
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Neviem ake skusenosti mas so servisom v FR, ale je to o uplne inom, nez CZ/SK. Autorizak cca 55/h, daka garaz cca 45/h. Ze daco kupis, zozenie na vrakaci a das v servise vymenit, tak to asi zabudni. Preco myslis, ze sa vozia v tych starych hrkalkach? Pretoze jednoducha technika. Na cestach su zvacsa novsie auta, alebo 30 rocne.
Takze sam musis posudit, aky stav uctu mas a kam mozes vyskakovat. Automat by som v tomto pripade zavrhol ak ti ide o ekonomicku stranku.
Neviem ake skusenosti mas so servisom v FR, ale je to o uplne inom, nez CZ/SK. Autorizak cca 55/h, daka garaz cca 45/h. Ze daco kupis, zozenie na vrakaci a das v servise vymenit, tak to asi zabudni. Preco myslis, ze sa vozia v tych starych hrkalkach? Pretoze jednoducha technika. Na cestach su zvacsa novsie auta, alebo 30 rocne.
Takze sam musis posudit, aky stav uctu mas a kam mozes vyskakovat. Automat by som v tomto pripade zavrhol ak ti ide o ekonomicku stranku.
|
|
02.10.2017 21:01 -
|
3099204
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Proč by měl zavrhnout automat z ekonomické stránky???
Jako e to ere o litr víc? Tak to za to pohodlí rozhodně stojí!!!
No a jestli se to má rozbít? Je to trochu loterie,nevím jak X7 ale obě moje auta I .s čtyř kvaltem a II s Assasinem 6 kvalt jsou naprosto v pohodě. A co jsem zde četl ,tak spojka s dvouhmotou je taky pěkná pálka a je celkem 100% jisté e jednou se měnit bude.
U automatu je to 50/50 buď ano nebo ne
A hlavně proč lapat na zbytečný pedál, máme rok 2017!
Byt po mém tak manuální převodovkou zakáu ,je to nezdravé na nohy a zdruje to na semaforu
Proč by měl zavrhnout automat z ekonomické stránky???
Jako e to ere o litr víc? Tak to za to pohodlí rozhodně stojí!!!
No a jestli se to má rozbít? Je to trochu loterie,nevím jak X7 ale obě moje auta I .s čtyř kvaltem a II s Assasinem 6 kvalt jsou naprosto v pohodě. A co jsem zde četl ,tak spojka s dvouhmotou je taky pěkná pálka a je celkem 100% jisté e jednou se měnit bude.
U automatu je to 50/50 buď ano nebo ne :-))
A hlavně proč lapat na zbytečný pedál, máme rok 2017!
Byt po mém tak manuální převodovkou zakáu ,je to nezdravé na nohy a zdruje to na semaforu :-)))):-)))):-))))
|
|
02.10.2017 21:03 -
|
3099205
|
|
Rocles
|
Město: Francie, Auto: | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Slovencina mi sice nedela problem ale ty 3 vety ktere zacinaji Preco ... a konci ... 30 rocne jsem nejak nepochopil. Uprimne se omlouvam.
Ale jako celek asi chapu co tim chces rict. Psal jsem ze jsem nikdy nemel nic od citroenu ne ze jsem nemel nebo nemam auto. Takze vim ze servis ve Francii je silene drahy a meni se kus za novy kus.*
Z ceho mam tak trosku strach je ten automat. Rikas nebrat. Nikde jsem se zatim nedocetl ze by byl poruchovy. Otazka je az se posere co to bude stat a jak rika moje zena oprava manualu by me mozna tak nebolela ale ten konfort kdyz stojim treba v kolone je s automatem k nezaplaceni.
Slovencina mi sice nedela problem ale ty 3 vety ktere zacinaji Preco ... a konci ... 30 rocne jsem nejak nepochopil. Uprimne se omlouvam.
Ale jako celek asi chapu co tim chces rict. Psal jsem ze jsem nikdy nemel nic od citroenu ne ze jsem nemel nebo nemam auto. Takze vim ze servis ve Francii je silene drahy a meni se kus za novy kus.*
Z ceho mam tak trosku strach je ten automat. Rikas nebrat. Nikde jsem se zatim nedocetl ze by byl poruchovy. Otazka je az se posere co to bude stat a jak rika moje zena oprava manualu by me mozna tak nebolela ale ten konfort kdyz stojim treba v kolone je s automatem k nezaplaceni.
|
|
02.10.2017 21:10 -
|
3099206
|
|
jruze
|
|
|
Mám doma oboje a je mi jedno do čeho sednu (přiznám se ze raději do automatu) i kdy trosku mne za mrzí kdy mne někdo vyprovokuje ze zrovna nejede s manuálem - ale to je o něčem jiném . Za mne automat ale dobrej ne rozesranej. Helmut má pravdu
Mám doma oboje a je mi jedno do čeho sednu (přiznám se ze raději do automatu) i kdy trosku mne za mrzí kdy mne někdo vyprovokuje ze zrovna nejede s manuálem - ale to je o něčem jiném . Za mne automat ale dobrej ne rozesranej. Helmut má pravdu ;-)
|
|
02.10.2017 21:14 -
|
3099207
|
|
HELLMUT
|
|
|
A hlavně si dej pozor a nàhodou nevybrre C5 na pruinách ! ( nevím jestli je i v automatu ale manuál někdy jo )
To je pak naprostá zhovadilost si koupit Citroen s normálními tlumiči...
A hlavně si dej pozor a nàhodou nevybrre C5 na pruinách ! ( nevím jestli je i v automatu ale manuál někdy jo )
To je pak naprostá zhovadilost si koupit Citroen s normálními tlumiči...:-d
|
|
| |
|
|