| | |
04.09.2016 20:09 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2991393
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
tak ja este neviem ci budem prihlasovat tu..pobeham s tym par mesiacov..a potom bud sa to preda neak pod liter a niekto si to prihlasi, alebo na nd
tak ja este neviem ci budem prihlasovat tu..pobeham s tym par mesiacov..a potom bud sa to preda neak pod liter a niekto si to prihlasi, alebo na nd
|
|
07.09.2016 15:20 -
Koupě C5 II z druhé ruky - na co si dát pozor?
|
2992445
|
|
Frýmen
|
|
|
Dobrý den,
vybírám bazarovou C5 3. generace a rád bych, jestli by mi někdo poradil na co si dát pozor. Dívám se spíe po automatu a se sytémem Hydractive III, ale klidně vezmu i pěkný manuál na klasickém podvozku. Motor 2.0HDI/2.2HDI/2.7HDI. Co se týká automatu, tak kolik km má ivotnost a při jakých nájezdech si u něj u dávat pozor?
Předem díky za jakoukoli radu.
Fremen
Dobrý den,
vybírám bazarovou C5 3. generace a rád bych, jestli by mi někdo poradil na co si dát pozor. Dívám se spíe po automatu a se sytémem Hydractive III, ale klidně vezmu i pěkný manuál na klasickém podvozku. Motor 2.0HDI/2.2HDI/2.7HDI. Co se týká automatu, tak kolik km má ivotnost a při jakých nájezdech si u něj u dávat pozor?
Předem díky za jakoukoli radu.
Fremen
|
|
07.09.2016 15:58 -
Re: Koupě C5 II z druhé ruky - na co si dát pozor?
|
2992463
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tady jsi zaloil zbytečné vlákno a je zvykem na zbytečné vlákna neodpovídat.Ve se řeí zde :.link. - Bude se tedy muset prokousat tím marastem okolo co s tím tak úplně nesouvisí ale něco tam určitě najde...
PS: vypadá to e hledá C5 III. generace . II. má jen Hydroactive ( nemá péra) a nemá motory 2.7 HDI...
Tady jsi zaloil zbytečné vlákno a je zvykem na zbytečné vlákna neodpovídat.Ve se řeí zde :http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze-o-c5/660718-koupe-citroenu-c5/149/#.V9AcY_mLRYg - Bude se tedy muset prokousat tím marastem okolo co s tím tak úplně nesouvisí ale něco tam určitě najde... :-)
PS: vypadá to e hledá C5 III. generace . II. má jen Hydroactive ( nemá péra) a nemá motory 2.7 HDI...;-)
|
|
04.10.2016 19:24 -
Pomoc při koupi - Ostrava a okolí
|
2999712
|
|
FiskusCZ
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím, zakládám toto téma po přečtení nekolika vláken s radama při koupi C5, vude tvrdíte e je lepí mít sebou někoho kdo ty auta zná, případně má diagnostiku. Nael by se teda někdo ochotný občas na nějaký kousek v okolí Ostravy mrknout? Momentálně zvauju e a přestane pret zajedu omrknout: .link. a .link.
Nejsem moc přívce nafty, ale kombík by byl pro mé účely lepí. Díky za názory / rady / případně ochotu se na auto podívat.
Zdravím, zakládám toto téma po přečtení nekolika vláken s radama při koupi C5, vude tvrdíte e je lepí mít sebou někoho kdo ty auta zná, případně má diagnostiku. Nael by se teda někdo ochotný občas na nějaký kousek v okolí Ostravy mrknout? Momentálně zvauju e a přestane pret :) zajedu omrknout: https://auto.bazos.cz/inzerat/65989619/Citroen-C5-22-HDI-16V-Excluzive-Break-rv-2004.php a https://auto.bazos.cz/inzerat/65754797/Citron-C5-30-V6-152-kW-LPG-stk-102017-tazne-zarizeni.php
Nejsem moc přívce nafty, ale kombík by byl pro mé účely lepí. Díky za názory / rady / případně ochotu se na auto podívat.
|
|
04.10.2016 19:59 -
|
2999727
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
koda, e si to sem nedal včera. Ja dneska byl bratrovi prověřit jedno BMW 520D F11 v Ostrave tak jsem ti ty tvoje kousky mohl omrknou a napichnout na diag. Jinak od stareho modelu bych toho moc necekal. Myslim si, e pokud to nekoupí od někoho z klubu tak se připrav udělat vechny neduhy C5 ktere se neustale opakuji. Nechci si dělat reklamu ale proč si radi neveme tu mou? Ten servis co tam je tak nebude mit ádná v republice v téhle ceně a na to bych dal i svůj krk.
.link.
koda, e si to sem nedal včera. Ja dneska byl bratrovi prověřit jedno BMW 520D F11 v Ostrave tak jsem ti ty tvoje kousky mohl omrknou a napichnout na diag. Jinak od stareho modelu bych toho moc necekal. Myslim si, e pokud to nekoupí od někoho z klubu tak se připrav udělat vechny neduhy C5 ktere se neustale opakuji. Nechci si dělat reklamu ale proč si radi neveme tu mou? Ten servis co tam je tak nebude mit ádná v republice v téhle ceně a na to bych dal i svůj krk.
http://www.c5club.cz/diskuze/srazy/2990644-jesenny-zraz-2016-teplice-nad-metuji-informace-diskuze/8/#last
|
|
04.10.2016 20:04 -
|
2999734
|
|
FiskusCZ
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Luki_C5 napsal(a): koda, e si to sem nedal včera. Ja dneska byl bratrovi prověřit jedno BMW 520D F11 v Ostrave tak jsem ti ty tvoje kousky mohl omrknou a napichnout na diag. Jinak od stareho modelu bych toho moc necekal. Myslim si, e pokud to nekoupí od někoho z klubu tak se připrav udělat vechny neduhy C5 ktere se neustale opakuji. Nechci si dělat reklamu ale proč si radi neveme tu mou? Ten servis co tam je tak nebude mit ádná v republice v téhle ceně a na to bych dal i svůj krk.
.link.
Díky, ale v inzerci má pouze automat - předpokládám 4st, a to nechci, to auto mi přijde dost líné i s manuálem, s AT si to nedovedu představit
Díky, ale v inzerci má pouze automat - předpokládám 4st, a to nechci, to auto mi přijde dost líné i s manuálem, s AT si to nedovedu představit :)
|
|
04.10.2016 20:25 -
|
2999737
|
|
Luki_C5
|
|
|
Líné jsou jen 2,2 HDI které nemají něco v pořádku, Kdy je 4HX v pořádku tak skoro nepozná rozdíl od RHR 2,0 HDI 100kW.
A ano má pravdu je to automat 4s.
Líné jsou jen 2,2 HDI které nemají něco v pořádku, Kdy je 4HX v pořádku tak skoro nepozná rozdíl od RHR 2,0 HDI 100kW.
A ano má pravdu je to automat 4s.
|
|
04.10.2016 21:52 -
|
2999765
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|
|
FiskusCZ napsal(a): Zdravím, zakládám toto téma po přečtení nekolika vláken s radama při koupi C5, vude tvrdíte e je lepí mít sebou někoho kdo ty auta zná, případně má diagnostiku. Nael by se teda někdo ochotný občas na nějaký kousek v okolí Ostravy mrknout? Momentálně zvauju e a přestane pret zajedu omrknout: .link. a .link.
C5-ka z prvniho linku - chybi tam dekly v motorovem prostoru, na prave i leve strane, dokonce i kryt pres PC a pojistky. Urcite bych se zajimal, proc. A zadni sterac je v cca 1/4 pozici - zrejme je zatuhly a nefunguje. Pro kontrolu staci otevrit samotne sklo zadnich dveri (pokud to pujde, protoze i to je nekdy problem) a zkusit rukou se steracem zahybat.
C5-ka z prvniho linku - chybi tam dekly v motorovem prostoru, na prave i leve strane, dokonce i kryt pres PC a pojistky. Urcite bych se zajimal, proc. A zadni sterac je v cca 1/4 pozici - zrejme je zatuhly a nefunguje. Pro kontrolu staci otevrit samotne sklo zadnich dveri (pokud to pujde, protoze i to je nekdy problem) a zkusit rukou se steracem zahybat.
|
|
04.10.2016 21:58 -
|
2999769
|
|
Luki_C5
|
|
|
Hehe ten rozvodák v sedačce je super. Asi si ho ma vymenit kupujici DD jinak je to jak rikam, udelat vse
Ty dekle to uz je vrchol drzosti prodavat auto s otevrenyma PC
Hehe ten rozvodák v sedačce je super. Asi si ho ma vymenit kupujici :-DDD jinak je to jak rikam, udelat vse :-)
Ty dekle to uz je vrchol drzosti prodavat auto s otevrenyma PC
|
|
05.10.2016 00:45 -
|
2999839
|
|
Luki_C5
|
|
|
Petrovi jsem uz jedno pekne 112 najeto poslal.
Petrovi jsem uz jedno pekne 112 najeto poslal.
|
|
05.10.2016 16:48 -
|
2999961
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
mam aj 2.2ku 4HX aj 2.0 RHR.. dvadvojka je tichsia, lepí záah v celom pásme aj vo vyích otáčkach, dvojliter je hlučnejí ,ide krajie odspodu ale vo vyích točkách stráca dych oproti dvadvojke.
mam aj 2.2ku 4HX aj 2.0 RHR.. dvadvojka je tichsia, lepí záah v celom pásme aj vo vyích otáčkach, dvojliter je hlučnejí ,ide krajie odspodu ale vo vyích točkách stráca dych oproti dvadvojke.
|
|
20.10.2016 17:37 -
|
3004125
|
|
wilsg
|
Město: Veselí nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahojte. Jsem tu nový, ale u 4. den v kuse to tu projídím a čtu vechny příspěvky. A určitě mi dáte za pravdu, kdy řeknu, e není moné to pročíst ve. Taková hromada příspěvků, tak se není čemu divit kdy něco přehlídnu. A díky tomu mám na vás jeden (prozatím) dotaz. Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto .link. byl jsem se na to dnes dívat. Kočár je to překrásný, plná výbava, ale a jsem studoval jak jsem studoval, tak moc jsem toho tady nenael o 2,0 HDi 120kw verzi. Netvrdím e to tu není, jen e jsem to určitě přehlídl auto prodává autorizovaný servis a dealer Citroenu, tak doufám, e by auto mělo být v lepím stavu ne u větiny bazarů. Co na to auto říkáte? Čtvrt mega je prostě dost peněz
Ahojte. Jsem tu nový, ale u 4. den v kuse to tu projídím a čtu vechny příspěvky. A určitě mi dáte za pravdu, kdy řeknu, e není moné to pročíst ve. Taková hromada příspěvků, tak se není čemu divit kdy něco přehlídnu. A díky tomu mám na vás jeden (prozatím) dotaz. Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16773486?goFrom=list byl jsem se na to dnes dívat. Kočár je to překrásný, plná výbava, ale a jsem studoval jak jsem studoval, tak moc jsem toho tady nenael o 2,0 HDi 120kw verzi. Netvrdím e to tu není, jen e jsem to určitě přehlídl :nevim auto prodává autorizovaný servis a dealer Citroenu, tak doufám, e by auto mělo být v lepím stavu ne u větiny bazarů. Co na to auto říkáte? Čtvrt mega je prostě dost peněz
|
|
20.10.2016 18:36 -
|
3004136
|
|
wilsg
|
Město: Veselí nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
wilsg napsal(a): Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto .link.
Zapomněl jsem dodat, e uváděná cena je při financování. V hotovosti je to o 12 000,- víc
Zapomněl jsem dodat, e uváděná cena je při financování. V hotovosti je to o 12 000,- víc
|
|
20.10.2016 18:49 -
|
3004138
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
wilsg napsal(a): Ahojte. Jsem tu nový, ale u 4. den v kuse to tu projídím a čtu vechny příspěvky. A určitě mi dáte za pravdu, kdy řeknu, e není moné to pročíst ve. Taková hromada příspěvků, tak se není čemu divit kdy něco přehlídnu. A díky tomu mám na vás jeden (prozatím) dotaz. Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto .link. byl jsem se na to dnes dívat. Kočár je to překrásný, plná výbava, ale a jsem studoval jak jsem studoval, tak moc jsem toho tady nenael o 2,0 HDi 120kw verzi. Netvrdím e to tu není, jen e jsem to určitě přehlídl auto prodává autorizovaný servis a dealer Citroenu, tak doufám, e by auto mělo být v lepím stavu ne u větiny bazarů. Co na to auto říkáte? Čtvrt mega je prostě dost peněz
Jene plná výbava není bohuel úplně plná. Koené sedáky bez vyhřívání je opruz. Auto jsem kvůli tomu prodal.
Jene plná výbava není bohuel úplně plná. Koené sedáky bez vyhřívání je opruz. Auto jsem kvůli tomu prodal. :-(
|
|
20.10.2016 22:48 -
|
3004211
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|
|
"Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto .link. "
je to tedy skoro plná výbava, ale to chybějící vyhřívání koených sedaček je hlavně zimě dost nepříjemné. Kupoval jsem podobnou c5 před měsícem .r.v.7/2010, 2.0.Hdi, 100kw, exclusiv. Příhrádky jsou problém - málo. Ty má tam navíc pod rádiem a vzadu i pravou - já tam mám subwoorfer. Mám tam jetě panorama střechu, moc hezké podsvícení středové konzole, světlá kůe atd. Najeto 171000, dovoz Belgie (leasing) - 230000,- bez financování z Áček. el jsem do toho i přesto, e to je od nich, ale tuto výbavu jsem nikde nemohl sehnat ani v D. tak alespoň můe porovnat cenu. Myslím si ale, e cena přes 270000 je moc. V áčkach jsem taky smlouval, ale protoe auto tam bylo teprve 2. den, tak to nelo, nebo to neumím.
Moje předchozí auto byla C5, 2.0Hdi, rv2001, 79kw. Můu porovnat - v c5III o trochu méně prostoru, měně odkládacích míst, ale jinak je to úplně jiný level.
Zatím si to uívám, jediný problém je, e skoro vůbec nefunguje rolovací levý ovladač na pevném středu volantu.
"Vybírám nějakou C5, narazil jsem na tuto https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16773486?goFrom=list "
je to tedy skoro plná výbava, ale to chybějící vyhřívání koených sedaček je hlavně zimě dost nepříjemné. Kupoval jsem podobnou c5 před měsícem .r.v.7/2010, 2.0.Hdi, 100kw, exclusiv. Příhrádky jsou problém - málo. Ty má tam navíc pod rádiem a vzadu i pravou - já tam mám subwoorfer. Mám tam jetě panorama střechu, moc hezké podsvícení středové konzole, světlá kůe atd. Najeto 171000, dovoz Belgie (leasing) - 230000,- bez financování z Áček. el jsem do toho i přesto, e to je od nich, ale tuto výbavu jsem nikde nemohl sehnat ani v D. tak alespoň můe porovnat cenu. Myslím si ale, e cena přes 270000 je moc. V áčkach jsem taky smlouval, ale protoe auto tam bylo teprve 2. den, tak to nelo, nebo to neumím.
Moje předchozí auto byla C5, 2.0Hdi, rv2001, 79kw. Můu porovnat - v c5III o trochu méně prostoru, měně odkládacích míst, ale jinak je to úplně jiný level.
Zatím si to uívám, jediný problém je, e skoro vůbec nefunguje rolovací levý ovladač na pevném středu volantu.
|
|
20.10.2016 23:05 -
|
3004216
|
|
wilsg
|
|
|
Já si taky myslel, e cena je troku vyí, ale nemám moc s čím porovnávat..
Já si taky myslel, e cena je troku vyí, ale nemám moc s čím porovnávat..
|
|
20.10.2016 23:36 -
|
3004226
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Zrovna tady je ta cena zvednutá tím, e je to v programu Citroen Select.. take tam má garanci Citroenu, e jsou OK kilometry apod.. co třeba u Áček a dovozu z Belgie určitě nemá..
Zrovna tady je ta cena zvednutá tím, e je to v programu Citroen Select.. take tam má garanci Citroenu, e jsou OK kilometry apod.. co třeba u Áček a dovozu z Belgie určitě nemá..
|
|
| |
|
|