| | |
28.02.2016 18:24 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2923357
|
|
jumep
|
|
|
tak ceny mi nepise, ale ostatne fapy su v tej cene, preverim
tak ceny mi nepise, ale ostatne fapy su v tej cene, preverim
|
|
28.02.2016 18:47 -
|
2923370
|
|
jumep
|
|
|
ceny mi pise *** - preto som povedal ze neviem, predpokladam ale ze pridu na rovnaku cenu ako v ostatnych motorizaciach
ceny mi pise *** - preto som povedal ze neviem, predpokladam ale ze pridu na rovnaku cenu ako v ostatnych motorizaciach
|
|
28.02.2016 19:29 -
|
2923404
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
S tou zivotnostou 240000 km, no neviem, kedze bola, diskusia, o tom, ze niekedy proste klakne podstatne skor, omnoho skor. Ta cena za novy urcite zamrzi, no na druhej strane to zas neni ziaden extrem, skor, taky slusny priemer? Ale urcite by potesilo, kebyze sa da zohnat fabricky repas za polovicnu sumu.
S tou zivotnostou 240000 km, no neviem, kedze bola, diskusia, o tom, ze niekedy proste klakne podstatne skor, omnoho skor. Ta cena za novy urcite zamrzi, no na druhej strane to zas neni ziaden extrem, skor, taky slusny priemer? Ale urcite by potesilo, kebyze sa da zohnat fabricky repas za polovicnu sumu.
|
|
28.02.2016 19:34 -
|
2923408
|
|
jruze
|
|
|
eisy811 napsal(a): S tou zivotnostou 240000 km, no neviem, kedze bola, diskusia, o tom, ze niekedy proste klakne podstatne skor, omnoho skor. Ta cena za novy urcite zamrzi, no na druhej strane to zas neni ziaden extrem, skor, taky slusny priemer? Ale urcite by potesilo, kebyze sa da zohnat fabricky repas za polovicnu sumu.
No na třílitrech drí , na 120KW nevím ale je prý s nimi nějaký problém e se propalují.Jinak by měly vydret těch 240.(ale jestli ???? )
No na třílitrech drí , na 120KW nevím ale je prý s nimi nějaký problém e se propalují.Jinak by měly vydret těch 240.(ale jestli ???? )
|
|
29.02.2016 18:21 -
|
2923846
|
|
DOUFAK
|
|
|
Jardo,na kolik to můe vyjít v origo servisu si to nechat vyměnit originál za originál? Tohle mám na Novém Picassu C4 1.6 HDi...
Jardo,na kolik to můe vyjít v origo servisu si to nechat vyměnit originál za originál? Tohle mám na Novém Picassu C4 1.6 HDi... :-o
|
|
30.05.2016 20:39 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
2956890
|
|
budo
|
Město: Soutice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Pokračování koupě ... popis C5, která by byla ke koupi.
C5 II Break, 2.0HDi 16V 100kW, RERHR, 6 rychlostní manuál, 2006
Plusy:
+ První majitel koupil nové v CZ, pak auto prodal členovi své rodiny. Dnes poctivý nájezd cca 215 tis. a známý servis.
+ 2 sady kol na originál AL discích.
+ xenony - no tady vlastně nevím, jestli to je plus nebo mínus
Mínusy:
- kunou vykousaný kus odhlučňovacího tapicírunku na předělu prostoru motoru a kabiny
- drobný ukanec na dveřích
- pokrábaný lak - dítě si hrálo - asi se to nechá rozletit
- není exclusive výbava
- prý momentálně netopí - viděl bych to na společnou návtěvu Citroenu
- nefunkční mikrospínač na otevírání skla na zadních dveřích
- ukanec na předním skle
- nemá tané zařízení
- roztrený vnitřní tapicírunk na podlaze - v prostoru levé nohy nalevo od spojky tam, kam se levá noha často dává při nastupování a delí jízdě
- celkově vnějek i vnitřek jeví známky pouívání se dvěma dětmi, ale umýt, rozletit, naletit, vyluxovat a navonět do stavu "stočené voňavky z autobazaru" se to asi nechá
- jen zpola funkční vzpěry pátých dveří - kdy auto stojí do kopce a kdy je zima, tak dveře padají
- nefunkční ruční brzda
Představa majitele o ceně 100 tis.
Vae rady ohledně ceny, za kterou je rozumné kupovat?
Pohled na stejně staré C5 v inzerátech: .link.
Děkuji
Pokračování koupě ... popis C5, která by byla ke koupi.
C5 II Break, 2.0HDi 16V 100kW, RERHR, 6 rychlostní manuál, 2006
Plusy:
+ První majitel koupil nové v CZ, pak auto prodal členovi své rodiny. Dnes poctivý nájezd cca 215 tis. a známý servis.
+ 2 sady kol na originál AL discích.
+ xenony - no tady vlastně nevím, jestli to je plus nebo mínus
Mínusy:
- kunou vykousaný kus odhlučňovacího tapicírunku na předělu prostoru motoru a kabiny
- drobný ukanec na dveřích
- pokrábaný lak - dítě si hrálo - asi se to nechá rozletit
- není exclusive výbava
- prý momentálně netopí - viděl bych to na společnou návtěvu Citroenu
- ukanec na předním skle
- nemá tané zařízení
- roztrený vnitřní tapicírunk na podlaze - v prostoru levé nohy nalevo od spojky tam, kam se levá noha často dává při nastupování a delí jízdě
- celkově vnějek i vnitřek jeví známky pouívání se dvěma dětmi, ale umýt, rozletit, naletit, vyluxovat a navonět do stavu "stočené voňavky z autobazaru" se to asi nechá
- jen zpola funkční vzpěry pátých dveří - kdy auto stojí do kopce a kdy je zima, tak dveře padají
- nefunkční ruční brzda
Představa majitele o ceně 100 tis.
Vae rady ohledně ceny, za kterou je rozumné kupovat?
Pohled na stejně staré C5 v inzerátech: http://www.tipcars.com/citroen-c5/citroen-c5-6610270.html
Děkuji
|
|
30.05.2016 23:01 -
|
2956910
|
|
jumep
|
|
|
my sa mame rozhodnut za teba ci si chces kupit auto?
len par komentov:
nie je nejaky velky problem, mozes kupit novy a vymenit, stretnes sa s tym u vela aut
- prý momentálně netopí
klapky (nieco na com mozes este stahovat cenu - musi palubka von atd.)
kazda druha to tak ma, kym si to majitel neopravy tak to zvacsa nefunguje
uplne normalne, ked sa pozres do fora
- nefunkční ruční brzda
lana / v pohode opravitelne
presuchany koberec je znamaka dost velkeho opotrebenia a nedbanlivosti o auto
kazdopadne s tymi vecami co som popisal sa stretnes uplne u kazdej, s tym to musis kupovat ze taketo veci si porobis, ak chces hotove auto tak si poriadne priplatis
my sa mame rozhodnut za teba ci si chces kupit auto?
len par komentov:
nie je nejaky velky problem, mozes kupit novy a vymenit, stretnes sa s tym u vela aut
- prý momentálně netopí
klapky (nieco na com mozes este stahovat cenu - musi palubka von atd.)
kazda druha to tak ma, kym si to majitel neopravy tak to zvacsa nefunguje
uplne normalne, ked sa pozres do fora
- nefunkční ruční brzda
lana / v pohode opravitelne
presuchany koberec je znamaka dost velkeho opotrebenia a nedbanlivosti o auto
kazdopadne s tymi vecami co som popisal sa stretnes uplne u kazdej, s tym to musis kupovat ze taketo veci si porobis, ak chces hotove auto tak si poriadne priplatis
|
|
30.05.2016 23:25 -
|
2956922
|
|
budo
|
Město: Soutice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Nepřečetl jsi pořádně můj dotaz. Neptám se, jestli ho mám koupit. Ptám se na cenu, kterou by mohlo být rozumné za to auto dát: "Vae rady ohledně ceny, za kterou je rozumné kupovat?"
Popisy oprav, které mi tu jmenuje, jsem tady na fóru u četl a vím o nich. Neptám se, jestli jsou normální a jak je opravit. Ptám se, jaká cena by mohla být vzhledem k tomu vemu k dojednání. Mimochodem, jednu drahou poloku jsi vynechal - výměnu skla.
Nepřečetl jsi pořádně můj dotaz. Neptám se, jestli ho mám koupit. Ptám se na cenu, kterou by mohlo být rozumné za to auto dát: "Vae rady ohledně ceny, za kterou je rozumné kupovat?"
Popisy oprav, které mi tu jmenuje, jsem tady na fóru u četl a vím o nich. Neptám se, jestli jsou normální a jak je opravit. Ptám se, jaká cena by mohla být vzhledem k tomu vemu k dojednání. Mimochodem, jednu drahou poloku jsi vynechal - výměnu skla.
|
|
30.05.2016 23:38 -
|
2956925
|
|
jumep
|
|
|
celkovu kozmetiku a sklo som nekomentoval, moj koment bol k tomu s cim sa stretnes
ostatne si musis ty rozhodnut ci za to stoji (osobne ten stav co popisujes asi moc nie)
celkovu kozmetiku a sklo som nekomentoval, moj koment bol k tomu s cim sa stretnes
ostatne si musis ty rozhodnut ci za to stoji (osobne ten stav co popisujes asi moc nie)
|
|
31.05.2016 00:05 -
|
2956926
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Cena těchto aut se pohybuje normálně kolem +- 100 tisíc, samozřejmě záleí na výbavě nebo tvé představě o ní, je normální, e dalí investice kolem údrby vyleze zhruba na 30% kupní ceny, ale jestli chce majitel auto prodat za tuto cenu s prasklým sklem, nefunkčním topením (klapky) a dalí věci, tak já bych do toho neel, jsou to dost velké poloky, buď by musel tak 20 tis. dát slevu, nebo opravit a pak prodávat, můj názor.
Cena těchto aut se pohybuje normálně kolem +- 100 tisíc, samozřejmě záleí na výbavě nebo tvé představě o ní, je normální, e dalí investice kolem údrby vyleze zhruba na 30% kupní ceny, ale jestli chce majitel auto prodat za tuto cenu s prasklým sklem, nefunkčním topením (klapky) a dalí věci, tak já bych do toho neel, jsou to dost velké poloky, buď by musel tak 20 tis. dát slevu, nebo opravit a pak prodávat, můj názor. ;-)
|
|
31.05.2016 06:26 -
|
2956930
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Jestli ho chce, tak si proklepni pořádně tu ručku. Můe to být také zarezlé v brzdiči protoe se dlouho nepouívala a jestli je to rozerané, tak ten čepík s vedením potom u neopraví a bude muset koupit nové brzdiče +/- 2500 za jeden neznačkový. Jinak třeba čelní sklo v Citroenu je za 14tis.
Jinak osobně v tomhle stavu bych za to víc ne 70 nedal a i to je dost. Má to u dělané rozvody, co spojka, co loiska zadních ramen jak často se měnil olej, je sice pěkné, e to jezdilo do známého servisu, ale i tak to můe být černá díra na peníze, u jenom proto, e majiteli nevadí nefunkční topení, mikrospínač a vzpěry, co tam bude dalího?
Cenu s inzeráty je porovnávat zavádějící, alespoň u tohoto tam mají přiraeno 30% a jetě stočeno moná o 100 dolů
Jestli ho chce, tak si proklepni pořádně tu ručku. Můe to být také zarezlé v brzdiči protoe se dlouho nepouívala a jestli je to rozerané, tak ten čepík s vedením potom u neopraví a bude muset koupit nové brzdiče +/- 2500 za jeden neznačkový. Jinak třeba čelní sklo v Citroenu je za 14tis.
Jinak osobně v tomhle stavu bych za to víc ne 70 nedal a i to je dost. Má to u dělané rozvody, co spojka, co loiska zadních ramen jak často se měnil olej, je sice pěkné, e to jezdilo do známého servisu, ale i tak to můe být černá díra na peníze, u jenom proto, e majiteli nevadí nefunkční topení, mikrospínač a vzpěry, co tam bude dalího? :nevim
Cenu s inzeráty je porovnávat zavádějící, alespoň u tohoto tam mají přiraeno 30% a jetě stočeno moná o 100 dolů ;-)
|
|
31.05.2016 07:32 -
|
2956938
|
|
jruze
|
|
|
Jestli se pohybuje obvyklá cena kolem sta (a to u bych řekl e ne) tak od kupní ceny odečti opravu a dostane se na 60000,-(já mám jiné počty- rozmejlel bych mu dát 40.)
Pro porovnání : v pátek jsem byl prohlíet X7 biturbo - el.sedačky,xenony,el.5.dveře,navi , sdrobnými závadami cena 144000,- (dovoz D. 1.majitel - servisováno v prodejním servisu-vráceno do tohoto servisu protiúčtem a prodával tento servis - ve ověřitelné) - odhad poprodejního servisu v nejhorím případě do 30. (ale to je strop na který se s největí pravděpodobností nedostanu - bráno origo díly a ve na výměnu a trochu nadsazeno) - mimo to je to první auto které se nechová jak ,,tanečnice" na silnici ( přiznám se e kdybych o X7 uvaoval klidně bych si tuto koupil)
Jestli se pohybuje obvyklá cena kolem sta (a to u bych řekl e ne) tak od kupní ceny odečti opravu a dostane se na 60000,-(já mám jiné počty- rozmejlel bych mu dát 40.)
Pro porovnání : v pátek jsem byl prohlíet X7 biturbo - el.sedačky,xenony,el.5.dveře,navi , sdrobnými závadami cena 144000,- (dovoz D. 1.majitel - servisováno v prodejním servisu-vráceno do tohoto servisu protiúčtem a prodával tento servis - ve ověřitelné) - odhad poprodejního servisu v nejhorím případě do 30. (ale to je strop na který se s největí pravděpodobností nedostanu - bráno origo díly a ve na výměnu a trochu nadsazeno) - mimo to je to první auto které se nechová jak ,,tanečnice" na silnici ( přiznám se e kdybych o X7 uvaoval klidně bych si tuto koupil)
|
|
31.05.2016 15:31 -
|
2956995
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ano, ale nedá se srovnávat cena od dovozce, soukromé osoby a bazaru, kdy bazar od tebe odkoupí auto za 60 tisíc, za stejnou cenu ho rozhodně prodávat nebude, nýbr tak 100 - 120 tisíc, od dovozce nebo soukromé osoby ta cena bude také určitě nií, prostě to porovnávat nejde, jsou to plně odliné ceny.
Jinak drobností jako je mikrospínač, otázka asi 20 kč, prolapaný kobereček a dalí drobnosti bych neřeil, po skoro 200 tis. km a 10 letech pouívání které auto toto nemá nebo nemělo?
Spí se zaměřit na opravy a údrbu, které jsou draí, viz to prasklé okno, topení a trvat na opravě majitelem, nebo slevě.
Ano, ale nedá se srovnávat cena od dovozce, soukromé osoby a bazaru, kdy bazar od tebe odkoupí auto za 60 tisíc, za stejnou cenu ho rozhodně prodávat nebude, nýbr tak 100 - 120 tisíc, od dovozce nebo soukromé osoby ta cena bude také určitě nií, prostě to porovnávat nejde, jsou to plně odliné ceny. ;-)
Jinak drobností jako je mikrospínač, otázka asi 20 kč, prolapaný kobereček a dalí drobnosti bych neřeil, po skoro 200 tis. km a 10 letech pouívání které auto toto nemá nebo nemělo?
Spí se zaměřit na opravy a údrbu, které jsou draí, viz to prasklé okno, topení a trvat na opravě majitelem, nebo slevě. ;-)
|
|
| |
|
|