| | |
18.12.2015 15:52 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2898175
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
jruze - klíííd.. Jednak jel a jednak bych ho pro sebe bral.. Ale pro něj - dvoulitr má u teď a je s ním spokojenej.. Chce to kvůli rodině - take hádám, e nepotřebuje závodit (jako my ).. Biturbo - servisní náklady (např. ty vstřiky, o kterejch jsme se tu bavili v jinym vláknu) zbytečně vyí, náchylnějí na kvalitu nafty, mení výběr (zvlá) v jeho cenový relaci.. Můj názor je, e na ty kousky ideál RHR bez FAP a nebo unoturbo 2.2..
Tvůj názor je biturbo.. Je na něm, pro co se rozhodne..
jruze - klíííd.. ;) Jednak jel a jednak bych ho pro sebe bral.. ;) Ale pro něj - dvoulitr má u teď a je s ním spokojenej.. Chce to kvůli rodině - take hádám, e nepotřebuje závodit (jako my :-d ).. Biturbo - servisní náklady (např. ty vstřiky, o kterejch jsme se tu bavili v jinym vláknu) zbytečně vyí, náchylnějí na kvalitu nafty, mení výběr (zvlá) v jeho cenový relaci.. Můj názor je, e na ty kousky ideál RHR bez FAP a nebo unoturbo 2.2.. :)
Tvůj názor je biturbo.. Je na něm, pro co se rozhodne.. :)
|
|
18.12.2015 17:17 -
|
2898190
|
|
organika
|
|
|
nejsem ádnej letec, beru to jako přepravní kočár, s 2.0 HDI jsem spokojen, a to ma jen 66 kw je z roku 2000, jediný problem byl e " podfukovali" 2 vstřiky, ale to se zvládlo za bratru 60 kč za nové podloky. A cena taky neni přesně daná, bylo spíe moje představa. Chci něco na pohodovou klidnou jízdu, ne trhání asfaltu . kdz to pobere v létě kola a rodinku na dovču, v zimě věci na hory, budu spokojen. Take budu koukat po dvoulitru , nebo 2.2 s jednim turbem. Díky moc za radu.
nejsem ádnej letec, beru to jako přepravní kočár, s 2.0 HDI jsem spokojen, a to ma jen 66 kw je z roku 2000, jediný problem byl e " podfukovali" 2 vstřiky, ale to se zvládlo za bratru 60 kč za nové podloky. A cena taky neni přesně daná, bylo spíe moje představa. Chci něco na pohodovou klidnou jízdu, ne trhání asfaltu :-). kdz to pobere v létě kola a rodinku na dovču, v zimě věci na hory, budu spokojen. Take budu koukat po dvoulitru , nebo 2.2 s jednim turbem. Díky moc za radu.
|
|
18.12.2015 17:18 -
|
2898191
|
|
jruze
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): jruze - klíííd.. Jednak jel a jednak bych ho pro sebe bral.. Ale pro něj - dvoulitr má u teď a je s ním spokojenej.. Chce to kvůli rodině - take hádám, e nepotřebuje závodit (jako my ).. Biturbo - servisní náklady (např. ty vstřiky, o kterejch jsme se tu bavili v jinym vláknu) zbytečně vyí, náchylnějí na kvalitu nafty, mení výběr (zvlá) v jeho cenový relaci.. Můj názor je, e na ty kousky ideál RHR bez FAP a nebo unoturbo 2.2..
Tvůj názor je biturbo.. Je na něm, pro co se rozhodne..
ND jsou v podstatě totoné,vstřiky stojí +- stejně,ano jsou náchylnějí na čistotu a kvalitu- a biturbo má jiné převody take motor má na stejnou vzdálenost zhruba 1/3 otáček k dobru -nákupní cenová relace je vyí to ano,ale neexistuje uhoněnej motor.RHR bez FAP bude jen patnej ročník(2005) samozřejmě je na něm a nebyl záměr ho navést na to co prodávám protoe u mi ho na 90% zebral mladej ale myslím e to by zrovna bylo pro něj(tam je ve drahé udělané, nebo OK),ale to auto u je zadané!!!
ND jsou v podstatě totoné,vstřiky stojí +- stejně,ano jsou náchylnějí na čistotu a kvalitu- a biturbo má jiné převody take motor má na stejnou vzdálenost zhruba 1/3 otáček k dobru -nákupní cenová relace je vyí to ano,ale neexistuje uhoněnej motor.RHR bez FAP bude jen patnej ročník(2005) samozřejmě je na něm a nebyl záměr ho navést na to co prodávám protoe u mi ho na 90% zebral mladej ale myslím e to by zrovna bylo pro něj(tam je ve drahé udělané, nebo OK),ale to auto u je zadané!!!;-)
|
|
18.12.2015 17:29 -
|
2898192
|
|
organika
|
|
|
A jsou někde fota nebo odkaz? jen tak pro zajímavost, kdy je zadané?
A jsou někde fota nebo odkaz? jen tak pro zajímavost, kdy je zadané?
|
|
18.12.2015 22:59 -
|
2898327
|
|
organika
|
|
|
krasavec, chválím
:palec krasavec, chválím:palec
|
|
19.12.2015 10:31 -
|
2898509
|
|
organika
|
|
|
tak jsem se tak koukal, a tyhle mi padli do oka......
.link.
.link.
tak jsem se tak koukal, a tyhle mi padli do oka......
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16569984?goFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16552117?goFrom=list
|
|
19.12.2015 13:33 -
|
2898572
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
DVD to nemá, má to jen RT3, cebia není 100%... Ale za prověření to stojí.
DVD to nemá, má to jen RT3, cebia není 100%... Ale za prověření to stojí.
|
|
19.12.2015 13:43 -
|
2898573
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Kadopadně to druhý je mnohem lepí volba, ale to se odvíjí u od tý ceny, která je pomalu dvojnásobná..
Kadopadně to druhý je mnohem lepí volba, ale to se odvíjí u od tý ceny, která je pomalu dvojnásobná.. :)
|
|
19.12.2015 17:44 -
|
2898666
|
|
DeFuckTo
|
|
|
BlueSeven - vak jsem mu to u asi 2x psal, aby někoho vzal sebou a e určitě i cenu pěkně srazí.. Podle mne je to druhý zkrátka lepí, na km já na monitoru nekoukám..
BlueSeven - vak jsem mu to u asi 2x psal, aby někoho vzal sebou a e určitě i cenu pěkně srazí.. ;) Podle mne je to druhý zkrátka lepí, na km já na monitoru nekoukám.. :)
|
|
19.12.2015 19:29 -
|
2898704
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To druhý je soc. edition. Do toho bych neel, leda jako malý náklaďák na stavbu.
A to první má dost nepravděpodobný km. Ale určitě bych se na něj jel podívat.
To druhý je soc. edition. Do toho bych neel, leda jako malý náklaďák na stavbu. :-d
A to první má dost nepravděpodobný km. Ale určitě bych se na něj jel podívat.
|
|
19.12.2015 20:12 -
|
2898722
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To druhé je socka akorát ve výbavě, jinak hydrauliku samozřejmě má, i kdy tam píe vyhřívaná sedadla, tak ovládání tam nevidím.
Také by mne spí zajímala první, hlavně výbavou, ty km nepravděpodobné, ale spí ne kolik to má najeto, by mne zajímal celkový stav, někoho sebou s diagnostikou a moná sleva.
To druhé je socka akorát ve výbavě, jinak hydrauliku samozřejmě má, i kdy tam píe vyhřívaná sedadla, tak ovládání tam nevidím. :-d
Také by mne spí zajímala první, hlavně výbavou, ty km nepravděpodobné, ale spí ne kolik to má najeto, by mne zajímal celkový stav, někoho sebou s diagnostikou a moná sleva. ;-)
|
|
19.12.2015 20:51 -
|
2898725
|
|
organika
|
|
|
tak asi si necham nejdrive poslat VIN kvuli prověření a pak se uvidí, určitě bych se s někým dohodl aby jel se mou. Díkec
tak asi si necham nejdrive poslat VIN kvuli prověření a pak se uvidí, určitě bych se s někým dohodl aby jel se mou. Díkec
|
|
21.12.2015 08:50 -
|
2899433
|
|
gull
|
|
|
Druhou bych taky nebral, a k první mám jen technickou poznámku, e na střee nemá hagusy, tak s těma kolama
Druhou bych taky nebral, a k první mám jen technickou poznámku, e na střee nemá hagusy, tak s těma kolama :nevim
|
|
21.12.2015 09:20 -
|
2899456
|
|
jruze
|
|
|
ink napsal(a): To je presne to moje... Preco vravis, ze zly rocnik?
Myslím e bez FAP byly jen r.v.2005. No já bych el také raději do lepí výbavy - ono je to těké někdo nelpí na výbavě,někdo ano , ale myslím e hlavní by tak nebo tak měl hrát stav a né KM . No větinou se podaří dostat cenu dolů - pokud ne jsou svě monosti= buď si je jistý e je v dobrém stavu a nebo ,,dobře provedené práci" ,ale větinou jsou to jen prodejci a neznají moc stav(jen vzhled) take sleva se dá i za cenu ,,přibarvení závad"
Myslím e bez FAP byly jen r.v.2005. No já bych el také raději do lepí výbavy:nevim - ono je to těké někdo nelpí na výbavě,někdo ano , ale myslím e hlavní by tak nebo tak měl hrát stav a né KM . No větinou se podaří dostat cenu dolů - pokud ne jsou svě monosti= buď si je jistý e je v dobrém stavu a nebo ,,dobře provedené práci" ,ale větinou jsou to jen prodejci a neznají moc stav(jen vzhled) take sleva se dá i za cenu ,,přibarvení závad":-d
|
|
21.12.2015 09:38 -
|
2899468
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
jruze napsal(a): ... ono je to těké někdo nelpí na výbavě ...
Na výbavě nelpí jen ten, kdo ji nemá. Kdo ji zail, u bez ní nechce. Něco jako elektrický sedačky, bixenony, velký displej, vrstvený boční skla ..., bez toho je to auto jen prostý přepravovadlo.
A přepravovat se dá pohodlně, nebo jetě pohodlněji.
Na výbavě nelpí jen ten, kdo ji nemá. Kdo ji zail, u bez ní nechce. Něco jako elektrický sedačky, bixenony, velký displej, vrstvený boční skla ..., bez toho je to auto jen prostý přepravovadlo.
A přepravovat se dá pohodlně, nebo jetě pohodlněji. ;-)
|
|
21.12.2015 16:42 -
|
2899564
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ano ano,opět Mikra má pravdu.
Hlavně velký display je paráda nejde vubec o navi.
Mám dvě auta, jedno s velkým a jedno s malým.
Neskutečně mě tve ten malý displej. Pořád mačkat tkacitko na páčce abych se něco dozvěděl, připadám si jak debil to pořád mačkat dokola ne vechno přeskáče na začátek. Na velkém mám nekolik údajů nejednou - hned je ve vidět.
To jsou prostě věci které člověk pochopí a kdy má srovnání...
Ano ano,opět Mikra má pravdu.
Hlavně velký display je paráda nejde vubec o navi.
Mám dvě auta, jedno s velkým a jedno s malým.
Neskutečně mě tve ten malý displej. Pořád mačkat tkacitko na páčce abych se něco dozvěděl, připadám si jak debil to pořád mačkat dokola ne vechno přeskáče na začátek. Na velkém mám nekolik údajů nejednou - hned je ve vidět.
To jsou prostě věci které člověk pochopí a kdy má srovnání...
|
|
| |
|
|