| | |
22.11.2015 17:48 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2890184
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Tak, víc ne dlouhých prstíků bazaru, bych se obával kvality diagnostika ve značkovém servisu. Nebo jeho přístupu a motivace podat 100% výkon. Naopak zmínění tři pánové takovéto diagnostikování a celkové posouzení berou jako výzvu a dají do toho srdíčko. Mikra ví o čem píe.
Tak, víc ne dlouhých prstíků bazaru, bych se obával kvality diagnostika ve značkovém servisu. Nebo jeho přístupu a motivace podat 100% výkon. Naopak zmínění tři pánové takovéto diagnostikování a celkové posouzení berou jako výzvu a dají do toho srdíčko. Mikra ví o čem píe.
|
|
22.11.2015 21:19 -
|
2890333
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Zrovna tuhle jsem měl v ruce papír co mi psal jruze kdy jsem kupoval moje biturbo. Co nenapsal a dělalo se je podélné uloení motoru. Ale to se nemuselo projevit, mohlo se to utrhnout a potom. Nic zásadního navíc se neobjevilo, tedy neobjevilo se nic zásadního. Snad jsem to teď nezakřiknul...
Zrovna tuhle jsem měl v ruce papír co mi psal jruze kdy jsem kupoval moje biturbo. Co nenapsal a dělalo se je podélné uloení motoru. Ale to se nemuselo projevit, mohlo se to utrhnout a potom. Nic zásadního navíc se neobjevilo, tedy neobjevilo se nic zásadního. Snad jsem to teď nezakřiknul...:-)):-)):-))
|
|
22.11.2015 21:57 -
|
2890354
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Co to je AFIL a JBL?
Ricar je soukromný servis který se dlouhá léta věnuje Citroenům. Ale jak si tykají s diag. nemám zkuenost.
U toho auta je největí riziko AP.
Co to je AFIL a JBL?
Ricar je soukromný servis který se dlouhá léta věnuje Citroenům. Ale jak si tykají s diag. nemám zkuenost.
U toho auta je největí riziko AP.
|
|
22.11.2015 22:08 -
|
2890357
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
AFIL je sledovanie auta v jazdnom pruhu, pokial vyboci bez smerovky, tak upozorni... JBL ozvucenie...
AFIL je sledovanie auta v jazdnom pruhu, pokial vyboci bez smerovky, tak upozorni... JBL ozvucenie...
|
|
22.11.2015 22:08 -
|
2890358
|
|
jumep
|
|
|
AP vo svojej podstate nepotrebuje ziadnu diagnostiku
staci dlhsia trasa a ked nekope tak je ok, ak kope tak je to na 99% hydroblok ktory sa da riesit, pripadne drahsie kupit novy
jo a podla fotky kde je tachometer je to 100% stocene a ten co to stacal bol chuj, lebo rucicky su uplne zle nasadene - to ze sa stane ze spadne rucicka tachometra, je pomerne normalne, ale otackomer ...
AP vo svojej podstate nepotrebuje ziadnu diagnostiku
staci dlhsia trasa a ked nekope tak je ok, ak kope tak je to na 99% hydroblok ktory sa da riesit, pripadne drahsie kupit novy
jo a podla fotky kde je tachometer je to 100% stocene a ten co to stacal bol chuj, lebo rucicky su uplne zle nasadene - to ze sa stane ze spadne rucicka tachometra, je pomerne normalne, ale otackomer ...
|
|
22.11.2015 22:19 -
|
2890368
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jak pise Mikra, bude to pred velkym servisem. Za tu cenu prodavam auta po velkym servise. Zadní ramena,rozvody,oleje v motoru a automatu by za tu cenu meli byt hotove. Bohuzel tam ted zadnou takovou nemam. Jen tu 4HX ale ta je se 4kvaltem. Je fakt ze je to Ital a to je dost. A kuzi bez vyhrevu tu bych nechtel ani kdyby to bylo zadarmo.
Jak pise Mikra, bude to pred velkym servisem. Za tu cenu prodavam auta po velkym servise. Zadní ramena,rozvody,oleje v motoru a automatu by za tu cenu meli byt hotove. Bohuzel tam ted zadnou takovou nemam. Jen tu 4HX ale ta je se 4kvaltem. Je fakt ze je to Ital a to je dost. A kuzi bez vyhrevu tu bych nechtel ani kdyby to bylo zadarmo.
|
|
22.11.2015 23:06 -
|
2890380
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Pedro napsal(a): Pánové, mám na vás dotaz. Jeliko rodina potřebuje druhé auto, tak se ohlíím po C5. Zajímá mě vá názor na toto auto .link.
Byl jsem si ho prohlídnout v září, bazarmajster mě 2km svezl. Je to z itálie a není k tomu ádná historie. Auto vypadá sluně ale co jsem si vimnu,l takmná ooupanou rukojed madla dneří, volant je také trochu ojetý. V říjnu jsem jim napsal email, e mám ke koupi toho auta podmínku
-pořádnou zkuební jízdu
-návtěvu servisu Ricar ve Staré Vsi za učelem prohlídky vozu a provedení diagnostiky.
Servis je cca 20 km od bazaru co by byla ona zkuební jízda.
Borci se ale ani neozvali. Udané km se mi nezdají, poněvad na mé X2 mám cca190t. km a volant je v lepím stavu jak v té C5, a to ta X2 bude mít určitě najeto víc (podle veho tam asi někdo u stočil km).
Kdy se podívám na bazary v D tak za ty peníze tam takové auto nekoupíte. Jedině takové, co má najeto 300 a víc.
Nevim jak ricar, kdysi jsem tam jezdil tak cca 5 let zpet a nemeli poradnou diagnostiku. Takze jsem tam prestal jezdit a vozim to jinam. Treba uz maji, je nutno se zeptat. Zjisti si nejprve VIN a zajdi do Citroenu poprosit at se ti kouknou na servisini historii.
Nevim jak ricar, kdysi jsem tam jezdil tak cca 5 let zpet a nemeli poradnou diagnostiku. Takze jsem tam prestal jezdit a vozim to jinam. Treba uz maji, je nutno se zeptat. Zjisti si nejprve VIN a zajdi do Citroenu poprosit at se ti kouknou na servisini historii.
|
|
22.11.2015 23:41 -
|
2890389
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Nechci předem odrazovat auto jsem neviděl, ale stojí v tom bazaru u nějakou dobu minimálně tak 3 měsíce a to je u 2,2HDi Biturba celkem divné, taky jsem se po něm díval nakonec jsem koupil v Polsku přes Otomoto.pl
Nechci předem odrazovat auto jsem neviděl, ale stojí v tom bazaru u nějakou dobu minimálně tak 3 měsíce a to je u 2,2HDi Biturba celkem divné, taky jsem se po něm díval nakonec jsem koupil v Polsku přes Otomoto.pl
|
|
23.11.2015 07:36 -
|
2890399
|
|
jruze
|
|
|
Ale chlapi motor biturba vydrí mraky Km (horí je to se vstřikama ale i to je relativní) a jestli se mu líbí??? - chce to asi kvalitnějí-důkladnějí prohlídku!! No a s tou prohlídkou??? - neel bych do servisu u kterého je předpoklad e u nich končí vechny auta které prodávají ale do zn.servisu(tam nepolezou)
Jetě doplněk : pokud má najeto xx Km má biturbo motor natočeno o 1/3 méně ne třeba RHR (dvoulitr) - důvod je prostý-rozdíl je v převodech o 1000ot točí při stejné rychlosti m=ně ne slabí motory - při dodrování rychlostních limitů nepřesáhne 2500ot max 3000ot a na ostatních při 150Km/h to bude +- 3500ot , odpadá podřazování do kopců atd...(automat je na tom sice troku hůř ale i tak)-(i můj styl jízdy větinou nepřesáhne 3000ot).
Ale chlapi motor biturba vydrí mraky Km (horí je to se vstřikama ale i to je relativní) a jestli se mu líbí??? - chce to asi kvalitnějí-důkladnějí prohlídku!! No a s tou prohlídkou??? - neel bych do servisu u kterého je předpoklad e u nich končí vechny auta které prodávají ale do zn.servisu(tam nepolezou):nevim
Jetě doplněk : pokud má najeto xx Km má biturbo motor natočeno o 1/3 méně ne třeba RHR (dvoulitr) - důvod je prostý-rozdíl je v převodech o 1000ot točí při stejné rychlosti m=ně ne slabí motory - při dodrování rychlostních limitů nepřesáhne 2500ot max 3000ot a na ostatních při 150Km/h to bude +- 3500ot , odpadá podřazování do kopců atd...(automat je na tom sice troku hůř ale i tak)-(i můj styl jízdy větinou nepřesáhne 3000ot).
|
|
23.11.2015 08:24 -
|
2890409
|
|
gull
|
|
|
No pokud vylozene netrvas na sedanu, tak bych radeji sel do breaku, ktere jsou nyni v nabidce v mistni inzerci, nemusel bys resit kontroly v servisu. Osobne sice taky obcas servisuju v ricaru, ale diagnostiku jsem u nich nedelal.
No pokud vylozene netrvas na sedanu, tak bych radeji sel do breaku, ktere jsou nyni v nabidce v mistni inzerci, nemusel bys resit kontroly v servisu. Osobne sice taky obcas servisuju v ricaru, ale diagnostiku jsem u nich nedelal.
|
|
23.11.2015 08:45 -
|
2890413
|
|
jruze
|
|
|
Nedal jsem sem inzerát abych mu tamto rozmluvil!!! ale protoe je stále aktuální - tamta je hezčí ,ale na této je dost uděláno(mimo ručky a rozvodů) - rozvody jak mám ve zvyku jsou v ceně DĚLÁM JE A PRO KUPCE ABY BYLY OD 0.
Nedal jsem sem inzerát abych mu tamto rozmluvil!!! ale protoe je stále aktuální - tamta je hezčí ,ale na této je dost uděláno(mimo ručky a rozvodů) - rozvody jak mám ve zvyku jsou v ceně DĚLÁM JE A PRO KUPCE ABY BYLY OD 0.;-)
|
|
23.11.2015 08:51 -
|
2890421
|
|
gull
|
|
|
Tak jsem to taky nemyslel, ostatne on to ma bliz k Lukimu
Tak jsem to taky nemyslel, ostatne on to ma bliz k Lukimu:palec
|
|
23.11.2015 12:33 -
|
2890455
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Kombík nechci. Ty ručičky tacho. a ot. , nebude to tím,e odpojují baterku. Zaráí mě jejich chování, auto jim stojí na place a oni nemají zájem komunikovat se zájemcem. Vysloveně čekají na nějakého dobrodruha který to koupí bez odborného posudku.
Kombík nechci. Ty ručičky tacho. a ot. , nebude to tím,e odpojují baterku. Zaráí mě jejich chování, auto jim stojí na place a oni nemají zájem komunikovat se zájemcem. Vysloveně čekají na nějakého dobrodruha který to koupí bez odborného posudku.
|
|
23.11.2015 12:37 -
|
2890457
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Je to tak, v bazarech se válí velká hromada naletěných pastí. A tito bud nepotřebují prodat co je blbost a nebo něco tají a dobře to ví. Typl bych to na kilometry a asi i automat kdy nechtějí delí zkuební jízdu.
Je to tak, v bazarech se válí velká hromada naletěných pastí. A tito bud nepotřebují prodat co je blbost a nebo něco tají a dobře to ví. Typl bych to na kilometry a asi i automat kdy nechtějí delí zkuební jízdu.
|
|
23.11.2015 22:02 -
|
2890587
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Kde bolo tam bolo.. v rakúsku mi vysadil tachometer.. rýchla oprava s dvoma kartičkami a ručné prehodenie motorčeka otáčkomera na tachometer.. pri tom vak stále zostal problém s prasknutou ručičkou tachometra, ktorá po pár sto km zliezla dole a ukazovala o 10km h menej ako v realite = vysvetlenie ručičiek myslím e ten istý prípad.
Na tom aute sa mi nepáči chýbajúca výbava, čierna koa (biela je v pohode), a podozrivý odtien predneho naraznika, príde mi e je menený ,hlavne ked to vidno na fotke..v realite to môe by uz do očí bijúce.
V tejto cene..pre mna určite nie, v zahraničí nájdem lepie za polovicu
+ auto má kadetade odreniny z pouívania
Madlá nehovoria oničom, sú z blbého materiálu, stačí poui nevhodný čistiaci cockpit spray, a zoúpem to bez nechtov.. netreba ani prstene či prehnané pouívanie.
Kde bolo tam bolo.. v rakúsku mi vysadil tachometer.. rýchla oprava s dvoma kartičkami a ručné prehodenie motorčeka otáčkomera na tachometer.. pri tom vak stále zostal problém s prasknutou ručičkou tachometra, ktorá po pár sto km zliezla dole a ukazovala o 10km h menej ako v realite = vysvetlenie ručičiek :) myslím e ten istý prípad.
Na tom aute sa mi nepáči chýbajúca výbava, čierna koa (biela je v pohode), a podozrivý odtien predneho naraznika, príde mi e je menený ,hlavne ked to vidno na fotke..v realite to môe by uz do očí bijúce.
V tejto cene..pre mna určite nie, v zahraničí nájdem lepie za polovicu :-p
+ auto má kadetade odreniny z pouívania
Madlá nehovoria oničom, sú z blbého materiálu, stačí poui nevhodný čistiaci cockpit spray, a zoúpem to bez nechtov.. netreba ani prstene či prehnané pouívanie.
|
|
26.11.2015 18:26 -
|
2891596
|
|
jruze
|
|
|
Já jsem koupil biturbo sice mělo rozlámanej nárazník a pár dalích vad (které mi nevadí) a stálo v bazaru moná 4. měsíce mělo najeto 70000Km (skutečných) , stálo polovinu co stáli ostatní a a na pár blbin(pro mne) OK - v podstatě jen běné věci a údrba.To co mám na prodej tak kdy odečtu invetice co do toho byly za poslední rok tak je za dvacku. A vzhledem k výbavě a stavu uvauji e si ho nechám sice po mně doma těkají ale to kde kdo(doma moc nebývám tak to zvádám.
Já jsem koupil biturbo sice mělo rozlámanej nárazník a pár dalích vad (které mi nevadí) a stálo v bazaru moná 4. měsíce mělo najeto 70000Km (skutečných) , stálo polovinu co stáli ostatní a a na pár blbin(pro mne) OK - v podstatě jen běné věci a údrba.To co mám na prodej tak kdy odečtu invetice co do toho byly za poslední rok tak je za dvacku.:nevim A vzhledem k výbavě a stavu uvauji e si ho nechám sice po mně doma těkají ale to kde kdo(doma moc nebývám tak to zvádám.
|
|
| |
|
|