| | |
08.11.2015 21:30 -
Re: Koupě C5 II 3.0 V6
|
2884679
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To ví ,nemůu si nechat ujít příleitost se vyjádřit k pořádné karoserii
Sraz jsem bohuel nezvládl a moc mě to mrzí,e jsme se neviděli.Ale asi bych se s tebou rád bavil o jiných věcech ne break. Tam je to dané,to je jediná věc kde budu mít na 100% pravdu já
V ostatním ti budu věrně naslouchat a ruky boskávat
To ví ,nemůu si nechat ujít příleitost se vyjádřit k pořádné karoserii:-d
Sraz jsem bohuel nezvládl a moc mě to mrzí,e jsme se neviděli.Ale asi bych se s tebou rád bavil o jiných věcech ne break. Tam je to dané,to je jediná věc kde budu mít na 100% pravdu já :-))
V ostatním ti budu věrně naslouchat a ruky boskávat :-d:-d:-d:-d
|
|
09.11.2015 06:46 -
Re: Koupě C5 II 3.0 V6
|
2884766
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
XM som mal..a C5 je skôr ekvivalent čo sa priestoru, koncepcie a hmotnosti týka.. samozrejme v línií nasleduje C6.,ale to je vačie, aie a z XMa má pramálo..prakticky nič.
P.S XMo som mal tzv "twindoor" sedan/ hatchback
P.S2 Hellmut to mám pre teba peciálny model.. druhy obr
XM som mal..a C5 je skôr ekvivalent čo sa priestoru, koncepcie a hmotnosti týka.. samozrejme v línií nasleduje C6.,ale to je vačie, aie a z XMa má pramálo..prakticky nič.
P.S XMo som mal tzv "twindoor" :D sedan/ hatchback
P.S2 Hellmut to mám pre teba peciálny model.. druhy obr
Přílohy: f3ed3aac3952ff412d967f34c782dcea.jpg ( 48170b ) - 78315-citroen-xm-2-f.jpg ( 60946b ) - |
|
09.11.2015 07:27 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2884815
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jestli myslí tu sanitku, tak to znám asi před rokem jsem viděl inzerát na prodej za cca 2000 eur.Ale ve F take daleko. Moc by se mi líbila jako dodávka.
Jestli myslí tu sanitku, tak to znám asi před rokem jsem viděl inzerát na prodej za cca 2000 eur.Ale ve F take daleko. Moc by se mi líbila jako dodávka. :palec
|
|
09.11.2015 08:20 -
|
2884856
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
jj sanitku, v ponuke na leboncoin je stale BX, XM a Xantia ambulance
jj sanitku, v ponuke na leboncoin je stale BX, XM a Xantia ambulance
|
|
19.11.2015 12:50 -
|
2888765
|
|
rudiger1
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Dobry den. Mam zaujem o kupu tohto vozu .link. . Dal som ho aj skontrolovat v servise, predne brzdove dosticky maju uz len 2 mm a treba vymenit aj capy riadenia. Takisto v diagnostike bol zaznam snimaca tlaku oleja, ktory nebol vymazany. Neviem co siá mam o tom mysliet. Kazdopadne ide o prveho majitela, co je pozitivne. Neviem len, ci sa mozem spolahnut na ten motor pri jazde v zime do vacsich kopcov, vrchov. Mal som doteraz Rover 75 s motorom 2,0 85 kW a ten mi ako tak stacil. Aky mate vy nazor na kupu tohto vozu ? A ten motor. Dakujem velmi pekne.
Dobry den. Mam zaujem o kupu tohto vozu http://autobazar.autovia.sk/citroen-c5-hdi-1-majitel-kupovany-v-sr-2012-1635163 . Dal som ho aj skontrolovat v servise, predne brzdove dosticky maju uz len 2 mm a treba vymenit aj capy riadenia. Takisto v diagnostike bol zaznam snimaca tlaku oleja, ktory nebol vymazany. Neviem co siá mam o tom mysliet. Kazdopadne ide o prveho majitela, co je pozitivne. Neviem len, ci sa mozem spolahnut na ten motor pri jazde v zime do vacsich kopcov, vrchov. Mal som doteraz Rover 75 s motorom 2,0 85 kW a ten mi ako tak stacil. Aky mate vy nazor na kupu tohto vozu ? A ten motor. Dakujem velmi pekne.
|
|
19.11.2015 14:16 -
|
2888789
|
|
jumep
|
|
|
staci si troska precitat a vacsina z nas sa zhodne ze
nie lebo:
- auto je na pruzinach
- 1.6 vseobecne nie (aj ked toto je ta nova 8 ventilova a tu moc skusenosti nie je )
ked uz radsej vyhliadnut hydraulicky 2.0 alebo 2.2
staci si troska precitat a vacsina z nas sa zhodne ze
nie lebo:
- auto je na pruzinach
- 1.6 vseobecne nie (aj ked toto je ta nova 8 ventilova a tu moc skusenosti nie je )
ked uz radsej vyhliadnut hydraulicky 2.0 alebo 2.2
|
|
19.11.2015 14:40 -
|
2888797
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Auto střední třídy s 82kW není nic moc ani na rovině, nato do kopců. Rover 75 je mení a lehčí, tady opravdu jedině to co doporučil jumep - 2,0 nebo 2,2. O podvozku a dalích polokách "správné" C5 netřeba dlouze diskutovat, to si rozhodni sám.
Auto střední třídy s 82kW není nic moc ani na rovině, nato do kopců. Rover 75 je mení a lehčí, tady opravdu jedině to co doporučil jumep - 2,0 nebo 2,2. O podvozku a dalích polokách "správné" C5 netřeba dlouze diskutovat, to si rozhodni sám. ;-)
|
|
19.11.2015 15:38 -
|
2888824
|
|
rudiger1
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
jruze napsal(a): Pokud je to ta nejsilnějí verze(co neví ani sám pan citroen asi , nebo neprozradí - dělají co vím tři modifikace) tak to docela jede. Problém je e není u vůbec jednoduché s tím něco dělat(jiná ECU) - ohledně výdre? zatím drí a zdá se lepí ne stará 1.6HDI. Ano mala by to byt ta najnovsia 1,16 HDI (nie e-HDI) 82 kW
Ano mala by to byt ta najnovsia 1,16 HDI (nie e-HDI) 82 kW
|
|
19.11.2015 15:40 -
|
2888825
|
|
rudiger1
|
|
|
johnny.m napsal(a): Auto střední třídy s 82kW není nic moc ani na rovině, nato do kopců. Rover 75 je mení a lehčí, tady opravdu jedině to co doporučil jumep - 2,0 nebo 2,2. O podvozku a dalích polokách "správné" C5 netřeba dlouze diskutovat, to si rozhodni sám. chcel som si spravit radost s 2-3 rocnou jazdenkou, zial s jasnou historiou som nasiel len tie 1,6-ky .
chcel som si spravit radost s 2-3 rocnou jazdenkou, zial s jasnou historiou som nasiel len tie 1,6-ky :( .
|
|
19.11.2015 15:45 -
|
2888826
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Cenově mi to přijde jako docela mastné, na 1,6 na pruinách.
Cenově mi to přijde jako docela mastné, na 1,6 na pruinách.
|
|
19.11.2015 15:52 -
|
2888827
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Koupil jsem o cca 2500 levněji 2.2 v kombíku s automatem a hydrou.. rok 2011.. take to je drahé a navíc naprd
Koupil jsem o cca 2500 levněji 2.2 v kombíku s automatem a hydrou.. rok 2011.. take to je drahé a navíc naprd ;-)
|
|
20.11.2015 09:28 -
|
2889172
|
|
rudiger1
|
|
|
Skutocne je ta nova 1,6 HDI 82 kW taka zla, ze mi ju neodporucate ?
Skutocne je ta nova 1,6 HDI 82 kW taka zla, ze mi ju neodporucate ?
|
|
20.11.2015 10:14 -
|
2889188
|
|
jumep
|
|
|
pozri co napisal royce, o kategoriu lepsie auto za menej penazi
rozhodnutie je na tebe, ale osobne chcem komfort a ten sa tu z velkej casti straca
a tiez neviem ako je to s tymto motorom, ale stary tocil pri 130 okolo 3000 otacok
pozri co napisal royce, o kategoriu lepsie auto za menej penazi
rozhodnutie je na tebe, ale osobne chcem komfort a ten sa tu z velkej casti straca
a tiez neviem ako je to s tymto motorom, ale stary tocil pri 130 okolo 3000 otacok
|
|
20.11.2015 10:21 -
|
2889203
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Tady jde o to, e C5 bez výbavy není auto, navíc Royce koupil super auto za super prachy. Koukal bych jedině po výbavách Exclusive.
Tady jde o to, e C5 bez výbavy není auto, navíc Royce koupil super auto za super prachy. Koukal bych jedině po výbavách Exclusive.
|
|
22.11.2015 15:50 -
|
2890083
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
S výbavou Exclusive souhlas, do jiné bych u neel. Mimochodem, znamená u C5 III výbava Exclusive automaticky hydraulický podvozek? Přemýlím o omlazení stáje na jaře a nevím přesně co hledat, jak se vyhnout pruinám...
S výbavou Exclusive souhlas, do jiné bych u neel. Mimochodem, znamená u C5 III výbava Exclusive automaticky hydraulický podvozek? Přemýlím o omlazení stáje na jaře a nevím přesně co hledat, jak se vyhnout pruinám...
|
|
22.11.2015 16:24 -
|
2890090
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
C5 III. na hydraulice pozná tak, e nemá mezi sedačkama páku ruční brzdy, ale má elektrickou. Výbava Exklusive neznamená automaticky Hydru. Můe být i na pruinách. Naopak můe být lepí výbava a to ne ve verzi Exklusive.
Je v tom nějakej zmatek. Pozor na bazarech bývají i social verze označeny jako Exklusive.
C5 III. na hydraulice pozná tak, e nemá mezi sedačkama páku ruční brzdy, ale má elektrickou. Výbava Exklusive neznamená automaticky Hydru. Můe být i na pruinách. Naopak můe být lepí výbava a to ne ve verzi Exklusive.
Je v tom nějakej zmatek. Pozor na bazarech bývají i social verze označeny jako Exklusive. :nevim
|
|
22.11.2015 16:29 -
|
2890092
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nebyl bych si tak jistý, jestli C5 na drátech musí mít klasickou ručku a nemá elektronickou. Rozhodně ale u řadící páky nebudou tlačítka na ovládání zvedání, pod volantem na levo bude kolečko na seřízení světel a pod kapotou bude v místě, kde mají být koule, jen klasický domeček se silentblokem tlumiče. A nebude za předním pravým světlem jednotka BHI. Označení drátových C5 je Metalic.
Podívej se na obrázky, rozdíl uvidí.
Nebyl bych si tak jistý, jestli C5 na drátech musí mít klasickou ručku a nemá elektronickou. Rozhodně ale u řadící páky nebudou tlačítka na ovládání zvedání, pod volantem na levo bude kolečko na seřízení světel a pod kapotou bude v místě, kde mají být koule, jen klasický domeček se silentblokem tlumiče. A nebude za předním pravým světlem jednotka BHI. Označení drátových C5 je Metalic.
Podívej se na obrázky, rozdíl uvidí.
Přílohy: dráty.jpg ( 140295b ) - koule.jpg ( 222007b ) - |
|
22.11.2015 16:35 -
|
2890095
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Pánové, mám na vás dotaz. Jeliko rodina potřebuje druhé auto, tak se ohlíím po C5. Zajímá mě vá názor na toto auto .link.
Byl jsem si ho prohlídnout v září, bazarmajster mě 2km svezl. Je to z itálie a není k tomu ádná historie. Auto vypadá sluně ale co jsem si vimnu,l takmná ooupanou rukojed madla dneří, volant je také trochu ojetý. V říjnu jsem jim napsal email, e mám ke koupi toho auta podmínku
-pořádnou zkuební jízdu
-návtěvu servisu Ricar ve Staré Vsi za učelem prohlídky vozu a provedení diagnostiky.
Servis je cca 20 km od bazaru co by byla ona zkuební jízda.
Borci se ale ani neozvali. Udané km se mi nezdají, poněvad na mé X2 mám cca190t. km a volant je v lepím stavu jak v té C5, a to ta X2 bude mít určitě najeto víc (podle veho tam asi někdo u stočil km).
Kdy se podívám na bazary v D tak za ty peníze tam takové auto nekoupíte. Jedině takové, co má najeto 300 a víc.
Pánové, mám na vás dotaz. Jeliko rodina potřebuje druhé auto, tak se ohlíím po C5. Zajímá mě vá názor na toto auto http://www.tipcars.com/citroen-c5/citroen-c5-5912580.html
Byl jsem si ho prohlídnout v září, bazarmajster mě 2km svezl. Je to z itálie a není k tomu ádná historie. Auto vypadá sluně ale co jsem si vimnu,l takmná ooupanou rukojed madla dneří, volant je také trochu ojetý. V říjnu jsem jim napsal email, e mám ke koupi toho auta podmínku
-pořádnou zkuební jízdu
-návtěvu servisu Ricar ve Staré Vsi za učelem prohlídky vozu a provedení diagnostiky.
Servis je cca 20 km od bazaru co by byla ona zkuební jízda.
Borci se ale ani neozvali. Udané km se mi nezdají, poněvad na mé X2 mám cca190t. km a volant je v lepím stavu jak v té C5, a to ta X2 bude mít určitě najeto víc (podle veho tam asi někdo u stočil km).
Kdy se podívám na bazary v D tak za ty peníze tam takové auto nekoupíte. Jedině takové, co má najeto 300 a víc.
|
|
22.11.2015 16:53 -
|
2890120
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
C5 u materiálem není ta stará dobrá kovařina, volanty se ooupou dřív a madla dveří se umí oloupat u v záruce. Podle mě je na udaný počet km dost sluně zachovalý, pokud je jetě něco stočeno, tak a podezřele zachovalý. Je to dobrá volba výbavy a motorizace, i kdy biturbo s automatem trochu víc papá. Chybí tam sice AFIL, JBL, íbr, výhřev sedadel a třeba alarm, ale ne kadý po tom touí, take je to věc volby kupujícího.
Ty km jsou na hranici větího servisu. Bude asi docházet ivotnost FAPu, podvozek, pokud jetě nebyl servisován, tak si taky o opravu řekne a AP z Itálie můe být past. Auto se mi líbí, ale bez prověření od jumepa, Lukiho nebo jruze bych o něm ani neuvaoval. Cena není směrodatná. Ta se od kvality auta neodvíjí. Servis Ricar v blízkosti bazaru nemusí být poctivý a dostatečně schopný objevit pastičky. Bazarníci mívají dlouhý prsty můou dosáhnout i do Staré Vsi.
C5 u materiálem není ta stará dobrá kovařina, volanty se ooupou dřív a madla dveří se umí oloupat u v záruce. Podle mě je na udaný počet km dost sluně zachovalý, pokud je jetě něco stočeno, tak a podezřele zachovalý. Je to dobrá volba výbavy a motorizace, i kdy biturbo s automatem trochu víc papá. Chybí tam sice AFIL, JBL, íbr, výhřev sedadel a třeba alarm, ale ne kadý po tom touí, take je to věc volby kupujícího.
Ty km jsou na hranici větího servisu. Bude asi docházet ivotnost FAPu, podvozek, pokud jetě nebyl servisován, tak si taky o opravu řekne a AP z Itálie můe být past. Auto se mi líbí, ale bez prověření od jumepa, Lukiho nebo jruze bych o něm ani neuvaoval. Cena není směrodatná. Ta se od kvality auta neodvíjí. Servis Ricar v blízkosti bazaru nemusí být poctivý a dostatečně schopný objevit pastičky. Bazarníci mívají dlouhý prsty můou dosáhnout i do Staré Vsi.
|
|
| |
|
|