| | |
20.10.2010 20:48 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2359064
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Zas jeden krasavec v Čechách : .link.
Zas jeden krasavec v Čechách : http://www.andy-auta.cz/auto/AV1282_10-citroen-c5-2.0-hdi-s.kniha-pdc-alu.html
:-p
|
|
31.10.2010 00:09 -
potrebuji poradit, resp se ujistit...
|
2360974
|
|
aucklander
|
|
|
zdravim vsechny
libi se mi moc, opravdu moc C5 Tourer a jsem ne zcela rozhodnut jeste zda-li vuz koupit. Kdyz ano, tak urcite V6 2.7 HDI nebo 3.0 HDI. mate jiz s timto modelem nekdo nejake zkusenosti a to jak positivni tak negativni? Muj posledni Citroen byl XM Break 2.5 TD a tento byl super vuz az na unik oleje z perovani...verim ze ted je to jiz u C5 Tourer odstraneno, dtto kopajici automat u Xemka.
dekuji predem za vase podnety
V.
zdravim vsechny
libi se mi moc, opravdu moc C5 Tourer a jsem ne zcela rozhodnut jeste zda-li vuz koupit. Kdyz ano, tak urcite V6 2.7 HDI nebo 3.0 HDI. mate jiz s timto modelem nekdo nejake zkusenosti a to jak positivni tak negativni? Muj posledni Citroen byl XM Break 2.5 TD a tento byl super vuz az na unik oleje z perovani...verim ze ted je to jiz u C5 Tourer odstraneno, dtto kopajici automat u Xemka.
dekuji predem za vase podnety
V.
|
|
31.10.2010 00:56 -
|
2360975
|
|
jumep
|
|
|
2.7 bolo nahradene 3.0, pokial to chces kupovat nove, 2.7 uz isto nekupis
hydro je tu uplne ina vo svojej podstate ako XM a tieto veci sa nedaju porovnavat
celkovo X7 C5tiek tu mame dost malo a ziadnu 3.0HDi.
2.7 bolo nahradene 3.0, pokial to chces kupovat nove, 2.7 uz isto nekupis
hydro je tu uplne ina vo svojej podstate ako XM a tieto veci sa nedaju porovnavat
celkovo X7 C5tiek tu mame dost malo a ziadnu 3.0HDi.
|
|
31.10.2010 01:31 -
|
2360976
|
|
aucklander
|
|
|
Ahoj
no nedávno jsem při návtěvě paříe jel c6 určitě estiválec to poznám ale motor nevím řidič neuměl anglicky ale to byl záitek kdy jsem pak sedl do volva v70 v ruzyni byl to rozdíl a velký co se jízdy týká kufr bude asi u tourera mení a i vnitřek a nemají bohuel awd ale i tak do toho asi půjdu zvaují něco lehce ojetého
v
Ahoj
no nedávno jsem při návtěvě paříe jel c6 určitě estiválec to poznám ale motor nevím řidič neuměl anglicky ale to byl záitek kdy jsem pak sedl do volva v70 v ruzyni byl to rozdíl a velký co se jízdy týká kufr bude asi u tourera mení a i vnitřek a nemají bohuel awd ale i tak do toho asi půjdu zvaují něco lehce ojetého
v
|
|
31.10.2010 06:52 -
|
2360978
|
|
aucklander
|
|
|
nerozporuji, ale navstevoval jsem pravidelne znackovy servis v Praze 7 Holesovicich a byl ujisten - a nebyl jsem sam, jak jsem mel moznost cist - ze je udajne jednalo o "normalni jev" u XM - to, ze servis nemel dostatek informaci je smutne, protoze pochybuji ze by se jim chtelo setrit me konto...ale to same mam ted s Volvem ktere dosluhuje ...
nerozporuji, ale navstevoval jsem pravidelne znackovy servis v Praze 7 Holesovicich a byl ujisten - a nebyl jsem sam, jak jsem mel moznost cist - ze je udajne jednalo o "normalni jev" u XM - to, ze servis nemel dostatek informaci je smutne, protoze pochybuji ze by se jim chtelo setrit me konto...ale to same mam ted s Volvem ktere dosluhuje ...
|
|
31.10.2010 08:34 -
|
2360981
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Vydrel tam tři dny..........................a u je prodanej.
Vydrel tam tři dny..........................a u je prodanej.;-)
|
|
31.10.2010 10:01 -
|
2360984
|
|
jumep
|
|
|
@aucklander
ono autorizovany servis, neznamena znackovy servis, tj. zeby sa zaoberali vyhradne jednou znackou a mali chut studovat to a zaujimali sa o to, castokrat nepoznaju ani to co maju vo svojich manualoch, nieto zeby prichadzali s vlastnymi funkcnymi rieseniami, jede to, jede, naco viac do toho sturat ...
ak chces nieco lehce jete, je optimalne ist to kupovat s niekym kto tie auta aspon trochu pozna i ked to u c5 3 bude dost problem
@aucklander
ono autorizovany servis, neznamena znackovy servis, tj. zeby sa zaoberali vyhradne jednou znackou a mali chut studovat to a zaujimali sa o to, castokrat nepoznaju ani to co maju vo svojich manualoch, nieto zeby prichadzali s vlastnymi funkcnymi rieseniami, jede to, jede, naco viac do toho sturat ...
ak chces nieco lehce jete, je optimalne ist to kupovat s niekym kto tie auta aspon trochu pozna i ked to u c5 3 bude dost problem
|
|
31.10.2010 11:10 -
|
2360985
|
|
aucklander
|
|
|
@ jumep
v holesovicich byl a snad i je autorizovany znackovy servis citroen
asi jsem si jeden V6 3.0 HDI nasel u Leasplanu kde je model 12/2008 za 499 000
tak uvidim to se mi jevi jako zajimavej bargain
@ jumep
v holesovicich byl a snad i je autorizovany znackovy servis citroen
asi jsem si jeden V6 3.0 HDI nasel u Leasplanu kde je model 12/2008 za 499 000
tak uvidim to se mi jevi jako zajimavej bargain
|
|
28.11.2010 22:02 -
|
2364651
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Ahoj, zdravím vechny "hydry",
jeliko mi Xantie pomalu dosluhuje, sháním C5 Break 2005-07, nejlépe 2.0 hdi příp. 1,6 hdi (jezdím větinou sám a nejsem závodník), potřebuju se vejít tak do 180 tis, max. do 200.000 (najeto samozřejmě co nejmíň), tak kdyby jste někdo o něčem věděl.. Zatím jsem nael dvě celkem zajímavý nabídky, ale obě dvě mají dost málo najeto, co je mi podzřelý .link. (nevim jak dát link) a jednu na www.dacar.cz v Praze. Byl by popřípadě někdo v okolí s diagnostikou a ochotný za mírnou úplatu tam se mnou zajet?
Díky, C5 zdar
Ahoj, zdravím vechny "hydry",
jeliko mi Xantie pomalu dosluhuje, sháním C5 Break 2005-07, nejlépe 2.0 hdi příp. 1,6 hdi (jezdím větinou sám a nejsem závodník), potřebuju se vejít tak do 180 tis, max. do 200.000 (najeto samozřejmě co nejmíň), tak kdyby jste někdo o něčem věděl.. Zatím jsem nael dvě celkem zajímavý nabídky, ale obě dvě mají dost málo najeto, co je mi podzřelý http://auto.bazos.cz/inzerat/7941744/Citroen-C5-Break-16-HDi-rv2005-SUPER-STAV.php (nevim jak dát link) a jednu na www.dacar.cz v Praze. Byl by popřípadě někdo v okolí s diagnostikou a ochotný za mírnou úplatu tam se mnou zajet?;-)
Díky, C5 zdar
|
|
29.11.2010 17:29 -
|
2364753
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Ahoj, tak na to třeba jen koukněte a dejte mi vědět co si tom myslíte, nebo jestli nemáte s tímto bazarem někdo zkuenost. Budu o víkendu v Praze, a chtěl bych se na to jít podívat.
Díky moc vem
Ahoj, tak na to třeba jen koukněte a dejte mi vědět co si tom myslíte, nebo jestli nemáte s tímto bazarem někdo zkuenost. Budu o víkendu v Praze, a chtěl bych se na to jít podívat.
Díky moc vem
|
|
29.11.2010 18:58 -
|
2364773
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Na tom odkaze sice auto vypadá dobře, ale nechtějí se mi zdát kilometry.... na to jak je vůz vybaven ,tak se mi nezdá e by majitel dal tolik peněz za to aby si vozil zadek v luxusu jen 20 000 km ročně... Ale třeba se stal zázrak !
Na tom odkaze sice auto vypadá dobře, ale nechtějí se mi zdát kilometry.... na to jak je vůz vybaven ,tak se mi nezdá e by majitel dal tolik peněz za to aby si vozil zadek v luxusu jen 20 000 km ročně... :-d Ale třeba se stal zázrak !:-))
|
|
29.11.2010 21:16 -
|
2364827
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
1.6HDI v Teplicích bych taky odhadoval na více najetých km - nemusí to být na kodu, pokud by byla pravda to "super stav" - ideálně před návtěvou mailem nebo po telefonu poádat o VIN a zkusit si ho ve značkovém servisu prověřit (stavy km při sledovaných záručních opravách).
2.0HDI v Dacaru - (nejspí to není Exclusive jak píí - nezmiňují se o xenonech) a v Dacaru bych jim věřil jen to, co si ověřím sám, dokáou si o autě vymýlet a vůbec se při tom nečervenat . (taky jsem se tam byl při koupi auta na jaře podívat, ale přístup prodejce na place mě spí znechutil)
1.6HDI v Teplicích bych taky odhadoval na více najetých km - nemusí to být na kodu, pokud by byla pravda to "super stav" - ideálně před návtěvou mailem nebo po telefonu poádat o VIN a zkusit si ho ve značkovém servisu prověřit (stavy km při sledovaných záručních opravách).
2.0HDI v Dacaru - (nejspí to není Exclusive jak píí - nezmiňují se o xenonech) a v Dacaru bych jim věřil jen to, co si ověřím sám, dokáou si o autě vymýlet a vůbec se při tom nečervenat :-d. (taky jsem se tam byl při koupi auta na jaře podívat, ale přístup prodejce na place mě spí znechutil)
|
|
29.11.2010 21:19 -
|
2364828
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Aby sis případně uetřil cestu, čas a později třeba i peníze na opravy, je dobré si tam zavolat - zjistit VIN a s tím se potom obrátit na aut. servis Citroen - pokud bylo auto servisováno v Citroenu, řeknou Ti servisní historii vč. náběhu km. Dle mé zkuenosti u 4 z 5 aut narazí na větí, či mení nesrovnalosti. Mě takto několikrát /po telefonu/ochotně vyli vstříc např. v Kolíně.
Aby sis případně uetřil cestu, čas a později třeba i peníze na opravy, je dobré si tam zavolat - zjistit VIN a s tím se potom obrátit na aut. servis Citroen - pokud bylo auto servisováno v Citroenu, řeknou Ti servisní historii vč. náběhu km. Dle mé zkuenosti u 4 z 5 aut narazí na větí, či mení nesrovnalosti. Mě takto několikrát /po telefonu/ochotně vyli vstříc např. v Kolíně.
|
|
29.11.2010 22:14 -
|
2364836
|
|
funtomas
|
|
|
Díky za názory, do Teplic to mám přeci jen trochu z ruky, číslo mi poslal: VIN VF7RE9HZC76671791, tak zkusím něco zjistit, mám kámoe v Citroenu, nebo mi kdosi radil a zde zkusím autodiag nebo Martina z OL, tak jestli můu prosit... Zato z Dacaru na ádost o VIN nikdo ani nezareagoval, take to asi nebude to pravé. Díky
Díky za názory, do Teplic to mám přeci jen trochu z ruky, číslo mi poslal: VIN VF7RE9HZC76671791, tak zkusím něco zjistit, mám kámoe v Citroenu, nebo mi kdosi radil a zde zkusím autodiag nebo Martina z OL, tak jestli můu prosit... Zato z Dacaru na ádost o VIN nikdo ani nezareagoval, take to asi nebude to pravé:-(. Díky :-d:-d
|
|
11.12.2010 12:21 -
Re: C5 dilema
|
2365675
|
|
tiboon
|
Město: Praha, Auto: Citroen C4 1.4 | Počet příspěvků: 15 |
|
|
tak a je vybrano, po 20 letech nakonec opoustim znacku Citroen, vsem dekuji za rady a postrehy a preji mnoho pohodovych kilometru za volanty vasich milacku
tak a je vybrano, po 20 letech nakonec opoustim znacku Citroen, vsem dekuji za rady a postrehy a preji mnoho pohodovych kilometru za volanty vasich milacku
|
|
11.12.2010 13:34 -
Re: C5 dilema
|
2365682
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...a copak to bude ?
...a copak to bude ?
|
|
12.12.2010 11:05 -
|
2365751
|
|
funtomas
|
|
|
Tak jsem se byl podívat na auto, co prodává kolega tady z klubu, je to 1,6 hdi 11/06 na tacho 150000 km, reálně najeto tak 200000, bylo ted v citroenu na výměně zadních koulí, předtím přetěsnění motoru, vypadá pěkně udrovaná, ale motor mě moc nepřesvědčil, jede asi tak jako moje 1.9 TD, tak nevím Jetě jsem nael (nejen) tady vesměs pozitivní ohlasy na Autopartner Liberec, teď je tam edá C5 2.0 hdi 10/05 (píou model 2006) .link. jestli sedí km, tak vypadá moc pěkně...jo v těch Teplicích sem podle VIN zjisitl, e auto bylo bouraný na celý předek, proto bylo tak levné. Díky a vem co největí klid a pohodu v předvánočním blázinci...F
Zdar
Tak jsem se byl podívat na auto, co prodává kolega tady z klubu, je to 1,6 hdi 11/06 na tacho 150000 km, reálně najeto tak 200000, bylo ted v citroenu na výměně zadních koulí, předtím přetěsnění motoru, vypadá pěkně udrovaná, ale motor mě moc nepřesvědčil, jede asi tak jako moje 1.9 TD, tak nevím :nevim Jetě jsem nael (nejen) tady vesměs pozitivní ohlasy na Autopartner Liberec, teď je tam edá C5 2.0 hdi 10/05 (píou model 2006) http://www.autopartner.cz/, jestli sedí km, tak vypadá moc pěkně...jo v těch Teplicích sem podle VIN zjisitl, e auto bylo bouraný na celý předek, proto bylo tak levné. Díky a vem co největí klid a pohodu v předvánočním blázinci...F
Zdar
|
|
| |
|
|