| | |
13.08.2015 21:33 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2850980
|
|
jumep
|
|
|
jo, exclusive ma hydru - ak niekto videl exclusive bez, tak to tam len niekto dolepil
jo, exclusive ma hydru - ak niekto videl exclusive bez, tak to tam len niekto dolepil
|
|
27.08.2015 18:12 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2854750
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravím lidičky.Chtěl bych se zeptat,nebo si spí něco ujasnit.Hledám nějakou X7 pro mne a to 2.0 r.v. 09 kombi v manuálu aby mělo hydractiv.
1. je filtr pevných částic u vech C5 od tohoto roku?
2. začátek roku výroby 09 je euro IV a od 8 měsíce 09 u euro V ?
3. má ten filtr nějakou ivotnost?
4. co se tam musí dolévet,močovina nebo jak se ta sračka jmenuje a jakej obsah ta nádobky má+na koli KM to cca vystačí
5. má někdo skuenosti s dovozem?Nael jsem firmu co za 15000kč dovááí z Německa a mají tam pěkné C5
Zdravím lidičky.Chtěl bych se zeptat,nebo si spí něco ujasnit.Hledám nějakou X7 pro mne a to 2.0 r.v. 09 kombi v manuálu aby mělo hydractiv.
1. je filtr pevných částic u vech C5 od tohoto roku?
2. začátek roku výroby 09 je euro IV a od 8 měsíce 09 u euro V ?
3. má ten filtr nějakou ivotnost?
4. co se tam musí dolévet,močovina nebo jak se ta sračka jmenuje a jakej obsah ta nádobky má+na koli KM to cca vystačí
5. má někdo skuenosti s dovozem?Nael jsem firmu co za 15000kč dovááí z Německa a mají tam pěkné C5
|
|
17.09.2015 13:51 -
Kupa Citroen C5 I.
|
2863420
|
|
Ezalor
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím,
chcel by som sa poradit so skusenejsimi. Absolvoval som turne po bazaroch a sukromnikoch a do oka mi padol Citroen C5 2,0HDi 110PS r.v 2004. Chystam sa pomaly na skusobnu jazdu tak by ste vedeli dat radu an co si davat pozor.
Dakujem
Zdravím,
chcel by som sa poradit so skusenejsimi. Absolvoval som turne po bazaroch a sukromnikoch a do oka mi padol Citroen C5 2,0HDi 110PS r.v 2004. Chystam sa pomaly na skusobnu jazdu tak by ste vedeli dat radu an co si davat pozor. :palec
Dakujem
|
|
17.09.2015 14:04 -
Re: Kupa Citroen C5 I.
|
2863421
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
vidí napravo sloupeček a třetí oranovej nápis "ROZCESTNÍK C5"? Tak na něj klikni a hned první příspěvky si můe načíst
vidí napravo sloupeček a třetí oranovej nápis "ROZCESTNÍK C5"? Tak na něj klikni a hned první příspěvky si můe načíst :palec
|
|
17.09.2015 14:11 -
|
2863424
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Podívej se na fotku tachometru. Rychloměr nikdy NESMÍ ukazovat takovou hodnotu. Tenhle typ rychloměru se opravuje docela dobře, někdy stačí jen pootočit ručičkou. Take to spí vypovídá o prodávajícím, který píe "super stav", přitom se s tím autem nedá jezdit, protoe neví, jak rychle jede. Take s tím autem buď nebylo dlouho jeděno nebo tam dal před prodejem porouchanou palubku. Oboje nevypadá na moc dobrý přístup.
Podívej se na fotku tachometru. Rychloměr nikdy NESMÍ ukazovat takovou hodnotu. Tenhle typ rychloměru se opravuje docela dobře, někdy stačí jen pootočit ručičkou. Take to spí vypovídá o prodávajícím, který píe "super stav", přitom se s tím autem nedá jezdit, protoe neví, jak rychle jede. Take s tím autem buď nebylo dlouho jeděno nebo tam dal před prodejem porouchanou palubku. Oboje nevypadá na moc dobrý přístup.
|
|
17.09.2015 14:11 -
|
2863425
|
|
Ezalor
|
|
|
Vdaka, idem na to
Vdaka, idem na to :)
|
|
17.09.2015 14:19 -
|
2863427
|
|
jumep
|
|
|
za 2400E? to najdes aj lepsie
za 2400E? to najdes aj lepsie
|
|
17.09.2015 14:25 -
|
2863428
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Určitě se ale před koupí domluv se zdejími mistry s diagnostikou, věř e ti ve větině případů uetří spoustu peněz, poradí s náklady na monou opravu a zda do toho jít, či porozhlídnout se jinde, jinak vlákno na koupi C5 ji tady existuje a je tam spousty rad.
Určitě se ale před koupí domluv se zdejími mistry s diagnostikou, věř e ti ve větině případů uetří spoustu peněz, poradí s náklady na monou opravu a zda do toho jít, či porozhlídnout se jinde, jinak vlákno na koupi C5 ji tady existuje a je tam spousty rad. ;-)
|
|
17.09.2015 15:11 -
|
2863460
|
|
jruze
|
|
|
Za ty prachy prodávám svou milovanou C5 II 2.0HDI 100Kw ,,oklivku" - není sice tak hezká,ale myslím e by to byla lepí koupě.
Za ty prachy prodávám svou milovanou C5 II 2.0HDI 100Kw ,,oklivku" - není sice tak hezká,ale myslím e by to byla lepí koupě.:nevim
|
|
17.09.2015 15:28 -
|
2863463
|
|
jumep
|
|
|
dovoz do SK na 100kw je troska drahy spas
dovoz do SK na 100kw je troska drahy spas
|
|
17.09.2015 17:31 -
|
2863500
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Ezalor napsal(a): Zdravím,
chcel by som sa poradit so skusenejsimi. Absolvoval som turne po bazaroch a sukromnikoch a do oka mi padol Citroen C5 2,0HDi 110PS r.v 2004. Chystam sa pomaly na skusobnu jazdu tak by ste vedeli dat radu an co si davat pozor.
Link na auticko: .link.
Dakujem
Celé to auto je divné, nie len ručička rychlosti .... Ak to odsúhlasí Jumep alebo rovnaký odborník tak dobre, ale inak nie ... 100 000km je istých ...
Celé to auto je divné, nie len ručička rychlosti .... Ak to odsúhlasí Jumep alebo rovnaký odborník tak dobre, ale inak nie ... 100 000km je istých ... :nevim
|
|
17.09.2015 19:01 -
|
2863559
|
|
Ezalor
|
|
|
Mno takze zazitky nic moc, budik je udajne len pokazeny ze staci vymenit. Mno neviem neviem. Ked som prisiel auticko sedelo na zadnych, odpoved bola ze ono sa po starte dvihne. Mno neviem neviem. Jazda nemastna neslana, ziadny extra buchot ale ani najtichsie veru nebolo.
Zvnutra pekne vytepovane a povysavane, cize tipujem na stocene kilometre a staru herku tak som sa aj odpoklonkoval
Tak hladanie nejakej dobrej C5 pokracuje
BTW: Dakujem za rady.
Mno takze zazitky nic moc, budik je udajne len pokazeny ze staci vymenit. Mno neviem neviem. Ked som prisiel auticko sedelo na zadnych, odpoved bola ze ono sa po starte dvihne. Mno neviem neviem. Jazda nemastna neslana, ziadny extra buchot ale ani najtichsie veru nebolo.
Zvnutra pekne vytepovane a povysavane, cize tipujem na stocene kilometre a staru herku tak som sa aj odpoklonkoval :-(
Tak hladanie nejakej dobrej C5 pokracuje :)
BTW: Dakujem za rady.
|
|
17.09.2015 19:02 -
|
2863560
|
|
jumep
|
|
|
tak ten tachometer je to posledne, to je normalne opravitelne (zly motorcek ako u vela inych)
padajuci zadok je treba piestnicu spravit
a zasa necakat od 11r stareho auta zazraky
kazdopadne toto asi nestoji nijak za to
tak ten tachometer je to posledne, to je normalne opravitelne (zly motorcek ako u vela inych)
padajuci zadok je treba piestnicu spravit
a zasa necakat od 11r stareho auta zazraky
kazdopadne toto asi nestoji nijak za to
|
|
07.11.2015 23:58 -
Re: Koupě C5 II 3.0 V6
|
2884269
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Vítej,
vpravo v seznamu nejnovějích příspěvků je "Rozcestník C5" hned na jeho začátku jsou vlákna o koupi C5. Jistě tam najde odpovědi na některé tvoje otázky, případně se doptej v těch konkrétních vláknech.
Vítej,
vpravo v seznamu nejnovějích příspěvků je "Rozcestník C5" hned na jeho začátku jsou vlákna o koupi C5. Jistě tam najde odpovědi na některé tvoje otázky, případně se doptej v těch konkrétních vláknech. :-)
|
|
08.11.2015 10:31 -
|
2884329
|
|
Danipet
|
|
|
Ahoj Lipa, vitej, nevim kolik chces investovat, ale Luki_C5 prodava jednu nadhernou c5 ve 3l chtel jsem ji osobne, ale nejak mi to nevyslo, tak mu pisni sz jestli ji jeste ma. ta je hodne vonava a hodne veci vyresenejch co jsem si s nim psal, mej se krasne a pak nam pisni jak jsi dopadl.
Ahoj Lipa, vitej, nevim kolik chces investovat, ale Luki_C5 prodava jednu nadhernou c5 ve 3l chtel jsem ji osobne, ale nejak mi to nevyslo, tak mu pisni sz jestli ji jeste ma. ta je hodne vonava a hodne veci vyresenejch co jsem si s nim psal, mej se krasne a pak nam pisni jak jsi dopadl.
|
|
08.11.2015 10:59 -
|
2884334
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Pokusim sa zodpoveda.. automat AM6 musí radi bez trhnutia...prakticky takmer nepozná kedy radí, ak kope..ruky preč..lebo ta bude čaka výmena hydrobloku. Dôleitá je výmena oleja..vačinou na to ludia kalú a prevodovka ide do kytek.
H3 má rovnaký závit na gule ako starie autá..take ti tam pásnu aj gule z cx.. osobne by som ale do takého bastlenia neiel. Gule od C5 vyie majú výdr 250-350 000km.. čo mne na BX ani XM gule nikdy nevydrali..max zhruba 80 000km. Aj to na XMe s H2, na xantii odili pomerne rýchlo.
Neviem čo má na mysli tým "sedelo ako pribité" , lebo hydra sama o sebe sedí ako pribitá..vdy sú kolesá na vozovke.. starý plávajúci CX zvládal losí test v 71km/h bez problemu.. čo je dnes úroveň napr BMW M3.. neviem ako dlho jazdí hydru teda, ja osobne vdaka nej lepie poznám hranicu adhézie, náklony lepie cítim..
H3Plus v komfortnom mode je komfortny ..v sport mode je to trochu tvrdie, to sa dá riei výmenou 4 pruiacich gúž z klasickej H3..take ti to bude prepína medzi makkým a stredne makkým pruením.
Pokusim sa zodpoveda.. automat AM6 musí radi bez trhnutia...prakticky takmer nepozná kedy radí, ak kope..ruky preč..lebo ta bude čaka výmena hydrobloku. Dôleitá je výmena oleja..vačinou na to ludia kalú a prevodovka ide do kytek.
H3 má rovnaký závit na gule ako starie autá..take ti tam pásnu aj gule z cx.. osobne by som ale do takého bastlenia neiel. Gule od C5 vyie majú výdr 250-350 000km.. čo mne na BX ani XM gule nikdy nevydrali..max zhruba 80 000km. Aj to na XMe s H2, na xantii odili pomerne rýchlo.
Neviem čo má na mysli tým "sedelo ako pribité" , lebo hydra sama o sebe sedí ako pribitá..vdy sú kolesá na vozovke.. starý plávajúci CX zvládal losí test v 71km/h bez problemu.. čo je dnes úroveň napr BMW M3.. neviem ako dlho jazdí hydru teda, ja osobne vdaka nej lepie poznám hranicu adhézie, náklony lepie cítim..
H3Plus v komfortnom mode je komfortny ..v sport mode je to trochu tvrdie, to sa dá riei výmenou 4 pruiacich gúž z klasickej H3..take ti to bude prepína medzi makkým a stredne makkým pruením.
|
|
08.11.2015 13:13 -
|
2884380
|
|
LiPa
|
Město: Jičín, Auto: Citroën XM 3.0 V6 24V (147 kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Jetě jednou díky za odpovědi, pokusím se reagovat na vechny najednou:
- Zbyňa: rozcestník jsem proel u dřív a veobecně mám nejčastějí problémy s C5 načtené, lo mi spí o zkuenosti s touhle motorizací a touhle AP, nicméně díky za tip
- Danielpet: na tu Lukiho C5 u jsem se v inzerátech díval. Sice by mi víc seděl liftback a cenu jsem si představoval okolo 100k, ale na druhou stranu pokud je v tom stavu, jak Luki_C5 píe, nemuselo by se na ní třeba 2 roky sáhnout...
- Delict: v Citroënech s hydraulikou jezdím od roku 2000, tehdy to byl BX 19 TRi, pak měla manelka BX 14, no a potom u následovaly dvě třílitrové XM. Tím "sedět jako přibité" jsem myslel to, e se středními koulemi z CX se XM houpe u poměrně hodně a ono vletět s rozhoupaným třílitrem do zatáčky a jetě v ní potkat kamion, to by si nejeden vyrobil rallye prouky na trenýrkách... Proto jsem nechtěl "comfort" koule k pístnicím, protoe pak je to auto měkké pořád, ale větí středové koule na nápravy, které v krizovce H-ventily odpojí a auto můe fungovat ve "tvrdém" sport reimu. O C5 se právě vude píe, e - a na C5 III - je to nejtvrdí Citroën s hydraulikou a já se rád houpu, tak proto se ptám
- jruze: matně si vybavuju, e před pár lety jsem tuím v nějaké diskuzi na citroeny.cz četl cosi o tom, e dát koule ze starích modelů na C5 je problém, jen u si nevybavuju proč a ten příspěvek bohuel nemůu najít.
Jetě jednou díky za odpovědi, pokusím se reagovat na vechny najednou:
- Zbyňa: rozcestník jsem proel u dřív a veobecně mám nejčastějí problémy s C5 načtené, lo mi spí o zkuenosti s touhle motorizací a touhle AP, nicméně díky za tip :-)
- Danielpet: na tu Lukiho C5 u jsem se v inzerátech díval. Sice by mi víc seděl liftback a cenu jsem si představoval okolo 100k, ale na druhou stranu pokud je v tom stavu, jak Luki_C5 píe, nemuselo by se na ní třeba 2 roky sáhnout...
- Delict: v Citroënech s hydraulikou jezdím od roku 2000, tehdy to byl BX 19 TRi, pak měla manelka BX 14, no a potom u následovaly dvě třílitrové XM. Tím "sedět jako přibité" jsem myslel to, e se středními koulemi z CX se XM houpe u poměrně hodně a ono vletět s rozhoupaným třílitrem do zatáčky a jetě v ní potkat kamion, to by si nejeden vyrobil rallye prouky na trenýrkách... Proto jsem nechtěl "comfort" koule k pístnicím, protoe pak je to auto měkké pořád, ale větí středové koule na nápravy, které v krizovce H-ventily odpojí a auto můe fungovat ve "tvrdém" sport reimu. O C5 se právě vude píe, e - a na C5 III - je to nejtvrdí Citroën s hydraulikou a já se rád houpu, tak proto se ptám :-)
- jruze: matně si vybavuju, e před pár lety jsem tuím v nějaké diskuzi na citroeny.cz četl cosi o tom, e dát koule ze starích modelů na C5 je problém, jen u si nevybavuju proč a ten příspěvek bohuel nemůu najít.
|
|
08.11.2015 14:29 -
|
2884405
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Třílitrů se u nás na trhu moc nevyskytuje. Luki je člověk z místní komunity, určitě bych se na tu jeho C5 zajel podívat. Mě minulý měsíc vyměňoval klapky v topení a jsem spokojený jak s jeho prací tak s cenou.
Třílitrů se u nás na trhu moc nevyskytuje. Luki je člověk z místní komunity, určitě bych se na tu jeho C5 zajel podívat. Mě minulý měsíc vyměňoval klapky v topení a jsem spokojený jak s jeho prací tak s cenou.
|
|
| |
|
|