| | |
03.08.2015 22:10 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2847684
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
prosim vas, je vo verziach sedan a kombi umiestnenie zadnych sedadiel rovnake, alebo v kombi je viac miesta aj na zadnych sedadlach? strecha je samozrejme vussia no ide mi o to ci sedadla su rovnako umiestene.
prosim vas, je vo verziach sedan a kombi umiestnenie zadnych sedadiel rovnake, alebo v kombi je viac miesta aj na zadnych sedadlach? strecha je samozrejme vussia no ide mi o to ci sedadla su rovnako umiestene.
|
|
04.08.2015 12:45 -
|
2847875
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Řekl bych, e kdy i u X7 je podle manuálu pro sedan i kombi stejná vzdálenost mezi nápravami, tak bude i stejné uspořádání sedadel.
Řekl bych, e kdy i u X7 je podle manuálu pro sedan i kombi stejná vzdálenost mezi nápravami, tak bude i stejné uspořádání sedadel.
|
|
05.08.2015 18:38 -
|
2848192
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Mikra napsal(a): Nemá náhodou na mysli C5III? Za 175k by u mohla být.
C5II mají vechny hydractiv. A 6r automat nemá chybu, tak proč se mu vyhýbá? Navíc s AP bude mít H3+, s manuálem jen H3. Teda pokud se nepletu.
Jetě nejsem moc zasvěcenej do světa francouzů.Mám na mysli model od roku 2009.Co jsem zjistil tak hydractiv se montoval jen za příplatek.V bazarech mají plno C5 od r.v.09 ale bud jsou to 1,6 nebo 2,0 ale v automatu.Jsem zastánce manuálu-musím auto v rukou cítit.Dvoulitr je asi ideální motorizace na tak těké auto.No poohlédnu se a moná půjdu do toho automatu.
Jetě nejsem moc zasvěcenej do světa francouzů.Mám na mysli model od roku 2009.Co jsem zjistil tak hydractiv se montoval jen za příplatek.V bazarech mají plno C5 od r.v.09 ale bud jsou to 1,6 nebo 2,0 ale v automatu.Jsem zastánce manuálu-musím auto v rukou cítit.Dvoulitr je asi ideální motorizace na tak těké auto.No poohlédnu se a moná půjdu do toho automatu.
|
|
05.08.2015 18:55 -
|
2848193
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak to je opravdu C5III, nebo-li X7 - od roku 2008 dosud.
Automatu se neboj, bude spokojený. C5 je spí o tom, abys auto necítil. Abys jen tak plul nad silnicí a kochal se . Na machrování jsou tu koncerny. Dvoulitr je dobrá volba, ale rozhodně nebrat auto na pruinách, ale jedině s hydraktivem. X7 u vechny hydru nemají. Na pruinách si můe pořídit milion jiných aut, který bude cítit nejen v rukách, ale taky v zadeli.
Tak to je opravdu C5III, nebo-li X7 - od roku 2008 dosud.
Automatu se neboj, bude spokojený. C5 je spí o tom, abys auto necítil. Abys jen tak plul nad silnicí a kochal se :-d . Na machrování jsou tu koncerny. Dvoulitr je dobrá volba, ale rozhodně nebrat auto na pruinách, ale jedině s hydraktivem. X7 u vechny hydru nemají. Na pruinách si můe pořídit milion jiných aut, který bude cítit nejen v rukách, ale taky v zadeli. :-d
|
|
05.08.2015 20:36 -
|
2848223
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Díky za osvětu MIKRA.Na machrování jsem měl kodu 120 Ted jen sháním místo dosluhující felicie rodinné auto a nějak jsem se zakoukal do C5ky.Tak tedy mám zájem sehnat tu X7.Ted jsem koukal na AAA AUTO a tam mají dokonce automat,ale nevidím za řadičkou ovládání od hydractiv-take asi vechny automaty hydractiv nemají. Kadopádně v tipcars mají větí nabídku.Musím prověřit a sehnat nějakého ochotného mechanika co by měl čas se na to zajet podívat at nekoupím nablýskaného trabanta v převleku citroena.
Díky za osvětu MIKRA.Na machrování jsem měl kodu 120 :-)Ted jen sháním místo dosluhující felicie rodinné auto a nějak jsem se zakoukal do C5ky.Tak tedy mám zájem sehnat tu X7.Ted jsem koukal na AAA AUTO a tam mají dokonce automat,ale nevidím za řadičkou ovládání od hydractiv-take asi vechny automaty hydractiv nemají.:nevim Kadopádně v tipcars mají větí nabídku.Musím prověřit a sehnat nějakého ochotného mechanika co by měl čas se na to zajet podívat at nekoupím nablýskaného trabanta v převleku citroena.
|
|
07.08.2015 08:41 -
Kúpa Citroen C5 kombi automat
|
2848575
|
|
RudiB
|
|
|
Dobrý deň, hžadám auto pre 5-člennú rodinu. Včera som náhodou dostal serióznu ponuku na C5 kombi 2HDi 100kW.
Ide o ročník 2010 s 265 000 km a automatickou prevodovkou.
Doteraz som sa pozeral po Fiat Croma alebo Octavia II.
Nie som iadny pretekár, skôr pohodové vozenie.
Chcem by som sa opýta na Vae skúsenosti s touto motorizáciou.
1. Na čo by som si mal da pozor pri tých km (dvojhmota, EGR, DPF)?
Cez víkend sa idem povozi a v týdni ho zoberie mechanik do dielne.
2. Aké skúsenosti máte s automatom v tomto aute?
3. Ako je to zo servisom? Dostupnos a ceny?
4. Aká je pribliná spotreba ?
Ďakujem za rady
rudi
Dobrý deň, hžadám auto pre 5-člennú rodinu. Včera som náhodou dostal serióznu ponuku na C5 kombi 2HDi 100kW.
Ide o ročník 2010 s 265 000 km a automatickou prevodovkou.
Doteraz som sa pozeral po Fiat Croma alebo Octavia II.
Nie som iadny pretekár, skôr pohodové vozenie.
Chcem by som sa opýta na Vae skúsenosti s touto motorizáciou.
1. Na čo by som si mal da pozor pri tých km (dvojhmota, EGR, DPF)?
Cez víkend sa idem povozi a v týdni ho zoberie mechanik do dielne.
2. Aké skúsenosti máte s automatom v tomto aute?
3. Ako je to zo servisom? Dostupnos a ceny?
4. Aká je pribliná spotreba ?
Ďakujem za rady
rudi
|
|
08.08.2015 09:38 -
|
2848882
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ahoj...
tak po delí době jsem opět tady... Přítelkyně moji starou C5 (a je jí lis lehký) hodila na střechu, tak koukám po něčem novějím. A protoe chci poslední řadu C5, chtěl bych vás poprosit o postřehy na co si dát pozor. Pročítal jsem to tu a větinou se tu mluví o I. nebo II. řadě. Jak je na tom tedy III. řada? A pokud mám být konkrétní, tak verze s motorem 2,2HDi (150kW) r.v. 2012 s automatickou převodovkou?
PS: kdyby se tu nael nějaký diagnostik z okolí Hranice na Moravě a měl v neděli 9.8.2015 po obědě čas, byl bych mu velice vděčný, kdyby se semnou zael na jedno autíčko podívat.
Předem díky za kadý postřeh.
Ahoj...
tak po delí době jsem opět tady... Přítelkyně moji starou C5 (a je jí lis lehký) hodila na střechu, tak koukám po něčem novějím. A protoe chci poslední řadu C5, chtěl bych vás poprosit o postřehy na co si dát pozor. Pročítal jsem to tu a větinou se tu mluví o I. nebo II. řadě. Jak je na tom tedy III. řada? A pokud mám být konkrétní, tak verze s motorem 2,2HDi (150kW) r.v. 2012 s automatickou převodovkou?
PS: kdyby se tu nael nějaký diagnostik z okolí Hranice na Moravě a měl v neděli 9.8.2015 po obědě čas, byl bych mu velice vděčný, kdyby se semnou zael na jedno autíčko podívat.
Předem díky za kadý postřeh.
|
|
08.08.2015 16:50 -
|
2848911
|
|
RudiB
|
|
|
Vedeli by ste o niekom v okoli Prievidze kto sa zaobera C5-urobil by diagnostiku a okukol auto? Dakujem
Vedeli by ste o niekom v okoli Prievidze kto sa zaobera C5-urobil by diagnostiku a okukol auto? Dakujem
|
|
08.08.2015 20:53 -
Re: Rozvody - benzín
|
2848962
|
|
HonzaE
|
Město: BRNO, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj máte někdo zkuenosti s C5 II V6 chtěl bych si ji pořídit
Ahoj máte někdo zkuenosti s C5 II V6 chtěl bych si ji pořídit
|
|
08.08.2015 21:08 -
|
2848966
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
cauko!Ja som chodil tuím Lukáč sa volal,servis mal hned na začiatku Prievidze od Novák na lavej strane vo dvore za benzinkou!Vedla montovali Zeder! Ale u som tam dlho nebol,tak skús!
cauko!Ja som chodil tuím Lukáč sa volal,servis mal hned na začiatku Prievidze od Novák na lavej strane vo dvore za benzinkou!Vedla montovali Zeder!:palec Ale u som tam dlho nebol,tak skús!:-))
|
|
09.08.2015 17:25 -
|
2849193
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tak dneska prohlidka zminene C5 2.2 HDI 150KW 4/2012 najeto 180tkm v inzeratu, dojedem na budiku 188tkm a na diag 11 servisních intervalu po 30tkm. Not bad. 100tkm rocne jak nic. rosila pistnice,H3+ trubky taky, automat jsme radsi neprojizdeli protoze mel borec uplne suchou nadrz a dojezd --- . Tak nevim asi je to fakt problem sehnat auto.
Tak dneska prohlidka zminene C5 2.2 HDI 150KW 4/2012 najeto 180tkm v inzeratu, dojedem na budiku 188tkm a na diag 11 servisních intervalu po 30tkm. Not bad. 100tkm rocne jak nic. rosila pistnice,H3+ trubky taky, automat jsme radsi neprojizdeli protoze mel borec uplne suchou nadrz a dojezd --- . Tak nevim asi je to fakt problem sehnat auto. :nevim
|
|
09.08.2015 19:12 -
|
2849232
|
|
tankista
|
|
|
Luki-ty jsi z okolí Hranic?Potřeboval bych později taky zkuené oko.Já taky sháním X7 ale nabídka bída a lesk.V áčkách mají neaktualizované stránky.Nael jsem hezkej dvoulitr v Olmiku jinak je to vechno Čechy :-/
Luki-ty jsi z okolí Hranic?Potřeboval bych později taky zkuené oko.Já taky sháním X7 ale nabídka bída a lesk.V áčkách mají neaktualizované stránky.Nael jsem hezkej dvoulitr v Olmiku jinak je to vechno Čechy :-/
|
|
09.08.2015 19:43 -
|
2849254
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
V ČR je ta nabídka X7 dost omezená. (i kdy, záleí co přesně člověk má za poadavky) Kdy jsem vybíral Mazlíka, tak jsem nabídky u nás měl shlédlé dost rychle. Nakonec jsem se podíval na mobile.de. Tam je to lepí (co je logické). Ale třeba se Ti podaří sehnat pěkný kousek i u nás.
V ČR je ta nabídka X7 dost omezená. (i kdy, záleí co přesně člověk má za poadavky) Kdy jsem vybíral Mazlíka, tak jsem nabídky u nás měl shlédlé dost rychle. Nakonec jsem se podíval na mobile.de. Tam je to lepí (co je logické). Ale třeba se Ti podaří sehnat pěkný kousek i u nás. ;-)
|
|
09.08.2015 20:48 -
|
2849299
|
|
jakub395
|
Město: Plumlov, Auto: Xsara | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den mám v rodině ji několik let Citroen Xsara 1.4i a jsem maximálně spokojen koupeno jako nové, ale nyní jsem začal jezdit do práce a potřebuji něco větího a bezpečnějího a chci aby to byl Citroen proto bych se chtěl zeptat na poslední generaci Citroenu C5 III. Na co jsi dát u toho modelu pozor chtěl bych aby měl diesel nejlépe asi 2.0 HDi s manuálem. Na co si dát při koupi pozor co se kazí a s jakou spotřebou počítat a jaké jsou zkuenosti Vás uivatelů. Předem díky
Dobrý den mám v rodině ji několik let Citroen Xsara 1.4i a jsem maximálně spokojen koupeno jako nové, ale nyní jsem začal jezdit do práce a potřebuji něco větího a bezpečnějího a chci aby to byl Citroen proto bych se chtěl zeptat na poslední generaci Citroenu C5 III. Na co jsi dát u toho modelu pozor chtěl bych aby měl diesel nejlépe asi 2.0 HDi s manuálem. Na co si dát při koupi pozor co se kazí a s jakou spotřebou počítat a jaké jsou zkuenosti Vás uivatelů. Předem díky
|
|
09.08.2015 22:03 -
|
2849380
|
|
tankista
|
|
|
Bllizzard napsal(a): V ČR je ta nabídka X7 dost omezená. (i kdy, záleí co přesně člověk má za poadavky) Kdy jsem vybíral Mazlíka, tak jsem nabídky u nás měl shlédlé dost rychle. Nakonec jsem se podíval na mobile.de. Tam je to lepí (co je logické). Ale třeba se Ti podaří sehnat pěkný kousek i u nás.
chtěl bych C5 kombi,2,0 diesel,hydractiv,od r.v 09 tak do 190 000.
chtěl bych C5 kombi,2,0 diesel,hydractiv,od r.v 09 tak do 190 000.
|
|
| |
|
|