| | |
26.09.2010 20:37 -
Re: Koupit či nekoupit ?
|
2356834
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
itala nebrat
itala nebrat
|
|
26.09.2010 21:24 -
|
2356837
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Dan 1 napsal(a): Mohu koupit C5, tak bych přivítal radu, jestli ano nebo ne. Je to rok 2002 2,2 D najeto 140 000 km. celkově v dobrém stavu. Doposud jsem měl jen fordy, tak citroeny vůbec neznám.
Ahoj, taky jsem přeel od Fordů (Scorpio Cossworth, Mondeo V6) 1. věc kterou jsem udělal bylo to, e jsem nejprve četl rady a zkuenosti tady na fóru, abych nelápl vedle s výběrem vozu. C5 měl v té době můj brácha u 3 roky, take tipy a zkuenosti nějaké měl a bylo na mě, abych si vybral ten správný vůz. Jak radí tady ostatní, opravdu je třeba vybírat důkladně a nejlépe s někým kdo má diagnostiku (a rozumí ji). Já tak po bazarech chodil měsíc, vyzkouel 6 aut a nakonec koupil a v Citroënu. A nelituji ! (Za rok jsem najel 22 000 km a bez jakékoliv závady) Jen podotýkám auto jsem loni v Září koupil r.v. 2004 se 180 000 km... nestočenými. S výběrem nespěchej , zkus si nechat prověřit tebou vybrané auto dle VIN co se zjistí...
Mohu koupit C5, tak bych přivítal radu, jestli ano nebo ne. Je to rok 2002 2,2 D najeto 140 000 km. celkově v dobrém stavu. Doposud jsem měl jen fordy, tak citroeny vůbec neznám.
Ahoj, taky jsem přeel od Fordů (Scorpio Cossworth, Mondeo V6) 1. věc kterou jsem udělal bylo to, e jsem nejprve četl rady a zkuenosti tady na fóru, abych nelápl vedle s výběrem vozu. C5 měl v té době můj brácha u 3 roky, take tipy a zkuenosti nějaké měl a bylo na mě, abych si vybral ten správný vůz. Jak radí tady ostatní, opravdu je třeba vybírat důkladně a nejlépe s někým kdo má diagnostiku (a rozumí ji). Já tak po bazarech chodil měsíc, vyzkouel 6 aut a nakonec koupil a v Citroënu. A nelituji ! (Za rok jsem najel 22 000 km a bez jakékoliv závady) Jen podotýkám auto jsem loni v Září koupil r.v. 2004 se 180 000 km... nestočenými. S výběrem nespěchej , zkus si nechat prověřit tebou vybrané auto dle VIN co se zjistí... ;-)
|
|
26.09.2010 23:10 -
|
2356841
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Dan 1 napsal(a): Zdravím vechny na tomto fóru ! Jsem tady nový a potřebuji poradit. Mohu koupit C5, tak bych přivítal radu, jestli ano nebo ne. Je to rok 2002 2,2 D najeto 140 000 km. celkově v dobrém stavu. Doposud jsem měl jen fordy, tak citroeny vůbec neznám. Na co si dát pozor atd. Předem díky za ohlasy
tak tě teda vítáme v klubu, snaně tě prosím ne něco napíe pouívej kouzelné okénečko vpravo nahoře, tady je toho ji toliko popsáno a toliko odpovědí a rad jak se nenechat napálit, řekl bych e a a, jinak má rada zní: diagnostika, diagnostika, diagnostika a nevěř ani kámoovi máme tady člena, kterému kámo prodal a stočeno snad 750 000 km!!!!!!!!!!! a to si nedělám srandu. Kupuj srdcem, s diagnostikou a nespěchej, výběr je veliký. A tu radu ohledně "italy nebrat" si k srdci neber - není to vodítko, prasata na auta se najdou vude. Jinak na diagnostiku auto nemusí jet, diagnostika v booku můe za autem. , Drím palce.
tak tě teda vítáme v klubu, snaně tě prosím ne něco napíe pouívej kouzelné okénečko vpravo nahoře, tady je toho ji toliko popsáno a toliko odpovědí a rad jak se nenechat napálit, řekl bych e a a, jinak má rada zní: diagnostika, diagnostika, diagnostika a nevěř ani kámoovi máme tady člena, kterému kámo prodal a stočeno snad 750 000 km!!!!!!!!!!! a to si nedělám srandu. Kupuj srdcem, s diagnostikou a nespěchej, výběr je veliký. A tu radu ohledně "italy nebrat" si k srdci neber - není to vodítko, prasata na auta se najdou vude. Jinak na diagnostiku auto nemusí jet, diagnostika v booku můe za autem. :-D, Drím palce.
|
|
27.09.2010 07:29 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2356847
|
|
jruze
|
|
|
Byl jsi někdy v Itálii a viděl jak jezdí? Taky mám itala.(tam dávají na tachometr redukci jedna ku dvěma )
Byl jsi někdy v Itálii a viděl jak jezdí? Taky mám itala.(tam dávají na tachometr redukci jedna ku dvěma :-)))) )
|
|
27.09.2010 07:47 -
|
2356849
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
heh u italu se mozna mene soli ale zase tam maji takovou kaluz,more se to jmenuje, a to se umi podepsat lip nez prosolena cesta..ale zalezi na konkretnim miste ,samozdrejme..jinak italove jsou prasata "umi" kourit u stolu kdyz zbytek jeste ji a klepat do talire...to same v aute...z italie se da dovest ale i pekne auto (sam jsem jedno mel) ale je potreba se smirit s tim ze exterier bude jaky bude ..v podstate i interier pokud chytis ve stavu ,tak si muzes gratulovat....proste oni auta neresi,je to delnik....jo a co bude urcite dobe je COM2000 ,protoze jim smerovky nic nerikaj
heh u italu se mozna mene soli ale zase tam maji takovou kaluz,more se to jmenuje, a to se umi podepsat lip nez prosolena cesta..ale zalezi na konkretnim miste ,samozdrejme..jinak italove jsou prasata "umi" kourit u stolu kdyz zbytek jeste ji a klepat do talire...to same v aute...z italie se da dovest ale i pekne auto (sam jsem jedno mel) ale je potreba se smirit s tim ze exterier bude jaky bude ..v podstate i interier pokud chytis ve stavu ,tak si muzes gratulovat....proste oni auta neresi,je to delnik....jo a co bude urcite dobe je COM2000 ,protoze jim smerovky nic nerikaj :-d
|
|
27.09.2010 10:05 -
|
2356853
|
|
jumep
|
|
|
ked chces pekne auto chod do svicar ....
ked chces pekne auto chod do svicar .... :)
|
|
27.09.2010 10:21 -
|
2356855
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no troku se to zvrhlo na pomlouvání italů , první zásada pořádně prohlédnout, poádat někoho kdo má diagnostiku - prověřit, servisce nevěřit, dá se i v Citroenu zjistit servis tzn. porovnat servisku (jestli to ovem chodilo do ofiko servisu Citroen), ty km mi moc nesedí, jinak jsem taky kupoval itala a můu potvrdit e stav auta se odvíjí od řidiče!!!! ne od národnosti, a hlavně si musí vdy uvědomit, e koupě ojetého auta je VDY riziko, je nutno počítat a mít v rezervě nějakou korunku a zainvestovat ihned po koupi. Jinak nemá cenu moc spěchat a v klidu vybírat a porovnávat, nabídka je docela veliká. Drím palce a se koupě povede
no troku se to zvrhlo na pomlouvání italů :-)))) , první zásada pořádně prohlédnout, poádat někoho kdo má diagnostiku - prověřit, servisce nevěřit, dá se i v Citroenu zjistit servis tzn. porovnat servisku (jestli to ovem chodilo do ofiko servisu Citroen), ty km mi moc nesedí, jinak jsem taky kupoval itala a můu potvrdit e stav auta se odvíjí od řidiče!!!! ne od národnosti, a hlavně si musí vdy uvědomit, e koupě ojetého auta je VDY riziko, je nutno počítat a mít v rezervě nějakou korunku a zainvestovat ihned po koupi. Jinak nemá cenu moc spěchat a v klidu vybírat a porovnávat, nabídka je docela veliká. Drím palce a se koupě povede :palec
|
|
27.09.2010 14:45 -
|
2356868
|
|
zico
|
|
|
ja mam itala a nastastie to bol beznehodovy poriadkumilovny nefajciar
ja mam itala a nastastie to bol beznehodovy poriadkumilovny nefajciar :-)
|
|
27.09.2010 18:21 -
|
2356883
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Ahoj já mám káru po nějaké doktorce z Kodaně ( DK) a ve krásně zachovalé . A na pár krábanců . To víte enská
Ahoj já mám káru po nějaké doktorce z Kodaně ( DK) a ve krásně zachovalé . A na pár krábanců . To víte enská:palec:-))))
|
|
27.09.2010 20:25 -
|
2356886
|
|
zico
|
|
|
aby sme to zjednoduili: ital neital, nemec frantík, český alebo nečeský bazár. Auto je potrebné kupova podža skutočného stavu. Bez predsudkov, ale tie bez prehnaných očakávaní
aby sme to zjednoduili: ital neital, nemec frantík, český alebo nečeský bazár. Auto je potrebné kupova podža skutočného stavu. Bez predsudkov, ale tie bez prehnaných očakávaní ;-)
|
|
28.09.2010 19:48 -
|
2356968
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Tak tu C5 vemu. Z itálie mám i nynějí mondeo-za 5let 160 000 km a jen běné investice, jen ten motor je na tu váhu auta slabý. C5, kterou kupuju, má najeto určitě víc, ne má na tachometru, ale snad bude chvíli slouit. Jen nevím, jak to udělali s těmi fakturami, na kterých je opravdu VIN tohoto auta a ve sedí-poslední faktura z prosince loňského roku, 132 000 km a nyní má 143 000-to ve z citroenu
Tak tu C5 vemu. Z itálie mám i nynějí mondeo-za 5let 160 000 km a jen běné investice, jen ten motor je na tu váhu auta slabý. C5, kterou kupuju, má najeto určitě víc, ne má na tachometru, ale snad bude chvíli slouit. Jen nevím, jak to udělali s těmi fakturami, na kterých je opravdu VIN tohoto auta a ve sedí-poslední faktura z prosince loňského roku, 132 000 km a nyní má 143 000-to ve z citroenu
|
|
06.10.2010 15:31 -
C5 Koupě a po opravy:)
|
2357867
|
|
Pali
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Já jsem si koupil C5 rok výroby 2004 najeto 150 000KM Za 128 000 kč prvních 14 dní pohoda pak jsem chtěl vědet načem jsem atd natěstí ná dobrý známej dělal 15 let v servisu pro citroen a peugeot tak se vyzná !!!vyměnil jsem destičky kabeláe v motoru byly s pučelý a jednu zadní pístnici u mi tekla tak se vyměnila cena CCA 15 tisíc prostě jsem názoru kadý auo něco stojí at je to jaký koliv a čím dřív a víc se toho udělá tím líp!!!Pak mi naboural týpek z 1,40 promile vlítl mi do kufru ale natestí mám kouli tak se i poní svez a jen mi promáčkl kurf a pokrábal zadní nárazník tak mám novej narázník a kufr co mám radostPak mi idela spojko viz jsem psal na foru tu mi udělal a nakonec dalí pravou zadná pístnici tak mám zadek uplně novej plus výměna tekutiny do toho tak dalích cca 15 tisíc take auto mi po opravách a koupě vylo na 160 tisíc,ale na druhou stranu věřím e v akutních věcech C5 mám na nějaku dobu klid přední hydraulika je jak nová tak jsem říkal aspon e takKadopádně C5 mám rád líbí se mi pohodlííčko a krásné svezení nelituji toho e jsem investoval kadej mě odpuzoval od C5 kadej kup si oktávku nebo golfa ser na francouze,ale co si budem povídat oktávky atd taky nejsou nějaky zlatý auta tak kdoby se rozmejlel já tuto auto doporučuji za sluný peníze dost muziky i stím e se invstuje,ale jako do kadýho auta!!!!
Já jsem si koupil C5 rok výroby 2004 najeto 150 000KM Za 128 000 kč prvních 14 dní pohoda pak jsem chtěl vědet načem jsem atd natěstí ná dobrý známej dělal 15 let v servisu pro citroen a peugeot tak se vyzná !!!vyměnil jsem destičky kabeláe v motoru byly s pučelý a jednu zadní pístnici u mi tekla tak se vyměnila cena CCA 15 tisíc prostě jsem názoru kadý auo něco stojí at je to jaký koliv a čím dřív a víc se toho udělá tím líp!!!Pak mi naboural týpek z 1,40 promile vlítl mi do kufru ale natestí mám kouli tak se i poní svez a jen mi promáčkl kurf a pokrábal zadní nárazník tak mám novej narázník a kufr co mám radost;-)Pak mi idela spojko viz jsem psal na foru tu mi udělal a nakonec dalí pravou zadná pístnici tak mám zadek uplně novej plus výměna tekutiny do toho tak dalích cca 15 tisíc take auto mi po opravách a koupě vylo na 160 tisíc,ale na druhou stranu věřím e v akutních věcech C5 mám na nějaku dobu klid přední hydraulika je jak nová tak jsem říkal aspon e tak:-dKadopádně C5 mám rád líbí se mi pohodlííčko a krásné svezení nelituji toho e jsem investoval kadej mě odpuzoval od C5 kadej kup si oktávku nebo golfa ser na francouze,ale co si budem povídat oktávky atd taky nejsou nějaky zlatý auta tak kdoby se rozmejlel já tuto auto doporučuji za sluný peníze dost muziky i stím e se invstuje,ale jako do kadýho auta!!!!
|
|
06.10.2010 18:47 -
|
2357884
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...ono taky v oktavce nebo golfu by jsi prisel o zada na D1-8
...ono taky v oktavce nebo golfu by jsi prisel o zada na D1-8
|
|
08.10.2010 19:56 -
|
2358047
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Tak mám C5 doma. Snad nebudu litovat. Ale asi mi netopí strana u řidiče-viděl jsem tady někde návod na opravu, tak a bude čas, snad to zvládnu
Tak mám C5 doma. Snad nebudu litovat. Ale asi mi netopí strana u řidiče-viděl jsem tady někde návod na opravu, tak a bude čas, snad to zvládnu
|
|
14.10.2010 22:33 -
|
2358591
|
|
Radwy
|
|
|
ahoj my uz mame s tatikem kazdy 4 citrouse s franci a porad v pohode
ahoj my uz mame s tatikem kazdy 4 citrouse s franci a porad v pohode
|
|
16.10.2010 16:00 -
|
2358694
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Třeba někomu pomůe toto : .link.
Třeba někomu pomůe toto : http://www.auto.cz/citroen-c5-2000-2007-pohodli-na-patou-1938
:palec
|
|
| |
|
|