| | |
24.04.2015 10:09 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2813906
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
To jsi musel mít patný kus. Neříkám, e by 1,6 byla trhač asfaltu, ale abych se v jakémkoliv kopci nebyl schopen rozjet na víc ne 2, to se mi nestalo ani s tunou na vozíku. Na plynu samozřejmě musí stát
Co mě příjemně překvapilo, takto naloený jsem jel Brno-Plzeň, celou cestu na 5, nebylo potřeba podřazovat, a spotřeba asi 6,5. Rychlost teda 90, víc u se začínal houpat vozík.
Samotné auto ve 2 lidech+300kg náklad úplně v pohodě, brzdou premávky nebude. U to teda není eko, dvoulitr by jel asi za míň, motor taky dostává kartáč...
Jako...má to jak u čehokoliv jiného. Oktávky a superby se taky dělají s 1,6 a kolikrát s tím jezdí obchoďáci. Poměr kW/t má plno aut horí, spí jsou to jetě atmosféry, take bez otáček nejedou. Jednu dobu jsem jezdil s C4 1,6 120k a na to, e je C4 lehčí, měla vyí výkon, tak jela hůř ne C5 1,6.
To jsi musel mít patný kus. Neříkám, e by 1,6 byla trhač asfaltu, ale abych se v jakémkoliv kopci nebyl schopen rozjet na víc ne 2, to se mi nestalo ani s tunou na vozíku. Na plynu samozřejmě musí stát:)
Co mě příjemně překvapilo, takto naloený jsem jel Brno-Plzeň, celou cestu na 5, nebylo potřeba podřazovat, a spotřeba asi 6,5. Rychlost teda 90, víc u se začínal houpat vozík.
Samotné auto ve 2 lidech+300kg náklad úplně v pohodě, brzdou premávky nebude. U to teda není eko, dvoulitr by jel asi za míň, motor taky dostává kartáč...
Jako...má to jak u čehokoliv jiného. Oktávky a superby se taky dělají s 1,6 a kolikrát s tím jezdí obchoďáci. Poměr kW/t má plno aut horí, spí jsou to jetě atmosféry, take bez otáček nejedou. Jednu dobu jsem jezdil s C4 1,6 120k a na to, e je C4 lehčí, měla vyí výkon, tak jela hůř ne C5 1,6.
|
|
24.04.2015 10:32 -
|
2813913
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
e mi auto do kopce nejelo, začalo zpomalovat a musel jsem podřadit z 3 na 2 se mi stalo jednou. V 5 lidech, plný kufr a 4 kola na střee - na cestě ze Salcburku do Villachu jsem nejel skrz tunely, ale okolo (Radstadt-Obertauern-Katschberg). Ale to byly kopce tak kolem 20% stoupání. V Čechách ádnou tak strmou a přitom dostatečně rovnou a dlouhou silnici neznám (i kdy třeba někde je).
e 2.0HDI s estikvaltem bude mít ve 130 nií spotřebu je asi fakt, ale to mě vcelku netrápí.
e mi auto do kopce nejelo, začalo zpomalovat a musel jsem podřadit z 3 na 2 se mi stalo jednou. V 5 lidech, plný kufr a 4 kola na střee - na cestě ze Salcburku do Villachu jsem nejel skrz tunely, ale okolo (Radstadt-Obertauern-Katschberg). Ale to byly kopce tak kolem 20% stoupání. V Čechách ádnou tak strmou a přitom dostatečně rovnou a dlouhou silnici neznám (i kdy třeba někde je).
e 2.0HDI s estikvaltem bude mít ve 130 nií spotřebu je asi fakt, ale to mě vcelku netrápí. :-)
|
|
24.04.2015 10:45 -
|
2813915
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
To ti reknu ca presne dvoulitr pri stotricitce prumer do 6 litru..ale je mi to taky jedno, dulezite je ze natankujes a ujedes skoro 1300 km a taky ze se nam nafta mota okolo 30ti a ne 40 jako nedavno...takze pohodicka, nekdo si chce koupit peknou X7 a nema tolik penez tak si koupi 1,6 a udela s ni taky spoustu parady, ja to docela chapu..a nebo se zamiluje do barvy, vybavy, stavu atd..a bohuzel je tam 1.6 ale to auto se mu libi tak si ho koupi...Vetsina lidi asi nejezdi v peti s kolama na strese ze
To ti reknu ca presne dvoulitr pri stotricitce prumer do 6 litru..ale je mi to taky jedno, dulezite je ze natankujes a ujedes skoro 1300 km a taky ze se nam nafta mota okolo 30ti a ne 40 jako nedavno...takze pohodicka, nekdo si chce koupit peknou X7 a nema tolik penez tak si koupi 1,6 a udela s ni taky spoustu parady, ja to docela chapu..a nebo se zamiluje do barvy, vybavy, stavu atd..a bohuzel je tam 1.6 ale to auto se mu libi tak si ho koupi...Vetsina lidi asi nejezdi v peti s kolama na strese ze :-p
|
|
24.04.2015 11:57 -
|
2813933
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Taky záleí, jestli kupuje C5 II nebo X7. X7 je těí, pojede asi o něco hůř, bude bez hydractivu...
Jako rodinné auto je to kadopádně v pohodě.
Taky záleí, jestli kupuje C5 II nebo X7. X7 je těí, pojede asi o něco hůř, bude bez hydractivu...
Jako rodinné auto je to kadopádně v pohodě.
|
|
24.04.2015 13:00 -
|
2813952
|
|
womo
|
|
|
Nemyslím si, e by to byl a tak patný kus, ale na časté jedění s plně naloeným autem to prostě není. A si s plně naloenou 1.6kou vyzkouí výjezd z Litoměřic směrem na Mentaurov, můeme se bavit dál...
Nemyslím si, e by to byl a tak patný kus, ale na časté jedění s plně naloeným autem to prostě není. A si s plně naloenou 1.6kou vyzkouí výjezd z Litoměřic směrem na Mentaurov, můeme se bavit dál...
|
|
03.05.2015 16:18 -
|
2816889
|
|
flesch
|
Město: Třebíč, Auto: | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobry den chtel bych se zeptat jestli je tu nekdo kdo by mel diagnostiku a byl by ochotnej za nejakej peniz proverit auto Citroën C5 2,0 HDI 16V rok vyroby 8/2004 ketere bych si rad koupil ale nejsem si jistej zda je v se ok predem dekuji
Dobry den chtel bych se zeptat jestli je tu nekdo kdo by mel diagnostiku a byl by ochotnej za nejakej peniz proverit auto Citroën C5 2,0 HDI 16V rok vyroby 8/2004 ketere bych si rad koupil ale nejsem si jistej zda je v se ok predem dekuji
|
|
03.05.2015 18:08 -
|
2816922
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Zdravím, nechystá se někdo prodat svůj C5 II Break (2.0 Hdi nebo 2.0i) sice jsem tu inzerát "vylepil", ale reakce ádná. Zítra prodávám Xantii a rád bych zůstal u značky. Ale jaksi jsem se trefil do patného období, nabídka je omezená. U přemýlím, e se pojedu podívat i na tohohle vyslouilce, i kdy třeba překvapí .link.
Zdravím, nechystá se někdo prodat svůj C5 II Break (2.0 Hdi nebo 2.0i) sice jsem tu inzerát "vylepil", ale reakce ádná. Zítra prodávám Xantii a rád bych zůstal u značky. Ale jaksi jsem se trefil do patného období, nabídka je omezená. U přemýlím, e se pojedu podívat i na tohohle vyslouilce, i kdy třeba překvapí http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16360550?goFrom=list#
|
|
03.05.2015 18:26 -
|
2816932
|
|
Matijaz
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Počítá s tím,e to je pouze na půjčku?
Počítá s tím,e to je pouze na půjčku?
|
|
03.05.2015 19:46 -
|
2816970
|
|
Světlono
|
|
|
Jak pouze na půjčku? Předpokládám, e ten řádek s pochybným úvěrem je nějaká vlezlá reklama. Pokud ne, tak nezájem. Platím jen v hotovosti, lichváře neivím.
Jak pouze na půjčku? Předpokládám, e ten řádek s pochybným úvěrem je nějaká vlezlá reklama. Pokud ne, tak nezájem. Platím jen v hotovosti, lichváře neivím.;-)
|
|
03.05.2015 20:07 -
|
2816977
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě se líbí ta výbava:
autorádio, CD přehrávač, originál autorádio,
centrální zamykání, dálkové centrální zamykání,
isofix, příprava pro ISOFIX,
parkovací asistent, parkovací senzory,
nastavitelná sedadla, podélný posuv sedadel, výkově nastavitelná sedadla, výkově nastavitelné sedadlo řidiče,
vnitřní teploměr, vyhřívané čelní sklo,
A hlavně po 360k km - perfektně zajetý motor nebere ádný olej. Nikdy nehavarováno. Vůz jezdil předevím po dálnicích.
Chybí u jen důchodce, co s tím jezdil jen v neděli po dálnici do LIDLu a bylo by to asi vechno.
Jinak není to Exclusive a nemá to xenony, take i ten ostřikovač světlometů je kec.
Ale to není nic o autu, jen o tom, kdo ten inzerát sesmolil.
Mě se líbí ta výbava:
autorádio, CD přehrávač, originál autorádio,
centrální zamykání, dálkové centrální zamykání,
isofix, příprava pro ISOFIX,
parkovací asistent, parkovací senzory,
nastavitelná sedadla, podélný posuv sedadel, výkově nastavitelná sedadla, výkově nastavitelné sedadlo řidiče,
vnitřní teploměr, vyhřívané čelní sklo,
A hlavně po 360k km - perfektně zajetý motor nebere ádný olej. Nikdy nehavarováno. Vůz jezdil předevím po dálnicích.
Chybí u jen důchodce, co s tím jezdil jen v neděli po dálnici do LIDLu a bylo by to asi vechno. :-))))
Jinak není to Exclusive a nemá to xenony, take i ten ostřikovač světlometů je kec.
Ale to není nic o autu, jen o tom, kdo ten inzerát sesmolil. :-o
|
|
03.05.2015 21:00 -
|
2817003
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
.link. podle tel. čísla to je bazar jihlavskýho Citroenu
http://www.autospinar.cz/jihlava podle tel. čísla to je bazar jihlavskýho Citroenu
|
|
03.05.2015 21:00 -
|
2817004
|
|
Světlono
|
|
|
Vdy píu, e je to vyslouilec a kouknout bych se na něj jel jen proto, e momentálně je nabídka slabá. Jestli to má xenony nepíou, ostřikovače, nebo aspoň krytky tam vidím. Ale víc mě mate ta podloka pod zadní značkou, to se mi moc nerýmuje s jedním majitelem.
Vdy píu, e je to vyslouilec a kouknout bych se na něj jel jen proto, e momentálně je nabídka slabá. Jestli to má xenony nepíou, ostřikovače, nebo aspoň krytky tam vidím. Ale víc mě mate ta podloka pod zadní značkou, to se mi moc nerýmuje s jedním majitelem.:nevim
|
|
03.05.2015 21:17 -
|
2817014
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
C5II v Exclusive má vdy xenony. Oni píou Exclusive, ale podle VIN to není. Píou ostřik světel, ale xenony to nemá, take ostřik taky ne. A mám dojem, e krytky jsou na vech náraznících, teda i bez ostřiku.
Zase ale 60k není taková pálka, aby to muselo být v plný palbě a kdy po Exclusive přímo netouí, tak proč ne?
Do Jihlavy to nemá daleko, ale jet tam bez diagnostika nemá cenu.
A nemá to FAP, co je docela plus.
A jetě lou s výhřevem sedaček. To tam taky není.
Vyrobeno v říjnu 2004. Take asi chvíli stál v salonu.
C5II v Exclusive má vdy xenony. Oni píou Exclusive, ale podle VIN to není. Píou ostřik světel, ale xenony to nemá, take ostřik taky ne. A mám dojem, e krytky jsou na vech náraznících, teda i bez ostřiku.
Zase ale 60k není taková pálka, aby to muselo být v plný palbě a kdy po Exclusive přímo netouí, tak proč ne?
Do Jihlavy to nemá daleko, ale jet tam bez diagnostika nemá cenu.
A nemá to FAP, co je docela plus.
A jetě lou s výhřevem sedaček. To tam taky není.
Vyrobeno v říjnu 2004. Take asi chvíli stál v salonu.
|
|
03.05.2015 21:40 -
|
2817024
|
|
Světlono
|
|
|
Rychlá lustrace. Dobrá práce. Nevím sice co si myslet o podloce pod značkou od Esa auto, ale jak říká 60 tis. pořizovací ceny je relativně málo a dává mi to prostor mít skoro to samé na servis, take poléčit by se to dalo. Ale rozhodně netvrdím, e nutně chci právě tento kus. Tak lačný zase nejsem.
Rychlá lustrace. :-) Dobrá práce. Nevím sice co si myslet o podloce pod značkou od Esa auto, ale jak říká 60 tis. pořizovací ceny je relativně málo a dává mi to prostor mít skoro to samé na servis, take poléčit by se to dalo. Ale rozhodně netvrdím, e nutně chci právě tento kus. Tak lačný zase nejsem.:-d
|
|
03.05.2015 21:47 -
|
2817027
|
|
Mikra
|
|
|
Ono 360k km můe být hodně věcí po smrti, můou u být taky vechny věci opravený a nebo to je fakt udrovaný a vechno teprve přijde. Proto píu, e to chce zkuenýho mechanika s Lexií, co se vyzná v C5.
Ono 360k km můe být hodně věcí po smrti, můou u být taky vechny věci opravený a nebo to je fakt udrovaný a vechno teprve přijde. Proto píu, e to chce zkuenýho mechanika s Lexií, co se vyzná v C5.
|
|
03.05.2015 22:01 -
|
2817032
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Jinak, to e je to značkový servis citroen vůbec nic neznamená.. sám jsem se o tom přesvědčil.. jel jsem přes celou republiku "na jistotu" do Citroenu, abych zjistil, co za střep mi chcou prodat.. .link.
Po bouračce - celý předek fuérsky opravovaný, turbo po smrti, kotouče a desky po smrti, pneumatiky po smrti, ze zadních pístnic chčije, zavazadlový prostor dohňapaný, těsnění ve dveřích dotrhané, prasklé čelní sklo, chycené vstřikovače, bez servisní historie... a to byla jen zběná prohlídka.. nael bych toho asi o dost víc. a kdy jsem chtěl slevu 60 tisíc a ukázal jsem jim vechny ty průsery co to má, tak se mi vysmáli, e moná těch 10 by sundali.. take jsme se rozloučili.. Tolik moje zkuenost s nákupem v autorizovaném servisu..
Jinak, to e je to značkový servis citroen vůbec nic neznamená.. sám jsem se o tom přesvědčil.. jel jsem přes celou republiku "na jistotu" do Citroenu, abych zjistil, co za střep mi chcou prodat.. http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16317827
Po bouračce - celý předek fuérsky opravovaný, turbo po smrti, kotouče a desky po smrti, pneumatiky po smrti, ze zadních pístnic chčije, zavazadlový prostor dohňapaný, těsnění ve dveřích dotrhané, prasklé čelní sklo, chycené vstřikovače, bez servisní historie... a to byla jen zběná prohlídka.. nael bych toho asi o dost víc. a kdy jsem chtěl slevu 60 tisíc a ukázal jsem jim vechny ty průsery co to má, tak se mi vysmáli, e moná těch 10 by sundali.. take jsme se rozloučili.. Tolik moje zkuenost s nákupem v autorizovaném servisu..
|
|
03.05.2015 22:09 -
|
2817038
|
|
Mikra
|
|
|
Přesně. Tam jsme byli s Jumepem mladýmu prohlídnout Breaka a odhalili jsme jim AP po smrti. Hrozně se divili, vdy to bylo servisovaný v rakouským Citroenu. Nálepek na tom bylo citroenovských hafo, ale museli to tam přivézt na podvalu, protoe to po 5km u neřadilo. A chudáci o tom nevěděli, e to je mrtvola.
Přesně. Tam jsme byli s Jumepem mladýmu prohlídnout Breaka a odhalili jsme jim AP po smrti. Hrozně se divili, vdy to bylo servisovaný v rakouským Citroenu. Nálepek na tom bylo citroenovských hafo, ale museli to tam přivézt na podvalu, protoe to po 5km u neřadilo. A chudáci o tom nevěděli, e to je mrtvola.
|
|
03.05.2015 23:09 -
|
2817077
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Ten stejný servis? Tak to u je na shitlist
Ten stejný servis? Tak to u je na shitlist :-)
|
|
04.05.2015 17:02 -
|
2817306
|
|
Matijaz
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 76 |
|
|
tomikm napsal(a): .link. podle tel. čísla to je bazar jihlavskýho Citroenu
Kdy to rozklikne na Sauto.cz,tak je tam napsáno:Vloil soukromý inzerent.
Kdy to rozklikne na Sauto.cz,tak je tam napsáno:Vloil soukromý inzerent.
|
|
| |
|
|