| | |
22.03.2015 07:58 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2800630
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Moc se v LPG nevyznám, ale mám kamarády, co na to jezdí, tvrdily, e kdy měnily nádr, starí kolem 8 tis. Kč, nová od 12 a drá, plus montá a revize, je pravda, e je to u nějaký pátek zpátky, ceny mohly jít ní, záleí také jaká velikost nádre atd. Ono určitě také záleí od jaké firmy, na ceně to pak bude určitě znát.
Moc se v LPG nevyznám, ale mám kamarády, co na to jezdí, tvrdily, e kdy měnily nádr, starí kolem 8 tis. Kč, nová od 12 a drá, plus montá a revize, je pravda, e je to u nějaký pátek zpátky, ceny mohly jít ní, záleí také jaká velikost nádre atd. Ono určitě také záleí od jaké firmy, na ceně to pak bude určitě znát. ;-)
|
|
22.03.2015 08:16 -
|
2800640
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Tak mi to nedalo a první odkaz ve vyhledávači .link. hodil 6424 Kč za toroidní nádr do 65 litrů včetně práce.
Tak mi to nedalo a první odkaz ve vyhledávači http://www.neptun-harfa.cz/LPG-nadrze-a-vymena/3377.html hodil 6424 Kč za toroidní nádr do 65 litrů včetně práce.
|
|
22.03.2015 09:14 -
|
2800645
|
|
bidlo
|
Město: Praha, Auto: Volvo S80 II AS 2.4 225hp Executive 2009 | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Ahoj, rád byc pořídil do rodiny C5. Nějak jsem si po C4 a C8 na tuto značku zvyknul a u asi nechci němce do domu Líbí se mi moc tento kousek: .link.
u jsem si objednal převoz na testovací jízdu a sloil na auto zálohu. Můu znát názor zasvěcených? Jsem dlouhán 197 cm, jetě jsem v C5 nejel, tak snad se vejdu jezdím kadý den mezi 50 - 300km. Jde mi hlavně o komfort a spolehlivost. Trochu se bojím u té 2.7 HDi spotřeby po Praze, ale s C8 taky jedím po Praze za 9 a mimo za 7,5 tak to snad zas tak velkej rozíl nebude. A jetě jedna věc mě trápí, kdy se kouknete na foto rádia, tak se bojím, e to asi namá bluetooth HF sadu, co je pro mě moc důleité. Volám celý den a v C8 jsem si moc zvyknul na komfort integrované HF, ale tam mám jiné radio (asi RNEG) a také navigaci, ale zde navi není a tak se bojím, aby HF la aspoň dodělat výměnou za jiné originál radio a nemusela se bastlit nějaká neznačková HF? Vím e i v C8 jsem si musel do RNEG dohrát nový FW aby vůbec komunikoval s iPhone. Co myslíte, půjde to i zde? Mám v telefonu asi 950 kontaktů a potřebuji vidět kdo volá a ovládat hovor z volantu. díky za Vae názory. Honza
Ahoj, rád byc pořídil do rodiny C5. Nějak jsem si po C4 a C8 na tuto značku zvyknul a u asi nechci němce do domu:) Líbí se mi moc tento kousek: http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16188959?goFrom=list
u jsem si objednal převoz na testovací jízdu a sloil na auto zálohu. Můu znát názor zasvěcených? Jsem dlouhán 197 cm, jetě jsem v C5 nejel, tak snad se vejdu:) jezdím kadý den mezi 50 - 300km. Jde mi hlavně o komfort a spolehlivost. Trochu se bojím u té 2.7 HDi spotřeby po Praze, ale s C8 taky jedím po Praze za 9 a mimo za 7,5 tak to snad zas tak velkej rozíl nebude. A jetě jedna věc mě trápí, kdy se kouknete na foto rádia, tak se bojím, e to asi namá bluetooth HF sadu, co je pro mě moc důleité. Volám celý den a v C8 jsem si moc zvyknul na komfort integrované HF, ale tam mám jiné radio (asi RNEG) a také navigaci, ale zde navi není a tak se bojím, aby HF la aspoň dodělat výměnou za jiné originál radio a nemusela se bastlit nějaká neznačková HF? Vím e i v C8 jsem si musel do RNEG dohrát nový FW aby vůbec komunikoval s iPhone. Co myslíte, půjde to i zde? Mám v telefonu asi 950 kontaktů a potřebuji vidět kdo volá a ovládat hovor z volantu. díky za Vae názory. Honza
|
|
22.03.2015 10:13 -
|
2800658
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Je to hezkej kousek, ale důleitějí ne HF (to si můe ověřit na tý předváděčce), bude technický stav. Je veledůleitý, aby ti auto proklepnul někdo znalý s diagnostikou. Uvedený najetý km nevypadaj moc důvěryhodně, ale není to vyloučený. Pokud km sedí, je zase podezřele nízká cena za Exclusive. Proto to chce důkladnou prověrku stavu. Vechno je v Praze, take má nejlepí monosti na prověření a jruze určitě nebude proti - .link.
Je to hezkej kousek, ale důleitějí ne HF (to si můe ověřit na tý předváděčce), bude technický stav. Je veledůleitý, aby ti auto proklepnul někdo znalý s diagnostikou. Uvedený najetý km nevypadaj moc důvěryhodně, ale není to vyloučený. Pokud km sedí, je zase podezřele nízká cena za Exclusive. Proto to chce důkladnou prověrku stavu. Vechno je v Praze, take má nejlepí monosti na prověření a jruze určitě nebude proti - http://www.c5club.cz/profiles/jruze#.VQ6HkOFyz-s.
|
|
22.03.2015 10:30 -
|
2800659
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ak by to bola pravda, co by sa takemu autu v 60tisic km malo stat? ake zavady? za 10tEur to je zaujimavy kauf, ale tie km, to by chcelo overit v citron servise podla servisky ci je to real....kludne zavolat aj do zahranicia
motor o takom pocte km ani nevie, podvozok moze byt rozmlateny, ale to som videl aj na novom aute z pozicovne
ak by to bola realita, tak je to nice kauf
ak by to bola pravda, co by sa takemu autu v 60tisic km malo stat? ake zavady?:-)) za 10tEur to je zaujimavy kauf, ale tie km, to by chcelo overit v citron servise podla servisky ci je to real....kludne zavolat aj do zahranicia
motor o takom pocte km ani nevie, podvozok moze byt rozmlateny, ale to som videl aj na novom aute z pozicovne
ak by to bola realita, tak je to nice kauf:-d
|
|
22.03.2015 11:41 -
|
2800667
|
|
bidlo
|
Město: Praha, Auto: Volvo S80 II AS 2.4 225hp Executive 2009 | Počet příspěvků: 23 |
|
|
to chápu, taky se mi to nepozdává, ale znám pár lidí co mají silná auta ale kadý den nenajezdí tolik a tak si říkám, e to se prostě uvidí. Rozhodně si auto nechám prověřit. Spí mi ale jde o vá názor, zda jít do této motorizace aby mě auto neseralo servisem nebo spotřebou a zda někdo z vás měří ke dvoum metrům a C5 kadý den uívá. A zda má někdo zkuenost s doděláním HF, tak aby to byl originál a dal se hovor ovládat z volantu., protoe podle fotek se bojím, e to rádio nemá BT HF. Technický stav beru jako samozřejmost ,ale tahle prkotiny jsou pro mě kadodenní rutina za volantem a bez ní se neobejdu. Kdy jsem měl dřív paika, tak mi jeden ikula vyměnil za 3000,- nějakou jednotku pod sedačku a najednou auto poznalo iPhone a multifunkční volant fungoval. A to mi v autoriz servisu vude říkali, e to nejde a nebo v jednom chtěli 25.000 Tak bych byl rád kdyby to tu bylo podobné a za par korun to lo dodělat.
to chápu, taky se mi to nepozdává, ale znám pár lidí co mají silná auta ale kadý den nenajezdí tolik a tak si říkám, e to se prostě uvidí. Rozhodně si auto nechám prověřit. Spí mi ale jde o vá názor, zda jít do této motorizace aby mě auto neseralo servisem nebo spotřebou a zda někdo z vás měří ke dvoum metrům a C5 kadý den uívá. A zda má někdo zkuenost s doděláním HF, tak aby to byl originál a dal se hovor ovládat z volantu., protoe podle fotek se bojím, e to rádio nemá BT HF. Technický stav beru jako samozřejmost ,ale tahle prkotiny jsou pro mě kadodenní rutina za volantem a bez ní se neobejdu. Kdy jsem měl dřív paika, tak mi jeden ikula vyměnil za 3000,- nějakou jednotku pod sedačku a najednou auto poznalo iPhone a multifunkční volant fungoval. A to mi v autoriz servisu vude říkali, e to nejde a nebo v jednom chtěli 25.000:-d Tak bych byl rád kdyby to tu bylo podobné a za par korun to lo dodělat.
|
|
22.03.2015 11:56 -
|
2800670
|
|
jumep
|
|
|
to je uplne klasicke radio a k tomu sa da dorobit (ak tam neni) aj original bluetooth (je to zvlast jednotka).
co sa tyka 2.7 na servis je drahsia ako nejaka 2.0
dat si pozor na servisny interval - 30000km je problem a najskor sa zadre motor ked sa to takto servisuje
ad spotreba - s automatom v meste 12 litrov
to je uplne klasicke radio a k tomu sa da dorobit (ak tam neni) aj original bluetooth (je to zvlast jednotka).
dat si pozor na servisny interval - 30000km je problem a najskor sa zadre motor ked sa to takto servisuje
|
|
22.03.2015 15:07 -
|
2800708
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Ahoj, jsem tu nový a uvauji taky o koupi c5. Co tak koukám na různé fotky pořád nemůu rozlousknout 3 tlačítka po levé straně volantu (viz příloha). Můe mi někdo prosím popsat,k čemu slouí?
Ahoj, jsem tu nový a uvauji taky o koupi c5. Co tak koukám na různé fotky pořád nemůu rozlousknout 3 tlačítka po levé straně volantu (viz příloha). Můe mi někdo prosím popsat,k čemu slouí? :)
Přílohy: 55010d69d850e64a3f9d0100.jpg ( 56543b ) - |
|
22.03.2015 15:43 -
|
2800750
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Royce napsal(a): Ahoj, jsem tu nový a uvauji taky o koupi c5. Co tak koukám na různé fotky pořád nemůu rozlousknout 3 tlačítka po levé straně volantu (viz příloha). Můe mi někdo prosím popsat,k čemu slouí?
Od leva:
Check - po stisku se na displeji tachometru vystřídají tyto informace: kontrola tlaku vzduchu v pneumatikách, zobrazení ukazatele servisního intervalu, zobrazení výstraných hláení, kontrola hladiny oleje
Prostřední - slouí k vypnutí alarmu
Pravé - parkovací asistent, po stisku a projetí kolem prázdného místa rychlostí do 20 km/h pak na displeji tachometru zobrazí, zda se tam auto vejde, či nikoli
Od leva:
Check - po stisku se na displeji tachometru vystřídají tyto informace: kontrola tlaku vzduchu v pneumatikách, zobrazení ukazatele servisního intervalu, zobrazení výstraných hláení, kontrola hladiny oleje
Prostřední - slouí k vypnutí alarmu
Pravé - parkovací asistent, po stisku a projetí kolem prázdného místa rychlostí do 20 km/h pak na displeji tachometru zobrazí, zda se tam auto vejde, či nikoli
|
|
22.03.2015 16:00 -
|
2800763
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Bllizzard napsal(a): Prostřední - slouí k vypnutí alarmu
A neslouí to jen pro vypnutí hlídání prostoru pro případ kdy nechává v autě třeba psa? Tak jak je tomu u C5 II ? Alarm je dále aktivní ale pouze hlídá otevření dveří, nikoli naruení prostoru
citace z návodu pro C5 II, kde je tlačítko (ovladač 1) se stejným symbolem:
Vae vozidlo mùe být vybaveno ALARMEM PROTI VNIKNUTÍ DO VOZIDLA. Tento alarm zajiuje:
Vnějí obvodovou ochranu vozidla pomocí detektorù na vech otevíratelných částech (dveře, víko zavazadlového prostoru, víko motoru) a elektrického napájení vozidla.
Prostorovou ochranu interiéru, zajiovanou ultrazvukovými snímači (detekce pohybu v interiéru vozidla). Prostorový alarm můete deaktivovat pomocí ovladače (1)
A neslouí to jen pro vypnutí hlídání prostoru pro případ kdy nechává v autě třeba psa? Tak jak je tomu u C5 II ? Alarm je dále aktivní ale pouze hlídá otevření dveří, nikoli naruení prostoru :-)
Vae vozidlo mùe být vybaveno ALARMEM PROTI VNIKNUTÍ DO VOZIDLA. Tento alarm zajiuje:
Vnějí obvodovou ochranu vozidla pomocí detektorù na vech otevíratelných částech (dveře, víko zavazadlového prostoru, víko motoru) a elektrického napájení vozidla.
Prostorovou ochranu interiéru, zajiovanou ultrazvukovými snímači (detekce pohybu v interiéru vozidla). Prostorový alarm můete deaktivovat pomocí ovladače (1)
|
|
22.03.2015 16:11 -
|
2800771
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Koník napsal(a): A neslouí to jen pro vypnutí hlídání prostoru pro případ kdy nechává v autě třeba psa? Tak jak je tomu u C5 II ? Alarm je dále aktivní ale pouze hlídá otevření dveří, nikoli naruení prostoru
Ano, má pravdu. Omlouvám se za mojí nepřesně podanou informaci.
Ano, má pravdu. Omlouvám se za mojí nepřesně podanou informaci.
|
|
22.03.2015 20:55 -
|
2800951
|
|
jruze
|
|
|
bidlo napsal(a): Ahoj, rád byc pořídil do rodiny C5. Nějak jsem si po C4 a C8 na tuto značku zvyknul a u asi nechci němce do domu Líbí se mi moc tento kousek: .link.
u jsem si objednal převoz na testovací jízdu a sloil na auto zálohu. Můu znát názor zasvěcených? Jsem dlouhán 197 cm, jetě jsem v C5 nejel, tak snad se vejdu jezdím kadý den mezi 50 - 300km. Jde mi hlavně o komfort a spolehlivost. Trochu se bojím u té 2.7 HDi spotřeby po Praze, ale s C8 taky jedím po Praze za 9 a mimo za 7,5 tak to snad zas tak velkej rozíl nebude. A jetě jedna věc mě trápí, kdy se kouknete na foto rádia, tak se bojím, e to asi namá bluetooth HF sadu, co je pro mě moc důleité. Volám celý den a v C8 jsem si moc zvyknul na komfort integrované HF, ale tam mám jiné radio (asi RNEG) a také navigaci, ale zde navi není a tak se bojím, aby HF la aspoň dodělat výměnou za jiné originál radio a nemusela se bastlit nějaká neznačková HF? Vím e i v C8 jsem si musel do RNEG dohrát nový FW aby vůbec komunikoval s iPhone. Co myslíte, půjde to i zde? Mám v telefonu asi 950 kontaktů a potřebuji vidět kdo volá a ovládat hovor z volantu. díky za Vae názory. Honza
Ty Km jsou hodně podezřelé (místo prodejce také) - před časem asi před dvěma léty se mi přiel občasný zákazník pochlubit s novím autem také 2009 a se stavem 97000Km (od jiného prodejce) a výsledek ?? něco přes 200000Km nevím neviděl jsem to,můe to být pravda - problém je e dnes u se mazači hudně zdokonalili a nedá se to najít (záleí kdo,kde a jak mazal) dá se z jednotky vyčíst motohodiny,ale není to jen tak a určitě né při prohlídce v bazaru.
Jinak tato a 1.6 HDI jsou ty poslední motorizace co bych si postil do baráku - buď to nejede nebo to ere a serou se obě (1.6 HDI víc a míň vydrí)
Ty Km jsou hodně podezřelé (místo prodejce také) - před časem asi před dvěma léty se mi přiel občasný zákazník pochlubit s novím autem také 2009 a se stavem 97000Km (od jiného prodejce) a výsledek ?? něco přes 200000Km :nevim nevím neviděl jsem to,můe to být pravda - problém je e dnes u se mazači hudně zdokonalili a nedá se to najít (záleí kdo,kde a jak mazal) dá se z jednotky vyčíst motohodiny,ale není to jen tak a určitě né při prohlídce v bazaru.
Jinak tato a 1.6 HDI jsou ty poslední motorizace co bych si postil do baráku - buď to nejede nebo to ere a serou se obě (1.6 HDI víc a míň vydrí)
|
|
22.03.2015 21:32 -
|
2800973
|
|
bidlo
|
|
|
jruze napsal(a): Ty Km jsou hodně podezřelé (místo prodejce také) - před časem asi před dvěma léty se mi přiel občasný zákazník pochlubit s novím autem také 2009 a se stavem 97000Km (od jiného prodejce) a výsledek ?? něco přes 200000Km nevím neviděl jsem to,můe to být pravda - problém je e dnes u se mazači hudně zdokonalili a nedá se to najít (záleí kdo,kde a jak mazal) dá se z jednotky vyčíst motohodiny,ale není to jen tak a určitě né při prohlídce v bazaru.
No jsem domluvený na monosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslí, e bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.
Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmení iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak e nemám o koupi zájem A co myslí tím "místem" prodejce?
S tím komentářem o motoru jsi mě moc nepotěil. Leím u asi dva týdny u kompu a projídím diskuze a zatím si na tento motor větina majitelů vůbec nestěuje. (pravda, e e jich asi moc není). chce tedy říct, e mám očekávat problémy? Myslím e o auto umím pečovat a dodruji takové ty osvedčené rady jak auto a motor nehuntovat.. Větina mých předchozích aut se doila 300.000km a více..
No jsem domluvený na monosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslí, e bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.
Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmení iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak e nemám o koupi zájem:-(((( A co myslí tím "místem" prodejce?
S tím komentářem o motoru jsi mě moc nepotěil. Leím u asi dva týdny u kompu a projídím diskuze a zatím si na tento motor větina majitelů vůbec nestěuje. (pravda, e e jich asi moc není). chce tedy říct, e mám očekávat problémy? Myslím e o auto umím pečovat a dodruji takové ty osvedčené rady jak auto a motor nehuntovat.. Větina mých předchozích aut se doila 300.000km a více..
|
|
22.03.2015 21:37 -
|
2800978
|
|
bidlo
|
|
|
jumep napsal(a): to je uplne klasicke radio a k tomu sa da dorobit (ak tam neni) aj original bluetooth (je to zvlast jednotka).
Díky za info. A průměrnou dlouhodobou spotřebu má jakou? A motor je spolehlivý, nebo jaké byly závady? A poslední otázka, kolik má najeto km. díky..
Díky za info. A průměrnou dlouhodobou spotřebu má jakou? A motor je spolehlivý, nebo jaké byly závady? A poslední otázka, kolik má najeto km. díky..
|
|
22.03.2015 22:16 -
|
2800992
|
|
jruze
|
|
|
bidlo napsal(a): No jsem domluvený na monosti prohlídky v jakémkoli servisu si určím. Myslí, e bych se mohl obrátit i na tebe? Chci to dát do jednoho osvědčeného, ale dvojí kontrola určitě není na závadu.
Jinak pravda, co se týká prodejce, tak si nedělám nejmení iluze, stačil mě proces rezervace, kde jsem si nechal třikrát změnit smlouvu, jinak e nemám o koupi zájem A co myslí tím "místem" prodejce?
ESA, je tam toho hodně - 2x turbo,2xEGR,2x váha - no a někdy se nedá určit co jednoznačně je načaté nebo KO.ve se vím souvisí a můe rozhodit ostatní měření.Výhoda je FAP dá se čistit jako na ostatních autech narozdíl od 120Kw a 3.0L HDI. málo dílů na vrakáčích,nové draí,praskají zadní hlavy(znamená motor ven),ale abych jen nehanil jede to,má to hezký zvuk,větinou lepí výbavu. Jede to jako biturbo a to ere o 2.-3.l méně.Závěr dost lidí to má a neměnili by a dost lidí jsou z toho neastní - je to od kusu
ESA, je tam toho hodně - 2x turbo,2xEGR,2x váha - no a někdy se nedá určit co jednoznačně je načaté nebo KO.ve se vím souvisí a můe rozhodit ostatní měření.Výhoda je FAP dá se čistit jako na ostatních autech narozdíl od 120Kw a 3.0L HDI. málo dílů na vrakáčích,nové draí,praskají zadní hlavy(znamená motor ven),ale abych jen nehanil jede to,má to hezký zvuk,větinou lepí výbavu. Jede to jako biturbo a to ere o 2.-3.l méně.Závěr dost lidí to má a neměnili by a dost lidí jsou z toho neastní - je to od kusu:nevim
|
|
22.03.2015 22:52 -
|
2801003
|
|
bidlo
|
|
|
jruze napsal(a): ESA, je tam toho hodně - 2x turbo,2xEGR,2x váha - no a někdy se nedá určit co jednoznačně je načaté nebo KO.ve se vím souvisí a můe rozhodit ostatní měření.Výhoda je FAP dá se čistit jako na ostatních autech narozdíl od 120Kw a 3.0L HDI. málo dílů na vrakáčích,nové draí,praskají zadní hlavy(znamená motor ven),ale abych jen nehanil jede to,má to hezký zvuk,větinou lepí výbavu. Jede to jako biturbo a to ere o 2.-3.l méně.Závěr dost lidí to má a neměnili by a dost lidí jsou z toho neastní - je to od kusu
ESA - lekl jsem se e někde vidí z jaké pobočky v ESA to vezou a e je jetě horí ne ta kde jsem to rezervoval
Díky za rady, moc se mi líbí a pokud nebude na něco podezření tak do něj jdu. nemá jetě nějakou radu jak se s nimi domluvit na delí testovací projídce ne jen kolem těrbohol? ta jejich výmluva, e mají pojitěnou trasu od které se nemůou odchýlit je trapná kdy mi dovolej nakonec kontrolu v cizím servisu. Ale rád bych si samozřejmě otestoval auto delí jízdou a to se mi zatím domluvit nepodařilo.
ESA - lekl jsem se e někde vidí z jaké pobočky v ESA to vezou a e je jetě horí ne ta kde jsem to rezervoval;-)
Díky za rady, moc se mi líbí a pokud nebude na něco podezření tak do něj jdu. nemá jetě nějakou radu jak se s nimi domluvit na delí testovací projídce ne jen kolem těrbohol? ta jejich výmluva, e mají pojitěnou trasu od které se nemůou odchýlit je trapná kdy mi dovolej nakonec kontrolu v cizím servisu. Ale rád bych si samozřejmě otestoval auto delí jízdou a to se mi zatím domluvit nepodařilo.
|
|
22.03.2015 22:55 -
|
2801004
|
|
bidlo
|
|
|
jumep napsal(a): nabehane aktualne 175000
egr ventil (je to dost slabina a treba ich proste vymenit a nerozmyslat ak sa ozvu (novies su uz inovovane a mali by prezit viac))
tiekol prepad na tryske a je tam v plaste ulozeny termostat a tento plast rad praskne a potom tece voda
hlavny problem je to ze sa to vie zadret a uletet ojnica
kazdopadne V6 si clovek nekupi kvoli spotrebe, takze k tomu sa nejako nevyjadrujem, hlavne ani nemozem pri tom co kde a ako nabeham
EGR klasika, u mě potkal i na naí C8. No zadřít to nechci, raději budu na olej jezdit po 20.000km
S vyí spotřebou počítám, ale i tak bych se rád veel s průměrem pod 10, tak se nechám překvapit. ádnej závodník u nejsem a jde mi o pohodlí a bezpečnost..
EGR klasika, u mě potkal i na naí C8. No zadřít to nechci, raději budu na olej jezdit po 20.000km
S vyí spotřebou počítám, ale i tak bych se rád veel s průměrem pod 10, tak se nechám překvapit. ádnej závodník u nejsem a jde mi o pohodlí a bezpečnost..
|
|
22.03.2015 22:59 -
|
2801006
|
|
jumep
|
|
|