| | |
18.01.2015 21:24 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2776708
|
|
AR1
|
|
|
Chlapi, a co spí ten třílitr?
Chlapi, a co spí ten třílitr?
|
|
18.01.2015 21:28 -
|
2776710
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Třílitr je nejlepí a kadej by ho chtěl. Alespoň ve snu. Jene někdo to nepřizná a někdo je opatrnějí a bojí se větích nákladů na servis, ne mají obyčejný čtyřválce. Ale na pojedění bych ho bral. U brzo budou nedostupný a jestli na něj má, tak jdi do něj. Budeme ti závidět. Jen si ho nech proklepnout někým z místních odborníků, abys nespadnul do drahý pasti.
Třílitr je nejlepí a kadej by ho chtěl. Alespoň ve snu. Jene někdo to nepřizná a někdo je opatrnějí a bojí se větích nákladů na servis, ne mají obyčejný čtyřválce. Ale na pojedění bych ho bral. U brzo budou nedostupný a jestli na něj má, tak jdi do něj. Budeme ti závidět. Jen si ho nech proklepnout někým z místních odborníků, abys nespadnul do drahý pasti.
|
|
18.01.2015 22:05 -
|
2776725
|
|
AR1
|
|
|
Tak nechci abyste mi záviděli.
Víte o někom z Brna, kdo by byl ochoten se mnou do bazaru zajet? Nebylo by to grátis, chápu e času máme vichni málo.
Tak nechci abyste mi záviděli. :-))))
Víte o někom z Brna, kdo by byl ochoten se mnou do bazaru zajet? Nebylo by to grátis, chápu e času máme vichni málo.
|
|
18.01.2015 22:13 -
|
2776739
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Pat a Mat
Pat a Mat ;-)
|
|
18.01.2015 22:20 -
|
2776741
|
|
AR1
|
|
|
Díky, napsal jsem mu SZ.
Díky, napsal jsem mu SZ.
|
|
21.01.2015 14:52 -
|
2777354
|
|
ivanivan
|
|
|
.link.
Tak jsem okouknul tohle auto a hodně zklamalo . Po motorické stránce dobrý, interiér dobrý, ale zvenku patný. Kadé okno jiný rok (08-11), barva černá, ale z. nárazník zelený a kolem dveří taky. Sice relativně nízká cena, ale ... Ale málem jsem odjel z Libeňáku s C6 2,7V6 .Nádhera, ale nechávám si ho jako sen. S novým majitelem odjíděl jetě se slevou. A mu slouí .
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16188300?goFrom=list
Tak jsem okouknul tohle auto a hodně zklamalo :-(((( . Po motorické stránce dobrý, interiér dobrý, ale zvenku patný. Kadé okno jiný rok (08-11), barva černá, ale z. nárazník zelený a kolem dveří taky. Sice relativně nízká cena, ale ... Ale málem jsem odjel z Libeňáku s C6 2,7V6 :-)) .Nádhera, ale nechávám si ho jako sen. S novým majitelem odjíděl jetě se slevou. A mu slouí :palec .
|
|
24.01.2015 22:29 -
|
2779063
|
|
AR1
|
|
|
Tak pánové, loučím se. Zázrak se nekoná, do Francouze nejdu. Bohuel reálně o nic nich nevím, PAtaMAt mi napsal, e nemá čas (chápu) a si zajedu do C servisu. Auto potřebuju denně do práce, take na dvorku parkuje tříletý Superb v plné výbavě. Srdíčkem mě to trochu mrzí, ale nemůu takovou sumu (cca 400k) risknout do auta, který totálně neznám. Přeji vám hodně spokojenosti s C5 a jestli se mi bude dařit, tak tuto volbu v reálné době třeba jetě jednou zopakuji.
Tak pánové, loučím se. Zázrak se nekoná, do Francouze nejdu. Bohuel reálně o nic nich nevím, PAtaMAt mi napsal, e nemá čas (chápu) a si zajedu do C servisu. Auto potřebuju denně do práce, take na dvorku parkuje tříletý Superb v plné výbavě. Srdíčkem mě to trochu mrzí, ale nemůu takovou sumu (cca 400k) risknout do auta, který totálně neznám. Přeji vám hodně spokojenosti s C5 a jestli se mi bude dařit, tak tuto volbu v reálné době třeba jetě jednou zopakuji.
|
|
24.01.2015 22:34 -
|
2779066
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
To te teda litujeme, jestli hodlas tim triletym kostitřasem i na dovolenou ja posledne jel 1200 km s C5 a pak jsme se s kolegou prohodili v Brne ze dojedu sluzebnim supem a u rohlenky uz me bolely zada a vsechno ze jsem myslel ze to nedojedu tech 150 km domu...
To te teda litujeme, jestli hodlas tim triletym kostitřasem i na dovolenou :-) ja posledne jel 1200 km s C5 a pak jsme se s kolegou prohodili v Brne ze dojedu sluzebnim supem a u rohlenky uz me bolely zada a vsechno ze jsem myslel ze to nedojedu tech 150 km domu...
|
|
24.01.2015 23:05 -
|
2779074
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
AR1 napsal(a): Tak pánové, loučím se. Zázrak se nekoná, do Francouze nejdu. Bohuel reálně o nic nich nevím, PAtaMAt mi napsal, e nemá čas (chápu) a si zajedu do C servisu. Auto potřebuju denně do práce, take na dvorku parkuje tříletý Superb v plné výbavě. Srdíčkem mě to trochu mrzí, ale nemůu takovou sumu (cca 400k) risknout do auta, který totálně neznám. Přeji vám hodně spokojenosti s C5 a jestli se mi bude dařit, tak tuto volbu v reálné době třeba jetě jednou zopakuji.
Je jasné, e člověk auto koupí, protoe ho potřebuje. Ale kdybych to měl brát jako Ty, tak si nikdy ádný koupit nemůu. Základní věci vím, ale do podrobností nikdy neproniknu, to vím. Moná se tím teď u mnoha uivatelů odkopu, ale je to prostě tak. Auto si koupím, protoe ho chci, protoe se mi líbí a mám potřebu se někam dopravovat. Já jsem uivatel, tudí ho uívám a na servis ho svěřím někomu, kdo tomu rozumí a ví co a jak. A samozřejmě ho za to odměním. Nepořizuji si to auto kvůli tomu, abych ho uměl do roubku rozloit a sloit.
Je jasné, e člověk auto koupí, protoe ho potřebuje. Ale kdybych to měl brát jako Ty, tak si nikdy ádný koupit nemůu. Základní věci vím, ale do podrobností nikdy neproniknu, to vím. Moná se tím teď u mnoha uivatelů odkopu, ale je to prostě tak. Auto si koupím, protoe ho chci, protoe se mi líbí a mám potřebu se někam dopravovat. Já jsem uivatel, tudí ho uívám a na servis ho svěřím někomu, kdo tomu rozumí a ví co a jak. A samozřejmě ho za to odměním. Nepořizuji si to auto kvůli tomu, abych ho uměl do roubku rozloit a sloit.
|
|
25.01.2015 10:01 -
|
2779131
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No co, větina sousedů to ocení víc ne Citroen
No a hlavně vykradači navi mají zase jeden kousek k mání...
Zrovna minulý týden jsem viděl jeden Superb ,okno rozbité a v palubce díra.
Pořád se bát to auto někde nechat -ani zadarmo bych to nechtěl...
Ale je to kadého volba,soused z Boleslavi má radost
No co, větina sousedů to ocení víc ne Citroen :-d
No a hlavně vykradači navi mají zase jeden kousek k mání...
Zrovna minulý týden jsem viděl jeden Superb ,okno rozbité a v palubce díra.
Pořád se bát to auto někde nechat -ani zadarmo bych to nechtěl...:-d
Ale je to kadého volba,soused z Boleslavi má radost:-))))
|
|
25.01.2015 10:11 -
|
2779133
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Chlapci,ste ako ohrdnuta milenka.
Rozhodnutie je na kadom tak mu nekazte rados. Vy sa v tej embečke vozi nebudete muse
Ak vyhovuje novemu majitelovy tak je vetko OK, svoje rozhodnutie u aj tak nezmení.
A nakoniec vďaka takymto kupcom si mi odvaneji môeme dovoli poriadne kary za rozumne peniaze. Samozrejme aj auto straca rychlo na hodnote ale keď auto chcete na vela rokov tak to nevadí
Chlapci,ste ako ohrdnuta milenka.
Rozhodnutie je na kadom tak mu nekazte rados. Vy sa v tej embečke vozi nebudete muse ;-)
Ak vyhovuje novemu majitelovy tak je vetko OK, svoje rozhodnutie u aj tak nezmení.
A nakoniec vďaka takymto kupcom si mi odvaneji môeme dovoli poriadne kary za rozumne peniaze. Samozrejme aj auto straca rychlo na hodnote ale keď auto chcete na vela rokov tak to nevadí ;-)
|
|
25.01.2015 10:18 -
|
2779135
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo jo Citroen je patná značka! Rozhodně to nikdo nekupujte,hlavně to odpruení je patné a poruchové. kodovka to je jistota to se vyplatí připlatit.
:palec
Jo jo Citroen je patná značka! Rozhodně to nikdo nekupujte,hlavně to odpruení je patné a poruchové. kodovka to je jistota to se vyplatí připlatit.
|
|
25.01.2015 10:36 -
|
2779143
|
|
andrejcikv
|
|
|
Ked ste sa bavili o trolitru tak ja som do neho isiel. Mam ho asi 3 tyzdne, zatial vsetko OK. Kupil som ho v Anglicku od ludi co miluju citroeny. Na dvore mali asi 50 citroenov od DS, 2CV, Xantia, C5. Prisiel som tam, dopredu sme sa dohodli, spravil mi nove MOT (STK len sa neda uplatit), zhodili vsetky kolesa, nahodili nove kotuce a disky vpredu a vzadu, spravili servis a dali mi este 3 nove pneumatiky. A ked som to tam videl, tak asi neuverite, ale som povedal ze ho beriem, zaplatil som a odisiel. Ziadna testovacia jazda, ziadna diagnostika proste nic. Bolo vidno ze sa rozumeju, robia citroeny 30 rokov. Tak zatial som stastny majitel super auta. Fotky v profile. Jedine co som spravil dal novy firmware do radia a nove mapy.
Ked ste sa bavili o trolitru tak ja som do neho isiel. Mam ho asi 3 tyzdne, zatial vsetko OK. Kupil som ho v Anglicku od ludi co miluju citroeny. Na dvore mali asi 50 citroenov od DS, 2CV, Xantia, C5. Prisiel som tam, dopredu sme sa dohodli, spravil mi nove MOT (STK len sa neda uplatit), zhodili vsetky kolesa, nahodili nove kotuce a disky vpredu a vzadu, spravili servis a dali mi este 3 nove pneumatiky. A ked som to tam videl, tak asi neuverite, ale som povedal ze ho beriem, zaplatil som a odisiel. :-o Ziadna testovacia jazda, ziadna diagnostika proste nic. Bolo vidno ze sa rozumeju, robia citroeny 30 rokov. Tak zatial som stastny majitel super auta.:palec Fotky v profile. Jedine co som spravil dal novy firmware do radia a nove mapy.
|
|
25.01.2015 10:46 -
Re: KoupěŹ Citroenu C5
|
2779147
|
|
HELLMUT
|
|
|
A řízení má vlevo nebo vpravo?
A řízení má vlevo nebo vpravo?
|
|
25.01.2015 10:50 -
|
2779148
|
|
jumep
|
|
|
kedze je v anglicku tak vpravo ....
kedze je v anglicku tak vpravo ....
|
|
25.01.2015 10:52 -
|
2779149
|
|
HELLMUT
|
|
|
U jsem si vimnul. Take na té tady patné straně
U jsem si vimnul. Take na té tady patné straně :-))))
|
|
03.02.2015 20:45 -
|
2781552
|
|
komodo
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Ahoj,
koukam po C5 sedan 2.0 HDI, nejak kolem roku 2010-2011, jestli se povede tak kolem 200 tis. , tak se chci zeptat jestli mate nejak doporuceni na konkretni model, rok, cemu se vyhnout atd, pripadne nejakej konkretni odkaz.
Cetl jsem tuhle diskusi, ale je toho moc
Aktualne jsem z Prahy, ale nemam problem zajet nekam jinam.
Pripadne jestli mate nejake info, proc to nekupovat, nebo naopak
Zkousel jsem ho pred mesicem a fakt se mi v tom dobre jezdilo.
Diky
Martin
Ahoj,
koukam po C5 sedan 2.0 HDI, nejak kolem roku 2010-2011, jestli se povede tak kolem 200 tis. , tak se chci zeptat jestli mate nejak doporuceni na konkretni model, rok, cemu se vyhnout atd, pripadne nejakej konkretni odkaz.
Cetl jsem tuhle diskusi, ale je toho moc :-)
Aktualne jsem z Prahy, ale nemam problem zajet nekam jinam.
Pripadne jestli mate nejake info, proc to nekupovat, nebo naopak :-)
Zkousel jsem ho pred mesicem a fakt se mi v tom dobre jezdilo.
Diky
Martin
|
|
18.02.2015 12:28 -
|
2788216
|
|
ivanivan
|
|
|
Kolem roku 11-12 dolo k drobným úpravám (2.0hdi euro5, 120kW). Určitě koukej na výbavu, abys potom nelitoval. Určitě pročti forum. Je tu dost zkueností. Být tebou, hledám auto a pak ho sem dám pro vyjádření. Přeji astnou ruku . Jen koukat a hledat .
Kolem roku 11-12 dolo k drobným úpravám (2.0hdi euro5, 120kW). Určitě koukej na výbavu, abys potom nelitoval. Určitě pročti forum. Je tu dost zkueností. Být tebou, hledám auto a pak ho sem dám pro vyjádření. Přeji astnou ruku :palec . Jen koukat a hledat :-)))) .
|
|
| |
|
|