| | |
14.01.2015 20:35 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2774861
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Tak auto je servisováno podle předepsaných intervalů s rezervama (je koupeno od otce). Jen mám asi z okolí tu mylenku, e 200k je hodně. Inzerovaná C5 má navíc senzory a navigaci a je to 2,2 oproti mé 2,0. To jsou asi jediný rozdíly pravda je, e pokud nemá udávané km je změna skoro k ničemu. Dnes jsem narazil na kola za 10 který jsou fakt pěkný a v tom mě napadlo, e investovat ty peníze nemá cenu do tak starého auta. Ale do 250 000 asi moná ani nic lepího fakt neseenu. Nejhorí je strach z budoucích investicí...
Tak auto je servisováno podle předepsaných intervalů s rezervama (je koupeno od otce). Jen mám asi z okolí tu mylenku, e 200k je hodně. Inzerovaná C5 má navíc senzory a navigaci a je to 2,2 oproti mé 2,0. To jsou asi jediný rozdíly pravda je, e pokud nemá udávané km je změna skoro k ničemu. Dnes jsem narazil na kola za 10 který jsou fakt pěkný a v tom mě napadlo, e investovat ty peníze nemá cenu do tak starého auta. Ale do 250 000 asi moná ani nic lepího fakt neseenu. Nejhorí je strach z budoucích investicí...
|
|
14.01.2015 20:39 -
|
2774862
|
|
DrMarvin
|
|
|
250 mas strop?:=)po trojce nekoukas vubec?
bohuzel 250 je zrovna prelom mezi skoro novyma a vrakama:=) asi stejne jako 50k( jen podobnej problem samozrejme)
bejt tebou pockam az na jaro, bude se vic tahat a lide se budou vic zbavovat....jestli na ton teda nachvatas:=)
250 mas strop?:=)po trojce nekoukas vubec?
bohuzel 250 je zrovna prelom mezi skoro novyma a vrakama:=) asi stejne jako 50k( jen podobnej problem samozrejme)
bejt tebou pockam az na jaro, bude se vic tahat a lide se budou vic zbavovat....jestli na ton teda nachvatas:=)
|
|
14.01.2015 20:41 -
|
2774863
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Mikra napsal(a): Já mám biturbo o rok starí a mám stejně kilometrů. Poctivě. Výbavu to má dobrou, malinko uknutý LZ dveře, interier čistej jak od Němců ... Kdy ti to prověří někdo znalý s diagnostikou, tak nevidím problém. A kdyby se povedlo na něco jetě ukecat slevu, tak to nevypadá zle.
Mikra: Vyjímka potvrzuje pravidlo, nikde nepíu e to není moný, ale větina aut je bohuel jak jsem psal výe.
spacekj: Pokud se chce povozit v lepí výbavě se supr motorem, jeď ji skouknout. Bude tě to stát celý den, benzín a někoho s diag. To není tolik, pokud chce opravdu měnit.
Pokud chce měnit jen kvůli km, nech si od někoho ikovného prolézt auto a zkusit odhadnout, kolik tě bude stát servis v blízké budoucnosti. Vím e se to odhaduje velmi těko, ale i to můe být dalí závaí na pomyslných vahách rozhodování. Pokud tě jistě nečeká nic zásadního, tak na tom můe tvoje auto být líp ne to, které koupí.
Kdy jsme čekali rodinu, řeil jsem zda vyměnit třídvéřák za něco větího. Peníze tehdy byly jen ty, co bych dostal za moje auto. Radi jsme rok přeili v kupátku a teď jsem koupil auto novějí, větí a lépe vybavené. A kupátko jsem si nechal taky.
Mikra: Vyjímka potvrzuje pravidlo, nikde nepíu e to není moný, ale větina aut je bohuel jak jsem psal výe.
spacekj: Pokud se chce povozit v lepí výbavě se supr motorem, jeď ji skouknout. Bude tě to stát celý den, benzín a někoho s diag. To není tolik, pokud chce opravdu měnit.
Pokud chce měnit jen kvůli km, nech si od někoho ikovného prolézt auto a zkusit odhadnout, kolik tě bude stát servis v blízké budoucnosti. Vím e se to odhaduje velmi těko, ale i to můe být dalí závaí na pomyslných vahách rozhodování. Pokud tě jistě nečeká nic zásadního, tak na tom můe tvoje auto být líp ne to, které koupí.
Kdy jsme čekali rodinu, řeil jsem zda vyměnit třídvéřák za něco větího. Peníze tehdy byly jen ty, co bych dostal za moje auto. Radi jsme rok přeili v kupátku a teď jsem koupil auto novějí, větí a lépe vybavené. A kupátko jsem si nechal taky.
|
|
14.01.2015 20:47 -
|
2774865
|
|
DrMarvin
|
|
|
ale vicemene te chapu...mne bliklo 199t km, prdla hadice k turbu...a za 3 dny jsem kupoval nove:=)
hadice mne prisla na 5ti kilo:=)
ale vicemene te chapu...mne bliklo 199t km, prdla hadice k turbu...a za 3 dny jsem kupoval nove:=)
hadice mne prisla na 5ti kilo:=)
|
|
14.01.2015 20:56 -
|
2774871
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
polepi si vybavu a motorizaciu by zmysel malo ale ked mas auto s jasnym povodom a bez problemov tak by som naozaj neriskoval. Ja by som radsej počkal a kupil o rok-dva-tri niečo novie. Toto by bola naozaj zmena starie za starie (piem starie lebo 2007 zasa vyslovene stare podla mna neni)
Inak 200t kedysi bolo vela lebo sa veko stačalo pod 150t. Poslednych par rokov vidim v inzerciii auta s 200t a viac.
Pripisujem to tomu ze uz par rokov sa da preverit priebeh km na STK cez net.
polepi si vybavu a motorizaciu by zmysel malo ale ked mas auto s jasnym povodom a bez problemov tak by som naozaj neriskoval. Ja by som radsej počkal a kupil o rok-dva-tri niečo novie. Toto by bola naozaj zmena starie za starie (piem starie lebo 2007 zasa vyslovene stare podla mna neni)
Inak 200t kedysi bolo vela lebo sa veko stačalo pod 150t. Poslednych par rokov vidim v inzerciii auta s 200t a viac.
Pripisujem to tomu ze uz par rokov sa da preverit priebeh km na STK cez net.;-)
|
|
14.01.2015 21:15 -
|
2774877
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Pamatuji si jak jsem kdysi koupil BX jen e mělo lepí výbavu ne můj stávající. Moc dobrý kup to nakonec nebyl...I kdy ten interiér jsem pak nakonec pouil do třetího auta a to pak bylo super
Dovedu si představit co cítí,svoje u má okoukané,líbil by se ti exculsive. Ale já těm bazarům prostě nevěřím a můe zaplakat. Kdyby to alespoň byl stejný motor co má,to bys měl doma zásobu dílů.
Pamatuji si jak jsem kdysi koupil BX jen e mělo lepí výbavu ne můj stávající. Moc dobrý kup to nakonec nebyl...I kdy ten interiér jsem pak nakonec pouil do třetího auta a to pak bylo super:-))))
Dovedu si představit co cítí,svoje u má okoukané,líbil by se ti exculsive. Ale já těm bazarům prostě nevěřím a můe zaplakat. Kdyby to alespoň byl stejný motor co má,to bys měl doma zásobu dílů.:-))
|
|
15.01.2015 06:15 -
|
2774962
|
|
spacekj
|
|
|
Mate pravdu. Auto zatim funguje jak ma, nikde se zatim nic nekazi. Duvod vymeny je proste touha po vetsim motoru a vybave plus kdyby to melo nalitany min, je to plus. Rocne najedu zhruba tak do 15ti tisic, takze by mi teoreticky auto vydrzelo jeste peknou radku let. Problem vidim v tom, ze auto uz asi do budoucna neprodam za zadny rozumny penize a dostanu za nej prd. Na novy C5 jsem koukal, ale tam to bylo do 250 vsechno se stejnyma km a nebo to bylo bez hydractivu, 1.6 nebo jinej neduh. Vubec bych se treba nebal 2.7 HDi nebo 3.0. Z tahani ze zahranici mam strach, kdyz to dotahne nekdo jinej, muze to byt pruserovy auto. Je to holt tezky
Mate pravdu. Auto zatim funguje jak ma, nikde se zatim nic nekazi. Duvod vymeny je proste touha po vetsim motoru a vybave plus kdyby to melo nalitany min, je to plus. Rocne najedu zhruba tak do 15ti tisic, takze by mi teoreticky auto vydrzelo jeste peknou radku let. Problem vidim v tom, ze auto uz asi do budoucna neprodam za zadny rozumny penize a dostanu za nej prd. Na novy C5 jsem koukal, ale tam to bylo do 250 vsechno se stejnyma km a nebo to bylo bez hydractivu, 1.6 nebo jinej neduh. Vubec bych se treba nebal 2.7 HDi nebo 3.0. Z tahani ze zahranici mam strach, kdyz to dotahne nekdo jinej, muze to byt pruserovy auto. Je to holt tezky :D
|
|
15.01.2015 07:28 -
|
2774968
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To je Citroen,levně koupí,blbě prodá,
Třeba já ze 4 aut co jsem vlastnil před C5 jsem prodal jen jedno BX a to za 5000.-
První si u ani nepamatuju ,asi jsem ho nechal mechanikovi v servisu. Druhé jsem vyměnil za autorádio do toho třetího
Xantii mám do teď,bude jezdit dokud se nerozpadne...
To je Citroen,levně koupí,blbě prodá,:-d
Třeba já ze 4 aut co jsem vlastnil před C5 jsem prodal jen jedno BX a to za 5000.-
První si u ani nepamatuju ,asi jsem ho nechal mechanikovi v servisu. Druhé jsem vyměnil za autorádio do toho třetího :-))
Xantii mám do teď,bude jezdit dokud se nerozpadne...
|
|
15.01.2015 08:09 -
|
2774976
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
spacekj napsal(a): Ahoj vespolek. Co si myslíte o této nabídce .link. ?
Dovolím si podotknout, e zrovna tento konkrétní bazarník nemá na internetu nejlepí pověst (mírně řečeno), nehledě k tomu, e obecně v tomto regionu, je jaksi riziko koupě stočeného rotu jetě řádově větí ne ve zbytku republiky. Pokud i přesto podlehne vábení, tak důrazně doporučuji investovat do slueb některého z naich Mistrů a vzít ho sebou na prohlídku.
Dovolím si podotknout, e zrovna tento konkrétní bazarník nemá na internetu nejlepí pověst (mírně řečeno), nehledě k tomu, e obecně v tomto regionu, je jaksi riziko koupě stočeného rotu jetě řádově větí ne ve zbytku republiky. Pokud i přesto podlehne vábení, tak důrazně doporučuji investovat do slueb některého z naich Mistrů a vzít ho sebou na prohlídku.
|
|
15.01.2015 08:31 -
|
2774979
|
|
spacekj
|
|
|
Tak nejak jste mi to uz rozmluvili Prece jen by asi bylo lepsi minimalne do jara pockat (nespecham na to). Treba se objevi neco treba v AAA (predpokladam lepsi vymahatelnost pri problemech a obcas mivaji i nejakou tu zaruku ci co), nebo primo od nejakyho byvalyho majitele. Nebo se treba objevi dokonce neco primo v Citroenu.
Tak nejak jste mi to uz rozmluvili :) Prece jen by asi bylo lepsi minimalne do jara pockat (nespecham na to). Treba se objevi neco treba v AAA (predpokladam lepsi vymahatelnost pri problemech a obcas mivaji i nejakou tu zaruku ci co), nebo primo od nejakyho byvalyho majitele. Nebo se treba objevi dokonce neco primo v Citroenu.
|
|
15.01.2015 08:57 -
|
2774983
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
spacekj napsal(a): Tak nejak jste mi to uz rozmluvili Prece jen by asi bylo lepsi minimalne do jara pockat (nespecham na to). Treba se objevi neco treba v AAA (predpokladam lepsi vymahatelnost pri problemech a obcas mivaji i nejakou tu zaruku ci co), nebo primo od nejakyho byvalyho majitele. Nebo se treba objevi dokonce neco primo v Citroenu.
Člověče ty má evidentně rád adrenalin. Neskáče o sobotách, přivázanej na gumičku, ze ďákovskýho mostu? Co o to, oni ti zaručí klidně i to, e v autě z AAA se ti při sklopení sedačky prodlouí penis o 10 cm, ale zkus to pak reklamovat. Jestli něco AAA funguje perfektně, tak reklamační oddělení, ve kterým sedí smečka brainwashingnutých tajtrlíků v obleku, kteří se na svou obě vrhají ve smečkách a dávají si jí na kmíně.
Člověče ty má evidentně rád adrenalin:-)). Neskáče o sobotách, přivázanej na gumičku, ze ďákovskýho mostu? Co o to, oni ti zaručí klidně i to, e v autě z AAA se ti při sklopení sedačky prodlouí penis o 10 cm, ale zkus to pak reklamovat. Jestli něco AAA funguje perfektně, tak reklamační oddělení, ve kterým sedí smečka brainwashingnutých tajtrlíků v obleku, kteří se na svou obě vrhají ve smečkách a dávají si jí na kmíně.
|
|
15.01.2015 09:25 -
|
2774988
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
AAA - no fuj, promiň, ale tahle firma je vechno jen ne solidní. Doporučuju nechat si něco dovézt na zakázku od člověka, na kterého dostane pár doporučení, třeba tady na fóru. Co Luki_C5? pohledej tady na fóru, někdo psal jak prodal auto do jednoho bazaru a tam to najednou bylo po prvním majiteli atd... Kdy jsem si chtěl jít C5 jen prohlídnout do AAA, tak z 6 inzerovaných nebyla na place ani jedna. Lákají lidi na auta, která mají jinde a pak jim nabízejí jiná, jen aby prodali.
AAA - no fuj, promiň, ale tahle firma je vechno jen ne solidní. Doporučuju nechat si něco dovézt na zakázku od člověka, na kterého dostane pár doporučení, třeba tady na fóru. Co Luki_C5? pohledej tady na fóru, někdo psal jak prodal auto do jednoho bazaru a tam to najednou bylo po prvním majiteli atd... Kdy jsem si chtěl jít C5 jen prohlídnout do AAA, tak z 6 inzerovaných nebyla na place ani jedna. Lákají lidi na auta, která mají jinde a pak jim nabízejí jiná, jen aby prodali.
|
|
15.01.2015 10:27 -
|
2775001
|
|
troskalp
|
|
|
Přesne z AAA bych nekoupil ani gumu do stěračů kdy sem prodával byvale saxo tak me tam do hlavy valily takove sr.cky ze sem otočil na patě a sel do pryce
Přesne z AAA bych nekoupil ani gumu do stěračů ;) kdy sem prodával byvale saxo tak me tam do hlavy valily takove sr.cky ze sem otočil na patě a sel do pryce
|
|
15.01.2015 10:58 -
|
2775009
|
|
spacekj
|
|
|
A to jsem myslel, ze z bazaru budou nejlepsi na pripadne vymahani pri vadach diky jejich siti a velikosti. No asi ne teda Kazdopadne kazda rada a info dobra Netusil jsem, ze sem nekdo taha auta ze zahranici primo z fora, zkusim se tedy domluvit tak. Bude to urcite nejjistejsi
A to jsem myslel, ze z bazaru budou nejlepsi na pripadne vymahani pri vadach diky jejich siti a velikosti. No asi ne teda :D Kazdopadne kazda rada a info dobra :) Netusil jsem, ze sem nekdo taha auta ze zahranici primo z fora, zkusim se tedy domluvit tak. Bude to urcite nejjistejsi :)
|
|
15.01.2015 11:44 -
|
2775014
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Sám jsem kupoval v AAA 5 a 6 aut, 2x jsem byl na reklamaci a ve absolutně bez problémů, problémy, které měl tento autobazar někde před 20 lety jsou dávno pryč, třeba takový ESA, tam přetrvávají skoro jetě dnes, hromada kluků, co tam kupovali auta, které znám osobně, pár jich je i na klubu, mají podobné, nebo stejné zkuenosti, nevím kde pořád kadý bere negativní zkuenosti, připadá mi, e jednou něco od někoho slyeli a chytli se toho. Jinak bych také nejdříve začal u Lukiho.
Sám jsem kupoval v AAA 5 a 6 aut, 2x jsem byl na reklamaci a ve absolutně bez problémů, problémy, které měl tento autobazar někde před 20 lety jsou dávno pryč, třeba takový ESA, tam přetrvávají skoro jetě dnes, hromada kluků, co tam kupovali auta, které znám osobně, pár jich je i na klubu, mají podobné, nebo stejné zkuenosti, nevím kde pořád kadý bere negativní zkuenosti, připadá mi, e jednou něco od někoho slyeli a chytli se toho. Jinak bych také nejdříve začal u Lukiho. :-p
|
|
15.01.2015 11:45 -
|
2775015
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Tak je to lákavé v AAA, 24 mesiacov garancie na mechanický stav auta, auto privezú zadarmo na najbliiu pobočku,7 dní na výmenu auta bez otázok, 1500 hotovos na ruku, prekonajú hociktorú banku keď sa kupuje na úver a teraz aj sada zimných pneumatík zadarmo.... tak nezoberto od nich
realita: je tam 24 mesiacov garancia, ale len nato čo pri kúpe auta nebolo v zmluve napísané a keď som kupoval auto tak som bol aj u nich, na 4. autách čo som doma vybral keď mi prečítali vetky závady tak hneď ma preiel chu aj i. Oni jednoducho tam zapíú úplne vetko aj tú najmeniu, ete aj to e napr. je oúchaní volant a tým pádom u nemôe reklamova. Pravdae 80% chýb boli hlúposti, které človeku nevadia pri kúpe ojazdeného auta, len to e keď to vetko prečítá tak zobere chu kúpi to auto.
A úver na auto ani nehovorím, auto v hotovosti u nich 4500 , keď mi to vypočítali na splátky tak povedali len e kolko budem mesačne plati, rýchlo som to zrátal a vylo mi okolo 9000 . A ete sa čudovali e prečo to nechcem. A keď som nechcel tak priiel vedúcí, potom vedúcí vedúcého, potom dalí ako a nakonec u aj riadiel pobočky. Kadý pustil 500 ale aj tak posledné bolo okolo 7500. To u skoro som sa musel pobi s nimi aby som mohol odís.
Moje skúsenosti s AAA.
Tak je to lákavé v AAA, 24 mesiacov garancie na mechanický stav auta, auto privezú zadarmo na najbliiu pobočku,7 dní na výmenu auta bez otázok, 1500 hotovos na ruku, prekonajú hociktorú banku keď sa kupuje na úver a teraz aj sada zimných pneumatík zadarmo.... tak nezoberto od nich :-D
realita: je tam 24 mesiacov garancia, ale len nato čo pri kúpe auta nebolo v zmluve napísané a keď som kupoval auto tak som bol aj u nich, na 4. autách čo som doma vybral keď mi prečítali vetky závady tak hneď ma preiel chu aj i. Oni jednoducho tam zapíú úplne vetko aj tú najmeniu, ete aj to e napr. je oúchaní volant a tým pádom u nemôe reklamova. Pravdae 80% chýb boli hlúposti, které človeku nevadia pri kúpe ojazdeného auta, len to e keď to vetko prečítá tak zobere chu kúpi to auto.
A úver na auto ani nehovorím, auto v hotovosti u nich 4500 , keď mi to vypočítali na splátky tak povedali len e kolko budem mesačne plati, rýchlo som to zrátal a vylo mi okolo 9000 . A ete sa čudovali e prečo to nechcem. A keď som nechcel tak priiel vedúcí, potom vedúcí vedúcého, potom dalí ako a nakonec u aj riadiel pobočky. Kadý pustil 500 ale aj tak posledné bolo okolo 7500. To u skoro som sa musel pobi s nimi aby som mohol odís.
Moje skúsenosti s AAA.
|
|
15.01.2015 13:17 -
|
2775038
|
|
spacekj
|
|
|
Urcite to zkusim prodat aji tu. Jinak na mobile.de jsem nasel krasny C5 v kuzi a plne vybave, bohuzel na dovoz si proste netroufnu a je skoda, ze tady toho moc sehnat v takove vybave atd. nejde no
Urcite to zkusim prodat aji tu. Jinak na mobile.de jsem nasel krasny C5 v kuzi a plne vybave, bohuzel na dovoz si proste netroufnu a je skoda, ze tady toho moc sehnat v takove vybave atd. nejde no
|
|
15.01.2015 13:21 -
|
2775039
|
|
ivanivan
|
|
|
Nekoukal někdo,prosím, na tohle auto? Nebo nezná ho někdo?
.link.
Nekoukal někdo,prosím, na tohle auto? Nebo nezná ho někdo?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16188300?goFrom=list
|
|
| |
|
|