| | |
27.12.2014 17:27 -
Re: Koupě -Citroenu C5
|
2768667
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak mi to nedalo e by u nás nemohla být lutá spz. U jsem to za ty dva roky zapomněl.
Můe! Ale musí mít řádně vyplněný doklad na obou stranách. Více na google - vyjádření MD k německým převoz.značkám
(neumím na telefonu zkopírovat link )
Tak mi to nedalo e by u nás nemohla být lutá spz. U jsem to za ty dva roky zapomněl.
Můe! Ale musí mít řádně vyplněný doklad na obou stranách. Více na google - vyjádření MD k německým převoz.značkám
(neumím na telefonu zkopírovat link :-) )
|
|
27.12.2014 18:31 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2768687
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
HELLMUT napsal(a):
Poprosit úředníka, aby ten růový TP patřící ke luté značce, vyplnil CELÝ strojově sám (dle TP) a orazítkoval obě strany", je to tak? Viz stanovisko MD ke značkám z letoního roku, které jsem samozřejmě četl. Otázka zní, jak k tomu poadavku na práci navíc přistoupí konkrétní úředník, ale řeení to bude. Pouze tím odpadá pořízení značky předem bianco.
Poprosit úředníka, aby ten růový TP patřící ke luté značce, vyplnil CELÝ strojově sám (dle TP) a orazítkoval obě strany", je to tak? Viz stanovisko MD ke značkám z letoního roku, které jsem samozřejmě četl. Otázka zní, jak k tomu poadavku na práci navíc přistoupí konkrétní úředník, ale řeení to bude:palec. Pouze tím odpadá pořízení značky předem bianco.
|
|
27.12.2014 18:43 -
|
2768690
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já měl těstí e tam kde jsem kupoval auto byl majitel bazaru čech take nebyl problém s jazykem. Řekl jsem mu co potřebuji,pak jsme li spolu na ten úřad a tam to proběhlo úplně v pohodě. Úředník s tím neměl problém - byl to německý úředník
Já měl těstí e tam kde jsem kupoval auto byl majitel bazaru čech take nebyl problém s jazykem. Řekl jsem mu co potřebuji,pak jsme li spolu na ten úřad a tam to proběhlo úplně v pohodě. Úředník s tím neměl problém - byl to německý úředník :-))))
|
|
27.12.2014 19:04 -
|
2768695
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Takové těstí mě asi nepotká......předpokládám, e můj bazarník bude bavor jako poleno, koeňáky s padacím mostem, klobouček se tětkou a hovořit bude pouze dialektem specifickým pro jiní stranu Zugspitze a tudí budeme mít drobný komunikační problém vzhledem k mé němčině pochycené výhradně z "Alles gute"
Takové těstí mě asi nepotká......předpokládám, e můj bazarník bude bavor jako poleno, koeňáky s padacím mostem, klobouček se tětkou a hovořit bude pouze dialektem specifickým pro jiní stranu Zugspitze a tudí budeme mít drobný komunikační problém vzhledem k mé němčině pochycené výhradně z "Alles gute";-)
|
|
27.12.2014 19:12 -
|
2768697
|
|
HELLMUT
|
|
|
No spí to bude Arab nebo Rus
No spí to bude Arab nebo Rus :-(:-d
|
|
27.12.2014 20:48 -
|
2768711
|
|
Lulina
|
|
|
Bazarům s exotickými jmény v názvu a těm, kde mluví rumunsky, arabsky, rusky a polsky se hodlám vyhnout, ale z5 k tématu, nevíte někdo, co značí německá SPZ s červenou barvou písmen a číslic?
Bazarům s exotickými jmény v názvu a těm, kde mluví rumunsky, arabsky, rusky a polsky se hodlám vyhnout:-o, ale z5 k tématu, nevíte někdo, co značí německá SPZ s červenou barvou písmen a číslic?
|
|
27.12.2014 21:10 -
|
2768712
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
.link.
http://auto.idnes.cz/prevozni-znacky-nemecko-08k-/auto_ojetiny.aspx?c=A140724_114944_auto_ojetiny_fdv
|
|
27.12.2014 21:34 -
|
2768713
|
|
Lulina
|
|
|
Já nemyslím převozní značku s červeným pruhem (ausfuhrkennzeichen), ale normálně vypadající německou SPZ, která má červená vechna písmena i čísla.
Já nemyslím převozní značku s červeným pruhem (ausfuhrkennzeichen), ale normálně vypadající německou SPZ, která má červená vechna písmena i čísla.
|
|
27.12.2014 22:03 -
|
2768715
|
|
HELLMUT
|
|
|
Lulina napsal(a): Bazarům s exotickými jmény v názvu a těm, kde mluví rumunsky, arabsky, rusky a polsky se hodlám vyhnout , ale z5 k tématu, nevíte někdo, co značí německá SPZ s červenou barvou písmen a číslic?
To ti těch bazaru moc nezbyde
Já Xanti koupil 2006 v Hannoveru od nějakého araba . Tenkrát mi zařídil ty červené značky. Auto jezdí do dnes bez větích problémů, u s ní mám najeto 160 000 celkem má 320 000. A to jsem jí ani nějak nezkoumal. e měla vařený pant dveří jsem zjistil a doma. Stejně to dodnes nechápu e tam jsou tak velké rozdíly v cenách. Běně jsou tam auta jednou tak drahé ne jiné. Rozdíl v nich nevidím. Můj mazlíček stal například 5500.- a viděl jsem stejné za 10 000.-
Trochu ty handlery podezřívám e dávají do kupy nějaké bouračky ,e to koupí za babku od někoho kdo dostal peníze od pojiovny a pak na tom vydělají. Ta Xantia moná nějakou ránu dostala.Ale na druhou stranu mi nepřijde e by to nějak vadilo. Rez ve předu ádná,jen na běných místech, nikam to netáhne,prostě pohoda. Za těch 2500. Eur udělala mraky práce a dělá pořád.
Na C5 jsem za dva roky co ji mám na nic nepřiel. Pořád mi vrtá hlavou proč byla tenkrát tak levná. Ale teď u to je jedno,slouí dobře
Ps :kdy jsem s odstupem času nael recenze na toho prodejce co mi jí prodal, tak nebyly nic moc. Ale ve směs to pro mě čecha byli prkotiny.Jakoe dal k autu sjeté kola nebo tvrdil e je po nekuřákovi a nebylo. e by se někomu po tydnu rozpadlo nikdo nepsal
Rozhodně to chce vzít sebou mistra s diagnostikou a pořádně to projít. Na jménu asi zas tak záleet nebude. Nejlepí by bylo mít těch aut víc v okolí aby člověk nejel zpět s prázdnou. Já měl kliku,jet do Hamburku a nic nekoupit je na H.
To se moc často dělat nedá...
To ti těch bazaru moc nezbyde :-))))
Já Xanti koupil 2006 v Hannoveru od nějakého araba . Tenkrát mi zařídil ty červené značky. Auto jezdí do dnes bez větích problémů, u s ní mám najeto 160 000 celkem má 320 000. A to jsem jí ani nějak nezkoumal. e měla vařený pant dveří jsem zjistil a doma. Stejně to dodnes nechápu e tam jsou tak velké rozdíly v cenách. Běně jsou tam auta jednou tak drahé ne jiné. Rozdíl v nich nevidím. Můj mazlíček stal například 5500.- a viděl jsem stejné za 10 000.-
Trochu ty handlery podezřívám e dávají do kupy nějaké bouračky ,e to koupí za babku od někoho kdo dostal peníze od pojiovny a pak na tom vydělají. Ta Xantia moná nějakou ránu dostala.Ale na druhou stranu mi nepřijde e by to nějak vadilo. Rez ve předu ádná,jen na běných místech, nikam to netáhne,prostě pohoda. Za těch 2500. Eur udělala mraky práce a dělá pořád.:palec
Na C5 jsem za dva roky co ji mám na nic nepřiel. Pořád mi vrtá hlavou proč byla tenkrát tak levná. Ale teď u to je jedno,slouí dobře :palec
Ps :kdy jsem s odstupem času nael recenze na toho prodejce co mi jí prodal, tak nebyly nic moc. Ale ve směs to pro mě čecha byli prkotiny.Jakoe dal k autu sjeté kola nebo tvrdil e je po nekuřákovi a nebylo. e by se někomu po tydnu rozpadlo nikdo nepsal :-))))
Rozhodně to chce vzít sebou mistra s diagnostikou a pořádně to projít. Na jménu asi zas tak záleet nebude. Nejlepí by bylo mít těch aut víc v okolí aby člověk nejel zpět s prázdnou. Já měl kliku,jet do Hamburku a nic nekoupit je na H.
To se moc často dělat nedá...
|
|
27.12.2014 22:09 -
|
2768716
|
|
HELLMUT
|
|
|
Lulina napsal(a): Já nemyslím převozní značku s červeným pruhem (ausfuhrkennzeichen), ale normálně vypadající německou SPZ, která má červená vechna písmena i čísla.
Tak tyhle nevím co znamenají, taky jsem si jich vimnul,moná to budou nějaké dočasné,nebo univerzální,e je majitel dává na různá auta... U je to 8let ale teď si říkám jestli tenkrát tuhle červenou nenasadil na tu xanti kdy jel na ten úřad. Zpátky u přijel s tou převozní.
Tak tyhle nevím co znamenají, taky jsem si jich vimnul,moná to budou nějaké dočasné,nebo univerzální,e je majitel dává na různá auta... U je to 8let ale teď si říkám jestli tenkrát tuhle červenou nenasadil na tu xanti kdy jel na ten úřad. Zpátky u přijel s tou převozní.
|
|
27.12.2014 22:34 -
|
2768718
|
|
tyvado
|
Město: Ronov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ale muze, pisou o znacce s cervenym pruhem a ne s cervenyma cisly...proste zluta je na 5dnu, ale na tu uz se u nas nesmi jezdit, cervena ma pojisteni na mesic, registrace je primo na kupujiciho, ale je dost draha, asi tak 180 eur...
Ale muze, pisou o znacce s cervenym pruhem a ne s cervenyma cisly...proste zluta je na 5dnu, ale na tu uz se u nas nesmi jezdit, cervena ma pojisteni na mesic, registrace je primo na kupujiciho, ale je dost draha, asi tak 180 eur...
|
|
27.12.2014 22:39 -
|
2768725
|
|
HELLMUT
|
|
|
patně čte! Tady je řeč o značce s červenými písmeny ne s červeným pruhem
patně čte! Tady je řeč o značce s červenými písmeny ne s červeným pruhem:-d
|
|
27.12.2014 23:18 -
|
2768730
|
|
jumep
|
|
|
ja ked som si bol pre c6, tak sme na urade isli pre znacky a museli sme este do adacu pre poistku, ked som mal poistku tak mi dali znacky, jedina vec bola ze sa pytali na ako dlho to chcem platne, ci tyzden alebo mesiac, od toho sa odvijala cena
ja ked som si bol pre c6, tak sme na urade isli pre znacky a museli sme este do adacu pre poistku, ked som mal poistku tak mi dali znacky, jedina vec bola ze sa pytali na ako dlho to chcem platne, ci tyzden alebo mesiac, od toho sa odvijala cena
|
|
28.12.2014 00:50 -
|
2768745
|
|
DOUFAK
|
|
|
Oni nemají u nás v ČR v Áčkách a v Esu Citroeny ?... To bych se divil...
Oni nemají u nás v ČR v Áčkách a v Esu Citroeny ?... To bych se divil...:-d
|
|
| |
|
|