| | |
04.05.2009 14:53 -
Re: Skoro exclusive :-))
|
660611
|
|
Darja
|
|
|
To já cestovala z áde felcka socka do BX normální výbava, pak do BX full palba, pak do C5 full palba... a jsem teďka sakra zmlsaná pánové
To já cestovala z áde felcka socka do BX normální výbava, pak do BX full palba, pak do C5 full palba... a jsem teďka sakra zmlsaná pánové:-))))
|
|
04.05.2009 20:05 -
|
660620
|
|
Darja
|
|
|
usbéčko napsal(a): smích máte vichni pěknej..Mám taky socku,ovem dost dobře vás nechápu,se jako budem vytahovat jako ve kole? dost mě to mrzí a na sraz se mi tedy zrovna ted nechce..
Ale tady se nikdo nevytahuje. Ty má pocit, e u někoho uráíme? Nebo tu někdo napsal něco hanlivého, e lidi, co mají mení výbavu jsou snad horí? To tu nepadlo...
Jedná se to o fakt, e kličky by člověk v C5 fakt nečekal. Je to auto vyí střední a kličky jsou tam jako pěst na oko.
Jestli na sraz nechce, nebudu tě přemlouvat, pokud má pocit, e se tam do tebe budeme naváet a dělat si z tebe srandu. Sám si loni byl a ví, e se tam tyhle voloviny neřeí.
Ale teď se ty chová jako na základní kole, protoe sám ví, e tohle je jen diskuze a ádný kastování lidí dle výbavy. I kdybys přiel pěky, tak to bude fuk, hlavní je pohoda a relax
Ale tady se nikdo nevytahuje. Ty má pocit, e u někoho uráíme? :-) Nebo tu někdo napsal něco hanlivého, e lidi, co mají mení výbavu jsou snad horí? To tu nepadlo...
Jedná se to o fakt, e kličky by člověk v C5 fakt nečekal. Je to auto vyí střední a kličky jsou tam jako pěst na oko.
Jestli na sraz nechce, nebudu tě přemlouvat, pokud má pocit, e se tam do tebe budeme naváet a dělat si z tebe srandu. Sám si loni byl a ví, e se tam tyhle voloviny neřeí.
Ale teď se ty chová jako na základní kole, protoe sám ví, e tohle je jen diskuze a ádný kastování lidí dle výbavy. I kdybys přiel pěky, tak to bude fuk, hlavní je pohoda a relax :palec
|
|
04.05.2009 20:12 -
|
660622
|
|
Darja
|
|
|
A sakra chlape, kdybys loni nebyl, tak tyhle věci chápu. Ale tys byl a ví... tak proč todlecto řeí?
Vdy by se tu za chvíli mohli začít řezat benzín x nafta, facelift x nefacelift, kombíci x liftback...
A sakra chlape, kdybys loni nebyl, tak tyhle věci chápu. Ale tys byl a ví... tak proč todlecto řeí?
Vdy by se tu za chvíli mohli začít řezat benzín x nafta, facelift x nefacelift, kombíci x liftback... :nevim
|
|
05.05.2009 07:24 -
|
660644
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
usbéčko vs. Darja jo to jako fakt??
Je to jak píe Darja, není to přece o tom co kdo má lepí, lae jak můe bejt v C5 třá horí klima ne v XA, to mě dostalo nejvíc, tak drobet krok z8. To je jak dybys na C5 neměl ABS, no maso. Ale třá nás s něčím překvapí C5 III
usbéčko vs. Darja :-o jo to jako fakt?? :-o
Je to jak píe Darja, není to přece o tom co kdo má lepí, lae jak můe bejt v C5 třá horí klima ne v XA, to mě dostalo nejvíc, tak drobet krok z8. To je jak dybys na C5 neměl ABS, no maso.:-)) Ale třá nás s něčím překvapí C5 III :-))))
|
|
05.05.2009 08:35 -
|
660645
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
napsal(a): smích máte vichni pěknej..Mám taky socku,ovem dost dobře vás nechápu,se jako budem vytahovat jako ve kole? dost mě to mrzí a na sraz se mi tedy zrovna ted nechce..
Já myslím, e i v té základní výbavě bylo ve potřebné, jako ABS, centrál, přední el. okna, klimatizace a hlavně koule. e jsou vzadu vihadla - stejně tam větinou sedí děti, tak a cvičí, e klima je mechanická - chladí stejně jako ta automatická, pouze si ji musí ručně setelovat, pokud jezdí větinou mimo dálnice, tempomat nepotřebuje, pukud nejsi divočák ani ESP nepotřebuje, deový senzor ovládá stěrače občas trochu jinak, ne by si člověk představoval a PP měří spotřebu také podle svého.
Ale hlavně pérování, bezpečnost, pohodlí a prostornost jsou také v základu.
I kdy kadá výbava navíc potěí, tak prakticky nemá velkého významu a jak se můe člověk i zde dočíst nese sebou i své problémy a náklady na případné opravy.
smích máte vichni pěknej..Mám taky socku,ovem dost dobře vás nechápu,se jako budem vytahovat jako ve kole?:nevimdost mě to mrzí a na sraz se mi tedy zrovna ted nechce..
Já myslím, e i v té základní výbavě bylo ve potřebné, jako ABS, centrál, přední el. okna, klimatizace a hlavně koule. e jsou vzadu vihadla - stejně tam větinou sedí děti, tak a cvičí, e klima je mechanická - chladí stejně jako ta automatická, pouze si ji musí ručně setelovat, pokud jezdí větinou mimo dálnice, tempomat nepotřebuje, pukud nejsi divočák ani ESP nepotřebuje, deový senzor ovládá stěrače občas trochu jinak, ne by si člověk představoval a PP měří spotřebu také podle svého.
Ale hlavně pérování, bezpečnost, pohodlí a prostornost jsou také v základu.;-)
I kdy kadá výbava navíc potěí, tak prakticky nemá velkého významu a jak se můe člověk i zde dočíst nese sebou i své problémy a náklady na případné opravy.
|
|
24.05.2016 10:30 -
|
2954804
|
|
Andras
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Troku to tu oivým ak Vám to nevadí. Ja sa zo svojou C5 zatial iba zoznamujem a celkom nám to ide. Vimol som si veci, ktoré nie celkom chápem, ale asi to bude tak, e tie autá skladali pre kadú krajinu inak. Napríklad ja tam ete nemám FAP a pritom je to ročník 2007 z rakúska. Mám exclusive a gombík na rádiu "TEL" nereaguje na nič a ani v menu som nič ohladne telefónu nenaiel. No a na zadných dverách mám eHDI a to ani neviem čo znamená.
Troku to tu oivým ak Vám to nevadí. Ja sa zo svojou C5 zatial iba zoznamujem a celkom nám to ide. Vimol som si veci, ktoré nie celkom chápem, ale asi to bude tak, e tie autá skladali pre kadú krajinu inak. Napríklad ja tam ete nemám FAP a pritom je to ročník 2007 z rakúska. Mám exclusive a gombík na rádiu "TEL" nereaguje na nič a ani v menu som nič ohladne telefónu nenaiel. No a na zadných dverách mám eHDI a to ani neviem čo znamená.
|
|
24.05.2016 12:06 -
|
2954820
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Taky bych řekl, fap někdo vyhodil a udělal si z toho jetě srandu nálepkou ehdi...
Taky bych řekl, fap někdo vyhodil a udělal si z toho jetě srandu nálepkou ehdi...
|
|
24.05.2016 13:02 -
|
2954829
|
|
Andras
|
|
|
VF7RE9HZC76 786388
VF7RE9HZC76 786388
|
|
24.05.2016 13:29 -
|
2954830
|
|
marton
|
|
|
tento VIN FAP ma, teda aspon z fabriky tak vysiel ...
DIESEL TURBO DV6TED4 FAP ; ČASTICOVÝ FILTER
a asi ani exclusive to nebude ... mas tam halogenky a otazny je aj monogram na zadnych dverach...
tento VIN FAP ma, teda aspon z fabriky tak vysiel ...
DIESEL TURBO DV6TED4 FAP ; ČASTICOVÝ FILTER
a asi ani exclusive to nebude ... mas tam halogenky a otazny je aj monogram na zadnych dverach...
|
|
24.05.2016 17:36 -
|
2954914
|
|
Andras
|
|
|
no pekne! Ale je to Citroen?
:-)))) no pekne! Ale je to Citroen? :-))))
|
|
24.05.2016 17:42 -
|
2954934
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
1.6 HDI exclusiv to je opravdu exoticky. Jeden jsem mel, bixenony,navigace a el sedacky ale je to fak vzacny.
1,6 HDI 80 kw snad ani bez FAPU nebyla. TEL na radiu byva casto, je to nejaka priprava. Zkus se podivat zda u stropnho svetla neni mikrofon, mozna to ma BT a jen je vyply.
1.6 HDI exclusiv to je opravdu exoticky. Jeden jsem mel, bixenony,navigace a el sedacky ale je to fak vzacny.
1,6 HDI 80 kw snad ani bez FAPU nebyla. TEL na radiu byva casto, je to nejaka priprava. Zkus se podivat zda u stropnho svetla neni mikrofon, mozna to ma BT a jen je vyply.
|
|
24.05.2016 18:24 -
|
2954960
|
|
jruze
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): 1.6 HDI exclusiv to je opravdu exoticky. Jeden jsem mel, bixenony,navigace a el sedacky ale je to fak vzacny.
Tu co jsem rozebral na díly sice neměla xenony,ale zase měla RT4 r.v.leden 2008. na xenonech mi jich ke mně několik jezdí také v plné palbě,ale e by některá byla bez FAP to jsem neviděl, tel. na rádiu je myslím skoro na vech ale jako příprava pro origo BT (v běloui to mám,ale teď je tam i RT3 - nechtělo se mi to vymotávat)
Tu co jsem rozebral na díly sice neměla xenony,ale zase měla RT4 r.v.leden 2008. na xenonech mi jich ke mně několik jezdí také v plné palbě,ale e by některá byla bez FAP to jsem neviděl, tel. na rádiu je myslím skoro na vech ale jako příprava pro origo BT (v běloui to mám,ale teď je tam i RT3 - nechtělo se mi to vymotávat)
|
|
24.05.2016 18:59 -
|
2954979
|
|
jumep
|
|
|
ja som tu osobne mal 1.6 origo bez fapu, krajina dovozu bola spanielsko
ja som tu osobne mal 1.6 origo bez fapu, krajina dovozu bola spanielsko
|
|
25.05.2016 07:56 -
|
2955197
|
|
Andras
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): 1.6 HDI exclusiv to je opravdu exoticky. Jeden jsem mel, bixenony,navigace a el sedacky ale je to fak vzacny.
V stropnom svetle asi mám mikrofón(dierky tam sú). Ako sa to dá spojazdni? Predpokladám, e to bude pre odborníka, ktorý sa vie vrta aj v elektronickom systéme, lebo iadne menu k tomu nemám. Dá sa to vôbec urobi za rozumný peniaz ?
V stropnom svetle asi mám mikrofón(dierky tam sú). Ako sa to dá spojazdni? Predpokladám, e to bude pre odborníka, ktorý sa vie vrta aj v elektronickom systéme, lebo iadne menu k tomu nemám. Dá sa to vôbec urobi za rozumný peniaz ?
|
|
25.05.2016 09:48 -
|
2955315
|
|
Andras
|
|
|
Ďakujem pekne za rady. Asi sa do toho vŕta nebudem, lebo sa na to necítim. Je ajtak zrejmé, e sú okolo auta čachry a asi to tam bude aj chýba. Najradej by som celé auto niekomu ukázal a nechal prekontrolova čo sa má. Zatial som nechal vymeni olej a doplnili mi aj hydrauliku. Auto funguje zatial výborne a včera som ho videl aj zo spodu a nezdalo sa mi, e by niekto niečo odstraňoval z výfuku. Mám tam 200,000 km a pre istotu si pri ďalej výmene oleja nechám vymeni aj rozvody. Kilometre sú asi poctivé, lebo mám aj originál servisnú kniku a vetky doklady od začiatku, ale mňa lahko oklame hocikto A ete by som potreboval opravi otváranie skla na kufri. Prečítal som si to tu okolo toho, ale radej by som to zveril na opravára, ktorý to u robil.
Ďakujem pekne za rady. Asi sa do toho vŕta nebudem, lebo sa na to necítim. Je ajtak zrejmé, e sú okolo auta čachry a asi to tam bude aj chýba. Najradej by som celé auto niekomu ukázal a nechal prekontrolova čo sa má. Zatial som nechal vymeni olej a doplnili mi aj hydrauliku. Auto funguje zatial výborne a včera som ho videl aj zo spodu a nezdalo sa mi, e by niekto niečo odstraňoval z výfuku. Mám tam 200,000 km a pre istotu si pri ďalej výmene oleja nechám vymeni aj rozvody. Kilometre sú asi poctivé, lebo mám aj originál servisnú kniku a vetky doklady od začiatku, ale mňa lahko oklame hocikto :-(((( A ete by som potreboval opravi otváranie skla na kufri. Prečítal som si to tu okolo toho, ale radej by som to zveril na opravára, ktorý to u robil.
|
|
| |
|
|