| | |
28.12.2014 12:11 -
Re: najnezmyselnejsie umiestnenie suciastok v C5
|
2768801
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
ten pylovej filtr je fakt "porod". Měním ho vdy na jaře jak na X7, tak na 406-ce, kde je to na 5 minut maximálně. Předpokládám, e 406-ka to má jakoto sesterský auto Xantie vyřeeno stejně inteligentně
ten pylovej filtr je fakt "porod". Měním ho vdy na jaře jak na X7, tak na 406-ce, kde je to na 5 minut maximálně. Předpokládám, e 406-ka to má jakoto sesterský auto Xantie vyřeeno stejně inteligentně;-)
|
|
28.12.2014 12:25 -
|
2768805
|
|
Devilian
|
|
|
Tiez sa pridam,aj ked nie az tak s technickymi vecami.
1. medzi svoje najvacsie uspechy radim vymenu pravej prednej xenonovej vybojky bez rozmontovania polky auta
2. tesnenie pod vekom hlavy motora je spojene s vekom,po case stvrdne a stane sa jeho netesniacou sucastou. Vyborny napad.
3. teraz k interieru: vypnutie klinatizacie ide pomocou tlacidie CLIM-Ok-Ok
4. tlacidlo vystraznych svetiel je krasne ulozene dole,takze ked sa nieco stane a treba ho rychlo pouzit, staci si ho tam dole hmatom pohladat a stlacit
5. myslel som,ze mam nieco s vnutornymi kluckami, tak som prihol trochu tiahlo a islo to. boli tam ale problemy,tak som kupil original a vysledok-nic sa nezmenilo,takze to nebola chyba ale vlastnost
6. este k technickym veciam- vymena palivoveho filtra na 2.0i- bud sa odstrani cely spodny kryt podvozka (vela srobov),alebo len cast, odohne sa a hmatom sa nahmata spravna nadobka
Tiez sa pridam,aj ked nie az tak s technickymi vecami.
1. medzi svoje najvacsie uspechy radim vymenu pravej prednej xenonovej vybojky bez rozmontovania polky auta
2. tesnenie pod vekom hlavy motora je spojene s vekom,po case stvrdne a stane sa jeho netesniacou sucastou. Vyborny napad.
3. teraz k interieru: vypnutie klinatizacie ide pomocou tlacidie CLIM-Ok-Ok
4. tlacidlo vystraznych svetiel je krasne ulozene dole,takze ked sa nieco stane a treba ho rychlo pouzit, staci si ho tam dole hmatom pohladat a stlacit
5. myslel som,ze mam nieco s vnutornymi kluckami, tak som prihol trochu tiahlo a islo to. boli tam ale problemy,tak som kupil original a vysledok-nic sa nezmenilo,takze to nebola chyba ale vlastnost
6. este k technickym veciam- vymena palivoveho filtra na 2.0i- bud sa odstrani cely spodny kryt podvozka (vela srobov),alebo len cast, odohne sa a hmatom sa nahmata spravna nadobka
|
|
28.12.2014 19:44 -
|
2768931
|
|
Hanz 397
|
|
|
...brzdový posilovač na I. 2,2HDi(ale asi to bude stejný i na ostatních motorizacích). Ono dostat se k němu z motorového prostoru to po vyndání spooousty věcí jde,ale zevnitř povolit ty čtyři rouby,to je rychta...
...brzdový posilovač na I. 2,2HDi(ale asi to bude stejný i na ostatních motorizacích). Ono dostat se k němu z motorového prostoru to po vyndání spooousty věcí jde,ale zevnitř povolit ty čtyři rouby,to je rychta...
|
|
17.01.2015 16:17 -
|
2776093
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Jednoznačně venkovní kliky a jejich pozdějí výměna, měnil jsem sice jenom tu spolujezdcovu, ale nedej boe za ně trochu zabrat, opraveno tak e u to neupadne, ale jejich uchycení na pár cm plastu je doslova neastné...
Jednoznačně venkovní kliky a jejich pozdějí výměna, měnil jsem sice jenom tu spolujezdcovu, ale nedej boe za ně trochu zabrat, opraveno tak e u to neupadne, ale jejich uchycení na pár cm plastu je doslova neastné...
|
|
17.01.2015 19:16 -
|
2776153
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nesuhlasim, 406tka ma ten filter umiestneny ale uplne neinteligentne.. na C5 som menil filter po 5 rokoch a bol relativne čistý. Na 406tke som ho menil spolu s olejom, a vzdy v nom bolo lístie, bordel co napadal zvrchu na auto zo stromov a pod..
Nesuhlasim, 406tka ma ten filter umiestneny ale uplne neinteligentne.. na C5 som menil filter po 5 rokoch a bol relativne čistý. Na 406tke som ho menil spolu s olejom, a vzdy v nom bolo lístie, bordel co napadal zvrchu na auto zo stromov a pod..
|
|
18.01.2015 21:03 -
|
2776705
|
|
flyteSVK
|
|
|
Pridam spodny srob dekla rozvodov na 2.0i. Prisahamfakt 20 minut sme to prvy krat davali von.
S vypinanim klimy suhlasim, a vymenu lanovodov som uz tiez videl nazivo
Ale pravy xenon bez rozoberania cohokolvek s prstom v nose, a to tam este mam v tom priestore namontovany splynovac.
Pridam spodny srob dekla rozvodov na 2.0i. Prisahamfakt 20 minut sme to prvy krat davali von.
S vypinanim klimy suhlasim, a vymenu lanovodov som uz tiez videl nazivo :-d
Ale pravy xenon bez rozoberania cohokolvek s prstom v nose, a to tam este mam v tom priestore namontovany splynovac.
|
|
18.01.2015 21:54 -
|
2776712
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Kromě věcí na které nadávají servismani tu mám jednu, kterou musí snáet i řidiči.
Umístnění velkého lcd displaye ve stínící kapličce, která je dimenzována jen na mono lcd. Výsledek - polovina informací není vidět. .
Kromě věcí na které nadávají servismani tu mám jednu, kterou musí snáet i řidiči.
Umístnění velkého lcd displaye ve stínící kapličce, která je dimenzována jen na mono lcd. Výsledek - polovina informací není vidět.:-( .
|
|
18.01.2015 22:04 -
|
2776724
|
|
Hanz 397
|
|
|
martinrx napsal(a): Kromě věcí na které nadávají servismani tu mám jednu, kterou musí snáet i řidiči.
Umístnění velkého lcd displaye ve stínící kapličce, která je dimenzována jen na mono lcd. Výsledek - polovina informací není vidět. .
Jo,to mě taky kaká. Ale je divný,e na I. to bylo vidět v podstatě vechno,přičem to bylo rozměrově totoný. Moná díky tomu,e se dal obraz posunout...
Jo,to mě taky kaká. Ale je divný,e na I. to bylo vidět v podstatě vechno,přičem to bylo rozměrově totoný. Moná díky tomu,e se dal obraz posunout...
|
|
18.01.2015 22:15 -
|
2776740
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Mám i c5 I - problém je taky . Jen má jinou grafiku, tak je toho vidět malinko víc, ale jinak stejný průvih.
Mám i c5 I - problém je taky . Jen má jinou grafiku, tak je toho vidět malinko víc, ale jinak stejný průvih.
|
|
19.01.2015 06:58 -
|
2776786
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Jo, pořád se musím nahýbat, abych viděl teplotu...
Jo, pořád se musím nahýbat, abych viděl teplotu...
|
|
19.01.2015 08:49 -
|
2776814
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Taky bych ten kilt nejraději uříznul
Francouzi jsou asi vichni prckové ,kdybych měl hlavu o půl metru ní,tak je vidět krásně celý display
Taky bych ten kilt nejraději uříznul :-))))
Francouzi jsou asi vichni prckové ,kdybych měl hlavu o půl metru ní,tak je vidět krásně celý display :-))
|
|
19.01.2015 09:13 -
|
2776824
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Asi koukali zezadu z prostředního sedadla, kdy to navrhovali... Jetě e to hlásí námrazu jako upozornění, to maj jediný těstí!
Asi koukali zezadu z prostředního sedadla, kdy to navrhovali... Jetě e to hlásí námrazu jako upozornění, to maj jediný těstí!:nevim:palec
|
|
19.01.2015 10:52 -
|
2776859
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Tak ten displej tve aj mňa. Najhorie je, e on nieje vidie celý nikdy, aj keby som mal hlavu neviemkde. Tá trbina je proste malá
Tak ten displej tve aj mňa. Najhorie je, e on nieje vidie celý nikdy, aj keby som mal hlavu neviemkde. Tá trbina je proste malá :(
|
|
19.01.2015 11:18 -
|
2776876
|
|
johnny.m
|
|
|
Vezmu pilku a uříznu ten kilt . A pak tam bude svítit sluníčko .
Vezmu pilku a uříznu ten kilt :-D. A pak tam bude svítit sluníčko :-D.
|
|
19.01.2015 17:06 -
|
2776965
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Mam 185cm a displej vidim celej bez problemu
Mam 185cm a displej vidim celej bez problemu :-o
|
|
19.01.2015 17:16 -
|
2776966
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jene tady je řeč o velký obrazovce navigace.
Jene tady je řeč o velký obrazovce navigace. ;-)
|
|
19.01.2015 18:10 -
|
2776999
|
|
kubass
|
|
|
Aha, to sem nejak nepostrehl ,uz sem se lek ze mate vsichni 2 metry
Aha, to sem nejak nepostrehl :-),uz sem se lek ze mate vsichni 2 metry :-D
|
|
23.03.2015 09:29 -
|
2801108
|
|
johnny.m
|
|
|
Teda nevím jak vy, ale občas se mi stane, e nechtěně uknu do ovládání světlé výky. Protoe jsou ta tlačítka měkká na stlačení, tak potom vidím na obrazovce obvykle hláku "nepovolená operace" . Celkem neikovný. A ty tlačítka taky nevypadají nic moc, jsou tam jak pěst na oko...
Teda nevím jak vy, ale občas se mi stane, e nechtěně uknu do ovládání světlé výky. Protoe jsou ta tlačítka měkká na stlačení, tak potom vidím na obrazovce obvykle hláku "nepovolená operace" :-D. Celkem neikovný. A ty tlačítka taky nevypadají nic moc, jsou tam jak pěst na oko...
|
|
23.03.2015 09:33 -
|
2801110
|
|
NMC
|
|
|
To znám, kdy přítelkyně řídí, je zvyklá si dát vpravo vedle sebe kabelku a auto je hned o polohu vý...
To znám, kdy přítelkyně řídí, je zvyklá si dát vpravo vedle sebe kabelku a auto je hned o polohu vý...
|
|
23.03.2015 15:20 -
|
2801179
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já si jednou poloil na tlačítka telefon, kdy jsem se za chvíli rozjíděl, připadalo mi auto nějak nízko, samozřejmě ho telefon dal do nií polohy a klika byla, e jsem si toho viml, vyjídím přes dost velký hup, určitě bych skončil leet na břie, od té doby to hlídám jak oko v hlavě, to ovládání je straně jemné na jakýkoli dotek.
Já si jednou poloil na tlačítka telefon, kdy jsem se za chvíli rozjíděl, připadalo mi auto nějak nízko, samozřejmě ho telefon dal do nií polohy a klika byla, e jsem si toho viml, vyjídím přes dost velký hup, určitě bych skončil leet na břie, od té doby to hlídám jak oko v hlavě, to ovládání je straně jemné na jakýkoli dotek.;-)
|
|
| |
|
|