| | |
11.03.2009 12:50 -
Re: Zkuensti s nákupem C5
|
520744
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
No k tomuto tématu, snad pouze jedno. Po hodně dlouhé době jsem si koupil auto v ČR a bylo to na hodně dlouhou dobu naposled.
No k tomuto tématu, snad pouze jedno. Po hodně dlouhé době jsem si koupil auto v ČR a bylo to na hodně dlouhou dobu naposled.
|
|
11.03.2009 13:16 -
|
520747
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
myneur napsal(a): Chyby v diagnostice jdou smazat, take jestli tam neni vůbec nic, a má to přes 100k, nemusí to jetě znamenat, e tam ádná chyba nebyla, ale jen e se neprojevila během cesty do servisu, pokud jí předtim mohl někdo smazat
Já tam měl např. drobné chyby, jako kdysi se objeviví a zmizelé hláení EGR ventilu (do budoucna to prej můe znamenat, e můe odejít, co se prý u 2.0 HDi občas stává), a pak jsem tam měl nějakou chybu hydrauliky, o který technik prohlásil, e je to známej bug firmware, a chyba to neni
no jsem moto laik, ale kdy ujedu s autem cca 180 km a vyzkouím vechny funkce, tak snad oný bazmek PC by to měl zaznamenat nějakou závadu a pak jsem byl teprve na diagnostice
no jsem moto laik, ale kdy ujedu s autem cca 180 km a vyzkouím vechny funkce, tak snad oný bazmek PC by to měl zaznamenat nějakou závadu a pak jsem byl teprve na diagnostice
|
|
11.03.2009 14:51 -
|
520755
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Nenech si kazit radost z nového miláka, co se má stát se stane, a je vozík z kapitalistické ciziny, nebo z naich luhů a hájů, jezdi, kochej se a ono to nějak dopadne.
Nenech si kazit radost z nového miláka, co se má stát se stane, a je vozík z kapitalistické ciziny, nebo z naich luhů a hájů, jezdi, kochej se a ono to nějak dopadne.:-)
|
|
11.03.2009 15:51 -
|
520756
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no tak ouplně takhle bych to teda nebral....jinak já s "CZ" autama taky zkuenosti mizerný, dost zhuntovaný, no roty, no....ale samo nevidí do toho.....
no tak ouplně takhle bych to teda nebral....jinak já s "CZ" autama taky zkuenosti mizerný, dost zhuntovaný, no roty, no....ale samo nevidí do toho.....
|
|
11.03.2009 20:13 -
|
520761
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
najk napsal(a): Zdravím vechny, tak jsem si pořídil taky C5 break, 2005, z italské lízačky, kupoval jsem ho v Autopartner Liberec, úplná spokojenost, diagnostika bez hláek, ochota a vstřícnost, tak velké auto jsem nikdy nevlastnil, musím se krotit,
Autopartner Liberec je solidní bazar. Prodávají ve větině případů dovezená a mladá auta se serviskou (poctivou). Osobně znám Havelku a je sluný prodejce. Auto mých představ jsem tam ale nesehnal.
Autopartner Liberec je solidní bazar. Prodávají ve větině případů dovezená a mladá auta se serviskou (poctivou). Osobně znám Havelku a je sluný prodejce. Auto mých představ jsem tam ale nesehnal.
|
|
11.03.2009 20:52 -
|
520762
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Pár aut u jsem kupoval, tady i v zahraničí a základem úspěchu je důkladná příprava. mejdi nejsou jen naí specialitou, mám zkuenosti z Německa a pokud si nedáte pozor lehce naletíte i tam. Já mám zkuenost, e největí loupeníci se dají vcelku jistě eliminovat u na internetu (podezřele laciné, málo informací o vozidle a prodejci, málo fotek, jednání po telefonu atd.) No a pak zbývá u jen obrnit se trpělivostí a objet vybrané kousky a počítat s tím, e z 5 vyvolených vám po osobní konfrontaci zbude v nejlepím případě 1. A tak pořád dokola, a objevíte to pravé. Svoje poslední vozítko a prvního Citrona jsem nakonec koupil po cca 3 měsících výběru v Praze u AZ CARS a myslím, e dobře. Nejsou to bazarníci, kterým je vechno umák, auta si sami vozí z FR a BE a dostalo mě hlavně jejich velmi solidní jednání.
Pár aut u jsem kupoval, tady i v zahraničí a základem úspěchu je důkladná příprava. mejdi nejsou jen naí specialitou, mám zkuenosti z Německa a pokud si nedáte pozor lehce naletíte i tam. Já mám zkuenost, e největí loupeníci se dají vcelku jistě eliminovat u na internetu (podezřele laciné, málo informací o vozidle a prodejci, málo fotek, jednání po telefonu atd.) No a pak zbývá u jen obrnit se trpělivostí a objet vybrané kousky a počítat s tím, e z 5 vyvolených vám po osobní konfrontaci zbude v nejlepím případě 1;-). A tak pořád dokola, a objevíte to pravé. Svoje poslední vozítko a prvního Citrona:palec jsem nakonec koupil po cca 3 měsících výběru v Praze:-)))) u AZ CARS a myslím, e dobře. Nejsou to bazarníci, kterým je vechno umák, auta si sami vozí z FR a BE a dostalo mě hlavně jejich velmi solidní jednání.
|
|
12.03.2009 08:55 -
|
520769
|
|
kominik
|
Město: Rybí, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
já jsem koupil auto u nás v citroenu, bylo tam dáno jako proti účet,byl jsem nadmíru spokojeny a nakonec jsem si ho rozbil sám a teď se na něho chodím jen dívat jak mi ho dávají dohromady
já jsem koupil auto u nás v citroenu, bylo tam dáno jako proti účet,byl jsem nadmíru spokojeny a nakonec jsem si ho rozbil sám a teď se na něho chodím jen dívat jak mi ho dávají dohromady:-((((
|
|
12.03.2009 13:13 -
|
520773
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Lulina napsal(a): Pár aut u jsem kupoval, tady i v zahraničí a základem úspěchu je důkladná příprava. mejdi nejsou jen naí specialitou, mám zkuenosti z Německa a pokud si nedáte pozor lehce naletíte i tam. Já mám zkuenost, e největí loupeníci se dají vcelku jistě eliminovat u na internetu (podezřele laciné, málo informací o vozidle a prodejci, málo fotek, jednání po telefonu atd.) No a pak zbývá u jen obrnit se trpělivostí a objet vybrané kousky a počítat s tím, e z 5 vyvolených vám po osobní konfrontaci zbude v nejlepím případě 1 . A tak pořád dokola, a objevíte to pravé. Svoje poslední vozítko a prvního Citrona jsem nakonec koupil po cca 3 měsících výběru v Praze u AZ CARS a myslím, e dobře. Nejsou to bazarníci, kterým je vechno umák, auta si sami vozí z FR a BE a dostalo mě hlavně jejich velmi solidní jednání.
Přesně tak u i v Německu přetáčí Km
Přesně tak u i v Německu přetáčí Km
|
|
12.03.2009 13:22 -
|
520775
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no to je jasný, lae na km se*e pes, to je to nejmení, lae myslím, e obecně sou auta venku zachovalejí a né tak zhuntovaný jak u nás, asi maj lidi víc chechtáků na servis bo sou schopný obětovat
no to je jasný, lae na km se*e pes, to je to nejmení, lae myslím, e obecně sou auta venku zachovalejí a né tak zhuntovaný jak u nás, asi maj lidi víc chechtáků na servis bo sou schopný obětovat
|
|
12.03.2009 20:26 -
|
520781
|
|
Lulina
|
|
|
Přesně, o km to není, v NDR mají auta větinou natočeno sice relativně dost (wursti zatím jetě nemají stáčení jako národní sport), ale vzhledem k neporovnatelnému stavu silnic, mnoství dálnic a zvyku opravovat v autorizovaných servisech, jsou auta zpravidla v daleko lepím stavu ne u nás.
Přesně, o km to není, v NDR;-) mají auta větinou natočeno sice relativně dost (wursti zatím jetě nemají stáčení jako národní sport:-))), ale vzhledem k neporovnatelnému stavu silnic, mnoství dálnic a zvyku opravovat v autorizovaných servisech, jsou auta zpravidla v daleko lepím stavu ne u nás.
|
|
23.03.2009 22:10 -
|
659610
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
ahoj lidi.V sobotu som kupil c5II 1,6HDI 16V so serviskou skoro full výbava.V stredu idem na kontrolu rozvodov(mono aj výmena( a na výmenu vetkých filtrov+olej. Podla servisaku t. j.89000 by som ete nemal nič menit!Ale podla vlastných skúseností odporúčam tebe urobit po kupe to iste.S km nikomu never daj si do motora vsetko svoje a ma pokoj!Su dobre aj zle citroeny,bud je vydareny,alebo nie.Zaleí to aj na tom ktora smena ho robila.Ked pondelkova ma smolu,bude vkuse v servise.Tak vela stastia.Ja mam dva celkom vydarené,dufam,e to tretie bude tie?!
ahoj lidi.V sobotu som kupil c5II 1,6HDI 16V so serviskou skoro full výbava.V stredu idem na kontrolu rozvodov(mono aj výmena( a na výmenu vetkých filtrov+olej. Podla servisaku t. j.89000 by som ete nemal nič menit!Ale podla vlastných skúseností odporúčam tebe urobit po kupe to iste.S km nikomu never daj si do motora vsetko svoje a ma pokoj!Su dobre aj zle citroeny,bud je vydareny,alebo nie.Zaleí to aj na tom ktora smena ho robila.Ked pondelkova ma smolu,bude vkuse v servise.Tak vela stastia.Ja mam dva celkom vydarené,dufam,e to tretie bude tie?!:nevim
|
|
23.03.2009 22:18 -
|
659611
|
|
Darja
|
|
|
Hodne dela to, jak se o auto majitel staral. A to se projevi v prubehu pouzivani vozidla.
Kdyz jsem videla, jak muj byvaly soused dokazal za 3 mesice zrusit sluzebniho mercedesa (dodavka).. neskutecny, kazdou zatacku jel smykem, daval tomu kour, porad to desne tocil.. az ho vyhodili
A tohle proste nezjistis ani na diagnostice. Ojety auto je proste risk
Hodne dela to, jak se o auto majitel staral. A to se projevi v prubehu pouzivani vozidla.
Kdyz jsem videla, jak muj byvaly soused dokazal za 3 mesice zrusit sluzebniho mercedesa (dodavka).. neskutecny, kazdou zatacku jel smykem, daval tomu kour, porad to desne tocil.. az ho vyhodili:-))
A tohle proste nezjistis ani na diagnostice. Ojety auto je proste risk:nevim
|
|
05.09.2015 17:57 -
|
2857684
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
hledám,hledám a pořád nic.Bud je to jen 1,6 nebo automat anebo nemá hydractiv a kdy u je to co chci tak je to z druhé strany repy a u hranic :-/ Problém není cesta(od Olomouce) ale sehnat mechanika s diagnostikou co by semnou jel přes půl republiky a omrkl to auto
hledám,hledám a pořád nic.Bud je to jen 1,6 nebo automat anebo nemá hydractiv a kdy u je to co chci tak je to z druhé strany repy a u hranic :-/ Problém není cesta(od Olomouce) ale sehnat mechanika s diagnostikou co by semnou jel přes půl republiky a omrkl to auto :-(
|
|
05.09.2015 20:40 -
|
2857763
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jumep se mnou jel z Piean a do Mostu, tam jsme auto prohlídli a odmítli. Odjeli jsme s prázdnou a já rád zaplatil za cestu jemu i sobě a nějaký ty náklady, protoe bez jumepa bych tu past asi koupil a pak by ty náklady byly 50x větí.
Jednou mě jumep taky poádal, abych sice jako laik, ale poblí místa bazaru, dojel k autu, nafotil a podal laickou zprávu o stavu auta. Aby nejel zbytečně. Kdyby se mi líbilo, přijel by s diagnostikou a rozhodl se podle sebe, ale byl to křáp a fotky z bazaru lhaly. Tak jsem mu uetřil zbytečný výlet.
Take cesty jsou, jen musí někoho oslovit. Jruze je ze středu země, tak má vude stejně daleko. Určitě nebude neochotný. A jsou tu dalí ochotní odborníci.
Jumep se mnou jel z Piean a do Mostu, tam jsme auto prohlídli a odmítli. Odjeli jsme s prázdnou a já rád zaplatil za cestu jemu i sobě a nějaký ty náklady, protoe bez jumepa bych tu past asi koupil a pak by ty náklady byly 50x větí.
Jednou mě jumep taky poádal, abych sice jako laik, ale poblí místa bazaru, dojel k autu, nafotil a podal laickou zprávu o stavu auta. Aby nejel zbytečně. Kdyby se mi líbilo, přijel by s diagnostikou a rozhodl se podle sebe, ale byl to křáp a fotky z bazaru lhaly. Tak jsem mu uetřil zbytečný výlet.
Take cesty jsou, jen musí někoho oslovit. Jruze je ze středu země, tak má vude stejně daleko. Určitě nebude neochotný. A jsou tu dalí ochotní odborníci.
|
|
| |
|
|