| | |
03.04.2021 09:03 -
Lepkavé dradla a plastové části v intriéru
|
3305227
|
|
Rariha
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Zdravím přítomné, mám dotaz zda se někdo potýká s lepkavými díly v interiéru (viz Nadpis tématu). Myslel jsem, e minulý majitel byl prase, ale lepí to i po umytí. Pokud jste to někdo řeil, poraďte. Díky
Zdravím přítomné, mám dotaz zda se někdo potýká s lepkavými díly v interiéru (viz Nadpis tématu). Myslel jsem, e minulý majitel byl prase, ale lepí to i po umytí. Pokud jste to někdo řeil, poraďte. Díky
|
|
03.04.2021 10:51 -
Re: Lepkavé dradla a plastové části v intriéru
|
3305228
|
|
MatesAN
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Nejsi sám, jedná se o slabou vrstvu na povrchu plastů, která má navodit lepí pocit, kdy je to nové. Avak v aboroutím provedení to po letech na slunci změní strukturu na lepivý sajrajt co při namočení mírně zbělá. Při vlastní investigaci jsem zjisti, e drahé auto čističe nemají účinek, e to není problém pouze u C5, i nějaké Fiaty tím trpí, na jejich fóru jsem nael radu na W5 univerzální čistič. Stojí to prd a je to jediná věc, která s tím trochu pohla, zázraky nečekej, trvá to dlouho a není to bez námahy. Pokud by jsi to chtěl dostat do původního stavu, pak po odstranění by přicházel v úvahu platidip, nebo tak něco. Jestli vymyslí lepí postup, dej vědět.
Nejsi sám, jedná se o slabou vrstvu na povrchu plastů, která má navodit lepí pocit, kdy je to nové. Avak v aboroutím provedení to po letech na slunci změní strukturu na lepivý sajrajt co při namočení mírně zbělá. Při vlastní investigaci jsem zjisti, e drahé auto čističe nemají účinek, e to není problém pouze u C5, i nějaké Fiaty tím trpí, na jejich fóru jsem nael radu na W5 univerzální čistič. Stojí to prd a je to jediná věc, která s tím trochu pohla, zázraky nečekej, trvá to dlouho a není to bez námahy. Pokud by jsi to chtěl dostat do původního stavu, pak po odstranění by přicházel v úvahu platidip, nebo tak něco. Jestli vymyslí lepí postup, dej vědět.
|
|
03.04.2021 11:23 -
|
3305229
|
|
.45acp
|
|
|
Taky mi to připadá nepříjemné na dotek. Ale nijak jsem to neřeil. Asi jako majitelé "veteránů" se s tím musíme smířit. Tomu mému bude 19 let. Jako nejúčinnějí řeení se jeví snad jen pořízení něčeho novějího . Moná jsou na tom X7 lépe. Ake třeba jen proto, e jsou mladí.
Taky mi to připadá nepříjemné na dotek. Ale nijak jsem to neřeil. Asi jako majitelé "veteránů" se s tím musíme smířit. Tomu mému bude 19 let. Jako nejúčinnějí řeení se jeví snad jen pořízení něčeho novějího :-). Moná jsou na tom X7 lépe. Ake třeba jen proto, e jsou mladí.
|
|
03.04.2021 14:30 -
|
3305240
|
|
jumep
|
|
|
to je pouzitim nevhodnej kozmetiky, tato naleptala tu pogumovanu vrtsvu a ta teraz lepi
neda sa s tym nic normalne spravit, akurat to tuplne zoskrabat, bratranec sa s tym potykal dost dlho a poskusal dost veci, poviem mu nech sem hodi co a ako (ale uz to niekde vo fore bolo)
to je pouzitim nevhodnej kozmetiky, tato naleptala tu pogumovanu vrtsvu a ta teraz lepi
neda sa s tym nic normalne spravit, akurat to tuplne zoskrabat, bratranec sa s tym potykal dost dlho a poskusal dost veci, poviem mu nech sem hodi co a ako (ale uz to niekde vo fore bolo)
|
|
04.04.2021 07:12 -
|
3305316
|
|
Rariha
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Díky za komentáře. myslel jsem, e bych to oblepil nějakou fólií. Asi to bude levnějí, ne pořizovat novějí auto Myslím, eto bude tou kosmetikou minulého majitele. U druhé C5 s tím problém nemám. Tak jetě jednou dík
Díky za komentáře. myslel jsem, e bych to oblepil nějakou fólií. Asi to bude levnějí, ne pořizovat novějí auto :-)))) Myslím, eto bude tou kosmetikou minulého majitele. U druhé C5 s tím problém nemám. Tak jetě jednou dík
|
|
07.04.2021 13:50 -
|
3305783
|
|
Kroll
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Hoj, taky jsem řeil. Na madla ve dveřích mi dobře fungovala horká voda a MIO a odrbat. potom jsem jenom natřel VRP od chemical guys a mám to tak druhý rok. Kliky vypadají jak kdy tam patří a není moc co řeit
Hoj, taky jsem řeil. Na madla ve dveřích mi dobře fungovala horká voda a MIO a odrbat. potom jsem jenom natřel VRP od chemical guys a mám to tak druhý rok. Kliky vypadají jak kdy tam patří a není moc co řeit :D
|
|
09.04.2021 20:25 -
|
3306191
|
|
Hanz 397
|
|
|
U jsem to sem někam dával...
Já to pořeil obrouením a nechal jsem to nastříkat...
U jsem to sem někam dával...
Já to pořeil obrouením a nechal jsem to nastříkat...
Přílohy: IMG_20180310_085350.jpg ( 3726383b ) - IMG_20170517_184624.jpg ( 3014208b ) - |
|
13.04.2021 12:27 -
|
3306652
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ja som z prace pozical pripravok FK 900 Intrama, s tym to ide krasne dole. Pozor niektore plasty to lepta ako plexi.
S tymto pripravkom som cistil klucky na Alfe aj Citroene. Krasne to zislo dole. Na C5 som to ani nestriekal ale nehal tak - top vizual. Tu lepkavu gumu len tak zmejete z toho
Ja som z prace pozical pripravok FK 900 Intrama, s tym to ide krasne dole. Pozor niektore plasty to lepta ako plexi.
S tymto pripravkom som cistil klucky na Alfe aj Citroene. Krasne to zislo dole. Na C5 som to ani nestriekal ale nehal tak - top vizual. Tu lepkavu gumu len tak zmejete z toho
|
|
| |
|
|