19.10.2018 08:08 -
Re: Detektor radaru, antiradar
|
3185737
|
|
jruze
|
|
|
Polsko je úsekáčů plné a bez označení - musí koukat jsou vidět(i kdy někdy blbě) kaké tam mám foto (jsem se asi dvakrát zapoměl ale nic nepřilo) - oni je moc neschovávají - dali je tam spí aby tam řidiči jezdili pomalu a né aby rejovali no a kdo nerespektuje platí
Polsko je úsekáčů plné a bez označení - musí koukat jsou vidět(i kdy někdy blbě) kaké tam mám foto (jsem se asi dvakrát zapoměl ale nic nepřilo) - oni je moc neschovávají - dali je tam spí aby tam řidiči jezdili pomalu a né aby rejovali no a kdo nerespektuje platí;-)
|
|
19.10.2018 17:31 -
|
3185767
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Pěkně se tu rozjela debata No take nikdo nemá zkuenosti s antiradarem a funkčností uvnitř auta s pokovenými skly?Jinak tady máte vysvětlení o radarech,laserech a co je moné pouívat v ČR :.link.
Pěkně se tu rozjela debata :D No take nikdo nemá zkuenosti s antiradarem a funkčností uvnitř auta s pokovenými skly?Jinak tady máte vysvětlení o radarech,laserech a co je moné pouívat v ČR :https://www.antiradary.net/antiradary-legalnost-zakon/
|
|
06.02.2021 15:29 -
|
3299672
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Zdraví Vás pánové. Tak se nám rozmohl nový způsob, jak doplnit městské kasy. Konkrétně měření radary ve městě. U nás doma v posledním půlroce 3x obsílka, vdycky tak kolem 55km/h. Nemíním sponzorovat zkorunpované zastupitelstva, která peníze rozházela za nesmysly a ted neví kde vzít prachy.
Jak na ně? Napadlo mě černou izolačkou pozměnit SPZ, ale to má dalí rizika.
Zdraví Vás pánové. Tak se nám rozmohl nový způsob, jak doplnit městské kasy. Konkrétně měření radary ve městě. U nás doma v posledním půlroce 3x obsílka, vdycky tak kolem 55km/h. Nemíním sponzorovat zkorunpované zastupitelstva, která peníze rozházela za nesmysly a ted neví kde vzít prachy.
Jak na ně? Napadlo mě černou izolačkou pozměnit SPZ, ale to má dalí rizika.
|
|
06.02.2021 15:35 -
|
3299673
|
|
jumep
|
|
|
co takto pouzivat obmedzovac rychlosti a nevymyslat protizakonne blbosti?
co takto pouzivat obmedzovac rychlosti a nevymyslat protizakonne blbosti?
|
|
06.02.2021 15:49 -
|
3299690
|
|
NexioCZ
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Pedro: V Chomutově je to také v módě. Za rok 2019 jim to hodilo do kasičky přes 13 miliónů. Naučil jsem se pouívat omezovač rychlosti a mám klid. Zatím jsem neplatil ani korunu.
Pedro: V Chomutově je to také v módě. Za rok 2019 jim to hodilo do kasičky přes 13 miliónů. Naučil jsem se pouívat omezovač rychlosti a mám klid. Zatím jsem neplatil ani korunu. :-p
|
|
06.02.2021 18:01 -
|
3299736
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Pánové na mé Xantii 2 tempomat nemám, k této vyspělé technice jsem se zatím nedostal.
Pánové na mé Xantii 2 tempomat nemám, k této vyspělé technice jsem se zatím nedostal.
|
|
06.02.2021 19:48 -
|
3299751
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Pedro napsal(a): Pánové na mé Xantii 2 tempomat nemám, k této vyspělé technice jsem se zatím nedostal.
Pokud mas HDi od cca 06/99, tak si ho domontuj, packa,, myslim 3 piny do ecu a jedno auto rele.
Pokud mas HDi od cca 06/99, tak si ho domontuj, packa,, myslim 3 piny do ecu a jedno auto rele.;-)
|
|
| |