| | |
18.10.2018 11:03 -
Detektor radaru, antiradar
|
3185630
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti tematu
presunuti tematu
|
|
16.10.2018 17:41 -
Re: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
|
3185051
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Troku z jiného soudku ale : máte někdo zkuenosti s antiradarem?Předchozí majitel pouíval antiradar beltronics a fungoval mu parádně.Chtěl bych si něco takového pořídit-pátral jsem na webu ale psali e nedoporučují přenosné antiradary do aut s pokovenými skly-tak jsem z toho docela zmatený
Troku z jiného soudku ale : máte někdo zkuenosti s antiradarem?Předchozí majitel pouíval antiradar beltronics a fungoval mu parádně.Chtěl bych si něco takového pořídit-pátral jsem na webu ale psali e nedoporučují přenosné antiradary do aut s pokovenými skly-tak jsem z toho docela zmatený :nevim
|
|
16.10.2018 18:19 -
|
3185059
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
obavam se ze v dnesni dobe usekovych radaru je antiradar zbytecny
nejlepsi antiradar je u nas 50/90/130
obavam se ze v dnesni dobe usekovych radaru je antiradar zbytecny
nejlepsi antiradar je u nas 50/90/130 ;)
|
|
16.10.2018 19:45 -
|
3185074
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Právě e ty antiradary zaznamenávají i úsekové měření.A nemyslel jsi spí 50/90/130?
Právě e ty antiradary zaznamenávají i úsekové měření.A nemyslel jsi spí 50/90/130?:-d
|
|
16.10.2018 21:55 -
|
3185161
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tankista napsal(a): Právě e ty antiradary zaznamenávají i úsekové měření.A nemyslel jsi spí 50/90/130?
no usekove mereni je usekove ,proto ze meri cas projeti danym usekem,senzory jsou pod povrchem nemyslim si ze to nejaky antiradar zdetekuje,maximalne ze by mel kameru a ta detekovala bilou caru..u nas typicky Sternberk od Olomouce nebo zhora od Libiny
na laserove mereni ,coz je dnes jiz 99% mobilniho mereni,mas take smulu
jo ty "miry" jsem myslel presne jak jsi psal
no usekove mereni je usekove ,proto ze meri cas projeti danym usekem,senzory jsou pod povrchem nemyslim si ze to nejaky antiradar zdetekuje,maximalne ze by mel kameru a ta detekovala bilou caru..u nas typicky Sternberk od Olomouce nebo zhora od Libiny
na laserove mereni ,coz je dnes jiz 99% mobilniho mereni,mas take smulu
jo ty "miry" jsem myslel presne jak jsi psal :)
|
|
17.10.2018 06:34 -
|
3185206
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Na úsekové měření má kadý antiradar databázi.
Laserové měření pouívají ty "skryté" Ochcávky, nebo to jsou ty ruční?
Na úsekové měření má kadý antiradar databázi.
|
|
17.10.2018 18:42 -
|
3185368
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Laserove su tie rucne
konqui napsal(a): Na úsekové měření má kadý antiradar databázi.
Laserove su tie rucne
|
|
17.10.2018 19:58 -
|
3185407
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Úsekové měření je větinou značené značkami, dá se s trochou těstí uhlídat.
Myslím e nejhorí zlo je policajt se stativem za stromem nebo jiná schovka.
A na to je antiradar k ničemu ne?
Jediné moné vyuití je pak snad proti "tajným" kodovkám a Pasátům dálniční policie. To nevím...
Take antiradar asi dost zbytečná hračka ne ?
Úsekové měření je větinou značené značkami, dá se s trochou těstí uhlídat.
Jediné moné vyuití je pak snad proti "tajným" kodovkám a Pasátům dálniční policie. To nevím...
Take antiradar asi dost zbytečná hračka ne ? :nevim
|
|
17.10.2018 20:09 -
|
3185408
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Aj na stativ skrytý za stromkem - na to je tiez antiradar ,ale uz s vlasnostou rusicky.
HELLMUT napsal(a): Úsekové měření je větinou značené značkami, dá se s trochou těstí uhlídat.
Take antiradar asi dost zbytečná hračka ne ?
Aj na stativ skrytý za stromkem - na to je tiez antiradar ,ale uz s vlasnostou rusicky.:-))
|
|
17.10.2018 22:09 -
|
3185454
|
|
tomasg
|
|
|
Im napise chybne meranie a kod chyby, a ty do druheho merania teda hned po prvom musis vypnut rusenie.
HELLMUT napsal(a): A ty policajti to jako nepoznají e projídím a ruím jim to ? Take místo pokuty za rychlou jízdu dostanu flastr za maření výkonu...
To mi nepřijde moc výhodný...
Im napise chybne meranie a kod chyby, a ty do druheho merania teda hned po prvom musis vypnut rusenie.
|
|
18.10.2018 16:34 -
Re: Detektor radaru, antiradar
|
3185692
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Pozor pánové policajti ten antiradar dokáou odhalit a potom jsi teprve v průseru, proti tomu je pokuta za rychlost jen sranda.
Pozor pánové policajti ten antiradar dokáou odhalit a potom jsi teprve v průseru, proti tomu je pokuta za rychlost jen sranda.
|
|
18.10.2018 19:44 -
Re: Detektor radaru, antiradar
|
3185717
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Rio11 napsal(a): Pozor pánové policajti ten antiradar dokáou odhalit a potom jsi teprve v průseru, proti tomu je pokuta za rychlost jen sranda.
To je to co si myslím . Úsekové měření je značené cedulemi.
Na policajta " za bukem" nestačí ,musí být tedy ruička, to zase jak jsem zde četl se musí včas vypnout, take zase problém.
Na " tajný v neoznačeném autě" na dálnici i jinde by to moná lo...?
Celkově moc peněz za málo muziky.
Jako já nejsem striktní " dodrovatel " předpisů - na 50 běné jezdím 55- 70. Dálnice 140 - 160 ( málo kdy)
Asi by se mi hodilo něco 100% co by na mě křiklo :vole brzdi, měří tu .
Ale to asi neexistuje. Nebo to stojí majlant a jetě musí být člověk radista operátor.
To u je lepí mít oči na topkách a občas té policii holt dát nějaký ten příspěvek na naftu.
To je to co si myslím . Úsekové měření je značené cedulemi.
Na policajta " za bukem" nestačí ,musí být tedy ruička, to zase jak jsem zde četl se musí včas vypnout, take zase problém.
Na " tajný v neoznačeném autě" na dálnici i jinde by to moná lo...?:nevim
Celkově moc peněz za málo muziky.
Jako já nejsem striktní " dodrovatel " předpisů - na 50 běné jezdím 55- 70. Dálnice 140 - 160 ( málo kdy)
Asi by se mi hodilo něco 100% co by na mě křiklo :vole brzdi, měří tu .
Ale to asi neexistuje. Nebo to stojí majlant a jetě musí být člověk radista operátor.
To u je lepí mít oči na topkách a občas té policii holt dát nějaký ten příspěvek na naftu.:-))))
|
|
| |
|
|