| | |
03.04.2018 09:44 -
Divný zápach v kabině po nastartovaní...
|
3145275
|
|
Zbyňa3
|
Město: umperk, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Zdravím vechny,
chtěl bych vechny poprosit o radu.
Před pár dny jsem po nastartování studeného auta spozoroval, e asi tak po dvou a třech minutach jizdy objeví zápach, který mi připomíná jako kdy se pálí izolace. Po chvíli se zapach vyvětrá a cely zbytek dne se to neopakuje.
Mam obavy co se kde pálí. Vdy zastavím a sleduji jestli se mi někde neukáe kouř. el jsem i otevřít motor, tam vak nic cítit není.
Mám hledat nějaké relatka a kdy tak kde? Pojistky jsou vechny OK. Ve funguje, nic nepoblikává. Napadla mě klimatizace, ale je to opravdu zápach jako přehřívání izolace. A tak kadý vá nápad prověřím.
Zdravím vechny,
chtěl bych vechny poprosit o radu.
Před pár dny jsem po nastartování studeného auta spozoroval, e asi tak po dvou a třech minutach jizdy objeví zápach, který mi připomíná jako kdy se pálí izolace. Po chvíli se zapach vyvětrá a cely zbytek dne se to neopakuje.
Mam obavy co se kde pálí. Vdy zastavím a sleduji jestli se mi někde neukáe kouř. el jsem i otevřít motor, tam vak nic cítit není.
Mám hledat nějaké relatka a kdy tak kde? Pojistky jsou vechny OK. Ve funguje, nic nepoblikává. Napadla mě klimatizace, ale je to opravdu zápach jako přehřívání izolace. A tak kadý vá nápad prověřím.
|
|
03.04.2018 15:36 -
Re: Divný zápach v kabině po nastartovaní...
|
3145321
|
|
Zbyňa3
|
Město: umperk, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Jo, jetě bych dodal, e mi před pár dny neel za jízdy zapnout tempomat. Pořád se ukazovali po zapnuti za jizdy pouze dvě vodorovné čárky. Od dalího nastartování to ji neudělalo. Nevim jestli to byla náhoda nebo je to ukazatel toho, e něco odchází.
Jo, jetě bych dodal, e mi před pár dny neel za jízdy zapnout tempomat. Pořád se ukazovali po zapnuti za jizdy pouze dvě vodorovné čárky. Od dalího nastartování to ji neudělalo. Nevim jestli to byla náhoda nebo je to ukazatel toho, e něco odchází.
|
|
03.04.2018 22:41 -
|
3145427
|
|
jumep
|
|
|
tempomat by ti povedala najskor diagnostika
a smrad musis najst, to sa fakt takto neda
tempomat by ti povedala najskor diagnostika
a smrad musis najst, to sa fakt takto neda
|
|
04.04.2018 07:53 -
|
3145438
|
|
Zbyňa3
|
|
|
Děkuji za radu, teď jsem v práci, ale jak pojedu domu hned provedu zkouku a dám vědět!
Kdy jsem ráno jel, tak na chvilku zase ten smrádek. Jak je cítit klima, kdy uz by byla citit?
Děkuji za radu, teď jsem v práci, ale jak pojedu domu hned provedu zkouku a dám vědět!
Kdy jsem ráno jel, tak na chvilku zase ten smrádek. Jak je cítit klima, kdy uz by byla citit? :-(
|
|
04.04.2018 11:17 -
|
3145482
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Těko to popsat, taková nějaká divná zatuchlina, rozhodně ne jako spálená izolace.
Těko to popsat, taková nějaká divná zatuchlina, rozhodně ne jako spálená izolace.
|
|
05.04.2018 19:07 -
|
3145756
|
|
Zbyňa3
|
|
|
Opět zdravím,
tak jsem včera i dnes vyzkouel před nastartováním vypnout tu aut.klimu, ubral rychlost ventilatoru a nic citit nebylo. Po nějaké době jsem mírně přidal na ventilátoru a také nic.
Dnes jsem ve opakoval a zase v pořádku. Asi to bude dělat a bude zase chladno...Odpoledne jsem zapnul klimu do aut. reimu a budu ve dál sledoval.
Opět zdravím,
tak jsem včera i dnes vyzkouel před nastartováním vypnout tu aut.klimu, ubral rychlost ventilatoru a nic citit nebylo. Po nějaké době jsem mírně přidal na ventilátoru a také nic.
Dnes jsem ve opakoval a zase v pořádku. Asi to bude dělat a bude zase chladno...Odpoledne jsem zapnul klimu do aut. reimu a budu ve dál sledoval.
|
|
05.04.2018 19:25 -
|
3145761
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vymen pylovy filtr za novy kvalitni,nejlepe uhlikovy a udelej dezinfekci klimatizace...
vymen pylovy filtr za novy kvalitni,nejlepe uhlikovy a udelej dezinfekci klimatizace...
|
|
05.04.2018 19:43 -
|
3145765
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jednou mi takhle hned první den po dezinfekci klimatizace a výměně filtru taky začalo z klimy děsně smrdět. Celou cestu do práce jsem nechápal. Kdy jsem větrák vypnul, takl nic nesmrdělo. Jakmile jsem ho zapnul, nedalo se to dýchat. A kdy jsem el z práce jsem to pochopil. Stejnej smrad se na mě vyvalil, kdy jsem otevřel skříňku. Hned mi bylo jasno. Umyl jsem si podráky, vydloubal z nich ty dobroty a hned byla klima krásně voňavá.
Jednou mi takhle hned první den po dezinfekci klimatizace a výměně filtru taky začalo z klimy děsně smrdět. Celou cestu do práce jsem nechápal. Kdy jsem větrák vypnul, takl nic nesmrdělo. Jakmile jsem ho zapnul, nedalo se to dýchat. A kdy jsem el z práce jsem to pochopil. Stejnej smrad se na mě vyvalil, kdy jsem otevřel skříňku. Hned mi bylo jasno. Umyl jsem si podráky, vydloubal z nich ty dobroty a hned byla klima krásně voňavá. :-))
|
|
| |
|
|