| | |
22.01.2018 22:38 -
Re: Mytí motoru
|
3126243
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Jo taky jsem to delal 2x Ten zadni dekl je na hvn. Koupit tmel ten nejlepsi co sezenes, ja to lepil super rtv wurth. Nanesl jsem malou housenku na hlavu, druhou na dekl, pridelal, zafixoval srouby, pak jsem to pritahl az za dva dny. Funguje to. Samozrejmne z toho odlucovace to tesneni vyndat a narvat to tmelem. Good luck
Jo taky jsem to delal 2x :-d Ten zadni dekl je na hvn. Koupit tmel ten nejlepsi co sezenes, ja to lepil super rtv wurth. Nanesl jsem malou housenku na hlavu, druhou na dekl, pridelal, zafixoval srouby, pak jsem to pritahl az za dva dny. Funguje to. Samozrejmne z toho odlucovace to tesneni vyndat a narvat to tmelem. Good luck;-)
|
|
22.01.2018 22:42 -
|
3126245
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
autodiag napsal(a): oba tmely budou ok..hlasne kdyz to nebude Distic
zrovna ten dekl 2 jak pises,zadni ,ma tesneni..tam bych to bubec nepatlal a utahoval y citem od prostredka ke krajum
Je blby, kdyz uz ten odlucovac mas dorvanej na krev a furt to blije. Ve predu je odlucovac a vzadu je ten plechovej.
Je blby, kdyz uz ten odlucovac mas dorvanej na krev a furt to blije. Ve predu je odlucovac a vzadu je ten plechovej.
|
|
23.01.2018 11:22 -
|
3126294
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
gtv8 napsal(a): To, e lestis, ten nejhezci motor, ze vsech seriovych aut je jasny, u PSA nic takovyho nemame, co by melo smysl pulirovat z estetickych duvodu.
Ja mám rad čistotu, či vo vnútri alebo vonku, tak isto pekný čistý motor je fajn. Keď niečo mením filtre, sviečky tak sa nezapiním V neposlednom rade veža žudí civí keď vidia umyté auto zvnútra, zvonku, zospodu
Ja mám rad čistotu, či vo vnútri alebo vonku, tak isto pekný čistý motor je fajn. Keď niečo mením filtre, sviečky tak sa nezapiním :) V neposlednom rade veža žudí civí keď vidia umyté auto zvnútra, zvonku, zospodu ;-)
|
|
27.01.2018 13:03 -
|
3127334
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Tak motor umyt. Snail jsem se co nejetrněji,pro jistotu po dobu mytí odpojil baterii
Během jízdy domu (cca 40km jízdy) se vechno zdálo ok. Tak snad to tak zůstane.
Po příjezdu jsem tedy zase oddekloval motor a jal se zjiovat místo úniku.
No u svíček u bylo zase trochu oleje,natěstí lo jetě vystopovat cestičku.
Přední plastové víko asi teče po skoro celé délce a druhé,AL, teče u jednoho roubu. Na zadní jsem se nedíval.
Take mě čeká práce na víkách
Tak motor umyt. Snail jsem se co nejetrněji,pro jistotu po dobu mytí odpojil baterii :palec
Během jízdy domu (cca 40km jízdy) se vechno zdálo ok. Tak snad to tak zůstane.
Po příjezdu jsem tedy zase oddekloval motor a jal se zjiovat místo úniku.
No u svíček u bylo zase trochu oleje,natěstí lo jetě vystopovat cestičku.
Přední plastové víko asi teče po skoro celé délce a druhé,AL, teče u jednoho roubu. Na zadní jsem se nedíval.
Take mě čeká práce na víkách :nevim
Přílohy: IMG_20180127_114553.jpg ( 2499230b ) - IMG_20180127_114604.jpg ( 2368088b ) - IMG_20180127_114708.jpg ( 2472489b ) - |
|
17.03.2018 19:18 -
|
3140238
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Motor a motorovy prostor myju pravidelne (3*mesicne) VAPkou.Absolut zadny problem!
Motor a motorovy prostor myju pravidelne (3*mesicne) VAPkou.Absolut zadny problem!
|
|
18.03.2018 07:24 -
|
3140347
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Pokud je potřeba mýt motor kadých 10 dnů, tak je to těká závada motoru nebo lehká závada majitele.
Pokud je potřeba mýt motor kadých 10 dnů, tak je to těká závada motoru nebo lehká závada majitele.
|
|
18.03.2018 09:57 -
|
3140387
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
A + B = B
A + B = B :-)):-))))
|
|
18.03.2018 13:12 -
|
3140436
|
|
luboal
|
Město: Innsbruck, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 51 |
|
|
No,mozna ne kazdych 10 dni ale mam rad vse cisty.Takze lehka zavada majitele
No,mozna ne kazdych 10 dni ale mam rad vse cisty.Takze lehka zavada majitele;-)
|
|
24.05.2019 11:51 -
|
3223525
|
|
letik
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Kdy jsem koupil svou C5, motor byl totálně zabahněný. Nejen pro to, e chybí spodní kryt motoru. Rozhodl jsem se pro brutální mytí motoru profi vapkou. Kdy jsem viděl borce, na myčce kde myjí motory, jak napral ten tlak horké vody do motoru, říkal jsem si, e u neodjedu. Z auta se spodem valila černá věc podobná ropě. No stejně mě po koupi čekala důkladná kontrola veho v motoru, tak jsem si říkal, vezmu kompresor a kdyby někde byla voda v konektorech, tak ji vyfoukám. No světe div se ale ádný tolik očekávaný problém nenastal. Pro jistotu jsem po této debordelizaci abáka projel asi 50km aby se voda pokud mono co nejvíce vysuila. Znovu u bych do toho ale neel. Nenechám motor zapinit do takového to stavu. Svému druhému autu co mám od nova bych toto teda neudělal.
Kdy jsem koupil svou C5, motor byl totálně zabahněný. Nejen pro to, e chybí spodní kryt motoru. Rozhodl jsem se pro brutální mytí motoru profi vapkou. Kdy jsem viděl borce, na myčce kde myjí motory, jak napral ten tlak horké vody do motoru, říkal jsem si, e u neodjedu. Z auta se spodem valila černá věc podobná ropě. No stejně mě po koupi čekala důkladná kontrola veho v motoru, tak jsem si říkal, vezmu kompresor a kdyby někde byla voda v konektorech, tak ji vyfoukám. No světe div se ale ádný tolik očekávaný problém nenastal. Pro jistotu jsem po této debordelizaci abáka projel asi 50km aby se voda pokud mono co nejvíce vysuila. Znovu u bych do toho ale neel. Nenechám motor zapinit do takového to stavu. Svému druhému autu co mám od nova bych toto teda neudělal.
|
|
24.05.2019 15:28 -
|
3223547
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
No, ja som na motor len raz zobral Wapku, potom na mna vyskakali chyby, daco o probleme s vyskou U na vstrekovacoch. Odvtedy, asi 2,ci 3 roky som motor neumyval (100-150 000 km)
Ale v predu na motore, ako je ta klapka na sani, mi to tam rosi. Mal by som skusit zohnat ten Okruzok, no pochybujem, ze bude ako samostatny diel.
No, ja som na motor len raz zobral Wapku, potom na mna vyskakali chyby, daco o probleme s vyskou U na vstrekovacoch. Odvtedy, asi 2,ci 3 roky som motor neumyval (100-150 000 km) :-d
Ale v predu na motore, ako je ta klapka na sani, mi to tam rosi. Mal by som skusit zohnat ten Okruzok, no pochybujem, ze bude ako samostatny diel.
|
|
08.04.2023 14:48 -
|
3359368
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Můete mi poradit čím myjou v bazarech motorový prostor? Ve se pak pěkně leskne, plasty, plechy a pod. Něčím to slejou a opláchnou. Chci umýt prach.
Můete mi poradit čím myjou v bazarech motorový prostor? Ve se pak pěkně leskne, plasty, plechy a pod. Něčím to slejou a opláchnou. Chci umýt prach.
|
|
10.04.2023 14:10 -
|
3359508
|
|
jumep
|
|
|
lebo sa to nema wapkovat, ale len oplachnut
lebo sa to nema wapkovat, ale len oplachnut
|
|
10.04.2023 14:23 -
|
3359509
|
|
miskod
|
|
|
A co alternator? Chcel som to vycistit ale vykaslal som sa na to lebo som sa bal o altik.
A co alternator? Chcel som to vycistit ale vykaslal som sa na to lebo som sa bal o altik.
|
|
10.04.2023 16:56 -
|
3359518
|
|
jumep
|
|
|
ked vonku leje a ides tak sa tam ziadna voda nedostane?
studene bez tlaku a obchadzat taketo veci a nedavat im priamo litre vody, kludne umyt
ked vonku leje a ides tak sa tam ziadna voda nedostane?
studene bez tlaku a obchadzat taketo veci a nedavat im priamo litre vody, kludne umyt
|
|
| |
|
|