| | |
31.07.2016 19:48 -
Jetě více pohodlí s hydractive ?
|
2977003
|
|
mviki
|
Město: Velký Týnec, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dobrý den hrdí majitelé vozů Citroen C5, prosil bych někoho s informacemi jestli jde podvozek nastavit aby byl jetě pohodlnějí? Prosím odpovídejte pouze pokud něco víte, nerad bych se proklikával SPAMEM. Děkuji a přeji hodně najetým kilometrů.
Dobrý den hrdí majitelé vozů Citroen C5, prosil bych někoho s informacemi jestli jde podvozek nastavit aby byl jetě pohodlnějí? Prosím odpovídejte pouze pokud něco víte, nerad bych se proklikával SPAMEM. Děkuji a přeji hodně najetým kilometrů.
|
|
31.07.2016 20:11 -
Re: Jetě více pohodlí s hydractive ?
|
2977021
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jak pohodlnejsi mas na mysli ? ..spouste lidi kteri v C5 nikdy nejeli se chce i blejt jak to houpe
jak pohodlnejsi mas na mysli ? ..spouste lidi kteri v C5 nikdy nejeli se chce i blejt jak to houpe :-))
|
|
31.07.2016 20:20 -
|
2977034
|
|
mviki
|
|
|
Vzhledem k tomu, e jsem se jetě nesetkal s tím aby se někomu mohlo udělat v mém voze patně, Myslel jsem pohodlnějí jako měkčí, protoe se mi zdá, e je co dohánět.
Vzhledem k tomu, e jsem se jetě nesetkal s tím aby se někomu mohlo udělat v mém voze patně, Myslel jsem pohodlnějí jako měkčí, protoe se mi zdá, e je co dohánět.:-)
|
|
31.07.2016 20:27 -
|
2977038
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já bych také raději větí houpačku, slyel jsem od Jruze e jde dát do auta co má tlačítko sport koule z auta co ho nemá. Ale tento případ se tě asi s tou 1,8 netýká. Já o tom uvauji nebo mám rád plavbu.
Bohuel současný trend automobilek je přesný opak, kadý se ene za přilnavostí a na lidi co nespěchaji nikdo nemyslí
Ve vlakně koule je něco o druhovýrobě a monosti komfort. Ale není to víc rozebrané.
Já bych také raději větí houpačku, slyel jsem od Jruze e jde dát do auta co má tlačítko sport koule z auta co ho nemá. Ale tento případ se tě asi s tou 1,8 netýká. Já o tom uvauji nebo mám rád plavbu.
Bohuel současný trend automobilek je přesný opak, kadý se ene za přilnavostí a na lidi co nespěchaji nikdo nemyslí :-((((
Ve vlakně koule je něco o druhovýrobě a monosti komfort. Ale není to víc rozebrané.
|
|
31.07.2016 20:27 -
|
2977039
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
asi bych odpovedel tak ze by bylo dobre si prekontrolovat jestli mas na aute vse ok
BHI,LHD,koule,korektory atd atd
asi bych odpovedel tak ze by bylo dobre si prekontrolovat jestli mas na aute vse ok
BHI,LHD,koule,korektory atd atd
|
|
31.07.2016 20:30 -
|
2977044
|
|
milda67
|
|
|
já teda nevím,ale buď má prázdné koule nebo jsi si měl koupit jiné auto...hlavně teda to řeit v nějakém vláknu co se týká podvozku
já teda nevím,ale buď má prázdné koule nebo jsi si měl koupit jiné auto...hlavně teda to řeit v nějakém vláknu co se týká podvozku
|
|
31.07.2016 20:39 -
|
2977052
|
|
mviki
|
|
|
Zdá se mi ve ok, a s kupování jiného auta, tohle mělo nejlepí poměr pohodlí/cena, jen jsem viděl pár videí co ukazovaly jak to jde dobře naladit, jen byly v panělském jazyce. Zaloil jsem nové vlákno jen proto, e jsem podobné nenael.
Tohle jsem nael, zdá se, e vrtá sféry něco jako tunning. Jetli více co dělá a proč prosím napite.
.link.
Zdá se mi ve ok, a s kupování jiného auta, tohle mělo nejlepí poměr pohodlí/cena, jen jsem viděl pár videí co ukazovaly jak to jde dobře naladit, jen byly v panělském jazyce. Zaloil jsem nové vlákno jen proto, e jsem podobné nenael.
Tohle jsem nael, zdá se, e vrtá sféry něco jako tunning. Jetli více co dělá a proč prosím napite.
https://www.youtube.com/watch?v=4VwIcfDbusI
|
|
31.07.2016 20:44 -
|
2977059
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Pohodlnejsi uz asi jedine Rols. A tak nejak tusim ze to zase bude vyzivne vlakno
Pohodlnejsi uz asi jedine Rols. A tak nejak tusim ze to zase bude vyzivne vlakno :-))))
|
|
31.07.2016 20:44 -
|
2977060
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
mviki napsal(a): Zdá se mi ve ok, a s kupování jiného auta, tohle mělo nejlepí poměr pohodlí/cena, jen jsem viděl pár videí co ukazovaly jak to jde dobře naladit, jen byly v panělském jazyce.
k videu myslím nepotřebuje zvuk, kdy jak píe to je vidět ...
Osobně se domnívám, e u H3 toho moc nejde vykouzlit, ( je tam malý objem plynu - jen 4 koule ...)
u H3+ je to jiné, tam je monost pro úpravu docela dobrá, pár aut sem u ladil ...
EDIT: po shlédnutí videa --- Koule tam dává 50 bar a vrtá .... Blbost, blbost, blbost... navíc není vidět jak to tam pasuje. Na straně u expanzní nádobky není místo a koule roubem brousí o svár nádobky docela krutě ... u sem něco taky zkouel ...
Aby to lépe pruilo a hlavně i TLUMILO a byla jízda bezpečná, muselo by se udělat podstatně více ne je na videu ...
k videu myslím nepotřebuje zvuk, kdy jak píe to je vidět ...
Osobně se domnívám, e u H3 toho moc nejde vykouzlit, ( je tam malý objem plynu - jen 4 koule ...)
u H3+ je to jiné, tam je monost pro úpravu docela dobrá, pár aut sem u ladil ...
EDIT: po shlédnutí videa --- Koule tam dává 50 bar a vrtá .... Blbost, blbost, blbost... navíc není vidět jak to tam pasuje. Na straně u expanzní nádobky není místo a koule roubem brousí o svár nádobky docela krutě ... u sem něco taky zkouel ...
Aby to lépe pruilo a hlavně i TLUMILO a byla jízda bezpečná, muselo by se udělat podstatně více ne je na videu ...
|
|
31.07.2016 21:02 -
|
2977078
|
|
jruze
|
|
|
Jako ,,děti" jsme dělávali to e se zvětil otvor - provrtala se větí dirka v kouli - jak píe Pat jinak se s tím u čtyř koulí nedá nicmoc dělat(a pokud to nezná tak raději nic) . U H3+ je moností víc od pouití H čkovích koulí a po úpravu prostředních koulí.
Jako ,,děti" jsme dělávali to e se zvětil otvor - provrtala se větí dirka v kouli - jak píe Pat jinak se s tím u čtyř koulí nedá nicmoc dělat(a pokud to nezná tak raději nic) . U H3+ je moností víc od pouití H čkovích koulí a po úpravu prostředních koulí.;-)
|
|
31.07.2016 21:02 -
|
2977079
|
|
autodiag
|
|
|
..a to jsi jeste nejel v DS ..te byly uplne jedno ty zpomalovaci pasy pres cestu..necitila nic..
i XM bylo mekoucke..nekdo si i daval koule z bx tusim a jeste je prevrtavali..to byl ale docela extrem
..a to jsi jeste nejel v DS ..te byly uplne jedno ty zpomalovaci pasy pres cestu..necitila nic..
i XM bylo mekoucke..nekdo si i daval koule z bx tusim a jeste je prevrtavali..to byl ale docela extrem
|
|
31.07.2016 21:07 -
|
2977085
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No a to ve je mrtvý Hlavně e můeme řezat zatáčky stodvacítkou ale na pohodlí u nikdo nemyslí. A jdou do pr... vsichni současní autoinenýři!
Sakra proč na nás námořníky u nikdo nemyslí
No a to ve je mrtvý :-(((( Hlavně e můeme řezat zatáčky stodvacítkou ale na pohodlí u nikdo nemyslí. A jdou do pr... vsichni současní autoinenýři!
Sakra proč na nás námořníky u nikdo nemyslí :-((((
|
|
31.07.2016 21:19 -
|
2977097
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a): ..a to jsi jeste nejel v DS ..te byly uplne jedno ty zpomalovaci pasy pres cestu..necitila nic..
Ve starém DSu jsem také párkrát jel , CX jsem měl asi 4. a dodnes mi mrzí e jsem si aspoň jedno nenechal,BX jsem měl 3. (jednu upravenou) , XM jsem měl také 3. (CT jetě mám ale bez not) a potom u jen ,,ebřiňáky". A bude hůř.
Ve starém DSu jsem také párkrát jel , CX jsem měl asi 4. a dodnes mi mrzí e jsem si aspoň jedno nenechal,BX jsem měl 3. (jednu upravenou) , XM jsem měl také 3. (CT jetě mám ale bez not) a potom u jen ,,ebřiňáky". A bude hůř.;-)
|
|
31.07.2016 23:58 -
|
2977152
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jetě by lo samostatně odpruit sedačky, třeba vzduchové vaky, ale musel by bít otevřen íbr , nebo pak u jedině houpací kůň, ten houpe asi nejlíp.
Jetě by lo samostatně odpruit sedačky, třeba vzduchové vaky, ale musel by bít otevřen íbr :-d, nebo pak u jedině houpací kůň, ten houpe asi nejlíp. :-))))
|
|
01.08.2016 00:05 -
|
2977153
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Na odpruzene sedacky bacha. Citroen ma ted na ne vice nez 20 patentu
Na odpruzene sedacky bacha. Citroen ma ted na ne vice nez 20 patentu :-))))
|
|
01.08.2016 01:34 -
|
2977158
|
|
jruze
|
|
|
Pánové a co katapul by jste místo vaků nechtěli?,nebo zadání trasy v mapě (místa kam má letět-jet)jako mám u drona,senzory proti kolizi,sledování cíle , taky by to mohlo být na vzduchovém poltáři atd...
Pánové a co katapul by jste místo vaků nechtěli?,nebo zadání trasy v mapě (místa kam má letět-jet)jako mám u drona,senzory proti kolizi,sledování cíle , taky by to mohlo být na vzduchovém poltáři :-oatd...
|
|
01.08.2016 07:55 -
|
2977173
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Dost vela ludi dava na C5 I / II HA3 /3+ gule confort, niekto vrta origo, extremisti vrtaju aj konfort. Kazdopadne treba asi vediet ako.
Confort maju vyhodu, ze su upravene vo fabrike - nejdu do extremov, ale pre niekoho su aj tak prehnane make.
Dost vela ludi dava na C5 I / II HA3 /3+ gule confort, niekto vrta origo, extremisti vrtaju aj konfort. Kazdopadne treba asi vediet ako.
Confort maju vyhodu, ze su upravene vo fabrike - nejdu do extremov, ale pre niekoho su aj tak prehnane make.
|
|
01.08.2016 08:32 -
|
2977180
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nějaké odkazy a případně zkuenosti na ty komfort gule?
Nějaké odkazy a případně zkuenosti na ty komfort gule?
|
|
| |
|
|