| | |
09.01.2016 22:36 -
karavaning veobecně
|
2906926
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
čus, dnes jsem zakoupil C5 2,0 HDi 100kW.
Koukal jsem, e v tématech okolo taných zařízení se ohlásilo několik majitelů C5, kteří tahají karavan.
Já tahal prozatím za Citoen ZX, Primera P11, Toledo I generace, 307 30r 2,0 HDI, teď uvidím co umí C5 Break.
Prozatím mám zkuenost pár set km solo a jede to opravdu super, jak výkonově, tak podvozkově.
Pokud máte někdo nějaké vychytávky ohledně tahání karavanu, pro mě mnipulace s výkou podvozku...atd, sem s tím.
Mě se líbí manipulace s výkou koule, tím i předku / zadku karavanu, ale tak nějak mne to i děsí, abych něco nedoje..bal. přece jenom to je docela váha...
Mám Hobby ELEGANCE 6,6m / 1350 kg.
Díky za jakékoliv rady....
Maty
čus, dnes jsem zakoupil C5 2,0 HDi 100kW.
Koukal jsem, e v tématech okolo taných zařízení se ohlásilo několik majitelů C5, kteří tahají karavan.
Já tahal prozatím za Citoen ZX, Primera P11, Toledo I generace, 307 30r 2,0 HDI, teď uvidím co umí C5 Break.
Prozatím mám zkuenost pár set km solo a jede to opravdu super, jak výkonově, tak podvozkově.
Pokud máte někdo nějaké vychytávky ohledně tahání karavanu, pro mě mnipulace s výkou podvozku...atd, sem s tím.
Mě se líbí manipulace s výkou koule, tím i předku / zadku karavanu, ale tak nějak mne to i děsí, abych něco nedoje..bal. přece jenom to je docela váha...
Maty
|
|
10.01.2016 03:05 -
Re: karavaning veobecně
|
2907045
|
|
jruze
|
|
|
Maty114 napsal(a): čus, dnes jsem zakoupil C5 2,0 HDi 100kW.
Maty
Hydra na C5 zvedne i tunu a krom toho pytel bývá skoro vyváenej , jen asi loiska v z. ramenech 100Kw stačí (Najk má dost zkueností kolem tohoto) - jinak kdo jezdí motorky má větinou nějaké technické zázemí a nemá ruce levé - návodů atd... je tu dost a vítej v clubu.
Hydra na C5 zvedne i tunu a krom toho pytel bývá skoro vyváenej , jen asi loiska v z. ramenech 100Kw stačí (Najk má dost zkueností kolem tohoto) - jinak kdo jezdí motorky má větinou nějaké technické zázemí a nemá ruce levé - návodů atd... je tu dost;-) a vítej v clubu.:palec
|
|
10.01.2016 11:05 -
|
2907173
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
.link.
jinak karavan má být vyváen, ale spíe něco navíc na kouli, take nějakých 75,80 kg nevadí ani náhodou, věci na dovču, proviant, vlastně téměř ve vezu vzadu, v kufru pouze dalí chladničku, nějaké pití a blbiny, zadní sedačky jsou čisté a tzv. ďolíky, kde hrozí urvání zadku karavanu miluji a hlavně kdy tam jsou přející blbci, to jim předvedu co je C5 a karavan
http://www.caravan24.cz/news.php
jinak karavan má být vyváen, ale spíe něco navíc na kouli, take nějakých 75,80 kg nevadí ani náhodou, věci na dovču, proviant, vlastně téměř ve vezu vzadu, v kufru pouze dalí chladničku, nějaké pití a blbiny, zadní sedačky jsou čisté a tzv. ďolíky, kde hrozí urvání zadku karavanu miluji a hlavně kdy tam jsou přející blbci, to jim předvedu co je C5 a karavan :-D
|
|
12.01.2016 14:01 -
|
2908014
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Taky se snad někdy přidám a koupím si karavan. Sice to není zkuenost s karavanem, ale: Přející blbci na mě koukali kdy jsem na podval nakládal svý starý auto za C5. e mi prej nevyjde nájezdový úhel a odřu zespodu nárazník. Ten výraz kdy jsem C5 nejdřív spustil dolů a pak si zvednul kouli tlačítkem v kufru
Taky se snad někdy přidám a koupím si karavan. Sice to není zkuenost s karavanem, ale: Přející blbci na mě koukali kdy jsem na podval nakládal svý starý auto za C5. e mi prej nevyjde nájezdový úhel a odřu zespodu nárazník. Ten výraz kdy jsem C5 nejdřív spustil dolů a pak si zvednul kouli tlačítkem v kufru :-d:-d:-d
|
|
12.01.2016 20:42 -
|
2908165
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Jasny, taky se snazim nakladat na kouli, ja teda 80-100 kg. Kdyz jsem jezdil lehky auta, nakladal jsem mene, 50-70 kg........
To bylo ZX, P11, toledo....
307 jsem uz nakladal vice, protoze vazila vice........
Jednou jsem v alpach dostal facku, kdyz jsem s karavanem a toledem mastil nejakych 110 km/h a vyjel z tunelu na vrcholu. Jsem honil toledo prez dva pruhy asi kilometr, nez jsem karavan dostal do klidu.......ufff.....
S 307 se tolik nevlnil, predpokladam, ze za c5, ktera je stejne tezka to bude stejny..i kdyz c5 ma vetsi rozmer mezi kouli a osou zadniho kola ......... by se teorticky mohl i mozna vice houpat, nez za P307..........proto sonduju, jestli nekdo taha vetsi karavan, aby dal nejaky info......
Maty
Jasny, taky se snazim nakladat na kouli, ja teda 80-100 kg. Kdyz jsem jezdil lehky auta, nakladal jsem mene, 50-70 kg........
To bylo ZX, P11, toledo....
307 jsem uz nakladal vice, protoze vazila vice........
Jednou jsem v alpach dostal facku, kdyz jsem s karavanem a toledem mastil nejakych 110 km/h a vyjel z tunelu na vrcholu. Jsem honil toledo prez dva pruhy asi kilometr, nez jsem karavan dostal do klidu.......ufff.....
S 307 se tolik nevlnil, predpokladam, ze za c5, ktera je stejne tezka to bude stejny..i kdyz c5 ma vetsi rozmer mezi kouli a osou zadniho kola ......... by se teorticky mohl i mozna vice houpat, nez za P307..........proto sonduju, jestli nekdo taha vetsi karavan, aby dal nejaky info......
Maty
|
|
12.01.2016 22:42 -
|
2908219
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
c5 se s vozíkem vůbec nehoupá....
A jestli jo tak má v ř..i koule
c5 se s vozíkem vůbec nehoupá....
A jestli jo tak má v ř..i koule :-))))
|
|
| |
|
|