09.11.2015 14:29 -
Tazne zariadenie - vyska od cesty
|
2885022
|
|
milosduris
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravim.
Mam C5 (III) Tourer len zopar mesiacov a narazil som na jeden problem.
Od vyroby je namontovane tazne zariadenie, ktore je velmi nizko. Je to typ, ktory sa zlozi pod zadny naraznik (A50-X Thule).
Ked zapriahnem karavan, tak sa mi stava ze pri najmensom zlome skriem tazne, alebo karavan o cestu.
Ma tu niekto domontovane tazne ci uz na pevno, alebo na bajonet a mozete mi zmerat hornu polohu gule od cesty? Pripadne napisat typ, alebo vyrobcu?
Ja mam vysku tazneho 39 cm.
Nema niekto skusenost, ci sa neda toto tazne naklonit trocha vyssie?
Dakujem za info - Milos
Zdravim.
Mam C5 (III) Tourer len zopar mesiacov a narazil som na jeden problem.
Od vyroby je namontovane tazne zariadenie, ktore je velmi nizko. Je to typ, ktory sa zlozi pod zadny naraznik (A50-X Thule).
Ked zapriahnem karavan, tak sa mi stava ze pri najmensom zlome skriem tazne, alebo karavan o cestu.
Ma tu niekto domontovane tazne ci uz na pevno, alebo na bajonet a mozete mi zmerat hornu polohu gule od cesty? Pripadne napisat typ, alebo vyrobcu?
Ja mam vysku tazneho 39 cm.
Nema niekto skusenost, ci sa neda toto tazne naklonit trocha vyssie?
Dakujem za info - Milos
|
|
09.11.2015 21:36 -
Re: Tazne zariadenie - vyska od cesty
|
2885303
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja mám cca taky +-40 cm, (teď jsem to byl změřit), ale mám hydru a ty točené dráty, tak si na tom stejně jak koktávky, s tím teda asi nic nenadělá. Taky táhnu karavan a nikdy jsem problém neměl... kdy tak zvedám nebo spoutím auto např. najídění na místní trajekt a to pak čumilové nevěří, e najedu, myslí si , e musím urvat zadek karavanu. jinak si to mohl dát do vlákna TANÉ a nezakládat nové.
ja mám cca taky +-40 cm, (teď jsem to byl změřit), ale mám hydru a ty točené dráty, tak si na tom stejně jak koktávky, s tím teda asi nic nenadělá. Taky táhnu karavan a nikdy jsem problém neměl... kdy tak zvedám nebo spoutím auto např. najídění na místní trajekt a to pak čumilové nevěří, e najedu, myslí si , e musím urvat zadek karavanu. ;-) jinak si to mohl dát do vlákna TANÉ a nezakládat nové.
|
|
09.11.2015 22:38 -
Re: Tazne zariadenie - vyska od cesty
|
2885328
|
|
jruze
|
|
|
Ono samo o sobě skoro dvoutunové auto + +-1200Kg pytel - to musí být záitek jak pro řidiče tak pro motor
Jinak mám ho asi o něco ní(na edivém) to mám celé ní a kdy jsem zajíděl na Staňkov tak jsem přizvedával a potom sníoval - je tam takovej sjezd (+- půl metru) a dost krátkej : vlek 1400Kg + min.500Kg v něm, délka 7m
Ono samo o sobě skoro dvoutunové auto + +-1200Kg pytel - to musí být záitek jak pro řidiče tak pro motor;-)
Jinak mám ho asi o něco ní(na edivém) to mám celé ní a kdy jsem zajíděl na Staňkov tak jsem přizvedával a potom sníoval - je tam takovej sjezd (+- půl metru) a dost krátkej : vlek 1400Kg + min.500Kg v něm, délka 7m
|
|
| |