09.07.2015 16:48 -
Snímač polohy volantu
|
2838692
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Dá se nějak opravit Com? Nebo je nutná kompletní, drahá výměna celého prvku?
Je moné, e by tuto hláku zapříčinil například jen povytaený konektor?
Díky za odpovědi
Pánové dnes jsem dal auto do servisu Citroen v Ústí nad Orlicí. Chyba prý na com a oprava 10 000 Kč. Odejel jsem chudí o 1000,- Kč za tuto informaci a připojení diagnostiky. Celou cestu jsem smutnil, protoe před týdnem jsem v jiném servisu zaplatil za zadní třmeny a hadici serva 28 000 Kč. (Přestával jsem mít mého mazla u, u rád). Doma mi to nedalo a tak jsem airbag demontoval pročistil kontakty a ejhle, je po závadě. Práce cca 10 minut, nulové náklady a obrovská úleva. Take servis v Ústí asi nic moc.
Dá se nějak opravit Com? Nebo je nutná kompletní, drahá výměna celého prvku?
Je moné, e by tuto hláku zapříčinil například jen povytaený konektor?
Díky za odpovědi
Pánové dnes jsem dal auto do servisu Citroen v Ústí nad Orlicí. Chyba prý na com a oprava 10 000 Kč. Odejel jsem chudí o 1000,- Kč za tuto informaci a připojení diagnostiky. Celou cestu jsem smutnil, protoe před týdnem jsem v jiném servisu zaplatil za zadní třmeny a hadici serva 28 000 Kč. (Přestával jsem mít mého mazla u, u rád). Doma mi to nedalo a tak jsem airbag demontoval pročistil kontakty a ejhle, je po závadě. Práce cca 10 minut, nulové náklady a obrovská úleva. Take servis v Ústí asi nic moc.
|
|
10.07.2015 09:15 -
Re: Snímač polohy volantu
|
2838862
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nechci se zastavat ani branit jakykoliv servis v sici citroen ani jiny..
v techto servisech maji vyslovne od PSA zakazano cokoliv otvirat a rozebirat (mysleno jednotky)..pokud jednotky vykazuje na diagnostice zavadu,muzou ji jen vymenit
citroen neni jediny delaji to takhle vsichni,pro priklad : delam pro Nissan opravy jednotek klimatizaci..nefunkcni podsvetleni
v jednotce jsou 6v zarovky jako ve starych radiich,jsou pripajene..staci odpajet a zapajet 6 novych...cena opravy cca 1000..v nissanu jen vymena cele jednotky za 18 000
nechci se zastavat ani branit jakykoliv servis v sici citroen ani jiny..
v techto servisech maji vyslovne od PSA zakazano cokoliv otvirat a rozebirat (mysleno jednotky)..pokud jednotky vykazuje na diagnostice zavadu,muzou ji jen vymenit
citroen neni jediny delaji to takhle vsichni,pro priklad : delam pro Nissan opravy jednotek klimatizaci..nefunkcni podsvetleni
v jednotce jsou 6v zarovky jako ve starych radiich,jsou pripajene..staci odpajet a zapajet 6 novych...cena opravy cca 1000..v nissanu jen vymena cele jednotky za 18 000 ;)
|
|
10.07.2015 15:18 -
Re: Snímač polohy volantu
|
2839049
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Aha, tak to jsem nevěděl. Přesto mně přijde nefér nevyzkouet vechny monosti a ihned nabídnout díl za 10258 Kč. Přece odpojení airbagu a přezkouení obvodu v konektorech není a takový zásah do jednotky. Ale proti gustu...
Aha, tak to jsem nevěděl. Přesto mně přijde nefér nevyzkouet vechny monosti a ihned nabídnout díl za 10258 Kč. Přece odpojení airbagu a přezkouení obvodu v konektorech není a takový zásah do jednotky. Ale proti gustu...
|
|
| |